Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(auglina @ 2011 10 15, 07:42)
Aš kaupiu  ax.gif    Teko išorinį hardą pirkti, kad viskas tilptų  blush2.gif Aš taip pat tikiuosi, kad mūsų el.dėžutė nedings, bet kartais visaip nutinka......

drinks_cheers.gif aš irgi turiu šį vertą dėmesio daikčiukąmirksiukas.gif Manau, kad atsarga gėdos nedaro smile.gif
Atsakyti
Iš teksto - į natas

Pateiktys - tinka vyresniems, bet gal bus naudingos ir jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 15 spalio 2011 - 08:57
QUOTE(auglina @ 2011 10 15, 08:12)
Pavėluoti  sveikinimai  leliuko_mamai ! user posted image

labai aciu, auglina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2011 10 15, 08:12)
Pavėluoti  sveikinimai  leliuko_mamai ! user posted image

Ir aš prisijungiu prie sveikinimų. Miela leliuko_mama, išlik žavi, linksma, laiminga užpūtus dar viena žvakutę ant gimtadienio torto...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 15 spalio 2011 - 10:35
Sveikutės 4u.gif
Labai smagu, kai mūsų pokalbių puslapį pagyvina gimtadienio sveikinimai. Prisidedu ir aš prie jų 4u.gif
user posted image
Atsakyti
lutute1 ir zuzanele, labai aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
happybday.gif happybday.gif Sveikinu leliuko mama su TORTADIENIU LAIMĖS, MEILĖS ir SVEIKATOS
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 12, 23:02)
Na, kaip sakoma, nieko nėra baisiau už abejingumą......  doh.gif  Tiesą sakant, neteko turėti tokių mokinių, kurie taip kategoriškai atsisakytų klausyt, bet, manau, gal galima kažkaip paskatinti, pagirti, kai padaro darbą, arba atvirkščiai, palikti be kažkokio apdovanojimo  g.gif  Tokiais atvejais ir materialūs paskatinimai, manau, nepakenkia.  g.gif

Ačiū už patarimus,klasė nedidelė o toks vaikas ne vienas verysad.gif .
Labai skauda širdį, kai plėšausi, o atsako jokio.
nesusidomi,net per dailę ir technologijas, atsakymas: man neįdomu, nenoriu. Vienas toks "lyderis" užkrečia kitus ir gaunasi šnipštas verysad.gif .

QUOTE(studija @ 2011 10 13, 06:03)
Tikra tiesa, kad tokiu atveju palikimas be apdovanojimo veikia , dar svarbu nesureikšminti jo ,,pasisakymų", tiesiog neužfiksuoti jų.tarkim dalini papildomas užduotis, ,,nenoriukas" jų neima, tai ir praeini pro jį lyg niekur nieko(aišku prieš tai pasiūlius kaip ir visiems....

Labai dėkinga, kad pagalbos šaukmas buvo pastebėtas 4u.gif .

QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 13, 17:17)
Nejaugi niekas nieko neturi šia tema  verysad.gif ? Kad ir rusiškai, išsiversiu  unsure.gif ...

Atleisk, aš tikrai nieko neturiu, mažai kuo jums galiu pasitarnauti smile.gif

Nors jau matau, kad ir nebereikia.
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 13, 18:46)
Čia projektas, todėl studijos nemokamos  ax.gif  Vienerių metų, po jų egzaminai, kuriuos išlaikius gausiu pažymėjimą, kad galiu dėstyti anglų pradinėse klasėse  smile.gif O jei gerai išlaikysiu, tai turėsiu galimybę mėnesį  Anglijoje stažuotis  

Beje, studijos VPU  smile.gif

Didelės sėkmės 4u.gif 4u.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 13, 19:07)
Ačiū, lutute, viskas tinka  mirksiukas.gif . Jau galvoje susidėliojau pamokos vaizdą, turėtų būti gerai  mirksiukas.gif .  Apie pirmykštį žmogų yra www.mokinukai.lt, mūsų mokykla metams nupirko, tai viskuo galėsim naudotis, ten bus visos epochos, taip kad bus lengviau, nereikės tiek kuistis po visą internetą 

Nesupratau ką nupirko tongue.gif .

leliuko mamai sveikinimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašura: 15 spalio 2011 - 15:43
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 13, 20:07)
.... Apie pirmykštį žmogų yra www.mokinukai.lt, mūsų mokykla metams nupirko, tai viskuo galėsim naudotis, ten bus visos epochos, taip kad bus lengviau, nereikės tiek kuistis po visą internetą  doh.gif .

Galime naudotis nemokamai. mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos mergaitės, ypač tos, kurios išgyvenot auditus. Gal galit trumpai pasidalinti idėjomis, kaip įsivertini mokiniams per lietuvių kalbą. Gal ką įdomaus turit apie Račicką. Iš anksto dėkoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elbitele @ 2011 10 15, 17:51)
4u.gif Sveikos mergaitės, ypač tos, kurios išgyvenot auditus. Gal galit trumpai pasidalinti idėjomis, kaip įsivertini mokiniams per lietuvių kalbą. Gal ką įdomaus turit apie Račicką. Iš anksto dėkoju. smile.gif

Turiu Račicko knygų aprašymus ir lankstinuką, kur yra giografija, knygų sąrašas. Jei tinka - atsiųsiu.
Atsakyti
leliuko mamai sveikinimai smile.gif

Pavėluotai, bet nuoširdžiai siunčiu linkėjimus ir sveikinimus leliuko mamai tongue.gif

user posted image

O dėl rašytojo Račicko, tai negaliu tiksliai pasakyti ar šis rašytojas yra, bet mokykloje turiu knygutę apie daug rašytojų mokytojui, tai paieškojus galėčiau pirmadienį nuskenuoti, žinoma jei dar reiks ax.gif
Atsakyti