Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Jorie @ 2011 10 16, 16:58)
Man vakar jau ištraukė siūlus, šiandien vakare sakė nuimti pleistus ir jau normaliai galiu praustis. Pirmą kartą pamatysiu šiandien, kaip atrodo randeliai  unsure.gif O jūs nepirkote kokio kremo ar dar ko nors, kad greičiau randeliai gytų ir kad sugijus mažiau matytųsi?

na ir kaip jausmas traukiant siūlus?, man tai jau trečią dieną leido po dušu apsiprausti ir nuplauti jodą, na bet aš dar ketvirtą dieną pakentėjau ir nuploviau "įdegį" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panapa: 16 spalio 2011 - 16:41
QUOTE(panapa @ 2011 10 16, 17:41)
na ir kaip jausmas traukiant siūlus?, man tai jau trečią dieną leido po dušu apsiprausti ir nuplauti jodą, na bet aš dar ketvirtą dieną pakentėjau ir nuploviau "įdegį"  biggrin.gif

Siūlų traukimas, tai daugiau bijojau, nei skaudėjo ax.gif Realiai tikrai nebuvo ko bijot... O aš įdegį nuvaliau jau namo grįžus iš karto su servėtėlėm, labai gerai nuėmė biggrin.gif Ir paskui kankinausi prausdamasi iki pilvo, paskui antru etapu virš pilvo ir trečiu etapu galvą doh.gif Šiandien jau lįsiu kaip žmogus. Realiai jau jaučiuosi visai gerai, net į darbą galėčiau rytoj eit, bet dar patinginiausiu į kirpyklą gal nueisiu, grįšiu po ligos atgražėjus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 16, 16:42)
tik man sake, kad gerti daug skysciu , taip narkoze greiciau pasisalina, o kaip yra is tiesu tai... manau kiekvienoj gydymo istaigoj daro savaip , o rezultatas gaunasi tas pats ax.gif  o mums svarbiausia sulaukti savu rezultatu nestuke.gif  to visoms ir linkiu  mirksiukas.gif

skysciai irgi gerai man sake bent 2 ltr isgert per diena tai man kazkaip tiek ir norejosi tiek ir isgerdavau...ir tikrai rezultatas liuks buvo thumbup.gif
man mazieji randeliai visiskai buvo isnyke kazkur po gal 6 men g.gif gal daugiau g.gif nebepamenu...kazkaip man tai jie nemaiso...nelinksma patirtis matosi bet man tai jie nemaiso schmoll.gif pas mane jau 3 operacija tai isvis pilvas suvarpytas lotuliukas.gif gerai tik kad naujas operacijas kai daros tai stengiasi ant tu paciu randu stengiasi pjaut ax.gif

P.S mazieji randeliai jau beveik isnyke ax.gif antraja LP turejau rugpjucio viduryje o didieji tai manau ir liks bent jau pas mane ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 16 spalio 2011 - 18:37
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 16, 19:36)
skysciai irgi gerai man sake bent 2 ltr isgert per diena tai man kazkaip tiek ir norejosi tiek ir isgerdavau...ir tikrai rezultatas liuks buvo thumbup.gif
man mazieji randeliai visiskai buvo isnyke kazkur po gal 6 men g.gif gal daugiau g.gif nebepamenu...kazkaip man tai jie nemaiso...nelinksma patirtis matosi bet man tai jie nemaiso schmoll.gif pas mane jau 3 operacija tai isvis pilvas suvarpytas lotuliukas.gif gerai tik kad naujas operacijas kai daros tai stengiasi ant tu paciu randu stengiasi pjaut ax.gif

P.S mazieji randeliai jau beveik isnyke ax.gif antraja LP turejau rugpjucio viduryje o didieji tai manau ir liks bent jau pas mane ax.gif

o cia didieji tai kurie blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 16, 19:48)
o cia didieji tai kurie blush2.gif

as dar turiu randa nuo apendikso ax.gif ir du kart bambytej tai bambyte tai jau ryskiai liks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 16, 20:16)
as dar turiu randa nuo apendikso ax.gif ir du kart bambytej tai bambyte tai jau ryskiai liks ax.gif

