Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(lutute1 @ 2011 10 12, 20:18)

Būtų smagu pasimatyti mirksiukas.gif spalio 17d. 10.00val. VPU

Deja, registracija tik iki 10-02. Ir nelabai spėčiau, nes reikės ruošti darbelį, o aš įstojau į ankstyvąjį anglų kalbos mokymą, tai dabar būsiu studentė ax.gif

Rasim laiko ir vietą kitą dieną, reikia kažkaip man susiplanuot ax.gif
Atsakyti
Sveikos, oi, prirašėt, bėgu skaityti.
Turiu prašymą, gal pasidalintumėte savo patirtimi kaip drausminate mokinius?
Na tokius, tarkim, kurie atsisako dirbti (kai ožiai užeina). Žodžiai nepadeda: nei balso pakėlimas, nei švelnus įkalbinėjimas unsure.gif
Dažniausiai atsikalbinėjama :
-O man tas pats doh.gif verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašura @ 2011 10 12, 23:43)
Sveikos, oi, prirašėt, bėgu skaityti.
Turiu prašymą, gal pasidalintumėte savo patirtimi kaip drausminate mokinius?
Na tokius, tarkim, kurie atsisako dirbti (kai ožiai užeina). Žodžiai nepadeda: nei balso pakėlimas, nei švelnus įkalbinėjimas  unsure.gif
Dažniausiai atsikalbinėjama :
-O man tas pats  doh.gif  verysad.gif .

Na, kaip sakoma, nieko nėra baisiau už abejingumą...... doh.gif Tiesą sakant, neteko turėti tokių mokinių, kurie taip kategoriškai atsisakytų klausyt, bet, manau, gal galima kažkaip paskatinti, pagirti, kai padaro darbą, arba atvirkščiai, palikti be kažkokio apdovanojimo g.gif Tokiais atvejais ir materialūs paskatinimai, manau, nepakenkia. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 13, 02:02)
... palikti be kažkokio apdovanojimo  g.gif  Tokiais atvejais ir materialūs paskatinimai, manau, nepakenkia.  g.gif

Tikra tiesa, kad tokiu atveju palikimas be apdovanojimo veikia , dar svarbu nesureikšminti jo ,,pasisakymų", tiesiog neužfiksuoti jų.tarkim dalini papildomas užduotis, ,,nenoriukas" jų neima, tai ir praeini pro jį lyg niekur nieko(aišku prieš tai pasiūlius kaip ir visiems), o tada vaikų darbas, visi dirba,jis ne,ir vel nieko nesakai, lyg jo nematytum.O tada ateina ,,apdovanojimo akimirka", kiekvienam mokinukui su sypsena sakai ,,aciu už darbą" ir įteiki saldainiuką, o pro nenoriuką praeini nieko nepasakius, tik svarbu nepažiūtėti į jį kaip nors smerkiančiai, tipo matai...viską pats supras be žodžių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 12, 21:58)
Sveikutės 4u.gif
Aš su klausimu. Gal kartais kuri turit magnetofoną, kur yra USB jungtis. Aš turiu klasėj tokį, apžiūrėjau, kad yra USB jungtis. Apsidžiaugiau. Atsinešiau dainų įrašytų į flešiuką, bet nereaguoja magnetofonas į jį, negroja verysad.gif Gal kuri susidūrėt su šia naujove? Gal ką ne taip darau? O gal ten ne iš flešiuko muzikai leist? Aprašymo neturiu.  g.gif Mano magnetofonas pirktas prieš du metus...

priklauso nuo dainu formato, man taip buvo. Man atrodo butinai turi buti mp3 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 12, 23:15)
Įmečiau į paštą apie linksnius, gal tiks  rolleyes.gif

Tigruole, ir aš porą linksniavimo ir asmenavimo pavyzdžių radau. smile.gif Jie jau pašte tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 12, 23:19)
įstojau į ankstyvąjį anglų kalbos mokymą, tai dabar būsiu studentė  ax.gif

Mokytis niekada nevėlu smile.gif Kur čia tokie anglų kalbos kursai organizuojami? bigsmile.gif Kokios kainos, jei ne paslaptis? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 13 spalio 2011 - 13:01
QUOTE(editaite @ 2011 10 12, 23:15)
as irgi meciau visus pasizaidimus ir kibau i rimta darba, kasdien raidziu diktantai ir skaitymas.....
kaip ir merginos rase, dainuojam ir kartu jungiam raideles
As turiu senu muzikiniu ploksteliu, noreciau padaryt pamoku tvarkarasti ant ju, gal kokiu minciu turit?

