QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 14, 16:16)
Sveika mano gydytoja sake, kad greitosios pagalbos ligoninej gerai daro LP, tad ir pasirinkau ja. Norejau operuotis pas Vildaite, bet tuo metu ji atostogavo, tai tada sakiau bus gerai bet kas, nes atsarginio varianto neturejau, taip papuoliau pas Lenkutyte. Narkozes gali ir nepirkti, as kaip supratau tai ka perki, yra priedas prie narkozes, kuris pasalina pasalinius simptomus po narkozes-tokius kaip pykinima, galvos skausma ir pan. Ir tikrai atsikeliau zvali ir sviesia galva o kainuoja 44lt berods
aš ir girdėjau, kad čia superiniai gydytojai tai kaip supratau jokių ten spec. operacinių paketų NR.2 ar nr.3 kurie kainuoja apie 190 lt nereikia papildomai pirkti (čia info iš senesnių temų ir viena mergina lyg panašiai užsiminė, kad po praėjimo per registratūrą kažką panašaus pirko) ar galite pasakyti, kad ne taip supratau
ačiū
Papildyta:
na radau, As atejau 6-30, eiliu niekur nebuvo, palatoj jau buvau paguldyta 7 val., bet kol nupirkau narkoze ir priedus LP,kol uzpildziau visas popierius, kol apziurejo anasteziologe jau laikas buvo vaziuoti i operacine.
gal galite pasakyti kas tie PRIEDAI PRIE LP ir kiek jie kainuoja
ačiū