Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

sveikutes, sakykit kaip galima issisaugoti nuorodas? O gal galetumete jas imesti i pasta, visoms butu patogu esant reikalui pasinaudoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 16, 10:40)
Auglina, ačiū už nuorodą. Pažiūrėjau, kad yra neblogų skaičiavimo užduočių pirmokams. smile.gif
Dabar ieškau pagalbos apie dantukus. Antradienį klasės valandėlės tema: "Dantukai. Jų taisyklinga priežiūra". Mergaitės, gal kuri turite medžiagos šia tema? Labai tiktų skaidrės, pasaka, kita vaizdinė informacija ax.gif Būsiu Jums dėkinga už pagalbą 4u.gif

Ar dar reikia apie dantukus? Matau, kad jau daug kas nurodė nuorodas šia tema. Aš turiu skaidrių, eiliuotą pasaką Dantukų nuotykiai. Tik nepamenu, gal kuri iš mūsų tuos nuotykius ir bus atsiuntusi. Turiu ir pamokos planą apie dantukus iš Virtualios klasės. Jei tikrai reikia, galiu persiųsti.
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif
Linastri, gera mintis išsaugoti nuorodas pagal temas. Tuo domėjausi, bet mūsų pašte nieko patogaus neradau. Siūlau buitinį variantą :dabar aš surinkau tas kelias nuorodas apie dantukus ir nukopijavau į Word. Kas turės daugiau , parsisiųs tą dokumentą, įkels savo nuorodą ir vėl atgal atsiųs į paštą, o senąjį dokumentą ištrins mirksiukas.gif ... Arba galima įpareigoti forumietę, kuri pateikė tokią užklausą - sudėti visas gautas nuorodas pagal temą ir nusiųst į mūsų bendrą paštą.
Mano turėtą filmuką apie dantis jau pateikė 22peliukas22 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 16, 12:44)
Aš turiu skaidrių, eiliuotą pasaką Dantukų nuotykiai. Turiu ir pamokos planą apie dantukus iš Virtualios klasės.

Atsiųsk, Iruciuk. Per daug nebus. biggrin.gif Ir kitoms kolegėms pravers.

Labai dėkoju už šaunias nuorodas ir atsiųstą medžiagą apie dantukus Auglinai ir peliukui. drinks_cheers.gif

Šypsenėle, gal turi kokią gražią dainelę su fonograma apie dantukus? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 16 spalio 2011 - 12:15
QUOTE(rutagra @ 2011 10 16, 13:02)
Sveikos bigsmile.gif
Linastri, gera mintis išsaugoti nuorodas pagal temas. Tuo domėjausi, bet mūsų pašte nieko patogaus neradau. Siūlau buitinį variantą :dabar aš surinkau tas kelias nuorodas apie dantukus ir nukopijavau į Word. Kas turės daugiau , parsisiųs tą dokumentą, įkels savo nuorodą ir vėl atgal atsiųs į paštą, o senąjį dokumentą ištrins  mirksiukas.gif ... Arba galima įpareigoti forumietę, kuri pateikė tokią užklausą - sudėti visas gautas nuorodas pagal temą ir nusiųst į mūsų bendrą paštą.
Mano turėtą filmuką apie dantis jau pateikė 22peliukas22  drinks_cheers.gif

Aš turiu sukaupus daug nuorodų gal atsiųst į paštą? Tik ten mano lb buitiškai viskas pasiaiškinta biggrin.gif

jAU IŠSIUNČIAU, O KAS GALITE SUTVARKYKITE mirksiukas.gif NENORIU SAVO TVARKOS ĮVEDINĖT blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 16 spalio 2011 - 12:23
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 16, 13:06)

lutute, pasistengsiu Tau pagelbėti mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 16, 14:06)

Turiu dainelę "Krokodilo dantys". Bet fonogramos ne...
Atsakyti
Atsiųsk, Iruciuk. Per daug nebus. biggrin.gif Ir kitoms kolegėms pravers.

Tuoj bus pate viskas, ką šia tema turiu. Sėkmės vedant valandėlę.
Atsakyti

lutute, nusiunčiau į paštą daineles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 10 16, 14:00)
lutute, nusiunčiau į paštą daineles  4u.gif

Ačiū, Šypsenėlei ir Iručiukui. Jūs tikros draugės rolleyes.gif Ir Zuzanėlei už gerus norus smile.gif

Mergaitės, gal kuri žinote, ar galima su Paint programa redaguoti pdf. dokumentus? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 16 spalio 2011 - 13:06
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 16, 14:04)
Mergaitės, gal kuri žinote, ar galima su Paint programa redaguoti pdf. dokumentus? blink.gif

Manau, kad ne, bet jeigu panaudotumei PrintScreen , išsaugotum paveikslėlį, tai tada su Paint pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 16 spalio 2011 - 13:22
Įmečiau į paštą su mokiniais pieštus piešinius ir pateiktus kitaip. Gal kas žinot. Jei ne, aprašiau kaip daryti.
Dabar labai norėčiau pasidaryti kažkokį darbelį klasės papuošimui. Klasėj turim palubėj kabančią šaką, reiktų papuošt. Norėčiau, kad darbelis būtų ketvirtokiškas, nes dirbam dvi pamokas rolleyes.gif
Atsakyti