Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Sveikutes,

Laikau kumstukus uz tas kurioms siom dienom jau LP. 4u.gif 4u.gif
As tai va emiau jau nervintis, nors dar savaitgali rami buvau. Kaip mane tos veluojancios paveike negaliu doh.gif Bet nieko, laikausi, jei ka, blogiausiam atvejui raminamuju turiu kad neiseitu viskas is po kontroles. Stengiuosi neisisiubuot su tom mintim ir su baimem ir nerimais. Bet nera taip lengva nukreipt mintis kur kitur. Nakti pabudau ir prasidejo.. Kad ir kaip miego norejau niekaip neisejo is galvos tos visos adatos ir kateteriai ir narkozes ir baimes kad susalsiu kojas blink.gif blush2.gif
Papildyta:
Tiesa, klausimuku turiu:
1.man nedare kraujo nei kresumo tyrimo nei kardiogramos. Tik bendra kruajo ir slapimo. Kazin nepareikalaus is manes ligoninej paskui ju?
2. Del naktinuku. Ten butent tikrai naktinuku reikia ar tiks ir pizama ? Kvailas klausimas bet naktinuku neturiu tai jei jie tikrai geriau, leksiu savaitgali pirkti tuomet.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dalytely @ 2011 11 29, 20:06)
dekui uz palaikyma 4u.gif  kuo greiciau arteja ta diena, tuo didesne baime ir nerimas atsiranda blush2.gif  darbe dariau viska, kad tik negalvociau apie operacija, o namie zinau, kad reikia viska susideti ir pasiruoti, tai net rankos nekyla verysad.gif 
na bet reikia buti optimistei, kad bus viskas gerai ax.gif
Papildyta:
dekui 4u.gif  labai dziugu, kad yra palaikymo komanda, kad galima pasidalinti savo nerima ax.gif 

MB siulo filma koki paziureti, kad tik negalvociau apie operacija ax.gif  sutinka net banalia komedija ziureti, ka gi daugiau padarys del mylimos zmoneles  blush2.gif  jam irgi siek tiek baisu, nors to ir neparodo smile.gif

Jo baime tai yra , aciu uz palaikyma drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites as jau NAMIE thumbup.gif pagaliau praejo visos baimes, nerimai, abejones. Dariausi LP Kriks. g. n. pas Gyd. P.V. neturiu net zodziu apsakyti koks nuostabus daktaras, nors pasirode is pradziu grieztas labai smile.gif Visas personalas paslaugus, malonus tikrai surinkta gera komanda. Baisiausia kas buvo tai isgerti diena pries operacija zarnyna valancius miltelius skiestus su vandieniu (palergoniju ir sododos skonio biggrin.gif ), pareikalavo daug sisikaupimo ir po operacijos vaiksciojancios dujos, nors sake kitos net nejaucia, o man nelabai kaip buvo. Tai va diagnoze pas mane ko nesitikejau endo II stadija (nejauciau jokiu simtomu apsoliuciai) pridegino zidinius, maza mioma, ir kas mane nudziugino kad kiausintakiai abudu pratekami thumbup.gif (pries metus dariausi gimdos nuotrauka, kairysis buvo nepratekamas, va tau ir gn) LP buvo 26 cd ir tada vyko ovuliacija, o as net negalvojau , kad pas mane taip velai buna. Prognoze palanki pastojimui thumbup.gif reiks gaudyti dienas ginekologes pagalba 4u.gif Aciu mergaites uz toki issamu foruma tikrai daug padejo, uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2rasa5 @ 2011 11 30, 11:20)
Sveikos mergaites as jau NAMIE 

thumbup.gif thumbup.gif Labai uz tave dziaugiuosi ir aciu uz gerai nuteikianti pasidalijima, as antradieni irgi pas P.V gultis turiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2011 11 30, 10:26)
thumbup.gif  thumbup.gif  Labai uz tave dziaugiuosi ir aciu uz gerai nuteikianti pasidalijima, as antradieni irgi pas P.V gultis turiu  rolleyes.gif

Zinau, kad mano zodziai, tik stenkis nesijaudinti, nelabai tau pades, bet zinok, kad tu ne viena, mes esame stiprios, kantrios ir juo labiau, kad personalas neleidzia jaustis blogai, priziuri, klausineja. Jau pirma diena as varinejau po ligonine biggrin.gif Pamatysi viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2rasa5 @ 2011 11 30, 11:32)
Zinau, kad mano zodziai, tik stenkis nesijaudinti, nelabai tau pades, bet zinok, kad tu ne viena, mes esame stiprios, kantrios ir juo labiau, kad personalas neleidzia jaustis blogai, priziuri, klausineja. Jau pirma diena as varinejau po ligonine  biggrin.gif Pamatysi viskas bus gerai  4u.gif

