Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(kazlė @ 2011 11 23, 13:43)
Sveikos merginos ir moterys smile.gif

Kad ir kaip bebutu nedziugu, prisijungiu ir as prie jusu. Si penktadieni (11-25) ir as guluosi daryti LP. Darys gydytojas O. Tamasauskas Antakalny. Ziauriai bijau ir darbe jau visa si savaite normalai darbu negaliu dirbti, nes mmintys tik apie artejancia LP. Niekada nesu turejusi jokios operacijos, todel bijau visko: ir narkozes, ir operacijos, ir pooperacinio sveikimo. Apie tai, kad kazkas bus negerai, ta prasme apie komplikacijas jokias ten net negalvoju, bet nuo to nei kiek nemaziau bijau.

Patarkit kaip iveikti baime, kad penktadieni vyrui kur manes pasislepusios netektu ieskoti biggrin.gif  Zinau, kad yra tikslas (mes vaikuciu negalim susilaukti  apie 2 metai), zinau, kad turiu viena beveik 7 icm r kita 2 cm tikriausiai endometriozines cistas (taip itaria, kad jos endiometriozines) ir, kad anksciau ar veliau reikes sios operacijos (gal net anksciau jau ja reikejo daryti), bet nu nenugaliu saves irtos baimes nors tu ka verysad.gif

nono.gif nono.gif greit mesk is galvos blogas mintis, ir pesimistiskuma 4u.gif 4u.gif
aisku man dabar lengva taip sakyti, kai as jau po visko, jau net ir pirmuju mm sulaukiau normaliu, jau siandien ir stimuliuojancius gerti pradejau ir kaip su vyru kalbam kad jau zengiam dar kelis ingnius link finiso.
Po operacinis sveikimas tikrai ne visom labai jau sunkus buna, o po visko zinok tikrai juoksies is savo baimes ( man ta pat sake) blush2.gif
O jau kai turesi savo first.gif , tai tikiu, kad pagalvosi vertejo toki maratona eiti, begti, griuti ir vel begti. 4u.gif
Atsakyti

Kad ir kaip bebutu nedziugu, prisijungiu ir as prie jusu. Si penktadieni (11-25) ir as guluosi daryti LP. Darys gydytojas O. Tamasauskas Antakalny. Ziauriai bijau ir darbe jau visa si savaite normalai darbu negaliu dirbti, nes mmintys tik apie artejancia LP. Niekada nesu turejusi jokios operacijos, todel bijau visko: ir narkozes, ir operacijos, ir pooperacinio sveikimo. Apie tai, kad kazkas bus negerai, ta prasme apie komplikacijas jokias ten net negalvoju, bet nuo to nei kiek nemaziau bijau.

Patarkit kaip iveikti baime, kad penktadieni vyrui kur manes pasislepusios netektu ieskoti biggrin.gif  Zinau, kad yra tikslas (mes vaikuciu negalim susilaukti  apie 2 metai), zinau, kad turiu viena beveik 7 icm r kita 2 cm tikriausiai endometriozines cistas (taip itaria, kad jos endiometriozines) ir, kad anksciau ar veliau reikes sios operacijos (gal net anksciau jau ja reikejo daryti), bet nu nenugaliu saves irtos baimes nors tu ka verysad.gif

Sveika prisijungusi. 4u.gif Skaitau tarsi apie save. Man tas pats, bet irgi atėjau į šį skyrelį, merginos apramino, sužinojau reikiamą informaciją ir dabar ramiau jau, noriu kuo greičiau kad viskas įvyktų. Mano diena - rytoj rolleyes.gif Ir tau linkiu tiesiog kuo daugiau susižinoti, gal bus ramiau 4u.gif

Kažkaip šiuo metu daug LAP vyks (gal mergaitės nesupyks, sudariau tokį einamąjį sąrašiuką, jei ko nesumaišiau) smile.gif :

ringaga 11.21 (laukiam grįžtant)
Rajura 11.24
Kazlė 11.25
2rasa5 11.28
Dalytely 11.30
rausva debesele 12.07
Atsakyti

gerietis tas O.T. jis mane priemime konsultavo pries guldant lp...ir po visko kazkodel buvo priejes klause kaip jauciuos...prie bajerio toks lotuliukas.gif nepergyvenk, tikrai ner ko bijoti! nepamirsk kad viskas laikina ir narkoze ir skausmai ir pykinimas o galvok mintyse vardan ko nestuke.gif viska darai mirksiukas.gif sekmes tau!
Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 11 23, 13:57)
nono.gif  nono.gif  greit mesk is galvos blogas mintis, ir pesimistiskuma 4u.gif  4u.gif
aisku man dabar lengva taip sakyti, kai as jau po visko, jau net ir pirmuju mm sulaukiau normaliu, jau siandien ir stimuliuojancius gerti pradejau ir kaip su vyru kalbam kad jau zengiam dar kelis ingnius link finiso.
Po operacinis sveikimas tikrai ne visom labai jau sunkus buna, o po visko zinok tikrai juoksies is savo baimes ( man ta pat sake)  blush2.gif
O jau kai turesi savo  first.gif , tai tikiu, kad pagalvosi vertejo toki maratona eiti, begti, griuti ir vel begti.  4u.gif

Aciu uz padrasinancius zodius aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif Bet vistiek bijau, labai verysad.gif
Vis galvoju, kaip jus prisivertet ant to operacinio stalo uzlipti, nu man atrodo as ten kaip mazas vaikas apsibliausiu arba nualpsiu ir nereikes nei narkozes. Blyn, negalvojau, kad as tokia baile blush2.gif

Beje, o gal cia yra tu, kurios daresi operacija Antakalny ar konkreciai pas Tamasauska? Kokie atsiliepimai?
Ir dar - manes neguldo is vakaro, tik liepe ryte atvaziuoti nevalgius ir negerus, bet cia pasiskaicius supratau, kad man gali daryti klizma, nes apie jokius miltelius irgi niekas nieko neminejo. Kadangi klizmos labai nenoriu, jau nuo siandien beveik nieko nevalgau (o ir is baimes jau niekas nesiryja). Tai gal man tos nemalonios proceduros ir nereikes?
Atsakyti
as antakalny dariaus.. nusiramink nieko ten nereikia nei milteliu nei klizmu... valgyk normaliai tik jau lp ryta nei maisto nei vandens...nuvaziuok anksti kad jau pries 7 butum vietoj nes registratura ilgai knisasi...merginos veluoja po to lp sudaryti planai eina suniui po uodega visi tik skuba lekia..
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 23, 14:03)
gerietis tas O.T. jis mane priemime konsultavo pries guldant lp...ir po visko kazkodel buvo priejes klause kaip jauciuos...prie bajerio toks lotuliukas.gif  nepergyvenk, tikrai ner ko bijoti! nepamirsk kad viskas laikina ir narkoze ir skausmai ir pykinimas o galvok mintyse vardan ko  nestuke.gif viska darai  mirksiukas.gif sekmes tau!

O as ar kartais neklystu, bet jau mergyt ir pati nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės besiruošiančios LAP 4u.gif Pasistenkit nusiraminti, gal kokios raminančios arbatos išgerkit, gal padės. Tikrai nieko ten baisaus.
Aš tik nubudus po narkozės jau gailėjausi, kad tiek nervų sau prigadinau per tą baimę doh.gif tongue.gif Normalu, kad silpna po narkozės, juk ne šiaip sau pamiegojus, bet svarbu neskubėti, judėti lėtai, atsargiai. Neskubėkit ir valgyt, nes gali pradėti pykinti. Bet viskas tikrai iškenčiama. Aš tiek visko buvau prisiskaičius, kaip kam būna, bet iš tikro buvo juokas, palyginus su tuo, ką įsivaizdavau, kaip bus. Galėčiau eit dar kartą lotuliukas.gif (tfu tfu tfu, geriau neprisikalbėt blush2.gif )

