Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Labas vakaras.

Pagaliau blush-anim-cl.gif nufotografavau Rugsejo 1 daryta darba- stenda. Tai yra mano antroku priesaika, bet, manau, galima pritaikyti ir pirmoku krikstynoms. Darbe "sumiksavau" Jusu pasiulytas idejas ir isejo kas isejo. Siunciu.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 10 12, 15:47)
Užtat baigiau Antro žingsnio programą ir pradėjau su savo antrokiukais darbuotis  ax.gif  Kolkas  thumbup.gif  Dirbat kas iš čia? Kaip sekasi?  bigsmile.gif

Aš dirbu su pirmokiukais, trečią pamokėlę jau prasivedžiau, maniškiams tai thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, kažkuri siuntėt nuorodą darbelių į paštą ne iš savo pašto, o atsidarę mūsų bendrąjį. Taip nedarykit, nes kai ištrinsim tą laišką iš išsiųstų laiškų aplanko, jis išsitrins ir iš gautųjų. Siųnčiam viską tik iš SAVO asmeninio pašto rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas, tiek pritauškėjot, tai kol perskaičiau nežinau kam ką atsakyti.
Ežiukus su vaikais darėm iš bulvių nedidelių, prismaigstėm į nugarą dantų krapštukų, aš iš anksto paruošiau, perlaužiau gražiai per pusę ir vaikams ta smailiąja puse gerai smigo, o kita spyglio pusė buvo bukesnė.
Su nenorinčiais dirbti vaikais kai jie ožiuojasi aš nebesicackinu, pastebėjau, kad geriausia į juos nekreipti dėmesio, jie pasėdi ir patys prisijungia, o tada taip pat nesureikšminu, ly nieko neįvyko. Jei pradedi pykti, tai vaikams dzin, o sau susigadini nuotaiką, o jei gražiuoju, tai jie pradeda dar labiau ožiuotis.
Labai smagu, kad puikiai bendraujat ir pagalba, kaip visada, būna suteikta žaibiškai.
Nepykit, bet kol pasiruošiu dviem klasėm pamokom, tai tampu neįgali, nei bendrauti, nei rašyti.
Atsakyti
lutute1, ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Aš jau ryt važiuoju su vaikais į Vilnių. Užsisakėm (kažkuriai be galo ačiū už nuorodą) nemokamas ekskursijas. Bet mums pasiūlė Vilniaus gynybinės siena ir miesto ištakos. Ketvirtokams turėtų tikri, nes Gilės pamokose kaip tik kalbama apie miestų įsikūrimus, savivaldą ir pan. Pagalvojau, jog kaip pirštu į akį bus blush2.gif Tada kilsim į Gedimino pilies bokštą, po to užsisakėm Katedros požemius, po jų skubėsime į technikos ir energetikos muziejų ir finalas -televizijos bokšte. Labai tikiuosi gero oro ir jog viskas vyks sklandžiai.
Maršrutą susidėliojau pagal jūsų rekomendacijas. Labai labai jums ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 10 13, 22:08)
ežius ir mes ryt gaminsim, jei pavyks, tai irgi  nuotraukas į paštą įmesiu.

biggrin.gif Riešute-gile, na, kaip sekėsi vaikams gaminti ežiukus? Maniškiams pirmokučiams tai labai nevienodai. Gaminome pagal Šarkkos atsiųstą ežiuko trafaretą. Kruopštesniems vaikams labai gerai pavyko, o skubukai- tep lep bet kaip paklijavo spygliukus. Tai kai užmačiau, oi, kiek dūsavimų buvo, kad reikia perdaryti tvarkingai iš naujo... ax.gif Bet reziumė- darbeliai pavyko gan šauniai. Pirmadienį įkelsiu foto į paštą, nes šiandien buvau pamiršusi fotoaparatą. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 13, 21:35)
Galiu nuskanuot tą ežiuką, tai atsiprintinsi kaip trafaretą  rolleyes.gif

4u.gif Ačiū už puikius patarimus ir pagalbą!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 14 spalio 2011 - 12:43
smile.gif Vilnietėms ir Vilniaus rajonų pradinukėms, auginančioms 8-12 klasių jaunimėlį siūlau užsukti čia:
http://www.bernardin...-jaunimui/69221

smile.gif Artėja savaitgalis. Dar nesugalvojote, kaip jį praleisti? Siūlau atvažiuoti į Vilnių ir aplankyti šias pramogas:
http://www.ozas.lt/r...nci_paroda.html (čia galima kartu su klase)
http://www.ozas.lt/r...-dirbtuves.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 14 spalio 2011 - 13:43
Kaip čia šiandien tylu. Tikriausiai visos pavargusios po darbo savaitės. Ilsėkitės.

Į paštą nusiunčiau dviejų pasakų pateiktis, tikiuosi turėsit kur pritaikyti.

Gero savaigalio. Pailsėkit.
Atsakyti
dėkui, mergaitės, už pasidalijimą lobiais, vakar vakare sėdėjau ir siunčiausi į savo pc visokius gėrius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 14, 12:38)
biggrin.gif Riešute-gile, na, kaip sekėsi vaikams gaminti ežiukus?

Sveikutės,

maniškiams kaip ir taviškiams nevienodai, nufotografuosiu pirmadienį, keliems gavosi labai gražučiai.
Papildyta:
Ar Boso dieną švenčiate darbe?
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 14, 17:04)

Į paštą nusiunčiau dviejų pasakų pateiktis, tikiuosi turėsit kur pritaikyti.

Sveikutės smile.gif Jungiuosi prie siuntinukų pasakų tema 4u.gif Gero savaitgalio visoms user posted image
Atsakyti