Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Sveikutės 4u.gif

Kuom gyventa, kuom kūrenat?( Ir ar jau kūrenat? biggrin.gif, nes pas mane namie brr šalta doh.gif ) Prapuoliau prapuolia, įkritau į darbus , kaip musel į išrūgas. Kapanojuos... cool.gif Čia seminarų kalnas, namo vos 7 parslinkdavau... Užtat baigiau Antro žingsnio programą ir pradėjau su savo antrokiukais darbuotis ax.gif Kolkas thumbup.gif Dirbat kas iš čia? Kaip sekasi? bigsmile.gif

Lekiu paskaitinėti ką prirašėt per tas pora savaičių lotuliukas.gif , tik jaučiukol peskaitysiu, tai jūs jau toli toli būsit nubėgusios biggrin.gif

Jetau jetau, mano antrokė viena irgi vos vos tik pradeda skaityti dabar...Ką daryt? Patarkit? Programą siūlyti? Rštas baisus, nesuskaito pati ką parašo, raides maišo, praleidžia. Namie nieks neužsiima unsure.gif
Papildyta:
Beieškodama lentelinės sudėties radau va kokį puslapiuką neblogą bigsmile.gif

http://www.musumokyk...timtis-140.html thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2011 10 12, 16:12)
Sveikos spartuolės,
gal kas iš savo patirties patartumėte kaip pirmokus mokyti skaityti, nes klasėje skaito tik 4 mokiniai, šiandien galvojau jau galą gausiu doh.gif

AŠ PASIDARYDAVAU SKAIDRES SUNKIAUSIŲ ŽODŽIŲ. TIESIOG PO SKIEMENĮ. Į SKIEMENĮ SUBĖGDINU RAIDES. VISI PER MULTIMEDIJĄ SKAITOM ax.gif
Atsakyti
[quote=eda77,2011 10 11, 18:51]

Lauksiu nekantriai 4u.gif bigsmile.gif Valio, valio...

eda77, siuntinukas jau pašte user posted image
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2011 10 12, 15:12)
Sveikos spartuolės,
gal kas iš savo patirties patartumėte kaip pirmokus mokyti skaityti, nes klasėje skaito tik 4 mokiniai, šiandien galvojau jau galą gausiu doh.gif

Mano iš 20 skaito tik 2. doh.gif doh.gif doh.gif Bet manau, kad išgyvensim ir išsikapstysim.O gal jūs turit kokių slaptų receptų......
Atsakyti
[quote=sypsenele04,2011 10 12, 18:02]
[quote=eda77,2011 10 11, 18:51]

Lauksiu nekantriai 4u.gif bigsmile.gif Valio, valio...

eda77, siuntinukas jau pašte user posted image
[/quote]

Bet cd neatsidaro, o rečios dalies visai nėra.
Atsakyti
4u.gif Sveikos, Ar jums atidaro Kalėdų scenarijus, man tik muziką atidaro.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 12, 18:16)
Bet cd neatsidaro, o rečios dalies visai nėra.

3 dalį jau nusiunčiau smile.gif Pirmiausiai pabandyk parsisiųsti ir išsaugoti kompiuteryje, tada atidaryti, turėtų pavykti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypsenele04: 12 spalio 2011 - 17:44
QUOTE(Jolita 02 @ 2011 10 12, 16:21)
Su pirmokais tai aš dainuodavau, skaitau lėtai ir jie kartu. Po to skiemenis kartu skaitydavom, po to jie vieni ( pvz. mo, ma, me, mi ) ir t.t.
nesinervink
tikrai išmoks.

Sveiki 4u.gif
Aš irgi mokau vis dainuoti, "giedoti" - taip jie lengviau pradeda jungti garsus, o ne sakyti atskiras raides bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 10 12, 18:02)
eda77, siuntinukas jau pašte  user posted image

user posted image
AČIŪ AČIŪ AČIŪ, NEBEŽINAU KAIP IR BEATSIDĖKOTI........ notworthy.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 12 spalio 2011 - 18:07
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 12, 14:51)

Mergaitės, kaip gaminate ežiuką per technologijas ir dailę?  smile.gif Pasidalinkite pavyzdžiais.

Sveikos,

man patiko technika, kai ant ežiuko trafareto klijuojam spygliukus - trikampiukus. Juos klijuot reikia eilėmis, pradedant nuo viršaus kūno ir nepriklijuojant viso trikampio, o tik jo apatinę kraštinę. Atrodo tikrai gražiai, esu darius ir su šešiamečiais, tikrai geba padaryti smile.gif
Jei nėra skubu, ryt galėčiau foto įmest, nes darbelio pvz. darbe.
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 12, 19:14)
man patiko technika, kai ant ežiuko trafareto klijuojam spygliukus - trikampiukus. Juos klijuot reikia eilėmis, pradedant nuo viršaus kūno ir nepriklijuojant viso trikampio, o tik jo apatinę kraštinę. Atrodo tikrai gražiai, esu darius ir su šešiamečiais, tikrai geba padaryti  smile.gif 
Jei nėra skubu, ryt galėčiau foto įmest, nes darbelio pvz. darbe.

Šarkka, norėčiau pamatyti darbelio pavyzdį. Jei nepamirši- tai rytoj įmesk į paštą. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 12, 14:36)
Sveikos. Tik šiandien pamačiau, kad reikia apie ežį. Turiu skaidrių tik rusiškų. Jei dar ne vėlu ir turit laiko išsivest tekstą, rašykit, atsiųsiu.

Ačiū laaabai, Iručiuk 4u.gif Rusiškos skaidrės puikiai tiks! Džiaugiuosi, kad dar nepamiršau šios kalbos. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 12 spalio 2011 - 18:46
QUOTE(janiku @ 2011 10 12, 18:41)
4u.gif Sveikos, Ar jums atidaro Kalėdų scenarijus, man tik muziką atidaro.

Tikrai, kažkas negerai, bandysiu tuoj persiųst iš naujo g.gif

QUOTE(lutute1 @ 2011 10 12, 19:36)
Šarkka, norėčiau pamatyti darbelio pavyzdį. Jei nepamirši- tai rytoj įmesk į paštą. 4u.gif

Gerai, pasižymiu dienotvarkėje tongue.gif
Papildyta:
Pataisiau Trys Kalėdiniai scenarijai failiuką su tekstu ir natomis, dabar jau turi viskas atsidaryti 4u.gif
Atsakyti