Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

2rasa5, sveika sugrįžusi!. 4u.gif
rausva debesele, aišku geriau pasidaryti prieš gulantis visua tyrimus. Bent jau ten kur aš dariausi LP, vienai merginai trūko kažkokio tyrimo, ( ar kažkoks buvo netoks, koks turėtų būti) tai jie patys paėmė kraują ir padarė tą tyrimą ( tik nežinau ar reikėjo mokėti). O naktinukų aš specialiai nepirkau. Tikrai užtenka ir ligonnės duodamų "sexy" naktinukų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 11 30, 13:35)
Sveikos  smile.gif
Rausva debesele, merginos tau jau atsake. Del naktinuku ir as abejoniu turejau.
Ai dar pamirsau: KUO DIDZIAUSIOS SEKMES TAU  4u.gif

Aciu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
dar toks klausimėlis blush2.gif kaip dėl sporto (aerobika+šokiai+body flex) - kada po LAP jau galima?
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 11 30, 17:06)
dar toks klausimėlis  blush2.gif kaip dėl sporto (aerobika+šokiai+body flex) - kada po LAP jau galima?

Kai jau jausiesi tam jau pasiruosusi ir fiziskai pajegi. mirksiukas.gif
Siaip bus isvadose parasyta, kiek laiko skiriama tausojamasis rezimas,tai tuo metu geriau pasilepink save... Sportas nevilkas, i miska nepabegs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kazlė @ 2011 11 29, 21:52)
Visoms, kurios bijo, (o bijo bent siek tiek manau visos, nes visgi tai operacija), siulau galvoti taip:  "Man nieko daryti ir nieko iskesti nereikes - tik atsigulti ant stalo, istiesti ranka ir suspausti kumsti. Vienas bakst maza adatele, kelios sekundes ir...labanaktis." Sekantis zingsnis bus jusu atmerktos akeles, bet tai jau bus PO VISKO, o tada, kad ir siek tiek yra nepatogumu - vienoms daugiau, kitoms maziau - jautiesi daug geriau nei diena pries operacija, nes BAISIAUSIA JAU PRAEJO mirksiukas.gif
Taigi, pakartojam: ATSIGULU, PADUODU RANKA, BAKS, LABANAKTIS IR...LABAS RYTAS!  Ir viskas - lieka tik sveikti ir gydytis mazas, mazutes skylutes smile.gif
p.s. taip as paskutine diena nuo pat ryto guodziau save ir man tai padejo blush2.gif

Sekmes visoms 4u.gif

kaip sekasi gydyti mazas mazutes skylutes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ringaga @ 2011 11 30, 15:00)
2rasa5, sveika sugrįžusi!.  4u.gif 
rausva debesele, aišku geriau pasidaryti prieš gulantis visua tyrimus. Bent jau ten kur aš dariausi LP, vienai merginai trūko kažkokio tyrimo, ( ar kažkoks buvo netoks, koks turėtų būti)  tai jie patys paėmė kraują ir padarė tą tyrimą ( tik nežinau ar reikėjo mokėti). O naktinukų aš specialiai nepirkau. Tikrai užtenka ir ligonnės duodamų "sexy" naktinukų.  smile.gif

o as tai dariausi visus tuos, kurie buvo surasyti gydytojos, tik buvo klaida jos , kad kraujo grupe ant siuntimo uzrase, reikia orginalo, tad reikejo kartoti ligoninej nemokamai, bet mane tai gulde is vakaro, tad spejo ir padaryti g.gif

Papildyta:
QUOTE(Rajura @ 2011 11 30, 17:06)
dar toks klausimėlis  blush2.gif kaip dėl sporto (aerobika+šokiai+body flex) - kada po LAP jau galima?

as manau cia geriausiai tau paskytu tave operaves gydytojas. man tai liepe men saugotis sunkiai nekelti, nedaryti labai staigiu judesiu, o mergaitems kurioms cistas operavo tai net laiptais liepe lipti pirma savaite atsargiai g.gif mano manymu sporto kokias kelias savaites tikrai teks atsisakyti, ogal net igiau bet cia tik mano nuomone blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 30, 23:00)
o as tai dariausi visus tuos, kurie buvo surasyti gydytojos, tik buvo klaida jos , kad kraujo grupe ant siuntimo uzrase, reikia orginalo, tad reikejo kartoti ligoninej nemokamai, bet mane tai gulde is vakaro, tad spejo ir padaryti g.gif

