Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(ringaga @ 2011 11 28, 10:40)
uztad dabar nesuprantu, ar pas  mane po LP tiesiog kraujavimas buvo, ar cia mano mmm atvaziavo  g.gif

man tas pats žinok buvo, bijojau kad mmm neprasidėtų iki operac., o dabar pakraujuoju, lyg ir panašu į mmm, kurios kaip tik turi būt, bet ir skiriasi... Bandysiu užskaityt kaip mmm, o kai kitos ateis matysis ar gerai čia skaičiavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ringaga @ 2011 11 28, 10:40)
As pries operacija laikiau pirstus sukryzavusi, kad mmm neprasidetu.  biggrin.gif  Pries operacija mane apziurejo ir pasake, jeigu atvaziuos mmm teks savaitei viska nukelti. Aciu Dievui nukelti nereikejo. Bet uztad dabar nesuprantu, ar pas  mane po LP tiesiog kraujavimas buvo, ar cia mano mmm atvaziavo  g.gif

Oho kaip keistai, maniau kad visoms daro LP is karto po mmm... Man taip paskyre idant nebutu "zapadlo", kad pastojau ir va... O man va vakar turejo pradeti teplioti, ir nepradejo..Bet gal dar snd prades ax.gif Labai nenoreciau nukelti operacijos, itampos ir be tu kilnojimu pakanka.. doh.gif
Atsakyti
[quote=rausva debesele,2011 11 28, 12:28]
Oho kaip keistai, maniau kad visoms daro LP is karto po mmm...

Pradekim nuo to, kad as galiu skaiciuotis mmm kaip noriu, o jos man tongue.gif ir atvaziuoja kaip panorejusios. Tai ir laikiau kryziukus ant rankyciu ir kojyciu pirstuku cool.gif

Puikiai tave suprantu, nes jausmas tai toks buvo: is vienos puses drebu, kad darys LP, o is kitos puses drebu, kad LP nenukeltu.. Laikysiu ir uz tave kryziukus ant pirstuku. ( man padejo, tikiuosi ir tau pades mirksiukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(Rajura @ 2011 11 28, 12:26)
dabar pakraujuoju, lyg ir panašu į mmm, kurios kaip tik turi būt, bet ir skiriasi... Bandysiu užskaityt kaip mmm, o kai kitos ateis matysis ar gerai čia skaičiavau  smile.gif

Va va, pas mane irgi taip. Na kita savite parodys. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ringaga: 28 lapkričio 2011 - 11:09
man kai skirinejo operacija kaip tik turejo buti mmm, bet sake jeigu bus kokia 4 diena tai nieko tokio smile.gif irgi labai bijojau, kad tik nebutu mmm per pacia operacija, bet nuo nervu viskas tik anksciau atejo blush2.gif daba dziaugiuosi, kad mmm prasidejo ir operacija darys kai jau bus 7 ciklo diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dalytely @ 2011 11 28, 19:46)
man kai skirinejo operacija kaip tik turejo buti mmm, bet sake jeigu bus kokia 4 diena tai nieko tokio smile.gif  irgi labai bijojau, kad tik nebutu mmm per pacia operacija, bet nuo nervu viskas tik anksciau atejo blush2.gif  daba dziaugiuosi, kad mmm prasidejo ir operacija darys kai jau bus 7 ciklo diena  ax.gif

atsimenu ir as kai paskyre LP paskaiciuoju ogi pries pat mmm doh.gif bet as atsigulus ligoninej, per apziura gydytojui , tai pasakiau (dar kruva citrinu suvalgiau lotuliukas.gif ) . sako kada turi buti : sakau poryt ,(operacija rydenai numatyta), sako reiks tiketis ,kad nepaves ir ateis kaip joms laikas, tai taip kvailai jauciausi , nes visa vakara i tualeta laksciau ligoninej blush2.gif o svarbiausia , kad labai bijojau, o jei laukiuosi g.gif tai dar ir kraujuko nusileidau (del sventos ramybes). tai va LP buvo pamenu treciadieni, o ketvirtadienio ryte sulaukiau mmm. gydytojas tik syptelejo ir sako tai va nepavede. lotuliukas.gif
bet mano kaimyne palatos susirgo visai netiketai koki 10dienu anksciau, tai vistiek dare LP, na jei nereikejo kiausintakiu tikrint , gal del to g.gif tad man mmm po LP atejo laiku ir jau ketvirtas ciklas jos ateina laiku ax.gif . o Kaip noreciau kad jos... gal kada ir as ju nesulauksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 11 27, 14:23)
Sveikos  smile.gif
As dar nesulaukiau mmm po LP  verysad.gif
Keista man skaityt tokius zodzius, nes man gydytojas viska paaiskino. Netgi kopija israso padare, tai viena jis turejo, kita man dave ir sako dabar kartu skaitom kas parasyta. Tuo paciu ir pakomentavo.