Kas darysitės lap Antakalny, jokių žarnyno valymų nedaro. Tiesiog gal dieną prieš mažiau pavalgykit, lengvesnio kokio maisto, kad žarnynas nebūtų užkištas, vakare neprisivalgykit, lengviau bus, o ryte jaunegalima nieko - nei kąsnio, nei lašo vandens. Į registratūrą galit nuvažiuot ir anksčiau, nei liepė, nes žmonių tikrai nemažai. O operacijų eilė manau iš anksto jau yra sudaryta. Na man pasisekė, buvau pirma sąraše, kai kvietė priėmime gydytojas "apklausai", jau buvau susitvarkius visus popieriukus.
Visoms didelės sėkmės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 11 23, 14:00)
Sveika prisijungusi.  4u.gif  Skaitau tarsi apie save. Man tas pats, bet irgi atėjau į šį skyrelį, merginos apramino, sužinojau reikiamą informaciją ir dabar ramiau jau, noriu kuo greičiau kad viskas įvyktų. Mano diena - rytoj  rolleyes.gif Ir tau linkiu tiesiog kuo daugiau susižinoti, gal bus ramiau  4u.gif

Kažkaip šiuo metu daug LAP vyks (gal mergaitės nesupyks, sudariau tokį einamąjį sąrašiuką, jei ko nesumaišiau)  smile.gif  :

Rajura 11.24
Kazlė 11.25
2rasa5 11.28
Dalytely 11.30
rausva debesele 12.07

Sekmes tau rytoj didziausios ir laukiam sugriztant! 4u.gif
Atsakyti
[quote=Zluges_Angelas,2011 11 23, 12:27]
O jerguteliau, zarnyno valymui?? Fe net nupurte...
Bet cia greiciausiai su tais milteliais??
Na, kryziuojam pirstelius ir tikimes geriausio is viso to. mirksiukas.gif
O tai slapimo tyrimo nereikes tau pakartoti? Ir beje, ka ten negero rodo, gal sloguoji trupuciuka, kad pakite rodmenys?

Su milteliais zarnyna man valys, jau turiu nusipirkusi.
Kartojau siandien ta slapimo tyrima, nu negaliu nera geras rodo bakteriju ir nedaug eritrocitu verysad.gif seimos daktare ir gine sake , kad nieko baisaus, gine zvakuciu israse sake, kad nuo gin problemu bus taip ir nieko tokio nejauciau, nu zodziu merginos jei tik imanoma tyrimus darykit pries 10 dienu, bo gydytis gali tekti. Dabar jau bijau ne del LP o del to kad P.V. nedarys operacijos. Dar kartosiu penktadieni.
Papildyta:
[quote=kazlė,2011 11 23, 12:43]

Pilnai tave suprantu, na nebus kitaip, reikes darytis ir viskas, gimdyti dar baisiau bus, galvok geriau apie tai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2rasa5: 23 lapkričio 2011 - 19:36
QUOTE(kazlė @ 2011 11 23, 20:09)
Sekmes tau rytoj didziausios ir laukiam sugriztant!  4u.gif

Ačiukas smile.gif Kai tik grįšiu, iškarto jums parašysiu kaip sekėsi.
Tuo pačiu linkiu sėkmės visoms mergaitėms, kurios taip pat neužilgo gulsis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 11 23, 14:00)
Sveika prisijungusi.  4u.gif  Skaitau tarsi apie save. Man tas pats, bet irgi atėjau į šį skyrelį, merginos apramino, sužinojau reikiamą informaciją ir dabar ramiau jau, noriu kuo greičiau kad viskas įvyktų. Mano diena - rytoj  rolleyes.gif Ir tau linkiu tiesiog kuo daugiau susižinoti, gal bus ramiau  4u.gif

Kažkaip šiuo metu daug LAP vyks (gal mergaitės nesupyks, sudariau tokį einamąjį sąrašiuką, jei ko nesumaišiau)  smile.gif  :

Rajura 11.24
Kazlė 11.25
2rasa5 11.28
Dalytely 11.30
rausva debesele 12.07

mano LAP 12/01 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 11 23, 20:07)
Ačiukas  smile.gif  Kai tik grįšiu, iškarto jums parašysiu kaip sekėsi.
Tuo pačiu linkiu sėkmės visoms mergaitėms, kurios taip pat neužilgo gulsis  4u.gif

Laikom kumscius uz tave, buk stipri 4u.gif
Atsakyti