QUOTE(lutute1 @ 2011 10 16, 10:40)
Auglina, ačiū už nuorodą. Pažiūrėjau, kad yra neblogų skaičiavimo užduočių pirmokams.
Dabar ieškau pagalbos apie dantukus. Antradienį klasės valandėlės tema: "Dantukai. Jų taisyklinga priežiūra". Mergaitės, gal kuri turite medžiagos šia tema? Labai tiktų skaidrės, pasaka, kita vaizdinė informacija Būsiu Jums dėkinga už pagalbą
Dabar ieškau pagalbos apie dantukus. Antradienį klasės valandėlės tema: "Dantukai. Jų taisyklinga priežiūra". Mergaitės, gal kuri turite medžiagos šia tema? Labai tiktų skaidrės, pasaka, kita vaizdinė informacija Būsiu Jums dėkinga už pagalbą
Ar dar reikia apie dantukus? Matau, kad jau daug kas nurodė nuorodas šia tema. Aš turiu skaidrių, eiliuotą pasaką Dantukų nuotykiai. Tik nepamenu, gal kuri iš mūsų tuos nuotykius ir bus atsiuntusi. Turiu ir pamokos planą apie dantukus iš Virtualios klasės. Jei tikrai reikia, galiu persiųsti.
Sveikos
Linastri, gera mintis išsaugoti nuorodas pagal temas. Tuo domėjausi, bet mūsų pašte nieko patogaus neradau. Siūlau buitinį variantą :dabar aš surinkau tas kelias nuorodas apie dantukus ir nukopijavau į Word. Kas turės daugiau , parsisiųs tą dokumentą, įkels savo nuorodą ir vėl atgal atsiųs į paštą, o senąjį dokumentą ištrins ... Arba galima įpareigoti forumietę, kuri pateikė tokią užklausą - sudėti visas gautas nuorodas pagal temą ir nusiųst į mūsų bendrą paštą.
Mano turėtą filmuką apie dantis jau pateikė 22peliukas22
Linastri, gera mintis išsaugoti nuorodas pagal temas. Tuo domėjausi, bet mūsų pašte nieko patogaus neradau. Siūlau buitinį variantą :dabar aš surinkau tas kelias nuorodas apie dantukus ir nukopijavau į Word. Kas turės daugiau , parsisiųs tą dokumentą, įkels savo nuorodą ir vėl atgal atsiųs į paštą, o senąjį dokumentą ištrins ... Arba galima įpareigoti forumietę, kuri pateikė tokią užklausą - sudėti visas gautas nuorodas pagal temą ir nusiųst į mūsų bendrą paštą.
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 16, 12:44)
Aš turiu skaidrių, eiliuotą pasaką Dantukų nuotykiai. Turiu ir pamokos planą apie dantukus iš Virtualios klasės.
Atsiųsk, Iruciuk. Per daug nebus. Ir kitoms kolegėms pravers.
Labai dėkoju už šaunias nuorodas ir atsiųstą medžiagą apie dantukus Auglinai ir peliukui.
Šypsenėle, gal turi kokią gražią dainelę su fonograma apie dantukus?
QUOTE(rutagra @ 2011 10 16, 13:02)
Sveikos
Aš turiu sukaupus daug nuorodų gal atsiųst į paštą? Tik ten mano lb buitiškai viskas pasiaiškinta
jAU IŠSIUNČIAU, O KAS GALITE SUTVARKYKITE NENORIU SAVO TVARKOS ĮVEDINĖT
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 16, 13:06)
lutute, pasistengsiu Tau pagelbėti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 16, 14:06)
Turiu dainelę "Krokodilo dantys". Bet fonogramos ne...
Tuoj bus pate viskas, ką šia tema turiu. Sėkmės vedant valandėlę.
lutute, nusiunčiau į paštą daineles
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 10 16, 14:00)
Ačiū, Šypsenėlei ir Iručiukui. Jūs tikros draugės Ir Zuzanėlei už gerus norus
Mergaitės, gal kuri žinote, ar galima su Paint programa redaguoti pdf. dokumentus?
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 16, 14:04)
Mergaitės, gal kuri žinote, ar galima su Paint programa redaguoti pdf. dokumentus?
Manau, kad ne, bet jeigu panaudotumei PrintScreen , išsaugotum paveikslėlį, tai tada su Paint pirmyn
Įmečiau į paštą su mokiniais pieštus piešinius ir pateiktus kitaip. Gal kas žinot. Jei ne, aprašiau kaip daryti.
Dabar labai norėčiau pasidaryti kažkokį darbelį klasės papuošimui. Klasėj turim palubėj kabančią šaką, reiktų papuošt. Norėčiau, kad darbelis būtų ketvirtokiškas, nes dirbam dvi pamokas
Dabar labai norėčiau pasidaryti kažkokį darbelį klasės papuošimui. Klasėj turim palubėj kabančią šaką, reiktų papuošt. Norėčiau, kad darbelis būtų ketvirtokiškas, nes dirbam dvi pamokas