bet juk puiku nes man baime visada zemiau uz siekiamus tikslus, todel ir sakau, kad naujienos puikios
Klausykit, as zinau, kad kazkur jau kalbejote ta tema, bet kaip tycia greitai negaliu nieko surasti. Man LP darys Vilniuje, buvusioje raudonojo kryziaus ligonineje. Pagal viska LP, kaip ir nemokama, bet ta musu dabartine medicina, tai kas nemokama = mokama. Neisivaizduoju kiek su savimi pasiimti pinigeliu. Gal kas daretes ten LP ir kiek jums papildomai reikejo susimoketi ( pvz. vaistukus, gal koki sarasa pakiso, pagal kuri turi susipirkti viska ir pan. )? As apie privacias klinikas nekalbu, nes kiek zinau, ten LP nuo 600 LTL. ( jeigu ne daugiau). Gal kas galit pagelbeti?
QUOTE(ringaga @ 2011 11 20, 15:26)
Klausykit, as zinau, kad kazkur jau kalbejote ta tema, bet kaip tycia greitai negaliu nieko surasti. Man LP darys Vilniuje, buvusioje raudonojo kryziaus ligonineje. Pagal viska LP, kaip ir nemokama, bet ta musu dabartine medicina, tai kas nemokama = mokama. Neisivaizduoju kiek su savimi pasiimti pinigeliu. Gal kas daretes ten LP ir kiek jums papildomai reikejo susimoketi ( pvz. vaistukus, gal koki sarasa pakiso, pagal kuri turi susipirkti viska ir pan. )? As apie privacias klinikas nekalbu, nes kiek zinau, ten LP nuo 600 LTL. ( jeigu ne daugiau). Gal kas galit pagelbeti?
paziurek i sarasiuka kas ten daresi ir brukstelk tai mergaitei i a.z bus greiciau nes kol kas nors atsilieps tai zinai
QUOTE(ringaga @ 2011 11 20, 15:26)
kiek su savimi pasiimti pinigeliu.
man ketvirtadienį LAP, gal tu jau būsi grįžusi, pasidalinsi įspūdžiais, lauksiu dėl pinigų - man sakė (lazdynų ligoninėj) reiks apie 50 lt (priedui prie narkozės, ir dar ten kažkam + jei nori daktarams atsidėkoti, ir aišku kažkiek ant "Z".
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 20, 10:16)
gydytojo paprasto gali paparsyti siuntimo
as visad uz tai kad reikia ne vieno gydytojo konsultacijos o as itarciau, angelyte, kad tau gali buti kokios saaugos jei tempia jos nesimato per echoskopa, siaip labai geru atsiliepimu girdejau vln apie gyd Meceju jis daro LP manau, kad tau tikrai nera ko gaisti laiko ir eiti pas ji pasikonsultuoti, nes pacios juk zinom, kad laukimas kartais gali labai brangiai kainuoti sneku ir is savo patirties o ka vidaus gyd gali padeti ginekologinej srity? juk apacioj apart gimdos ir kiausidziu tai nera be slapimo pusles aisku, bet juk skiri kur slapimo pusle o kur kiauside tad kam lakstyt ten kur nereikia
as visad uz tai kad reikia ne vieno gydytojo konsultacijos o as itarciau, angelyte, kad tau gali buti kokios saaugos jei tempia jos nesimato per echoskopa, siaip labai geru atsiliepimu girdejau vln apie gyd Meceju jis daro LP manau, kad tau tikrai nera ko gaisti laiko ir eiti pas ji pasikonsultuoti, nes pacios juk zinom, kad laukimas kartais gali labai brangiai kainuoti sneku ir is savo patirties o ka vidaus gyd gali padeti ginekologinej srity? juk apacioj apart gimdos ir kiausidziu tai nera be slapimo pusles aisku, bet juk skiri kur slapimo pusle o kur kiauside tad kam lakstyt ten kur nereikia
As ir neatmetu kad man gali buti saaugu - turejau laparoskopija po pirmojo vaiko, nes gymdykloj inese infekcija ir reikejo atlikti gimdos abrazija, tai jie pradure gimda, o paskui dare laporoskopija kad ta skylute uzdeginti. tai cia irgi variantas ... bet skaudeti pradejo siaip neseniai - puse metu pries. o operacija turejau pries 5 metus ... Na bet anyway - lekiu pas gydytoja ir tegu paziuri kas kaip aciu jums uz patarimus
QUOTE(ringaga @ 2011 11 20, 12:19)
Ryt darys LP. Brrr
Laikykis, viskas bus gerai, parasyk kai galesi. As irgi sekmadieni guluosi i ligonine.
Na va buvau pas vidaus ligu gydytoja, pamaige, paziuejo echoskopu, sake nieko matyti nemato, nieko neuzciuoa, ale viskas man kaip ir gerai. Bet vis viena nulekaiu pas seimos gydytoja, gavau siuntima laparoskopijai, treciedieni einu i Vilniaus Gimdymo namus susitati del opracijos ir kartu mane pakonsultuos... Is Klimo poliklinikos paemiau savo medicinos kortele, nesiuosi ja kartu i konsultacija...
QUOTE(2rasa5 @ 2011 11 20, 22:46)
Laikykis, viskas bus gerai, parasyk kai galesi. As irgi sekmadieni guluosi i ligonine.
na va ir tau eile jau atejo liuks
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 21, 18:26)
na va ir tau eile jau atejo liuks
Kuo toliau tuo labiau noriu, nes jau nusibodo kas diena suzinoti, kad jau kokia drauge laukiasi ne tik antro, bet jau ir trecio (cia jau isteriskas juokas) laikas greitai prabego ryt tyrimus pasidarysiu ir desiuosi jau daiktus, dar pries LP i koncerta nueisiu nervukus paraminti ir pasimirsti
Gal kas LAP daresi pas R. Ziobakiene? kaip ji ?
labuka, jungiuosi prie jusu manes irgi laukia 10.30 laparoskopija, siek tiek baisu nes netiketai man ja paskyre, nes nustate endometrioze 2-3 stadijoje, nors niekada nejauciau jokiu pozymiu norejau paklausti gal kas operavosi antakalnyje pas V.Paliulyte? seip man jinai patiko, nes buvau pas ja konsultacijoje, bet vistiek baisu