2rasa5, sveika sugrįžusi!.
rausva debesele, aišku geriau pasidaryti prieš gulantis visua tyrimus. Bent jau ten kur aš dariausi LP, vienai merginai trūko kažkokio tyrimo, ( ar kažkoks buvo netoks, koks turėtų būti) tai jie patys paėmė kraują ir padarė tą tyrimą ( tik nežinau ar reikėjo mokėti). O naktinukų aš specialiai nepirkau. Tikrai užtenka ir ligonnės duodamų "sexy" naktinukų.
QUOTE(Ramune! @ 2011 11 30, 13:35)
Sveikos
Rausva debesele, merginos tau jau atsake. Del naktinuku ir as abejoniu turejau.
Ai dar pamirsau: KUO DIDZIAUSIOS SEKMES TAU
Rausva debesele, merginos tau jau atsake. Del naktinuku ir as abejoniu turejau.
Ai dar pamirsau: KUO DIDZIAUSIOS SEKMES TAU
Aciu
QUOTE(Rajura @ 2011 11 30, 17:06)
dar toks klausimėlis kaip dėl sporto (aerobika+šokiai+body flex) - kada po LAP jau galima?
Kai jau jausiesi tam jau pasiruosusi ir fiziskai pajegi.
Siaip bus isvadose parasyta, kiek laiko skiriama tausojamasis rezimas,tai tuo metu geriau pasilepink save... Sportas nevilkas, i miska nepabegs
QUOTE(kazlė @ 2011 11 29, 21:52)
Visoms, kurios bijo, (o bijo bent siek tiek manau visos, nes visgi tai operacija), siulau galvoti taip: "Man nieko daryti ir nieko iskesti nereikes - tik atsigulti ant stalo, istiesti ranka ir suspausti kumsti. Vienas bakst maza adatele, kelios sekundes ir...labanaktis." Sekantis zingsnis bus jusu atmerktos akeles, bet tai jau bus PO VISKO, o tada, kad ir siek tiek yra nepatogumu - vienoms daugiau, kitoms maziau - jautiesi daug geriau nei diena pries operacija, nes BAISIAUSIA JAU PRAEJO
Taigi, pakartojam: ATSIGULU, PADUODU RANKA, BAKS, LABANAKTIS IR...LABAS RYTAS! Ir viskas - lieka tik sveikti ir gydytis mazas, mazutes skylutes
p.s. taip as paskutine diena nuo pat ryto guodziau save ir man tai padejo
Sekmes visoms
Taigi, pakartojam: ATSIGULU, PADUODU RANKA, BAKS, LABANAKTIS IR...LABAS RYTAS! Ir viskas - lieka tik sveikti ir gydytis mazas, mazutes skylutes
p.s. taip as paskutine diena nuo pat ryto guodziau save ir man tai padejo
Sekmes visoms
kaip sekasi gydyti mazas mazutes skylutes?
QUOTE(ringaga @ 2011 11 30, 15:00)
2rasa5, sveika sugrįžusi!.
rausva debesele, aišku geriau pasidaryti prieš gulantis visua tyrimus. Bent jau ten kur aš dariausi LP, vienai merginai trūko kažkokio tyrimo, ( ar kažkoks buvo netoks, koks turėtų būti) tai jie patys paėmė kraują ir padarė tą tyrimą ( tik nežinau ar reikėjo mokėti). O naktinukų aš specialiai nepirkau. Tikrai užtenka ir ligonnės duodamų "sexy" naktinukų.
o as tai dariausi visus tuos, kurie buvo surasyti gydytojos, tik buvo klaida jos , kad kraujo grupe ant siuntimo uzrase, reikia orginalo, tad reikejo kartoti ligoninej nemokamai, bet mane tai gulde is vakaro, tad spejo ir padaryti
Papildyta:
QUOTE(Rajura @ 2011 11 30, 17:06)
dar toks klausimėlis kaip dėl sporto (aerobika+šokiai+body flex) - kada po LAP jau galima?
