Sveikutes. Matau jus dar turit laiko paplepet, as kazkaip uzsikasus popieriais, pamokoms, o dar namai, tai isvis matau tik ryta ir vakara
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 14, 16:04)
Kaip čia šiandien tylu. Tikriausiai visos pavargusios po darbo savaitės. Ilsėkitės.
Į paštą nusiunčiau dviejų pasakų pateiktis, tikiuosi turėsit kur pritaikyti.
Gero savaigalio. Pailsėkit.
Į paštą nusiunčiau dviejų pasakų pateiktis, tikiuosi turėsit kur pritaikyti.
Gero savaigalio. Pailsėkit.
Ačiū, labai gražios pasakos Skaičiau ir negalėjau atsitraukti kol neperskaičiau, matyt jau suvaikėjau
Viga Labai smagu, kad puikiai bendraujat ir pagalba, kaip visada, būna suteikta žaibiškai.
Nepykit, bet kol pasiruošiu dviem klasėm pamokom, tai tampu neįgali, nei bendrauti, nei rašyti.
Inex Sveikutes. Matau jus dar turit laiko paplepet, as kazkaip uzsikasus popieriais, pamokoms, o dar namai, tai isvis matau tik ryta ir vakara smile.gif
Net nebeturiu ką ir bepridėt prie Vigosir Inex minčių... Lygiai tokia pat ir mano situacija. .. Ačiū visoms už lobius,.
Reikia stabdyt arklius Savaitgalį bandysiu bent laikinai atsijungti nuo visko, bet ar pavyks , nežinau... jei sveikata nepaves gero savaitgalio
Nepykit, bet kol pasiruošiu dviem klasėm pamokom, tai tampu neįgali, nei bendrauti, nei rašyti.
Inex Sveikutes. Matau jus dar turit laiko paplepet, as kazkaip uzsikasus popieriais, pamokoms, o dar namai, tai isvis matau tik ryta ir vakara smile.gif
Net nebeturiu ką ir bepridėt prie Vigosir Inex minčių... Lygiai tokia pat ir mano situacija. .. Ačiū visoms už lobius,.
Reikia stabdyt arklius Savaitgalį bandysiu bent laikinai atsijungti nuo visko, bet ar pavyks , nežinau... jei sveikata nepaves gero savaitgalio
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 10 14, 19:16)
Mūsų mokykloje šiandien sveikinom savo direktorių... Visi mokytojai susirinko, atsakingi tokiems reikalams žmonės skaitė tokius ,,gerus" linkėjimus, tai buvo nustebęs šefas... Padarėm staigmeną...
Bet pamokoms pasiruost pas mus lobiai nerealus. Kazin ar kas turi tiek medziagos prikaupes, mano net D diske vietos nera
QUOTE(INEXS @ 2011 10 14, 20:34)
Bet pamokoms pasiruost pas mus lobiai nerealus. Kazin ar kas turi tiek medziagos prikaupes, mano net D diske vietos nera
QUOTE(INEXS @ 2011 10 14, 20:34)
Labas vakarėlis
Na taip, gyvenimo tempas toks, kad "posūkyje neišlėk"...
Aš į savo kompiuterį siunčiuosi iš pašto tik tai, kas man tuo metu reikalinga. Nueinu, pasikuičiu, reikalingą imu. Šiaip tai nekaupiu, tikiuosi, kad mūsų el. dėžutės nedings iš virtualaus pasaulio. O gal aš ko nors nežinau apie el.pašto dėžučių likimą? Paprotinkit mane
Dėkoju už pasakų pateiktis, Iruciukass Taip kaip būtumėt žinojusi, ko man reikia
elimak7, šiandien mane jau aplankė laiškanešė. Ačiū Jums dar kartą
Ramaus visoms savaitgalio
Ačiū visoms, kas padėjo man šiukšlių rūšiavimo tema Pasidarėm mini projektėlį, dar darbelių iš butelių (irgi iš lobių skrynelės idėja ), vaikams labai patiko
Papildyta:
Dar noriu paprašyti 3 kl. kūno kultūros Ivanovo, nerandu, kur nukišau mokytojo knygą Gal kas turi skanuotą?
Papildyta:
Dar noriu paprašyti 3 kl. kūno kultūros Ivanovo, nerandu, kur nukišau mokytojo knygą Gal kas turi skanuotą?
Labas rytas
Aš kaupiu Teko išorinį hardą pirkti, kad viskas tilptų Aš taip pat tikiuosi, kad mūsų el.dėžutė nedings, bet kartais visaip nutinka......
QUOTE(linius @ 2011 10 14, 21:26)
..... Šiaip tai nekaupiu, tikiuosi, kad mūsų el. dėžutės nedings iš virtualaus pasaulio...
Aš kaupiu Teko išorinį hardą pirkti, kad viskas tilptų Aš taip pat tikiuosi, kad mūsų el.dėžutė nedings, bet kartais visaip nutinka......
Pavėluoti sveikinimai leliuko_mamai !