Pas mane tai bamboj gerai matosi ir vis dar skauda. Tai dar negaliu nieko sunkaus kelti ar diržo į džinsus įsiverti schmoll.gif dešnysis randelis tai labai gražiai sugijo, jau dabar matosi, kad laikui bėgant išbluks ir nesimatys ax.gif o kairysis, kuriame buvo drenas, tai nelabai gražus schmoll.gif kai dreną išėmė, klausiau ar nesius papildomai? sakė, jog jau viskas ten susiūta ir užsitrauks. Na kad užsitraukė, tai nepasiginčysiu..skylės nėra biggrin.gif bet toks platus šašas vis dar ten tūno..tikiuosi, kai jis nukris, tai atrodys daug mažesnis randelis smile.gif
Atsakyti
O del operacijos nebijok, nes jei labai nervinsies tai sesutes dazniausiai duoda tokia rozine tabletike nuo nervu ir tada taaaip viskas fainai pasidaro ir baimes nebelieka. (Mano atveju gavau dviguba doze, nes is baimes labai verkiau is vakaro).
Beje.. man labai patiko ziureti filmuka po laporaskopijos kaip ten viskas atrodo is vidaus. Super! Beveik kaip per Discovery kanala!

na va radau iš senesnės temos, apie tuos video, tai pastebėjau, kad juos Klaipėdoje rodo po LP, tik nežinau ar čia visoms, gal kas darėsi ar žada Klaipėdoje darytis, gal gali papasakoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 16, 21:50)
Pas mane tai bamboj gerai matosi ir vis dar skauda. Tai dar negaliu nieko sunkaus kelti ar diržo į džinsus įsiverti  schmoll.gif  dešnysis randelis tai labai gražiai sugijo, jau dabar matosi, kad laikui bėgant išbluks ir nesimatys  ax.gif o kairysis, kuriame buvo drenas, tai nelabai gražus  schmoll.gif kai dreną išėmė, klausiau ar nesius papildomai? sakė, jog jau viskas ten susiūta ir užsitrauks. Na kad užsitraukė, tai nepasiginčysiu..skylės nėra  biggrin.gif  bet toks platus šašas vis dar ten tūno..tikiuosi, kai jis nukris, tai atrodys daug mažesnis randelis  smile.gif

bus grazu sasas nukris ir atrodys taip kaip desiniam , na mano bamboj tai norint nerasi lotuliukas.gif kai pirstuka ikisu tai uzsiuopiu toki maza guziuka ar kaip ji cia pavadinti. bet siap tai nesimato thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ekonomija @ 2011 10 16, 22:25)
O del operacijos nebijok, nes jei labai nervinsies tai sesutes dazniausiai duoda tokia rozine tabletike nuo nervu ir tada taaaip viskas fainai pasidaro ir baimes nebelieka. (Mano atveju gavau dviguba doze, nes is baimes labai verkiau is vakaro).
Beje.. man labai patiko ziureti filmuka po laporaskopijos kaip ten viskas atrodo is vidaus. Super! Beveik kaip per Discovery kanala!

na va radau iš senesnės temos, apie tuos video, tai pastebėjau, kad juos Klaipėdoje rodo po LP, tik nežinau ar čia visoms, gal kas darėsi ar žada Klaipėdoje darytis, gal gali papasakoti?  ax.gif

oi kaip tu cia atkasei thumbup.gif o as pabusiu ikiri nes ir mane suintrigavai gal gali parasyti kokia mergaite cia rase bandysim ja pakalbinti blush2.gif
Atsakyti
hm..na tęsiu tyrimą ax.gif mergaitės vardas Gintute, aš jai jau parašiau, tik ji operaciją darėsi 2008 metais rolleyes.gif bet gal nepatingės atrašyti, tada ir jus informuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ekonomija @ 2011 10 16, 22:50)
hm..na tęsiu tyrimą  ax.gif mergaitės vardas Gintute, aš jai jau parašiau, tik ji operaciją darėsi 2008 metais  rolleyes.gif  bet gal nepatingės atrašyti, tada ir jus informuosiu  mirksiukas.gif

