Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 13, 16:22)
Turiu apie pirmykščius žmones. Ir vėl rusų kalba. Jei tinka- vėliau atsiųsiu, nes dabar turiu išeiti. Po poros valandų būsiu laisva.

Nereikia atskirom epochom, turiu pati, man reikia laiko juostos, kaip keitėsi žmonija, jos vystymasis, pasiekimai ir t.t., nes tik po to pradėsim nagrinėti atskiras epochas giliau ax.gif
Atsakyti
sveikutės, noriu paklausti kolegių, kurios neseniai atestavosi mokytojo metodininko kvalifikac. kategorijai - ar jūs rodėte paskutiniųjų 3 metų veiklos dokumentus? Ar 4 metų?
Atsakyti
Internete radau 4 kl. pasaulio p. testą. Gal panaudosit... Įmečiau į paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 10 13, 17:25)
sveikutės, noriu paklausti kolegių, kurios neseniai atestavosi mokytojo metodininko kvalifikac. kategorijai - ar jūs rodėte paskutiniųjų  3 metų veiklos dokumentus? Ar 4 metų?

Atestavausi prieš 5 metus. Tada reikėjo paruošti paskutiniųjų 3 metų veiklos dokumentus. Kolegė "patapo" metodininke prieš metus. Tai reikalavimai buvo tokie patys. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 13 spalio 2011 - 16:43
LABUKA,
šian visą dieną saulytė šildė - tai ir nuotaika pakilesnė.
O aš irgi norėjau paklausti gal kas turit užduočių (ar kažko panašaus) temai TRUPMENOS- trečdalis, pusė, ketvirtadalis. Ruošiuosi kartojimo pamokai.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 13, 16:28)
Nereikia atskirom epochom, turiu pati, man reikia laiko juostos, kaip keitėsi žmonija, jos vystymasis, pasiekimai ir t.t., nes tik po to pradėsim nagrinėti atskiras epochas giliau  ax.gif

Nejaugi niekas nieko neturi šia tema verysad.gif ? Kad ir rusiškai, išsiversiu unsure.gif ...
Atsakyti
Kur visos dingę g.gif , jokio judėjimo forume g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 13, 18:17)
Nejaugi niekas nieko neturi šia tema  verysad.gif ? Kad ir rusiškai, išsiversiu  unsure.gif ...

Kažką radau, vadinasi žmonijos istorija, gal kas tiks, tuoj atsiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 13, 19:49)
Kur visos dingę  g.gif , jokio judėjimo forume  g.gif ...

Gal šalta...? Todėl nesinori vietoj sėdėti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 13, 16:04)
Praeitą pamoką kalbėjom apie gyvybės vystymąsi Žemėje ir parodžiau filmuką iš youtube's, tai dar dabar apšalę vaikščioja, kaip jiems patiko.

Gal galėtumėte nuoroda pasidalinti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2011 10 13, 17:42)
LABUKA,
šian visą dieną saulytė šildė - tai ir nuotaika pakilesnė.
O aš irgi norėjau paklausti gal kas turit užduočių (ar kažko panašaus) temai TRUPMENOS- trečdalis, pusė, ketvirtadalis.  Ruošiuosi kartojimo pamokai.

Jau siunčiu, ką radau pas save šia tema. Ieškokite pašte.
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 10 13, 19:09)
Gal galėtumėte nuoroda pasidalinti?  blush2.gif  4u.gif

IR AŠ NORĖČIAU ax.gif
Atsakyti