Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Aš taip pat nieko nepirkau, bet nieko ir nesakė pirkti, tad tik padėkai turėjau ir viskas, po narkozės ir manęs nepykino, bet aš tą dieną nieko ir nevalgiau nei gėriau, kad savijautos nesugadinčiau ax.gif Veiksmas vyko Kauno klinikose
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 15, 20:54)
na va dabar zinosiu  blush2.gif  na bet man siauliuose pries LP nesiule pirkt narkozes  schmoll.gif , turbut buciau ir pirkus blush2.gif  , bet as tai super atsigavau, tik parveze i pooperacine, tai ir atsibudau  thumbup.gif . sesutes buvo nustebusios, kaip cia taip lotuliukas.gif paskui keturias valandas su jom prakalbejom ax.gif  tad greitai ir atsigavau turbut pas mus gera duoda visiems ax.gif  4u.gif

Gerai, kad operacijos metu neatsigavai, kaip as, gerai, kad labai trumpam lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 15, 14:43)
na matai man vale zarnyna ir klizmutes state ir tad kelias dienas maisto negavau .o po LP tik kita diena labai lengva maistuka dave , savo visai nieko nevalgiau , namie grizus taip pat stengiausi nepersivalgyt , tad ir nebuvo is ko to reikaliuko daryt blush2.gif  ax.gif beto man po LP nukrito 2 kg  tai buvau labai patenkinta  4u.gif

vaistukai po LP ne todel kad nevakgei ar ka duodami, visos mes cia nevalgiusios bunam mirksiukas.gif vaistukai duodami kad prajudinti zarnyna todel kad kai zarnynas prajudinamas pasisalina visi toksinai gaunami per narkoze, zodziu kuo greiciau atsigauna salinimo sistema tuo greiciau organizmas atsikrato toksinu tuo greiciau geriau pasijunti 4u.gif
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 15, 18:51)
ir as kazkaip galvodavau kad lengviau narkoze praeina del tuscio skrandzio delto neleidzia valgyti nei pries nei po narkozes

pries narkoze tai neduoda kaip kazkuri mergaite sake, del skrandzio turinio...ir kad neapsikakotumetLP metu juk tada visi raumenys atsipalaiduoja mirksiukas.gif o tos vietos irgi taigi blush2.gif
QUOTE(ekonomija @ 2011 10 15, 22:41)
na kaip viskas skirtingai   o kokiose įstaigose jūs darėtės pirmą ir antrą LP?
O kažin jo ligoniui negalima būtų pasiimti?  g.gif

pirmaja lp turejau KMUK'e o antraja turejau Krikscioniskuose GN ax.gif , o video irasas skirtas tam manyciau jei ivyktu kazkas neplanuoto, kaip pvz ligonio mirtis tpfu tpfu tpfu ir tada manau jei kas is artimuju paduotu gyd i teisma, cia viena versija, kita galbut medziaga skirta kokiems mokymams g.gif o del video gavimo manau kad reiketu klausti gydytojo...bet man dar neteko girdeti, kad kazkas prasytu, bet visko buna ax.gif
QUOTE(panapa @ 2011 10 15, 23:15)
po narkozės ir manęs nepykino, bet aš tą dieną nieko ir nevalgiau nei gėriau, kad savijautos nesugadinčiau   ax.gif Veiksmas vyko Kauno klinikose

man irgi buvo neaisku kodel pykina po narkozes, nes pirma karta kai buvo LP tai nusivemiau juodai doh.gif o antraji tai ir pries LP ir po LP buvo suleisti vaistukai kad nepykintu mirksiukas.gif o man aiskino anestezeologe kodel pykina: todel, kad dujos kurias suleidzia i kuna paskui dirgina skrandi ir todel pykina, zinoma jos vaiksto po visa kuna todel gali skaudeti raktikaulius sonkaulius, bet paskui jos issivaiksto, todel kas planuoja tureti LP greitu laiku bandykit paprasyti pries LP vaistuku kurie mazina skrandzio sulciu kieki ar ju issiskyrima ir po LP vaistu kad nepykintu 4u.gif nieks nesiulys jums pacio bandykit paprasyti 4u.gif : ir as pasinaudodama proga visko issiklausinejau hihihi.gif kad paskui galeciau dalintis patirtimi cia SM, kad mergaitem butu lengviau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 16 spalio 2011 - 09:03
Na ne daktaras aš, bet dėl skrandžio turinio ir apatinių ventilių straipsniį skaičiau ax.gif
o kažkada kai nežinojau kad darys A, išgėriau pusę plastikinio puodelio vandens su vaistais(prieš operaciją likus trims valandoms)..oi kaip velnių gavau atvykus į ligoninę doh.gif sako darysim be narkozės, ką tu sau galvojai šitiek vandens gerdama?! Aš jiems sakau, bet gi aš nežinojau, kad darys A.. kad nuo vakar vakaro nieko nesu valgius nes labai blogai jaučiausi.. o man atsakė, jog tiek skysčių suvartojus prieš operaciją rizika per didelė, kad duoti pilną nejautrą.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 16, 10:28)
jog tiek skysčių suvartojus prieš operaciją rizika per didelė, kad duoti pilną nejautrą..  doh.gif

siaubas blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 16, 11:09)
siaubas blink.gif  doh.gif

