Sveikutės
Aš su klausimu. Gal kartais kuri turit magnetofoną, kur yra USB jungtis. Aš turiu klasėj tokį, apžiūrėjau, kad yra USB jungtis. Apsidžiaugiau. Atsinešiau dainų įrašytų į flešiuką, bet nereaguoja magnetofonas į jį, negroja Gal kuri susidūrėt su šia naujove? Gal ką ne taip darau? O gal ten ne iš flešiuko muzikai leist? Aprašymo neturiu. Mano magnetofonas pirktas prieš du metus...
[quote=lutute1,2011 10 12, 20:56]
Šypsenėle, jei būtų mano valia, tai Tau atverčiau lobių skrynelę anksčiau laiko. Tu tiek gerų darbų spėjai nuveikti per toookį trumpą laiką. Tiek muzikinių siuntinių
Mielos mergaitės, ar pritartumėte man dėl dovanos šypsenėlei- lobių raktelio gavimo?
Ir ačiū Tau už dainelę apie ežiuką. Dar labai norėčiau įdainuoto varianto.
Džiaugiuosi, kad kažkuo ir aš galiu pagelbėti Tikiu, kad lobių skrynelės raktelis tikrai auksinis, jį reikia užsidirbti
lutute, tos dainelės įdainuoto varianto neturiu, tik natos Bet dar atsiųsiu kitos dainelės fonogramą ir įdainuotą variantą
Šypsenėle, jei būtų mano valia, tai Tau atverčiau lobių skrynelę anksčiau laiko. Tu tiek gerų darbų spėjai nuveikti per toookį trumpą laiką. Tiek muzikinių siuntinių
Mielos mergaitės, ar pritartumėte man dėl dovanos šypsenėlei- lobių raktelio gavimo?
Ir ačiū Tau už dainelę apie ežiuką. Dar labai norėčiau įdainuoto varianto.
Džiaugiuosi, kad kažkuo ir aš galiu pagelbėti Tikiu, kad lobių skrynelės raktelis tikrai auksinis, jį reikia užsidirbti
lutute, tos dainelės įdainuoto varianto neturiu, tik natos Bet dar atsiųsiu kitos dainelės fonogramą ir įdainuotą variantą
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 10 12, 21:12)
dar atsiųsiu kitos dainelės fonogramą ir įdainuotą variantą
Labai lauksiu. Noriu su movie maker paruošti skaidres apie ežiuką ir ieškau gražios dainelės ta tema- kaip fono... O vėliau ir su vaikais bus galima išmokti tą dainelę
Nusiunčiau knygelę Miško žvėrys. Joje daug info apie ežį. Dar prie nuotraukų įkėliau ežiuką, pagamintą iš kartoninių dėžių. Tiesa, kirpti nelengva. Pirmokams , antrokams turbūt netiktų.
Papildyta:
Aš taip pat manau, kad Šypsenėlė nusipelnė raktelio.
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 12, 21:56)
Šypsenėle, jei būtų mano valia, tai Tau atverčiau lobių skrynelę anksčiau laiko. Tu tiek gerų darbų spėjai nuveikti per toookį trumpą laiką.
Aš taip pat manau, kad Šypsenėlė nusipelnė raktelio.
Su kuo atidarot *.ace failus?
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 12, 21:27)
Labai lauksiu. Noriu su movie maker paruošti skaidres apie ežiuką ir ieškau gražios dainelės ta tema- kaip fono... O vėliau ir su vaikais bus galima išmokti tą dainelę
Jau išsiunčiau
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 12, 20:58)
Sveikutės
Aš su klausimu. Gal kartais kuri turit magnetofoną, kur yra USB jungtis. Aš turiu klasėj tokį, apžiūrėjau, kad yra USB jungtis. Apsidžiaugiau. Atsinešiau dainų įrašytų į flešiuką, bet nereaguoja magnetofonas į jį, negroja Gal kuri susidūrėt su šia naujove? Gal ką ne taip darau? O gal ten ne iš flešiuko muzikai leist? Aprašymo neturiu. Mano magnetofonas pirktas prieš du metus...
Mes mokykloje turim aktų salėje centrą su diskais ir flešiukais. Svarbu flešiuke dainas nesusidėti į atskirą aplankalą, o geriau susikelti atskirai po vieną. Ir įjungus centrą pasižiūrėti ar įjungtas USB veikimas. Tiek tegaliu pasakyti, nes instrukcijos irgi negavau paskaityti, čia iš patirties
QUOTE(Snaudale @ 2011 10 12, 21:45)
QUOTE(Snaudale @ 2011 10 12, 21:45)
Nusiunčiau knygelę Miško žvėrys. Joje daug info apie ežį.
Snaudale, net labai puikus siuntinys. AČIŪ!
QUOTE(smilga99 @ 2011 10 12, 18:11)
Mano iš 20 skaito tik 2. Bet manau, kad išgyvensim ir išsikapstysim.O gal jūs turit kokių slaptų receptų......
Aha, būtų gerai...
QUOTE(tigruole @ 2011 10 10, 14:04)
Gal kas turite ką nors apie linksnius?
Įmečiau į paštą apie linksnius, gal tiks
QUOTE(calkusl @ 2011 10 12, 16:12)
Sveikos spartuolės,
gal kas iš savo patirties patartumėte kaip pirmokus mokyti skaityti, nes klasėje skaito tik 4 mokiniai, šiandien galvojau jau galą gausiu
gal kas iš savo patirties patartumėte kaip pirmokus mokyti skaityti, nes klasėje skaito tik 4 mokiniai, šiandien galvojau jau galą gausiu
as irgi meciau visus pasizaidimus ir kibau i rimta darba, kasdien raidziu diktantai ir skaitymas.....
kaip ir merginos rase, dainuojam ir kartu jungiam raideles
As turiu senu muzikiniu ploksteliu, noreciau padaryt pamoku tvarkarasti ant ju, gal kokiu minciu turit?