Papildyta:
as manau cia geriausiai tau paskytu tave operaves gydytojas. man tai liepe men saugotis sunkiai nekelti, nedaryti labai staigiu judesiu, o mergaitems kurioms cistas operavo tai net laiptais liepe lipti pirma savaite atsargiai g.gif mano manymu sporto kokias kelias savaites tikrai teks atsisakyti, ogal net igiau bet cia tik mano nuomone blush2.gif

na ir kaip jauciasi ir sveiksta musu naujosios skyletosios mergaites 4u.gif
visoms mergaitems po 4u.gif kurios dar laukia LP .
gitana 36 kada tau LP pas ziobakiene? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Pirma naktis namuciuose praejo gerai, jau daug maz dujos issivaiksciojo, vasistuku dar negeriau, tikiuosi ir nebeprireiks smile.gif Kaip kitoms sekasi man labai idomu? Jau jauciu varysiu grindis plauti, nes nuo nieko veikimo galima ir nuproteti biggrin.gif Nepatikesite noriu i darba lotuliukas.gif

ai tiesa del tyrimu darymo, as dariau standartiskai kaip ir pries visas operacijas:pilnas kraujo vaizdas, kalis, kresumas, glikemija, kraujo grupe(turejau ant teisiu) slapimo tyrimas ir kardiograma. Visu tyrimu pasiimiau kopijas i siuntima nieko nerase. O del saves galima pasidaryti chlamidiju tyrima ir tepineli.
Kai gulsites i ligonine pasiimkite chalata, as jo neturejau, bet ne pro sali butu buves. Dar siltas kojines biggrin.gif bent jau mano palata buvo nelabai silta, tai ka turejau ta ir dejausi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2rasa5: 01 gruodžio 2011 - 09:54
QUOTE(2rasa5 @ 2011 12 01, 10:48)
Labas rytas  smile.gif
Pirma naktis namuciuose praejo gerai, jau daug maz dujos issivaiksciojo, vasistuku dar negeriau, tikiuosi ir nebeprireiks  smile.gif  Kaip kitoms sekasi man labai idomu? Jau jauciu varysiu grindis plauti, nes nuo nieko veikimo galima ir nuproteti  biggrin.gif  Nepatikesite noriu i darba  lotuliukas.gif

ai tiesa del tyrimu darymo, as dariau standartiskai kaip ir pries visas operacijas:pilnas kraujo vaizdas, kalis, kresumas, glikemija, kraujo grupe(turejau ant teisiu) slapimo tyrimas ir kardiograma. Visu tyrimu pasiimiau kopijas i siuntima nieko nerase. O del saves galima pasidaryti chlamidiju tyrima ir tepineli.
Kai gulsites i ligonine pasiimkite chalata, as jo neturejau, bet ne pro sali butu buves. Dar siltas kojines  biggrin.gif bent jau mano palata buvo nelabai silta, tai ka turejau ta ir dejausi  smile.gif

man tai dujos per kokias 5 dienas išsivaikščiojo pilnai. Šiandien buvau siūlus išimt, visai ten neskauda smile.gif Viskas gražiai sakė, niek nepūliuoja, ryt jau maudyt galėsiu thumbup.gif . Tik va atsakymų dar nebuvo, tai reiks laukt, kažkaip bijau unsure.gif O į darbą tai tikrai dar nenoriu, kai namie būni atrodo nieko, bet vakar išėjau į parduotuvę, tai grįždama už pilvo laikiausi, kažkaip nelabai dar malonu..

dėl tų tyrimų, tai krešumo nereikėjo, kraujo grupės irgi rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,
as vakar turejau LP. Viskas praejo puikiai, aisku jauduliuko buvo pries OP.
o po narkozes pabudau ir is karto pati i tualeta nuejau thumbup.gif galva nesvaigo, viskas liuks. Pora kartu vaakr nuskausminamu suleido, o siandien jau atrodo ir nereikia.
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2011 12 01, 10:37)
sveikos,
o po narkozes pabudau ir is karto pati i tualeta nuejau thumbup.gif galva nesvaigo, viskas liuks. Pora kartu vaakr nuskausminamu suleido, o siandien jau atrodo ir nereikia.

Sveikute, kaip saunu, kad gerai jautiesi 4u.gif Ar jau zinai diagnoze savo?
Atsakyti
[quote=maidala,2011 12 01, 12:37]
sveikos,
as vakar turejau LP. Viskas praejo puikia.

thumbup.gif , sveika sugrizusi.
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2011 12 01, 11:37)
sveikos,

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dziugios naujienos! 4u.gif Tokiais tempais ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti