Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(Šarkka @ 2011 10 12, 19:58)
Gerai, pasižymiu dienotvarkėje  tongue.gif

Šarkka, vis pagalvoju apie skolą Tau už puikią nuorodą į centrinį Vilniaus banką. wub.gif Spalio 17d. planuoju dalyvauti iTEC projekto seminare. Gal kartais ir Tu planuoji ten būti? Perduočiau Tau lauknešėlį bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 12 spalio 2011 - 19:08
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 12, 20:58)
Tikrai, kažkas negerai, bandysiu tuoj persiųst iš naujo  g.gif
Gerai, pasižymiu dienotvarkėje  tongue.gif
Papildyta:
Pataisiau Trys Kalėdiniai scenarijai failiuką su tekstu ir natomis, dabar jau turi viskas atsidaryti  4u.gif

4u.gif 4u.gif DIELIAUSIAS DĖKUI
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 12, 20:08)
Šarkka, vis pagalvoju apie skolą Tau už puikią nuorodą į centrinį Vilniaus banką. wub.gif Spalio 17d. planuoju dalyvauti iTEC projekto seminare. Gal kartais ir Tu planuoji ten būti? Perduočiau Tau lauknešėlį bye1.gif

ax.gif

nieko nežinau apie tą seminarą blush2.gif Kada ir kur jis? Gal dar spėsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 12, 15:23)
Auglina, pašte neradau schmoll.gif Ar gali pakartoti siuntinį? ax.gif

Aš vakar tikrai mačiau tą ežiuko prašymą. Labai jau gražus, mielas tas ežiukas. Dabar žiūriu, kad auglina vėl persiuntė. Matyt kažkas vakar netyčiom ištrynė, nes prie vakarykščių laiškų tikrai jau nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 12, 20:10)
ax.gif

nieko nežinau apie tą seminarą  blush2.gif  Kada ir kur jis? Gal dar spėsiu  tongue.gif

"iTEC – tai Europos Komisijos finansuojamas projektas, kuris tiria, kaip jau pripažintos ir naujai atsirandančios technologijos gali būti efektyviai taikomos pamokose per ateinančius penkerius ar dešimt metų. Tai didžiausias kada nors vykdytas europinis projektas. iTEC projektą finansuoja Europos Komisija."

http://www.ipc.lt/?p=3397

Būtų smagu pasimatyti mirksiukas.gif spalio 17d. 10.00val. VPU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 12 spalio 2011 - 19:19
http://www.youtube.c...feature=related
filmukas apie dantų valyma.

http://www.mamairvai...-dantuku-salyje

piešinių konkursas ,,dantukų šalyje"

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 10 12, 20:14)
Aš vakar tikrai mačiau tą ežiuko prašymą. Labai jau gražus, mielas tas ežiukas.

drinks_cheers.gif Pritariu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(domassss @ 2011 10 12, 20:20)
http://www.mamairvai...-dantuku-salyje

piešinių konkursas ,,dantukų šalyje"

4u.gif

Domass, labai ačiū už nuorodą. Mėgstu konkursus biggrin.gif Būtinai sudalyvausiu ir kolegėms pasakysiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 12 spalio 2011 - 19:28
smile.gif Dar vienas mažas klausimėlis. O kur yra fonogramos Gražiausių... žodžių ar aš kvaila nerandu ar akla nematau
Atsakyti
lutute, vienas ežiukas dainuot nori ir laukia Tavęs pašte mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2011 10 12, 20:29)
smile.gif Dar vienas mažas klausimėlis. O kur yra fonogramos Gražiausių... žodžių ar aš kvaila nerandu ar akla nematau

Pati muzika - fonogramos yra etiketėje Muzika.
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2011 10 12, 20:57)
Sveiki 4u.gif
Aš irgi mokau vis dainuoti, "giedoti" - taip jie lengviau pradeda jungti garsus, o ne sakyti atskiras raides bigsmile.gif

mes irgi dainuojam 4u.gif ir šiaip iki žiemos atostogų nepergyvenu dėl neskaitymo, nes po žiemos atostogų dažnai prasideda skaitymo ,,stebuklai" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 10 12, 20:32)
lutute, vienas ežiukas dainuot nori ir laukia Tavęs pašte  mirksiukas.gif

user posted image

Šypsenėle, jei būtų mano valia, tai Tau atverčiau lobių skrynelę anksčiau laiko. Tu tiek gerų darbų spėjai nuveikti per toookį trumpą laiką. Tiek muzikinių siuntinių thumbup.gif
Mielos mergaitės, ar pritartumėte man dėl dovanos šypsenėlei- lobių raktelio gavimo? bigsmile.gif
Ir ačiū Tau už dainelę apie ežiuką. thumbup.gif Dar labai norėčiau įdainuoto varianto.
Papildyta:
QUOTE(studija @ 2011 10 12, 20:41)
mes irgi dainuojam 4u.gif  ir šiaip iki žiemos atostogų nepergyvenu dėl neskaitymo, nes po žiemos atostogų dažnai prasideda skaitymo ,,stebuklai"  biggrin.gif

Studija, taikliai ir gražiai pastebėta- "skaitymo stebuklai"... newyear.gif Aš irgi jų laukiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 12 spalio 2011 - 20:00