Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 14, 16:16)
Sveika smile.gif mano gydytoja sake, kad greitosios pagalbos ligoninej gerai daro LP, tad ir pasirinkau ja. Norejau operuotis pas Vildaite, bet tuo metu ji atostogavo, tai tada sakiau bus gerai bet kas, nes atsarginio varianto neturejau, taip papuoliau pas Lenkutyte. Narkozes gali ir nepirkti, as kaip supratau tai  ka perki, yra priedas prie narkozes, kuris pasalina pasalinius simptomus po narkozes-tokius kaip pykinima, galvos skausma ir pan. Ir tikrai atsikeliau zvali ir sviesia galva smile.gif  o kainuoja 44lt berods smile.gif

aš ir girdėjau, kad čia superiniai gydytojai ax.gif tai kaip supratau jokių ten spec. operacinių paketų NR.2 ar nr.3 kurie kainuoja apie 190 lt nereikia papildomai pirkti (čia info iš senesnių temų ir viena mergina lyg panašiai užsiminė, kad po praėjimo per registratūrą kažką panašaus pirko) ar galite pasakyti, kad ne taip supratau blush2.gif
ačiū rolleyes.gif
Papildyta:
na radau, As atejau 6-30, eiliu niekur nebuvo, palatoj jau buvau paguldyta 7 val., bet kol nupirkau narkoze ir priedus LP,kol uzpildziau visas popierius, kol apziurejo anasteziologe jau laikas buvo vaziuoti i operacine.
gal galite pasakyti kas tie PRIEDAI PRIE LP ir kiek jie kainuoja blush2.gif ax.gif
ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ekonomija: 14 spalio 2011 - 20:30
QUOTE(sviliuke @ 2011 10 14, 20:27)
Oi kaip gerai kad yra sitas skyrelis...viska susizinai...
Pirmadieni jau man LP...jau laukiu...greiciau ja padarytu ir pasalintu ta cista ir visa kita butu aisku, kaip ten kas...
Sakykit merginos, o po LP visoms buna kraujavimas? Bet tai nereiskia kad mmm,  nes man jos bus tik pasibaige...tai turbut lauksiu ju tada kada priklauso...

na bent taip turetu buti na man pries LP ciklas buvo 26-28d tai ir po LP tas pats 26-28 d bent kol kas niekas nepakito. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 14, 21:28)
na bent taip turetu buti na man pries LP ciklas buvo 26-28d tai ir po LP tas pats 26-28 d bent kol kas niekas nepakito.  mirksiukas.gif

tai vat ir aš nesuprantu, ar man čia mm, ar taip turi būti po LP, ir čia tikrai netepliojimai, šiaip turėtų mmm prasidėti o savaitės g.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2011 10 14, 21:27)
Oi kaip gerai kad yra sitas skyrelis...viska susizinai...
Pirmadieni jau man LP...jau laukiu...greiciau ja padarytu ir pasalintu ta cista ir visa kita butu aisku, kaip ten kas...
Sakykit merginos, o po LP visoms buna kraujavimas? Bet tai nereiskia kad mmm,  nes man jos bus tik pasibaige...tai turbut lauksiu ju tada kada priklauso...

man buvo, kai tik atsikeliau i tulika tai taip ir nubego per kojas doh.gif blush2.gif narkozes museit paveikta visai net minties nebuvo kad lipant is lovos reik koki paketa isidet... ax.gif bet cia visai kitoks nei mm kraujavimas buvo, praktiskai vienkartinis... po to pora dienu vos vos patepdavo, bet kasdieninio ikloto pilnai uzteko...
o mm laukiu savo laiku..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vegele: 14 spalio 2011 - 21:22
QUOTE(panapa @ 2011 10 14, 22:17)
tai vat ir aš nesuprantu, ar man čia mm, ar taip turi būti po LP, ir čia tikrai netepliojimai, šiaip turėtų mmm prasidėti o savaitės  g.gif

na man tai taip gavosi , kad LP turjau pries pat mmm, tai kita diena po LP ir sulaukiau normaliu kaip visada mmm. na gal tau prasidejo nuo streso anksciau mmm. kai gulejau ligoninej palatoj su manim gulejo moteryte, tai jai mmm prasidejo ir apie 9 dienas anksciau, nes labai pergyveno. as ir bijojau, kad man anksciau neateitu, bet su gydytoju buvom optimistai ir LP ivyko kaip priklauso , o mmm atejo kita diena. tad manau jei tau neteplioja o normaliai tai turbut tai ir bus mmm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 14 spalio 2011 - 21:38
Man po lp taip pat truputį pakraujavo..bet taip skystai. Sako kad po operacijos taip dažniausiai būna. Gyd sakė, kad mm turėtų ateiti laiku..dėja jau daugiau kaip savaitę vėluoja..manau, jog po lp ir buvo su kalendoriumi susipykę mano mm.. žiūrėsiu, jei kitą savaitgalį nepasirodys, tada eisiu pas gyd.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 15 spalio 2011 - 10:40
QUOTE(Amarok @ 2011 10 15, 11:39)
Man po lp taip pat truputį pakraujavo..bet taip skystai. Sako kad po operacijos taip dažniausiai būna. Gyd sakė, kad mm turėtų ateiti laiku..dėja jau daugiau kaip savaitę vėluoja..manau, jog po lp ir buvo su kalendoriumi susipykę mano mm.. žiūrėsiu, jei kitą savaitgalį nepasirodys, tada eisiu pas gyd.. g.gif