sulauksi nesijaudink 4u.gif
kadangi mes pas ta pati gyd LP turejom tai as kai paskaitau mergaiciu komentarus tai suprantu, kad jokios kitos gydymo istaigos tikrai nesirinksiu kita kart jei reikes, nes ten viskuo buvo pasirupinta nuo A iki Z nieko nereikejo dasipirkti, vaistukai nuo pykinimo suleisti, raminamieji irgi zodziu viskas viskas buvo liuks dar nekalbant apie personalo profesionaluma ir puikia prieziura ir gydytojo kantruma visiems klausimams, i kuriuos atsake issamiai ir aiskiai, as dar net kelis kart buvau nuejusi paklausinet jo tai visus kartus mane prieme ir isaiskino neskubant...liuks gydytojas ir visa ten dirbanti komanda thumbup.gif su KMUK'u nepalyginsi schmoll.gif doh.gif

QUOTE(rausva debesele @ 2011 11 28, 10:02)
Atejau nervu nuraminti  biggrin.gif Merginos, o kas bus jei man mmm veluos? Tai turesiu operacija nukelti?  blink.gif

kiti gydytojai ir per mmm daro LP...mano draugei dare per mmm
Atsakyti
Sėkmės Dalytely rytoj ir gitana36 poryt. Mes su jumis group.gif , lauksim grįžtant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 11 29, 10:23)
Sėkmės Dalytely rytoj ir gitana36 poryt. Mes su jumis group.gif , lauksim grįžtant  4u.gif

dideliausios sekmes ir istvermes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kad rastu tai, kas nebaisu...
o tos 3 skylutes uzgytu greitai ir neskausmingai mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 11 29, 10:23)
Sėkmės Dalytely rytoj ir gitana36 poryt. Mes su jumis group.gif , lauksim grįžtant  4u.gif

dekui uz palaikyma 4u.gif kuo greiciau arteja ta diena, tuo didesne baime ir nerimas atsiranda blush2.gif darbe dariau viska, kad tik negalvociau apie operacija, o namie zinau, kad reikia viska susideti ir pasiruoti, tai net rankos nekyla verysad.gif
na bet reikia buti optimistei, kad bus viskas gerai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 11 29, 11:08)
dideliausios sekmes ir istvermes visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kad rastu tai, kas nebaisu...
o tos 3 skylutes uzgytu greitai ir neskausmingai  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

dekui 4u.gif labai dziugu, kad yra palaikymo komanda, kad galima pasidalinti savo nerima ax.gif

MB siulo filma koki paziureti, kad tik negalvociau apie operacija ax.gif sutinka net banalia komedija ziureti, ka gi daugiau padarys del mylimos zmoneles blush2.gif jam irgi siek tiek baisu, nors to ir neparodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dalytely @ 2011 11 29, 20:06)
didesne baime ir nerimas atsiranda

reikia viska susideti ir pasiruoti, tai net rankos nekyla verysad.gif 

Nebijok, mes tave palaikom, moterys daug daugiau dar iškęsti gali. Mano palatoj mano operacija lengviausia buvo, net skųstis gėda buvo.. blush2.gif Nors diagnozė nekokia verysad.gif
O kokioj ligoninėj daraisi? Žinok per daug daiktų nesidėk, aš pusės net išsiėmus nebuvau, neprireikė..
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 11 29, 20:18)
Nebijok, mes tave palaikom, moterys daug daugiau dar iškęsti gali. Mano palatoj mano operacija lengviausia buvo, net skųstis gėda buvo..  blush2.gif Nors diagnozė nekokia  verysad.gif
O kokioj ligoninėj daraisi? Žinok per daug daiktų nesidėk, aš pusės net išsiėmus nebuvau, neprireikė..

pacios oeracoijos kaip ir nebijau, tik kazkoks nerimas kaip ten viskas bus, o kas po to blush2.gif operuosius tai antakalnio ligonineje, kadangi ten ginekologe dirba pas kuria buvau konsultacijoje ax.gif
daiktu daug neprisidejau, vadovavausi sarasiuku, kuris yra pirmame lape, beto pasimiau maza tasiuka, kad nedaug tilptu blush2.gif
Atsakyti
Visoms, kurios bijo, (o bijo bent siek tiek manau visos, nes visgi tai operacija), siulau galvoti taip: "Man nieko daryti ir nieko iskesti nereikes - tik atsigulti ant stalo, istiesti ranka ir suspausti kumsti. Vienas bakst maza adatele, kelios sekundes ir...labanaktis." Sekantis zingsnis bus jusu atmerktos akeles, bet tai jau bus PO VISKO, o tada, kad ir siek tiek yra nepatogumu - vienoms daugiau, kitoms maziau - jautiesi daug geriau nei diena pries operacija, nes BAISIAUSIA JAU PRAEJO mirksiukas.gif
Taigi, pakartojam: ATSIGULU, PADUODU RANKA, BAKS, LABANAKTIS IR...LABAS RYTAS! Ir viskas - lieka tik sveikti ir gydytis mazas, mazutes skylutes smile.gif
p.s. taip as paskutine diena nuo pat ryto guodziau save ir man tai padejo blush2.gif

Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti