Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

2rasa5 ryt guliesi į ligoninę? Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 26, 23:13)
sveika sveika,  4u.gif
na ir as ne stirna lotuliukas.gif  , bet raktikaulius pakankamai ilgai skaudejo, na gal ne tiek kiek skaudejo, kiek juos jausdavau, ipatingai kai pasilengdavau ir staigai pasikeldavau. prisiduok lauraz i AZ busi itraukta i saraseli pamatysi musu ten daug ir kokiu sauniu rezultatu turim blush2.gif

O man sakau kaip nekeista,neskaudėjo ir įkvėpti oro galėjau. Tik dreną dar turėjau įvestą,tai vaikščiojau kaip su uodega biggrin.gif O tai kaip čia prisiduoti lauraz į AZ, aš čia dar naujokė,tai nelabai gaudausi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 11 26, 22:24)
2rasa5 ryt guliesi į ligoninę? Sėkmės  4u.gif

Taip jau ir mano diena atejo, dekui uz palaikyma. Nebesirisa man net ka rasyti cia, kaip bijau ir neina nuvyti minciu tolyn. Parasysiu kaip grisiu.
Sveikosm sugrizusios mergaites, dabar darbuojames darbuojames biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ewox @ 2011 11 26, 23:40)
O man sakau kaip nekeista,neskaudėjo ir įkvėpti oro galėjau. Tik dreną dar turėjau įvestą,tai vaikščiojau kaip su uodega biggrin.gif O tai kaip čia prisiduoti lauraz į AZ, aš čia dar naujokė,tai nelabai gaudausi blink.gif

lauraz yra musu skyrelio valdytoja ir ji veda sarasiuka. tiesiog uzeik ant lauraz5 ir parasyk jai asmenine zinute kurioje parasysi ka dare , ka rado, kur dare ir kas opravo. pirmiau uzeik ant sarasiuko tada viskas bus aiskiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 11 26, 21:13)
Sveikos mergaitės, aš grįžau  thumbup.gif

O Žluges Angelas  nestuke.gif  ? Sveikinu  4u.gif Kiek laiko po LAP praėjo kai pastojai?

Ir gal dar kam teko girdėti - man gyd. liepė nuo nėštumo susilaikyti 3 mėn.  unsure.gif , kad viskas gerai sugytų  blink.gif Kai tuo tarpu kitoms rekomenduoja jau pirmą ciklą bandyt ir duoda 6 mėn. pastojimui. Kaip balta varna jaučiuosi dėl to.   unsure.gif

Oho nu ir prirašiau čia  blush2.gif Bet labai jūsų mergaitės pasiilgau ir tiek daug norisi pasakyt  smile.gif

Oj neee... as dar ne nestuke.gif , tik labai jau optimiste bigsmile.gif
Man dar tik ana sav, po LP prasidejo normalios mm ir jau pradejau skatinima ovuliacijos, sako daktare, kad kuo maziau laiko liktu neisnaudoto ax.gif
O del to susilaikymo, tai ka zinau, man kaip tik liepe skubeti. Na bet pas mane tik 1 kiauside funkcionuojanti , tiksliau tik kairys kiausintakis pratekamas, beje ir nevyksta ovuliacija doh.gif
Aisku po driliacijos (subadymo) buvo galima stebeti ir naturaliai bandyti, bet kaip gine sako, na o jei nepavyks, tai bus vienas ciklas prarastas. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zluges_Angelas: 27 lapkričio 2011 - 11:45
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 11 27, 12:44)
Oj neee... as dar ne  nestuke.gif  , tik labai jau  optimiste  bigsmile.gif
Man dar tik ana sav, po LP prasidejo normalios mm ir jau pradejau skatinima ovuliacijos, sako daktare, kad kuo maziau laiko liktu neisnaudoto  ax.gif
O del to susilaikymo, tai ka zinau, man kaip tik liepe skubeti. Na bet pas mane tik 1 kiauside funkcionuojanti ,  tiksliau tik kairys kiausintakis pratekamas,  beje ir nevyksta ovuliacija doh.gif
Aisku po driliacijos (subadymo) buvo galima stebeti ir naturaliai bandyti,  bet kaip gine sako, na o jei nepavyks, tai bus vienas ciklas prarastas.  unsure.gif

ojei, persiprašau, matyt kažką netaip perskaičiau.. blush2.gif nu bet linkiu kuo greičiau tokia būti.
Man beje irgi subadė Kitą sav. eisiu pas Lenkutytę atsakymų, tai dar kartą paklausiu dėl tų 3 mėn. Bet kai ji tokio keisto būdo, tai kažin kokį atsakymą gausiu.. Kažkaip niekur neskaičiau kad po LAP reiktų tiek laukti, atvirkščiai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 11 27, 12:49)
ojei, persiprašau, matyt kažką netaip perskaičiau..  blush2.gif nu bet linkiu kuo greičiau tokia būti.
Man beje irgi subadė Kitą sav. eisiu pas Lenkutytę atsakymų, tai dar kartą paklausiu dėl tų 3 mėn. Bet kai ji tokio keisto būdo, tai kažin kokį atsakymą gausiu.. Kažkaip niekur neskaičiau kad po LAP reiktų tiek laukti, atvirkščiai.. g.gif

blink.gif oho, o tau ji apkritai kazka sake?? nes as ne vieno kometaro apie savo poeracija is jos neisgirdau. doh.gif
Nieko tokio neatiprasinek, juk reikia pratintis visom, kad po kiek laiko busim nestuke.gif ir dalinsim patarimus i kaire ir i desine blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 11 27, 12:58)
blink.gif  oho, o tau ji apkritai kazka sake?? nes as ne vieno kometaro apie savo poeracija is jos neisgirdau.  doh.gif

po operacijos atėjo ir papasakojo ką ten rado ir ko ne, ir nėįtumo tikimybes netgi trumpai aptarė. O tau irgi ji darė? Primink ką rado? Ir gal žinai kas ten per atsakymai to ką rado būna? Kažkaip bijau.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 11 27, 13:04)
po operacijos atėjo ir papasakojo ką ten rado ir ko ne, ir nėįtumo tikimybes netgi trumpai aptarė. O tau irgi ji darė? Primink ką rado? Ir gal žinai kas ten per atsakymai to ką rado būna? Kažkaip bijau.. verysad.gif

Aga, man ji dare. bet as jos po operacijos taip ir nemaciau, tik kitos dienos ryte atejo su vizituojaanciais gyd. sako jautiesi gerai? Vaziuosi siandien namo. As jos klaust, o oji man sako, dabar netriu laiko. Isejus prie posto laukiau kol ji man israsus duos, paklausus, kas man yra ji sako, neturiu as cia laiko aiskinti, viskas surasyta lapuose. doh.gif

O rasta, PKS, desine kiauside isdidejusi, desinys kiausintakis nepraeinamaas, ir dar kazkas lotyniskai prirasyta. ax.gif Taip pat padaryta kiausidziu driliacija. Tai va as tiek ir tezinau, vie del to, kad gyd neturejo laiko blink.gif
Na man kadangi augia jokiu blogumu nerado, tai niekur nieko nesiunte, bent kiek as zinau.
Tai man sesutees augiau papasakojo, nei gyd. blink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
As dar nesulaukiau mmm po LP verysad.gif
Keista man skaityt tokius zodzius, nes man gydytojas viska paaiskino. Netgi kopija israso padare, tai viena jis turejo, kita man dave ir sako dabar kartu skaitom kas parasyta. Tuo paciu ir pakomentavo.
Atsakyti
Sveikos,

Atejau nervu nuraminti biggrin.gif Merginos, o kas bus jei man mmm veluos? Tai turesiu operacija nukelti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2011 11 28, 11:02)
Sveikos,

Atejau nervu nuraminti  biggrin.gif Merginos, o kas bus jei man mmm veluos? Tai turesiu operacija nukelti?  blink.gif

As pries operacija laikiau pirstus sukryzavusi, kad mmm neprasidetu. biggrin.gif Pries operacija mane apziurejo ir pasake, jeigu atvaziuos mmm teks savaitei viska nukelti. Aciu Dievui nukelti nereikejo. Bet uztad dabar nesuprantu, ar pas mane po LP tiesiog kraujavimas buvo, ar cia mano mmm atvaziavo g.gif
Atsakyti