as manau cia geriausiai tau paskytu tave operaves gydytojas. man tai liepe men saugotis sunkiai nekelti, nedaryti labai staigiu judesiu, o mergaitems kurioms cistas operavo tai net laiptais liepe lipti pirma savaite atsargiai mano manymu sporto kokias kelias savaites tikrai teks atsisakyti, ogal net igiau bet cia tik mano nuomone
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 30, 23:00)
o as tai dariausi visus tuos, kurie buvo surasyti gydytojos, tik buvo klaida jos , kad kraujo grupe ant siuntimo uzrase, reikia orginalo, tad reikejo kartoti ligoninej nemokamai, bet mane tai gulde is vakaro, tad spejo ir padaryti
Papildyta:
as manau cia geriausiai tau paskytu tave operaves gydytojas. man tai liepe men saugotis sunkiai nekelti, nedaryti labai staigiu judesiu, o mergaitems kurioms cistas operavo tai net laiptais liepe lipti pirma savaite atsargiai mano manymu sporto kokias kelias savaites tikrai teks atsisakyti, ogal net igiau bet cia tik mano nuomone
Papildyta:
na ir kaip jauciasi ir sveiksta musu naujosios skyletosios mergaites
visoms mergaitems po kurios dar laukia LP .
gitana 36 kada tau LP pas ziobakiene?
Labas rytas
Pirma naktis namuciuose praejo gerai, jau daug maz dujos issivaiksciojo, vasistuku dar negeriau, tikiuosi ir nebeprireiks Kaip kitoms sekasi man labai idomu? Jau jauciu varysiu grindis plauti, nes nuo nieko veikimo galima ir nuproteti Nepatikesite noriu i darba
ai tiesa del tyrimu darymo, as dariau standartiskai kaip ir pries visas operacijas:pilnas kraujo vaizdas, kalis, kresumas, glikemija, kraujo grupe(turejau ant teisiu) slapimo tyrimas ir kardiograma. Visu tyrimu pasiimiau kopijas i siuntima nieko nerase. O del saves galima pasidaryti chlamidiju tyrima ir tepineli.
Kai gulsites i ligonine pasiimkite chalata, as jo neturejau, bet ne pro sali butu buves. Dar siltas kojines bent jau mano palata buvo nelabai silta, tai ka turejau ta ir dejausi
Pirma naktis namuciuose praejo gerai, jau daug maz dujos issivaiksciojo, vasistuku dar negeriau, tikiuosi ir nebeprireiks Kaip kitoms sekasi man labai idomu? Jau jauciu varysiu grindis plauti, nes nuo nieko veikimo galima ir nuproteti Nepatikesite noriu i darba
ai tiesa del tyrimu darymo, as dariau standartiskai kaip ir pries visas operacijas:pilnas kraujo vaizdas, kalis, kresumas, glikemija, kraujo grupe(turejau ant teisiu) slapimo tyrimas ir kardiograma. Visu tyrimu pasiimiau kopijas i siuntima nieko nerase. O del saves galima pasidaryti chlamidiju tyrima ir tepineli.
Kai gulsites i ligonine pasiimkite chalata, as jo neturejau, bet ne pro sali butu buves. Dar siltas kojines bent jau mano palata buvo nelabai silta, tai ka turejau ta ir dejausi
QUOTE(2rasa5 @ 2011 12 01, 10:48)
Labas rytas
man tai dujos per kokias 5 dienas išsivaikščiojo pilnai. Šiandien buvau siūlus išimt, visai ten neskauda Viskas gražiai sakė, niek nepūliuoja, ryt jau maudyt galėsiu . Tik va atsakymų dar nebuvo, tai reiks laukt, kažkaip bijau O į darbą tai tikrai dar nenoriu, kai namie būni atrodo nieko, bet vakar išėjau į parduotuvę, tai grįždama už pilvo laikiausi, kažkaip nelabai dar malonu..
dėl tų tyrimų, tai krešumo nereikėjo, kraujo grupės irgi
sveikos,
as vakar turejau LP. Viskas praejo puikiai, aisku jauduliuko buvo pries OP.
o po narkozes pabudau ir is karto pati i tualeta nuejau galva nesvaigo, viskas liuks. Pora kartu vaakr nuskausminamu suleido, o siandien jau atrodo ir nereikia.
o po narkozes pabudau ir is karto pati i tualeta nuejau galva nesvaigo, viskas liuks. Pora kartu vaakr nuskausminamu suleido, o siandien jau atrodo ir nereikia.
QUOTE(maidala @ 2011 12 01, 10:37)
sveikos,
Sveikute, kaip saunu, kad gerai jautiesi Ar jau zinai diagnoze savo?
QUOTE(maidala @ 2011 12 01, 11:37)
sveikos,
Dziugios naujienos! Tokiais tempais ir toliau