Na taip, nepadeda taip kaip noretusi, bet vis vien nemazai padeda thumbup.gif
o gal tu man i situs klausimus ats. gali? Plyyyyyz bigsmile.gif
1.man nedare kraujo nei kresumo tyrimo nei kardiogramos. Tik bendra kruajo ir slapimo. Kazin nepareikalaus is manes ligoninej paskui ju?
2. Del naktinuku. Ten butent tikrai naktinuku reikia ar tiks ir pizama ? Kvailas klausimas bet naktinuku neturiu tai jei jie tikrai geriau, leksiu savaitgali pirkti tuomet..
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2011 11 30, 11:52)
Na taip, nepadeda taip kaip noretusi, bet vis vien nemazai padeda  thumbup.gif
o gal tu man i situs klausimus ats. gali? Plyyyyyz  bigsmile.gif
2. Del naktinuku. Ten butent tikrai naktinuku reikia ar tiks ir pizama ? Kvailas klausimas bet naktinuku neturiu tai jei jie tikrai geriau, leksiu savaitgali pirkti tuomet..

As taip pat dariausi laporaskopija pas gyd. P.V, ir taip pat sia ligonine ir visa personala prisimenu tik silciausiais zodziais. O kas liecia tyrimus tai tikrai reikes kraujo kresumo, kardiogramos, kraujo grupes, ir kitu tyrimu, kurie surasyti laporaskopijos skyrelio pradzioje. O del naktinuku, tai cia jau tavo pacios pasirinkimas, tiks ir naktinukai smile.gif Sekmes, o bijoti nebent verta tik operacijos atsakymu, o visa kita, tai tikrai nebaisu....
Atsakyti

1. bendram kraujo tyrime yra toks PLT (trombocitai) - jei jie normoje (nuo 150) viskas bus gerai. Bendrąja prasme jų užtenka suprasti kraujo krešumą. Pas mane jų 88 (kraujas nekreša normaliai), bet ir tai užteko. Papildomo tyrimo negirdėjau, kad kur reikalautų, tik gali paklausti ar esi tokį dariusi (atskiras tyrimas toks yra).
2. Pirmą dieną ir naktį ereikėjo nei naktinių nei pižamos, nes buvo man gerai ir su tais ligoninės "sexy" naktiniais. Turėjau aš naktinukus, bet jų ir kitom dviem dienom neužsidėjau, nes buvo gaila tepliot - ten kur drenas buvo - šlapiavo, tad gaila buvo purvinti savus. O šiaip tai jokio skirtumo, tik būtų gerai, kad tos pižamos kelnės tau nespaustų pilvo, nes bus nemalonu. Bet tikriausiai būsi su chalatu, tad nemanau, kad ir jų tau prireiks.. mirksiukas.gif Bet matysi pati.
Ir žinau, kad nelabai paguos, bet stenkis nebijot 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(2rasa5 @ 2011 11 30, 11:20)
Sveikos mergaites as jau NAMIE  thumbup.gif 

sveika sugrįžusi 4u.gif
Atsakyti
Na taip, nepadeda taip kaip noretusi, bet vis vien nemazai padeda  thumbup.gif
o gal tu man i situs klausimus ats. gali? Plyyyyyz  bigsmile.gif

Siaip reiktu pasidaryti, del visa ko pikto. Tiek kresuma, tiek kraujo grupes tyrima, bei kardiograma. Zinai , kai pasiemi sketi lietaus nebuna ax.gif

O del pizamos, tau paciai bus nepatogu. Kad spec pirkti naktinius tai tikrai nereikia, as apsejau su vyro maike platesne, tai bent niekur nespaude ir judesiu nevarze. Nes pizamos kelniu guma gali tau dirginti skylutes ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Rausva debesele, merginos tau jau atsake. Del naktinuku ir as abejoniu turejau, nes pas mane tik sexy tokie, kazkaip nesinorejo veztis tokiu, o pirkt kitu del keliu dienu nebuvo prasmes. Del visa ko pasiemiau maziausiai sexy lotuliukas.gif Bet tik paskutine nakti juos vilkejau, o visa laika buvau su ligonines marskiniais ir visai gerai buvo thumbup.gif
O del tyrimu, tai as siulyciau juos is anksto pasidaryti, maza kas. Nes ju tikrai reikes. Kitaip operacijos nedarys. Kardiograma, bendras kraujo, slapimo tyrimas, kresumas, kraujo grupe. Ir lyg viskas g.gif
Ai dar pamirsau: KUO DIDZIAUSIOS SEKMES TAU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 30 lapkričio 2011 - 12:36
Beje, mergaitės, o kokį svorį (ir kiek laiko taip) galima po operacijos nešti? (Pvz. iš parduotuvės.. )
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 11 30, 12:54)
Beje, mergaitės, o kokį svorį (ir kiek laiko taip) galima po operacijos nešti? (Pvz. iš parduotuvės.. )

Man gydytojas sake, kad is vis jokiu apribojimu nera. Bet siaip tai pati jausi, jei sunku, tempia zaizdeles, tai nenesk, nekilnok sunkiu daiktu.
Atsakyti