Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Amarok @ 2011 10 15, 18:14)
Aš pirkau tik antklodę ir narkozę. Kainavo kažkur gal 42 lt. Žinoma, galėjau imti jų narkozę, tačiau jau žinojau, kad nuo tos kurią pirksiu, lengviau atsibusiu ir be šalutinių efektų(ne bet kokią narkozę gerai pernešu). O tą antklodę, jei nepirkčiau, greičiausiai pakeistų kokiu nors bendro naudojimo daiktu(kas be ko švariu ir dezinfekuotu). Tačiau man buvo priimtiniau nusipirkti vienkartinę, niekada dar nenaudotą  ax.gif

na as tai jokiu anklodziu ir narkoziu nepirkau tik lasines ir zvakutes nuo skausmo ir miltelius zarnyno valymui, tad labai noreciau suzinoti kas cia per anklodes g.gif tikrai idomu pasidare blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 15, 18:34)
na as tai jokiu anklodziu ir narkoziu nepirkau tik lasines ir zvakutes nuo skausmo ir miltelius zarnyno valymui, tad labai noreciau suzinoti kas cia per anklodes g.gif  tikrai idomu pasidare blush2.gif

Galiu klysti, bet kaip supratau, tai ta, kuria užkloja jau operacinėj, kurioje padaromas plyšys aplink operuojamą zoną ir kuria atskiriama aplinka nesusijusi su operuojama vieta..na nežinau kaip aiškiau pasakyti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 15, 18:43)
Galiu klysti, bet kaip supratau, tai ta, kuria užkloja jau operacinėj, kurioje padaromas plyšys aplink operuojamą zoną ir kuria atskiriama aplinka nesusijusi su operuojama vieta..na nežinau kaip aiškiau pasakyti.. blush2.gif

oho blink.gif o man net nesiule ir isvis tik dabar pirma karta apie tai girdziu blush2.gif nors LP buvo rugpjuti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 15, 18:47)
oho  blink.gif o man net nesiule ir isvis tik dabar pirma karta apie tai girdziu  blush2.gif nors LP buvo rugpjuti blush2.gif

ir as kazkaip galvodavau kad lengviau narkoze praeina del tuscio skrandzio biggrin.gif delto neleidzia valgyti nei pries nei po narkozes blush2.gif oi kokia as nesupratinga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 15, 18:51)
ir as kazkaip galvodavau kad lengviau narkoze praeina del tuscio skrandzio  biggrin.gif delto neleidzia valgyti nei pries nei po narkozes blush2.gif oi kokia as nesupratinga doh.gif

Dėl to taip pat neleiddžia valgyti..kad pacientas kilus kokioms komplikacijoms neužspringtų skrandyje susikaupusiais skysčiais, o po operacijos nepykintų smile.gif
Na bet viską paaiškinti gali tik gydytojai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 15 spalio 2011 - 19:38
QUOTE(Amarok @ 2011 10 15, 20:38)
Dėl to taip pat neleiddžia valgyti..kad pacientas kilus kokioms komplikacijoms neužspringtų skrandyje susikaupusiais skysčiais, o po operacijos nepykintų smile.gif
Na bet viską paaiškinti gali tik gydytojai  ax.gif

na va dabar zinosiu blush2.gif na bet man siauliuose pries LP nesiule pirkt narkozes schmoll.gif , turbut buciau ir pirkus blush2.gif , bet as tai super atsigavau, tik parveze i pooperacine, tai ir atsibudau thumbup.gif . sesutes buvo nustebusios, kaip cia taip lotuliukas.gif paskui keturias valandas su jom prakalbejom ax.gif tad greitai ir atsigavau turbut pas mus gera duoda visiems ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 15, 19:54)
na va dabar zinosiu  blush2.gif  na bet man siauliuose pries LP nesiule pirkt narkozes  schmoll.gif , turbut buciau ir pirkus blush2.gif  , bet as tai super atsigavau, tik parveze i pooperacine, tai ir atsibudau  thumbup.gif . sesutes buvo nustebusios, kaip cia taip lotuliukas.gif paskui keturias valandas su jom prakalbejom ax.gif  tad greitai ir atsigavau turbut pas mus gera duoda visiems ax.gif  4u.gif

Oi kaip as noreciau taip jaustis po narkozes pirmadieni... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2011 10 15, 22:14)

Mes tikim kad jausiesi gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2011 10 15, 22:14)

taip ir jausies thumbup.gif juk mes uz tave kumstukus laikysim ax.gif na o kai man LP dare tai nebuvau cia uzejus , tad visiskai nieko nezinojau , kaip kas, kaip gaila, kad tada nesugalvojau pasiskaitineti doh.gif svarbiausia man atrodo , po LP issiklausineti visiskai viska, nes jei neklausi , tai nelabai kas ir per daug kalbes tiesiog jie yra labai uzsieme ir lekia, tad mazai laiko gali skirti ligoniams doh.gif cia mano nuomone g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 15, 18:14)
Aš pirkau tik antklodę ir narkozę. Kainavo kažkur gal 42 lt. Žinoma, galėjau imti jų narkozę, tačiau jau žinojau, kad nuo tos kurią pirksiu, lengviau atsibusiu ir be šalutinių efektų(ne bet kokią narkozę gerai pernešu). O tą antklodę, jei nepirkčiau, greičiausiai pakeistų kokiu nors bendro naudojimo daiktu(kas be ko švariu ir dezinfekuotu). Tačiau man buvo priimtiniau nusipirkti vienkartinę, niekada dar nenaudotą  ax.gif

atsiprašau jei praleidau ax.gif bet kokioje ligoninėje jums darė LP?

Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 13, 20:55)
vat man tokios gydymo istaigos kur viskas greitai,greitai ir nepatinka..jautiesi kaip fabrike..ir niekas i tave nekreipia demesio nesvarbu ar turi bedu kokiu ar klausimu,as per pirma lp ta patyriau,nepatiko,antraja lp pasirinkau mazesne gydymo istaiga,kurios paslaugom esu lb patenkinta,buvau aprupinta i visus klausimus atsakyta neziurint kiek laiko tai uzeme,po lp sesutes tai kaip bitutes rupestis neispasakytas,tik pasijudink ir atsoliuoja klaust ar viskas gerai.

na kaip viskas skirtingai g.gif o kokiose įstaigose jūs darėtės pirmą ir antrą LP?
kažkur ankstesnėje temoje net skaičiau, kad kažkurioje ligoninėje, tai net video kartu pažiūri su gydytoja po operacijos ir gydytoja viską pakomentuoja, kas ir kaip, nes kaip suprantu tokiai operacijai video įrašas yra privalomas. O kažin jo ligoniui negalima būtų pasiimti? g.gif
gal kuriai taip buvo su tuo įrašu ir komentavimu gal galite pasidalinti įspūdžiais?
nes man kai GN darė tai irgi nieko doro nepaaiškino, o po to dar ir nuotraukos dingo tai dabar tik blankiais prisiminimais galiu paaiškinti kas ten pas mane rasta buvo, nenorėčiau, kad ir po LP tik tiek tesužinočiau verysad.gif nors dabar jau išmokau klausinėti įkyriai blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juros dukra @ 2011 10 15, 22:24)
atsiprašau jei praleidau ax.gif bet kokioje ligoninėje jums darė LP?

Vilniaus universitetinėj ligoninėj(Lazdynų) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ekonomija @ 2011 10 15, 22:41)
gal kuriai taip buvo su tuo įrašu ir komentavimu gal galite pasidalinti įspūdžiais?
nes man kai GN darė tai irgi nieko doro nepaaiškino, o po to dar ir nuotraukos dingo tai dabar tik blankiais prisiminimais galiu paaiškinti kas ten pas mane rasta buvo, nenorėčiau, kad ir po LP tik tiek tesužinočiau  verysad.gif nors dabar jau išmokau klausinėti įkyriai  blush2.gif  lotuliukas.gif

gerai kad moki ikiriai klausineti tada viska ir zinosi blush2.gif na o del video ir man butu idomu suzinoti , nes man tai nieko nedave tik apikrize ir israsa ax.gif kazkaip as neuzmaciau , kuriai panelei cia taip aiskino su video g.gif
Atsakyti