na tikrai senokai , bet manau atrasys , kai tik gales . lauksim ziniu , nes tikrai idomu pasidare blush2.gif
Atsakyti
Priminėte man tą dreną. Išimant siūlus man kairė skylutė buvo pakriaujavus, sesutė paklausė, ar čia drenas buvo. Sakau: nieko nežinau, nepažįstu jokio dreno lotuliukas.gif Sakau: gal paliko?? blink.gif Nes nieko neišėmė man po operacijos. Nuramino, kad tikrai nepaliko, nes ten toks vamzdelis tipo doh.gif doh.gif

O pleistrus jau nusiėmiau, viskas atrodo žymiai geriau nei galvojau, įdrėskimukai ir tiek, net randeliais nesinori vadininti smile.gif

Dabar kai jau visus etapus praėjau, tai tikrai galiu pasakyti, kad visur per daug bijojau, o viskas praeina ganėtinai nesudėtingai.

Ir dar šiandien pastebėjau vaisingas išskyras, jau tiek laiko jų kas mėnesį tik ir laukdavau, o dabar reikia ignoruoti verysad.gif Ech, geriau negalvoti, liūdna kažkaip darosi, kad kam besiryžtum, nebūtinai tai padės.... Matau, jau gult reikia eit. Labanakt.
Atsakyti
QUOTE(ekonomija @ 2011 10 14, 17:04)
laba diena, darysiuos neužilgo operaciją toje pačioje ligononėje, kaip supratau ji ypatinga nes nedaro klizmų  ax.gif o dar kodėl rinkotės šią ligoninę? jei ne paslaptis, tai pas ką operavotės kitos?
p.s. ar neteisingai supratau ar čia reikia dar atskirai narkozę ir kažkokį rinkinį pirkti? kiek tai kainuoja?

Dabar turbut niekur klizmos nedaro 4u.gif Mane dar pries 6 metus nuvede mano pazistama i si ligonine, pas savo gyd. nuo tu laiku jinai ir mano biggrin.gif Manoji S.Raciniene
QUOTE(ekonomija @ 2011 10 14, 22:27)
aš ir girdėjau, kad čia superiniai gydytojai  ax.gif tai kaip supratau jokių ten spec. operacinių paketų NR.2 ar nr.3 kurie kainuoja apie 190 lt nereikia papildomai pirkti (čia info iš senesnių temų ir viena mergina lyg panašiai užsiminė, kad po praėjimo per registratūrą kažką panašaus pirko) ar galite pasakyti, kad ne taip supratau  blush2.gif
ačiū  rolleyes.gif

Priedas kainuoja apie 30 lt , o narkoze viena apmule apie 2,5 lt, tai sumokejau apie 40 lt uz viska 4u.gif Bet nuo sitos narkozes vemiau, o kai anksciau pirkau tai mokejau apie 95 lt (kazkoki isvalyta) tai jokiu salutiniu poveikiu nebuvo, todel labai nustebiau kad sumokejau apie 10 lt uz narkoze, pagalvojau atpigo biggrin.gif, bet ne, ne tie vaistai pasirode doh.gif Prieda LP israsys gyd., o narkoze anasteziologe-kasa yra pirmam aukste 4u.gif Kiek zinau tas priedas privalomas, o narkoze pagal pageidavima.
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 16, 21:16)

Dabar ir as du kart turiu drinks_cheers.gif Pirmas beveik nesimatydavo, bet po antros LP ir pirmas o ypac antras gerai matosi, gerai kad ne vasara gal po ziemos kazkiek pagrazes smile.gif (dings raudonumas ir suplones)
Atsakyti