Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Sveikutes. Matau jus dar turit laiko paplepet, as kazkaip uzsikasus popieriais, pamokoms, o dar namai, tai isvis matau tik ryta ir vakara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 14, 16:04)
Kaip čia šiandien tylu. Tikriausiai visos pavargusios po darbo savaitės. Ilsėkitės.

Į paštą nusiunčiau dviejų pasakų pateiktis, tikiuosi turėsit kur pritaikyti.

Gero savaigalio. Pailsėkit.

Ačiū, labai gražios pasakos 4u.gif Skaičiau ir negalėjau atsitraukti kol neperskaičiau, matyt jau suvaikėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
Viga Labai smagu, kad puikiai bendraujat ir pagalba, kaip visada, būna suteikta žaibiškai.
Nepykit, bet kol pasiruošiu dviem klasėm pamokom, tai tampu neįgali, nei bendrauti, nei rašyti.

Inex Sveikutes. Matau jus dar turit laiko paplepet, as kazkaip uzsikasus popieriais, pamokoms, o dar namai, tai isvis matau tik ryta ir vakara smile.gif

Net nebeturiu ką ir bepridėt prie Vigosir Inex minčių... Lygiai tokia pat ir mano situacija. .. Ačiū visoms už lobius,.
Reikia stabdyt arklius smile.gif Savaitgalį bandysiu bent laikinai atsijungti nuo visko, bet ar pavyks , nežinau... jei sveikata nepaves bigsmile.gif gero savaitgalio

Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 10 14, 19:16)
Sveikutės,

Ar Boso dieną švenčiate darbe?

Mūsų mokykloje šiandien sveikinom savo direktorių... smile.gif Visi mokytojai susirinko, atsakingi tokiems reikalams žmonės skaitė tokius ,,gerus" linkėjimus, tai buvo nustebęs šefas... smile.gif Padarėm staigmeną... smile.gif

Atsakyti

Bet pamokoms pasiruost pas mus lobiai nerealus. Kazin ar kas turi tiek medziagos prikaupes, mano net D diske vietos nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 10 14, 20:34)
Bet pamokoms pasiruost pas mus lobiai nerealus. Kazin ar kas turi tiek medziagos prikaupes, mano net D diske vietos nera smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

Aš tai ir savaitgalį darbuosiuos, jokio atsipalaidavimo nebus, popierizmo krūva susikaupė.. blush2.gif Išleisiu šeimyną į kaimą, o pati kibsiu į darbus user posted image
Atsakyti

Labas vakarėlis biggrin.gif

Na taip, gyvenimo tempas toks, kad "posūkyje neišlėk"...

Aš į savo kompiuterį siunčiuosi iš pašto tik tai, kas man tuo metu reikalinga. Nueinu, pasikuičiu, reikalingą imu. Šiaip tai nekaupiu, tikiuosi, kad mūsų el. dėžutės nedings iš virtualaus pasaulio. O gal aš ko nors nežinau apie el.pašto dėžučių likimą? Paprotinkit mane g.gif

Dėkoju už pasakų pateiktis, Iruciukass 4u.gif 4u.gif Taip kaip būtumėt žinojusi, ko man reikia smile.gif

elimak7, šiandien mane jau aplankė laiškanešė. Ačiū Jums dar kartą 4u.gif

Ramaus visoms savaitgalio biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū visoms, kas padėjo man šiukšlių rūšiavimo tema 4u.gif Pasidarėm mini projektėlį, dar darbelių iš butelių (irgi iš lobių skrynelės idėja smile.gif ), vaikams labai patiko thumbup.gif
Papildyta:
Dar noriu paprašyti 3 kl. kūno kultūros Ivanovo, nerandu, kur nukišau mokytojo knygą blush2.gif Gal kas turi skanuotą? ax.gif
Atsakyti
user posted image

Dėkoju pirmokėlių mokytojoms už atsiųstą į paštą šiuo metu ypač reikalingą medžiagą...

smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(linius @ 2011 10 14, 21:26)
..... Šiaip tai nekaupiu, tikiuosi, kad mūsų el. dėžutės nedings iš virtualaus pasaulio...

Aš kaupiu ax.gif Teko išorinį hardą pirkti, kad viskas tilptų blush2.gif Aš taip pat tikiuosi, kad mūsų el.dėžutė nedings, bet kartais visaip nutinka......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 15 spalio 2011 - 06:49
Pavėluoti sveikinimai leliuko_mamai ! user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 15 spalio 2011 - 07:14