o gal nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti

Man sakė po LP porą sav. santykių neturėti, kad infekcija neįsimestų.
Ir išraše gydymas labai patiko: "Nevengti nėštumo 1 metus laiko" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(panapa @ 2011 10 14, 07:56)
ir dar noriu paklausti kaip su pirmu dideliu reikalu tualete sekėsi, nes aš po žarnyno valymo dar nebuvau  4u.gif 

man tai ligoninej dave iskart kita diena po LP augaliniu laisvinamuju ir net kelis kart sesutes buvo uzejusios paklausti ar jau buvau ant rimto reikaliuko ir kiek kartu ax.gif kaip as dziaugiuosi kad turejau LP ten kur turejau, nes ten kaip paskaitau jusu postus tai buvo viskuo pasirupinta ax.gif
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 14, 09:55)
na as pamenu zarnyna vale antradieni o ant rimto ejau sekmadieni ax.gif

jus sakau geriau vaistuku kokiu ikalkit 4u.gif ir paciom geriau ir organizmas greiciau susijudins 4u.gif

QUOTE(ekonomija @ 2011 10 14, 21:27)
aš ir girdėjau, kad čia superiniai gydytojai  ax.gif tai kaip supratau jokių ten spec. operacinių paketų NR.2 ar nr.3 kurie kainuoja apie 190 lt nereikia papildomai pirkti (čia info iš senesnių temų ir viena mergina lyg panašiai užsiminė, kad po praėjimo per registratūrą kažką panašaus pirko) ar galite pasakyti, kad ne taip supratau  blush2.gif
ačiū  rolleyes.gif

nesuprantu as tu pirkimu visokiu vaistu ir pan doh.gif ar jus suprantat kad visas narkoziu prikimas ir vaistu po narkozes tai turi daryti gydymo istaiga o ne pacientas, kuris moka mokescius valstybei, gydymo istaigos daznai iesko kvaileliu, kuriems prisako pirkti ka jie ir taip privalo duoti doh.gif mane tai piktina tokie dalykai doh.gif jie negali sakyti pirkti nieko schmoll.gif viska jie turi patys duoti doh.gif o jus turit teise reikalauti kad jie duotu kas jum ir taip priklauso o ne pirktis pacios ir pataupyti pinigelius daktareliams ant priedu doh.gif

QUOTE(panapa @ 2011 10 14, 22:17)
tai vat ir aš nesuprantu, ar man čia mm, ar taip turi būti po LP, ir čia tikrai netepliojimai, šiaip turėtų mmm prasidėti o savaitės  g.gif

istikro nezinau kaip istikruju bet kai turejau pirma LP turejau ja ciklo viduryje, po LP pradejau kraujuoti, gydytoja sake, kad uzskaityti kaip mmm, o vat sikart padare LP kaip tik ta diena kai turejo atsivilkti nelabosios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 15, 12:01)
o gal  nestuke.gif  blush2.gif

..nee..tikrai ne..gyd dvi sav neleido..o vyras tik vakar atsibudo kada gi mes nd užiimsim blush2.gif
tai iš šventos dvasios nebus biggrin.gif
panapa,
man lygiai tą patį sakė gyd smile.gif
Atsakyti
[quote=lauraz5,2011 10 15, 13:06]
jus sakau geriau vaistuku kokiu ikalkit 4u.gif ir paciom geriau ir organizmas greiciau susijudins 4u.gif
na matai man vale zarnyna ir klizmutes state ir tad kelias dienas maisto negavau .o po LP tik kita diena labai lengva maistuka dave , savo visai nieko nevalgiau , namie grizus taip pat stengiausi nepersivalgyt , tad ir nebuvo is ko to reikaliuko daryt blush2.gif ax.gif beto man po LP nukrito 2 kg tai buvau labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ekonomija @ 2011 10 14, 21:27)
aš ir girdėjau, kad čia superiniai gydytojai  ax.gif tai kaip supratau jokių ten spec. operacinių paketų NR.2 ar nr.3 kurie kainuoja apie 190 lt nereikia papildomai pirkti (čia info iš senesnių temų ir viena mergina lyg panašiai užsiminė, kad po praėjimo per registratūrą kažką panašaus pirko) ar galite pasakyti, kad ne taip supratau  blush2.gif
ačiū  rolleyes.gif
Papildyta:
na radau,  As atejau 6-30, eiliu niekur nebuvo, palatoj jau buvau paguldyta 7 val., bet kol nupirkau narkoze ir priedus LP,kol uzpildziau visas popierius, kol apziurejo anasteziologe jau laikas buvo vaziuoti i operacine.
gal galite pasakyti kas tie PRIEDAI PRIE LP ir kiek jie kainuoja  blush2.gif  ax.gif
ačiū

Aš pirkau tik antklodę ir narkozę. Kainavo kažkur gal 42 lt. Žinoma, galėjau imti jų narkozę, tačiau jau žinojau, kad nuo tos kurią pirksiu, lengviau atsibusiu ir be šalutinių efektų(ne bet kokią narkozę gerai pernešu). O tą antklodę, jei nepirkčiau, greičiausiai pakeistų kokiu nors bendro naudojimo daiktu(kas be ko švariu ir dezinfekuotu). Tačiau man buvo priimtiniau nusipirkti vienkartinę, niekada dar nenaudotą ax.gif
Atsakyti