Sveikos,

apie tvarkarasti tai nepasakysiu nieko, bet esu dariusi is senu vinilo ploksteliu geles. Darbas imanomas, jeigu turima galimybe jas kazkur pakaitinti (darbelio procesas reikalauja karščio). Jeigu kas susidomes, aprasyciau, nes foto tikrai jau neturiu.
Atsakyti

Mokytis niekada nevėlu smile.gif Kur čia tokie anglų kalbos kursai organizuojami? bigsmile.gif Kokios kainos, jei ne paslaptis? mirksiukas.gif
[/quote]

Čia gal kalba eina apie ES struktūrinių fondų projektą g.gif

„Ankstyvojo užsienio kalbos mokymo gerinimas Lietuvos bendrojo lavinimo mokyklose“
Atsakyti
Mergaitės, valiooooooo, aš jau šiandien irgi gavau liemenes thumbup.gif . Tik man į mokyklą neatvežė, o reikėjo važiuoti į paštą pasiimti. Mokykla gavo pranešimą (be mano pavardės), nuvažiavo soc.pedagogas, tai jam dar nenorėjo duoti, tipo čia ne tau, o mokytojai. Tai vos išsiprašė, nes pranešime mano pavardės nebuvo įrašę doh.gif . Kažkaip keista, maniau kurjeriai tiesiai į mokyklą atveža g.gif ... Bet vistiek džiaugiuosi labai thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 13, 16:01)
Mergaitės, valiooooooo, aš jau šiandien irgi gavau liemenes  thumbup.gif .  Tik man į mokyklą neatvežė, o reikėjo važiuoti į paštą pasiimti. Mokykla gavo pranešimą (be mano pavardės), nuvažiavo soc.pedagogas, tai jam dar nenorėjo duoti, tipo čia ne tau, o  mokytojai. Tai vos išsiprašė, nes pranešime mano pavardės nebuvo įrašę  doh.gif . Kažkaip keista, maniau kurjeriai tiesiai į mokyklą atveža  g.gif ... Bet vistiek džiaugiuosi labai  thumbup.gif .

Na tai šaunu thumbup.gif
mano paskutinioji liemenė atvyko į mokyklą šią savaitę, tai dabar turiu visiems klasės mokiniams thumbup.gif Atostogų proga bus tema pakalbėti apie žaidimus ar vaikščiojimus lauke sutemus. Įteiksiu liemenes.
Vaikai buvo nustebę, kai vienas paskui kitą atėjo du siuntiniai. Sako, jei ten saldainiai, tai greičiau dalinkit, nes pelės sugrauš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 13, 15:24)
Na tai šaunu thumbup.gif
mano paskutinioji liemenė atvyko į mokyklą šią savaitę, tai dabar turiu visiems klasės mokiniams thumbup.gif Atostogų proga bus tema pakalbėti apie žaidimus ar vaikščiojimus lauke sutemus. Įteiksiu liemenes.
Vaikai buvo nustebę, kai vienas paskui kitą atėjo du siuntiniai. Sako, jei ten saldainiai, tai greičiau dalinkit, nes pelės sugrauš biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Mergaitės, gal turit ko nors įdomaus apie žmonijos vystymąsi? Norisi ko nors tokio VAU! Praeitą pamoką kalbėjom apie gyvybės vystymąsi Žemėje ir parodžiau filmuką iš youtube's, tai dar dabar apšalę vaikščioja, kaip jiems patiko. Gal kuri turit skaidres arba video? ax.gif Reikia rytojui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 13, 16:04)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Mergaitės, gal turit ko nors įdomaus apie žmonijos vystymąsi? Norisi ko nors tokio VAU! Praeitą pamoką kalbėjom apie gyvybės vystymąsi Žemėje ir parodžiau filmuką iš youtube's, tai dar dabar apšalę vaikščioja, kaip jiems patiko. Gal kuri turit skaidres arba video?  ax.gif  Reikia rytojui  blush2.gif

Turiu apie pirmykščius žmones. Ir vėl rusų kalba. Jei tinka- vėliau atsiųsiu, nes dabar turiu išeiti. Po poros valandų būsiu laisva.
Atsakyti