...ne ne..nebijok, viskas gerai išsisprendė ax.gif maniškis greit suorganizavo pažįstamą anesteziologę (kuri kaip tik tą vakarą toj pačioj ligoninėj budėjo)..ji atlėkė ir pati man davė pilną narkozę. Po kurios atsigavau gal po pusvalandžio ir per valandą mane namo išleido. Bet bijau pagalvoti, kas būtų buvę jei ne ta pažįstama doh.gif doh.gif Teko su viena mergaite gulėti, kuriai darė tik su vietine nejautra verysad.gif atsiliepimai ne kokie schmoll.gif
Na aš tikiu, kad po nesekmių visada ateina geras laikotarpis smile.gif juk turi būti pusiausvyra 4u.gif
Atsakyti
tai vat kad ta pusiausvyra sunkiai pasiekiama ax.gif kazkaip gyvenime to balanso nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(ekonomija @ 2011 10 14, 21:27)
aš ir girdėjau, kad čia superiniai gydytojai  ax.gif tai kaip supratau jokių ten spec. operacinių paketų NR.2 ar nr.3 kurie kainuoja apie 190 lt nereikia papildomai pirkti (čia info iš senesnių temų ir viena mergina lyg panašiai užsiminė, kad po praėjimo per registratūrą kažką panašaus pirko) ar galite pasakyti, kad ne taip supratau  blush2.gif
ačiū  rolleyes.gif
Papildyta:
na radau,  As atejau 6-30, eiliu niekur nebuvo, palatoj jau buvau paguldyta 7 val., bet kol nupirkau narkoze ir priedus LP,kol uzpildziau visas popierius, kol apziurejo anasteziologe jau laikas buvo vaziuoti i operacine.
gal galite pasakyti kas tie PRIEDAI PRIE LP ir kiek jie kainuoja  blush2.gif  ax.gif
ačiū

Ten tie vaistai ir priedai, tai kainuoja iki 40 lt. Ir priedas, tai yra užklotas kažkoks už kelis Lt. Kai tokia suma nereikšminga, tai aš per daug nesigilinau unsure.gif Duoda, imk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vegele @ 2011 10 14, 22:20)
man buvo, kai tik atsikeliau i tulika tai taip ir nubego per kojas doh.gif  blush2.gif narkozes museit paveikta visai net minties nebuvo kad lipant is lovos reik koki paketa isidet...  ax.gif bet cia visai kitoks nei mm kraujavimas buvo, praktiskai vienkartinis... po to pora dienu vos vos patepdavo, bet kasdieninio ikloto pilnai uzteko...
o mm laukiu savo laiku..

Man tai buvo užkimšę, kad nenubėgtų blush2.gif Tai kai atkimšo jau niekas nenubėgo, o kelias dienas patepliojo, bet sakė, kad normalu. Tikiuosiu mmm sulaukti laiku... Ir gaila labai, kad mėn praleist tenka be ND ir galimybės...
Atsakyti
[quote=lauraz5,2011 10 16, 10:00]
vaistukai po LP ne todel kad nevakgei ar ka duodami, visos mes cia nevalgiusios bunam mirksiukas.gif vaistukai duodami kad prajudinti zarnyna todel kad kai zarnynas prajudinamas pasisalina visi toksinai gaunami per narkoze, zodziu kuo greiciau atsigauna salinimo sistema tuo greiciau organizmas atsikrato toksinu tuo greiciau geriau pasijunti 4u.gif

nu dabar jau busiu apsisvietus blush2.gif thumbup.gif tik man sake, kad gerti daug skysciu , taip narkoze greiciau pasisalina, o kaip yra is tiesu tai... manau kiekvienoj gydymo istaigoj daro savaip , o rezultatas gaunasi tas pats ax.gif o mums svarbiausia sulaukti savu rezultatu nestuke.gif to visoms ir linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Man vakar jau ištraukė siūlus, šiandien vakare sakė nuimti pleistus ir jau normaliai galiu praustis. Pirmą kartą pamatysiu šiandien, kaip atrodo randeliai unsure.gif O jūs nepirkote kokio kremo ar dar ko nors, kad greičiau randeliai gytų ir kad sugijus mažiau matytųsi?
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2011 10 16, 16:58)
Man vakar jau ištraukė siūlus, šiandien vakare sakė nuimti pleistus ir jau normaliai galiu praustis. Pirmą kartą pamatysiu šiandien, kaip atrodo randeliai  unsure.gif O jūs nepirkote kokio kremo ar dar ko nors, kad greičiau randeliai gytų ir kad sugijus mažiau matytųsi?

as tai nea schmoll.gif bet jie tokie mazyciai, sakau gal patys graziai sugis, taip ir gydytojas sake g.gif nors praejo jau keli men, bet jie dar matosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2011 10 16, 17:58)
Man vakar jau ištraukė siūlus, šiandien vakare sakė nuimti pleistus ir jau normaliai galiu praustis. Pirmą kartą pamatysiu šiandien, kaip atrodo randeliai  unsure.gif O jūs nepirkote kokio kremo ar dar ko nors, kad greičiau randeliai gytų ir kad sugijus mažiau matytųsi?

o man sdn sasiukai jau nukrito... ax.gif siulu nebuvo- tai mano randeliai speju mazesni, o be to labai zemai visai prie pat gaktos, tai manau nieko nepirksiu ir netepsiu...praeis pora menesi bus vos pastebimi...
Atsakyti