Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 18, 21:04)
gal tau skyre enzimus? g.gif kazka girdejau apie juos bet nebepamenu kas ten per vaistai g.gif siaip retai skiria tuos preparatus, nes kiek pamenu ju poveikis neaisku ar efektyvus g.gif pas mane to gerio irgi sociai yra doh.gif

dabar truput atsilaisvinau susiradau ta lapeli tikrai enzimai- Phlogenzym. gerti reik po 2 tabl tris kart dienoj.... atsidariau kaina, ooou... doh.gif

Phlogenzym skrandžio sult.atsp.tab.N200 Kaina iki 221.72 Lt

Phlogenzym skrandžio sult.atsp.tab.N40 . Kaina iki 50.62 Lt

Phlogenzym skrandžio sult.atsp.tab.N800 . Kaina iki 728.86 Lt

gal kuri geret jas? nznau verta ar ne pirkt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2011 10 18, 21:20)
Na ka ikaliau ibupromo ir einu i lova, pavaiksciojau po namus pirmyn atgal...Tikiuosi ryt bus lengviau...
Labanakt mergaites...

vaiksciot sunku ir viiiiisiskai nesinori del tu duju sukeltu negalavimu... issiropstai prisimenu is lovos i tulika nutrepseni susulenkus tada i kambari pirmym algal ir vel i lova.. antra diena po LP blioviau pasikukciodama kai vyras norejo mane pas tevus i soda nutempt, spardziausi kaip galedama kad man sunku ir per anksti ir pan... o trecia diena sunkiai bet pasirasiau nuvaziuot...taip ir persilauziau, vaidindama pries anyta kad viskas man ok, tik truputi nugara perpute(ji aisku apie lp nezinojo) tongue.gif grizdami dar i svecius uzsukom... ax.gif tokiu tempu 5-a diena lp jau darbe buvau rolleyes.gif
tai kad ir tau linkiu greiciau persilauzt mirksiukas.gif
saldaus miego 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 18, 21:27)
sveika sugrizus, gaudyk uz balioncikus uz visus negerumus 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
taip brangioji, taaaaaas pats visom muset buvo... net prisimint nesinori tu raktikauliu skausmu, ir suspaustos krutines kai nei ikvept nei iskvept...o ka jau sakyt apie kosejima ar ciaudejima... a ne? doh.gif kasdien bus lengviau, daugiau tik vitaminizuoto maisto ir judejimo... stiprek  mirksiukas.gif

labas rytas smile.gif o man po LP visai eskaudejo raktikauliu (gal as cia tik viena tokia rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2011 10 18, 19:17)
O kokius Jums vaistus po LP skyrė? Niekur lyg neskaičiau, kad kam kas būtų skirta tik tam, kad greičiau viskas atsistatytų, o aš va 150 Lt paklojau - nu dėl sveikatos negaila  doh.gif

Man skyre Duphastona 2-4 men. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif vakar sulaukiau pirmuju mm, jos atejo laiku, kaip nekeista, bet su toookiu skausmu, ir baisiai gausios, net per kojas bega. Galvoju gal cia taip turi buti po operacijos, arba gal kazkas negerai doh.gif gal jums taip yra buve?
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 18, 21:22)
vaiksciot sunku ir viiiiisiskai nesinori del tu duju sukeltu negalavimu... issiropstai prisimenu is lovos i tulika nutrepseni susulenkus tada i kambari pirmym algal ir vel i lova.. antra diena po LP blioviau pasikukciodama kai vyras norejo mane pas tevus i soda nutempt, spardziausi kaip galedama kad man sunku ir per anksti ir pan... o trecia diena sunkiai bet pasirasiau nuvaziuot...taip ir persilauziau, vaidindama pries anyta kad viskas man ok, tik truputi nugara perpute(ji aisku apie lp nezinojo) tongue.gif grizdami dar i svecius uzsukom...  ax.gif tokiu tempu  5-a diena lp jau darbe buvau  rolleyes.gif
tai kad ir tau linkiu greiciau persilauzt  mirksiukas.gif
saldaus miego 4u.gif

Labas rytas...
Na siandien ryte jauciuosi vos vos geriau, jau net galvoju ka cia stipresnio skanaus pietums pasigaminti...Apatitas lyg atsistato irgi po truputi... Na vadinas gereja, ir ryt bus dar geriau...
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 18, 22:03)
dabar truput atsilaisvinau susiradau ta lapeli tikrai enzimai-  Phlogenzym. gerti reik po 2 tabl tris kart dienoj.... atsidariau kaina, ooou... doh.gif

Phlogenzym skrandžio sult.atsp.tab.N200  Kaina iki 221.72 Lt

Phlogenzym skrandžio sult.atsp.tab.N40 .  Kaina iki 50.62 Lt 

Phlogenzym skrandžio sult.atsp.tab.N800 .  Kaina iki 728.86 Lt 

gal kuri geret jas? nznau verta ar ne pirkt...  g.gif

nesigasdink taip 4u.gif as geriau. tris savaites. Tai visas kursas apsejo apie 120lt..pirkdavau po 2 lapelius, juose 40tableciu, tai mokedavau apie 40lt..Jau baigiu gert paskutines tabletes..ar padejo tai nezinau ax.gif tikiuosi kad taip ax.gif neilindes i vidu nesuzinosi schmoll.gif jie mazina saaugu susidaryma po Lp ir kazkiek pristabdo nauju endo zidiniu atsiradima.
Atsakyti
QUOTE(Aurutytea @ 2011 10 19, 10:17)
Sveikutes 4u.gif  vakar sulaukiau pirmuju mm, jos atejo laiku, kaip nekeista, bet su toookiu skausmu, ir baisiai gausios, net per kojas bega. Galvoju gal cia taip turi buti po operacijos, arba gal kazkas negerai  doh.gif  gal jums taip yra buve?

nesigasdink,visko gali buti..organizmas po lp valosi,gali but ir gabalu..nesijaudink,svarbu,kad mmm nevirsytu 7dienu.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 19, 14:15)
nesigasdink,visko gali buti..organizmas po lp valosi,gali but ir gabalu..nesijaudink,svarbu,kad mmm nevirsytu 7dienu.

O D, 7 dienos, nukraujuot galima biggrin.gif
Atsakyti
tai delto ir laikoma nenorma daugiau nei 7dienos,butent del nukraujavimo,buvo cia toks atvejis juk neseniai.
Atsakyti
QUOTE(Aurutytea @ 2011 10 19, 10:17)
Sveikutes 4u.gif  vakar sulaukiau pirmuju mm, jos atejo laiku, kaip nekeista, bet su toookiu skausmu, ir baisiai gausios, net per kojas bega. Galvoju gal cia taip turi buti po operacijos, arba gal kazkas negerai  doh.gif  gal jums taip yra buve?

man ir taip buvo, bet antra cikla po LP mirksiukas.gif bet mmm buvo 4 dienas , tad nieko tokio , tik pirmas dvi buvo gausu bet paskui normaliai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, as panikoj fear.gif fear.gif man LP 27 d. o mano organizmas pakiso man kiaule, sekmadieni sloga pasigavau, nors saugojaus visaip kaip ymanoma, aisku vaistus vartoju, bet dar niekur nedingsta ji, o persinese i gerkle ir i ausis ( na cia gal nuo dazno nosies putimo). Tyrimus darysiuos 5dieni, bet jauciu gali juose atsispindeti, kad kazkas negerai ir ko labiausiai bijau , kad gali atsaukti man lp... verysad.gif
O dar seimos gyd. pasake, tau niekas serganciai nedarys. verysad.gif
Atsakyti