QUOTE(ekonomija @ 2011 10 14, 17:04)
laba diena, darysiuos neužilgo operaciją toje pačioje ligononėje, kaip supratau ji ypatinga nes nedaro klizmų
o dar kodėl rinkotės šią ligoninę? jei ne paslaptis, tai pas ką operavotės kitos?
p.s. ar neteisingai supratau ar čia reikia dar atskirai narkozę ir kažkokį rinkinį pirkti? kiek tai kainuoja?
Dabar turbut niekur klizmos nedaro
Mane dar pries 6 metus nuvede mano pazistama i si ligonine, pas savo gyd. nuo tu laiku jinai ir mano
Manoji
S.Raciniene
QUOTE(ekonomija @ 2011 10 14, 22:27)
aš ir girdėjau, kad čia superiniai gydytojai
tai kaip supratau jokių ten spec. operacinių paketų NR.2 ar nr.3 kurie kainuoja apie 190 lt nereikia papildomai pirkti (čia info iš senesnių temų ir viena mergina lyg panašiai užsiminė, kad po praėjimo per registratūrą kažką panašaus pirko) ar galite pasakyti, kad ne taip supratau
ačiū
Priedas kainuoja apie 30 lt , o narkoze viena apmule apie 2,5 lt, tai sumokejau apie 40 lt uz viska
Bet nuo sitos narkozes vemiau, o kai anksciau pirkau tai mokejau apie 95 lt (kazkoki isvalyta) tai jokiu salutiniu poveikiu nebuvo, todel labai nustebiau kad sumokejau apie 10 lt uz narkoze, pagalvojau atpigo
, bet ne, ne tie vaistai pasirode
Prieda LP israsys gyd., o narkoze anasteziologe-kasa yra pirmam aukste
Kiek zinau tas priedas privalomas, o narkoze pagal pageidavima.
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 16, 21:16)
as dar turiu randa nuo apendikso
ir du kart bambytej tai bambyte tai jau ryskiai liks
Dabar ir as du kart turiu
Pirmas beveik nesimatydavo, bet po antros LP ir pirmas o ypac antras gerai matosi, gerai kad ne vasara gal po ziemos kazkiek pagrazes
(dings raudonumas ir suplones)