Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(Šarkka @ 2011 10 13, 21:02)
Tikrai tiesa  drinks_cheers.gif  Aš tik visada vaikams tuos trafaretus padedu taip, kad nebūtų visi į vieną pusę bežiūrintys, tada jie po medžiu puškuoja į abi puses  tongue.gif

O gal trafaretą turi kur po ranka? Ne kokia iš manęs dailininkė... ax.gif
Atsakyti
Šypsenėle, o su kokia programa suarchyvinai tuos Vieversius? Su kokia programa atsidaro tie *.ace failai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 13, 21:11)
O gal trafaretą turi kur po ranka? Ne kokia iš manęs dailininkė... ax.gif

Galiu nuskanuot tą ežiuką, tai atsiprintinsi kaip trafaretą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 10 13, 21:25)
Šypsenėle, o su kokia programa suarchyvinai tuos Vieversius? Su kokia programa atsidaro tie  *.ace failai?  ax.gif

Pirmiausiai pabandyk išsaugoti savo kompiuteryje. Tada dešiniu pelės klavišu paspaudus bus parašyta ,,išskleisti" failus. Nurodysi kur tuos failus išskleisti ir tada galėsi atsidaryti. rolleyes.gif Nežinau ar ką supratai blush2.gif , gal kitos mergaitės geriau mokės paaiškinti. Gal pavyks, pabandyk 4u.gif
Atsakyti
Įkėliau pamokų tvarkaraštį pirmokams su simboliais, kad suprastų ir nemokantys skaityti. Tik nežinau, kokią etiketę prisegt - kur tą darbą padėt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 10 13, 22:36)
Pirmiausiai pabandyk išsaugoti savo kompiuteryje. Tada dešiniu pelės klavišu paspaudus bus parašyta  ,,išskleisti" failus. Nurodysi kur tuos failus išskleisti ir tada galėsi atsidaryti.  rolleyes.gif  Nežinau ar ką supratai blush2.gif , gal kitos mergaitės geriau mokės paaiškinti. Gal pavyks, pabandyk  4u.gif

Aš sugebu išarchyvinti, tik noriu paklaust, su kokia programa suarchyvinai, nes programa 7zip neišskleidžia - nesupranta tokio formato. Jei žinočiau, su kokia programa tai padarei, tai susitvarkyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 10 13, 21:25)
Šypsenėle, o su kokia programa suarchyvinai tuos Vieversius? Su kokia programa atsidaro tie  *.ace failai?  ax.gif

Man WinRar atidaro iš kart tuos failus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 13, 22:40)
Man WinRar atidaro iš kart tuos failus  g.gif

reiks bandyt vėl susiinstaliuot senąjį gerąjį WinRar, o tai kažkaip jo nebeturiu ir naujesnę 7zip susigalvojau prasiinstaliuot. Greičiausiai čia ir bus problema. Tuoj pabandysiu
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 13, 19:16)
Jau siunčiu, ką radau pas save šia tema. Ieškokite pašte.

AČIŪ mergaitės už pagalbą - super. Kaip džiaugiuos, kad as jus turiu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Apkabinu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 13 spalio 2011 - 20:48
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 13, 22:40)
Man WinRar atidaro iš kart tuos failus  g.gif

AČIŪ už pagalbą. thumbup.gif Taip ir buvo. WinRar puikiai viską iškrapštė, o va 7zip tam netiko.
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 10 13, 21:52)
AČIŪ už pagalbą.  thumbup.gif Taip ir buvo. WinRar puikiai viską iškrapštė, o va 7zip tam netiko.

4u.gif
Atsakyti
[quote=Snaudale,2011 10 13, 22:40]
Įkėliau pamokų tvarkaraštį pirmokams su simboliais

Žaviuosi mokytojos išradingumu rolleyes.gif Aš tai savo pirmokiukams ,kai klausia kokia pamoka, liepiu prašyti skaitančių draugų pagalbos, bet iki šiol atsiranda keli , kurie laiku nepasiruošia, o vienam pati turiu traukt iš kuprinės, nes šaukia,, neturiu"
Atsakyti
Sveikos,
ežius ir mes ryt gaminsim, jei pavyks, tai irgi nuotraukas į paštą įmesiu.
Atsakyti