Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(dalytely @ 2011 11 21, 22:01)
labuka, jungiuosi prie jusu smile.gif manes irgi laukia 10.30 laparoskopija, siek tiek baisu nes netiketai man ja paskyre, nes nustate endometrioze 2-3 stadijoje, nors niekada nejauciau jokiu pozymiu smile.gif norejau paklausti gal kas operavosi antakalnyje pas V.Paliulyte?  ax.gif seip man jinai patiko, nes buvau pas ja konsultacijoje, bet vistiek baisu blush2.gif

Sveika prisijungusi, mes su tavim group.gif , tavo LAP tikriausiai 11.30 ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dalytely @ 2011 11 21, 23:01)
labuka, jungiuosi prie jusu smile.gif manes irgi laukia 10.30 laparoskopija, siek tiek baisu nes netiketai man ja paskyre, nes nustate endometrioze 2-3 stadijoje, nors niekada nejauciau jokiu pozymiu smile.gif norejau paklausti gal kas operavosi antakalnyje pas V.Paliulyte?  ax.gif seip man jinai patiko, nes buvau pas ja konsultacijoje, bet vistiek baisu blush2.gif

Sveika 4u.gif
Idomiai o kaip gyd. stadija nustate jei net LP nebuvo blink.gif jie gali tik itarti endo, bet jau patvirtinti diagnoze, o ypac nustatyti stadija tik LP metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 11 21, 23:53)
Sveika prisijungusi, mes su tavim  group.gif , tavo LAP tikriausiai 11.30 ? smile.gif

taip tikrai 11.30 smile.gif berasydama suklydau blush2.gif
siendien jau puse zingsio zengiau, pasidariau visus tyrimus, turbut puse litro kraujo nuleido smile.gif galima dabar ramiai pasiruosus laukti operacijos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kimberley7 @ 2011 11 22, 12:39)
Sveika  4u.gif
Idomiai o kaip gyd. stadija nustate jei net LP nebuvo  blink.gif jie gali tik itarti endo, bet jau patvirtinti diagnoze, o ypac nustatyti stadija tik LP metu  4u.gif

laba, nezinau kaip ta stadija nustate, bet pasake, kad man endometioze tikrai 90 proc. ir pasake kokia stadija ax.gif as nieko apie ta liga nezinojau, net girdejusi nebuvau, tai man nieko keista ir nepasiraode blush2.gif aisku padarys LP tiksliai suszinosiu, aisku noretusi, kad viskas butu gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dalytely @ 2011 11 22, 20:59)
laba, nezinau kaip ta stadija nustate, bet pasake, kad man endometioze tikrai 90 proc. ir pasake kokia stadija ax.gif  as nieko apie ta liga nezinojau, net girdejusi nebuvau, tai man nieko keista ir nepasiraode blush2.gif  aisku padarys LP tiksliai suszinosiu, aisku noretusi, kad viskas butu gerai smile.gif

Sveikute 4u.gif
Tikrai viskas bus gerai, juk todel ir daro LP mirksiukas.gif Man lapkricio pradzioj dare ir jau pamirsau viska. Ir randeliai vos vos liko. Bamboj tai visai nematyt smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Prisiduodu, buvau snd pas P.V, tai guldo mane gruodzio 6, kaip ir visas apie 11val. Surase viska, kad pavalgius but kokiu vaistu nusipirkti ir t.t.t
Kiek suskaiciau ka pasirase, tai vienas is itarimu yra PKS. Nu ziauriai jo nenoreciau, o kitu variantu nesupratau. Na bus matyt. Bet siaip nuotaika gera. kita savaite tik reikes pasidaryti tyrimus, nes laiko iki operacijos visai nedaug. Na ir gerai, maziau bus laiko nerimaut. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2011 11 23, 10:52)
Sveikos,

Prisiduodu, buvau snd pas P.V, tai guldo mane gruodzio 6, kaip ir visas apie 11val. Surase viska, kad pavalgius but kokiu vaistu nusipirkti ir t.t.t
Kiek suskaiciau ka pasirase, tai vienas is itarimu yra PKS. Nu ziauriai jo nenoreciau, o kitu variantu nesupratau. Na bus matyt. Bet siaip nuotaika gera. kita savaite tik reikes pasidaryti tyrimus, nes laiko iki operacijos visai nedaug. Na ir gerai, maziau bus laiko nerimaut.  4u.gif

manau kad PKS irgi yra rimta liga. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 11 23, 10:06)
manau kad PKS irgi yra rimta liga.  mirksiukas.gif

Tai uztat ziauriai jos ir nenoriu tureti. Bet tas juk neturi reiksmes, ko as noriu o ko ne, svarbu kad rastu kas is tikro man yra biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2011 11 23, 11:08)
Tai uztat ziauriai jos ir nenoriu tureti. Bet tas juk neturi reiksmes, ko as noriu o ko ne, svarbu kad rastu kas is tikro man yra  biggrin.gif  4u.gif

viskas dzin, pagalvojus, svarbu rezultatas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2011 11 23, 09:52)
Sveikos,

Kiek suskaiciau ka pasirase, tai vienas is itarimu yra PKS. Nu ziauriai jo nenoreciau, o kitu variantu nesupratau. Na bus matyt. Bet siaip nuotaika gera. kita savaite tik reikes pasidaryti tyrimus, nes laiko iki operacijos visai nedaug. Na ir gerai, maziau bus laiko nerimaut.  4u.gif

Viskas bus gerai, nepergyvenk. mirksiukas.gif PKS ytaria praktiskai visom, ir taip cia nera labai jau gerai, bet yra nemazai atveju, kad net nezinodamos paneles apie turima PKS be problemu pastoja, isnesioja ir pagimdo.
Na o tu gerai sakai, thumbup.gif , mazai laiko tureti, tai nors nera per daug pergyventi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ka besurastu ar PKS ar Endo ar dar ka yra gydymai kurie efektyvus. Geriasia neprisigalvoti is anksto. Mano diena irgi cia pat 11.28. , 27 guldo zarnyno valymui. Blogai dariau kad pasilikau paskutinei savaitei tyrimu daryma, kraujas viskas gerai, o slapimas nelabai koks, bet manau spesiu pasigyditi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2rasa5 @ 2011 11 23, 11:18)
Ka besurastu ar PKS ar Endo ar dar ka yra gydymai kurie efektyvus. Geriasia neprisigalvoti is anksto. Mano diena irgi cia pat 11.28. , 27 guldo zarnyno valymui. Blogai dariau kad pasilikau paskutinei savaitei tyrimu daryma, kraujas viskas gerai, o slapimas nelabai koks, bet manau spesiu pasigyditi  smile.gif

O jerguteliau, zarnyno valymui?? Fe net nupurte...
Bet cia greiciausiai su tais milteliais??
Na, kryziuojam pirstelius ir tikimes geriausio is viso to. mirksiukas.gif
O tai slapimo tyrimo nereikes tau pakartoti? Ir beje, ka ten negero rodo, gal sloguoji trupuciuka, kad pakite rodmenys?
Siaip kai man dare tyrimus as su temperatura siokia tokia buvau, bet visala laime, kad nieko tyrimai nerode blogo. Nes diena pries tyrimus labai stipriai tikedama, kimsau granatus ir kibirais vandeni geriau ax.gif

Ir tavo tiesa, nenusiteikti blogiausiam is anksto. mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos merginos ir moterys smile.gif

Kad ir kaip bebutu nedziugu, prisijungiu ir as prie jusu. Si penktadieni (11-25) ir as guluosi daryti LP. Darys gydytojas O. Tamasauskas Antakalny. Ziauriai bijau ir darbe jau visa si savaite normalai darbu negaliu dirbti, nes mmintys tik apie artejancia LP. Niekada nesu turejusi jokios operacijos, todel bijau visko: ir narkozes, ir operacijos, ir pooperacinio sveikimo. Apie tai, kad kazkas bus negerai, ta prasme apie komplikacijas jokias ten net negalvoju, bet nuo to nei kiek nemaziau bijau.

Patarkit kaip iveikti baime, kad penktadieni vyrui kur manes pasislepusios netektu ieskoti biggrin.gif Zinau, kad yra tikslas (mes vaikuciu negalim susilaukti apie 2 metai), zinau, kad turiu viena beveik 7 icm r kita 2 cm tikriausiai endometriozines cistas (taip itaria, kad jos endiometriozines) ir, kad anksciau ar veliau reikes sios operacijos (gal net anksciau jau ja reikejo daryti), bet nu nenugaliu saves irtos baimes nors tu ka verysad.gif
Atsakyti