Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

[quote=Linutee smile.gif,2011 11 18, 18:56]
Man ivaikinimas irgi labai patinka, bet noreciau kudikio, nes bijau, kad tikru atsinestu problemu galeciau ir neatlaikyti psichologiskai, juk tai tokia didele atsakomybe auginti psichologiskai suzlugdyta zmoguti ir paversti ji laimingu... bijau, kad nesugebeciau, o isivaikinti - juk tokia didele atsakomybe, man rodos daug didesne, nei savo auginti... Be to, man kazkodel atrodo, kad vis gi toki kudikeli laimeti loterijoje net sunkiau, nei susilaukti savojo...
[/quote]

žinoma, kad tai reikalauja labai didelio psichologinio pasiruošimo, artimųjų palaikymo ir pritarimo 4u.gif bent jau mūsų atveju, sesė dar prieš pradėdama tvarkytis dokumentus visų klausė ar mes už tokį jų sprendimą ir ar galėsim vaikiuką mylėti, bet nei vienam iš mūsų šeimos narių, net nekilo jokių abejonių 4u.gif na ir kas , kad jį pagimdė kita moteris, po tiek metų laukimo iš sesės vaikiuko (kol pastos ta prasme) mes geresnio mažylio negalėjom net ir įsivaizduot 4u.gif jis yra visiškai mūsų vaikas, net panašumų turi mūsų, ir kai tik mes jį paemėm, nė sekundei nesuabejojau, kad tai mūsų šeimos narys 4u.gif nes kaip mano vien draug klausė "ar dažnai prisimeni, kad jis įvaikintas", tai jergau, aš apie tai net negalvoju, jis yra gimes iš didelės meilės wub.gif atsiprašau, kad ne į temą čia rašau 4u.gif tikiuosi nesupyksit 4u.gif
[/quote]
Kaip grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif sedziu ir lupa timpcioja ir verkt norisi, bet labiau dziaugtis... wub.gif
Atsakyti
Sveikos Merginos. Esu siame forume naujoke. Gydausi pas daktara Klima. Paskyre jis man histeroskopija, nieko blogo nerado. Noreciau aparoskopijos bet jis sako kam tau laparoskopija ir neraso siuntimo sad.gif
O man taip noretusi paziureti kaip ten atrodo viskas pro pilva.. Ar gali seimos gydytojas nukriepti laparoskopijai ar cia tik ginekologas tuom uziima?
Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2011 11 18, 22:28)
Sveikos Merginos. Esu siame forume naujoke. Gydausi pas daktara Klima. Paskyre jis man histeroskopija, nieko blogo nerado. Noreciau aparoskopijos bet jis sako kam tau laparoskopija ir neraso siuntimo sad.gif
O man taip noretusi paziureti kaip ten atrodo  viskas pro pilva.. Ar gali seimos gydytojas nukriepti laparoskopijai ar cia tik ginekologas tuom uziima?

Tikrai gali, man seimos gydytoja ir israse siuntima, kai atejau tyrimu pries operacija darytis, bet as vis gi manau, kad i operacija reikia keliauti tik kai gydytojas mano, kad reikia. Tai nereiskia, kad tau nereikia LAP, tai tik reiskia, kad tau vertetu pasikonsultuoti su kitu gydytoju. Mano galva - idealiausiai su geru chirurgu, papasakoti, kokios bedos ir jis tikrai rekomenduos, reikia pjauti ar ne, nes chirurgu patirtis neikainojama - geras chirurgas diagnoze mato dar neprapjoves, o prapjoves tik patvirtina savo spejimus. Sekmes tau!
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 11 19, 11:55)
Tikrai gali, man seimos gydytoja ir israse siuntima, kai atejau tyrimu pries operacija darytis, bet as vis gi manau, kad i operacija reikia keliauti tik kai gydytojas mano, kad reikia. Tai nereiskia, kad tau nereikia LAP, tai tik reiskia, kad tau vertetu pasikonsultuoti su kitu gydytoju. Mano galva - idealiausiai su geru chirurgu, papasakoti, kokios bedos ir jis tikrai rekomenduos, reikia pjauti ar ne, nes chirurgu patirtis neikainojama - geras chirurgas diagnoze mato dar neprapjoves, o prapjoves tik patvirtina savo spejimus. Sekmes tau!

Na taip pritariu Tau. Bet as Klimui aiskinu kad man patoviai skauda desine puse kur kiauside - pabegioju - skauda, intensyviau vaikstau - skauda, isgeriu vyno - vel skauda. Jo atsakymas - per echoskopija as nieko nematau, nieko ten nera. Na nueisiu dar pas vidaus ligu gydytoja, tegu pamaigo, gal ka pasakys. Tas skausmas nera ziauriai nemalonus ar labai ten kad skaudetu, bet kazka intensyviau aveikus atrodo kad desinej pusej kokia bomba nesiociau, nes sunku ir skauda..
Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2011 11 19, 12:45)
Na taip pritariu Tau. Bet as Klimui aiskinu kad man patoviai skauda desine puse kur kiauside - pabegioju - skauda, intensyviau vaikstau - skauda, isgeriu vyno - vel skauda. Jo atsakymas - per echoskopija as nieko nematau, nieko ten nera. Na nueisiu dar pas vidaus ligu gydytoja, tegu pamaigo, gal ka pasakys. Tas skausmas nera ziauriai nemalonus ar labai ten kad skaudetu, bet kazka intensyviau aveikus atrodo kad desinej pusej kokia bomba nesiociau, nes sunku ir skauda..

O kaip seniai tau skauda? Ir tu gal geriau ne pas vidaus koki eik, o nueik pas kita gine. Nors bendriau ir ten, ir ten smile.gif. As nezinau, kokio lygio gydytojas tas Klimas, bet siaip jei cista butu, tai tikrai matytu ir del to po peiliu gultis, tai nzn... Bet jei yra problemu su pastojimu, tada kita kalba... Zodziu, pirmiausia sturmuok dar kelis gydytojus, o tik tada - ant operacinio stalo, tokiu rimtu savigydu nereiketu...
Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2011 11 19, 12:45)
man patoviai skauda desine puse kur kiauside - pabegioju - skauda, intensyviau vaikstau - skauda, isgeriu vyno - vel skauda. Jo atsakymas - per echoskopija as nieko nematau, nieko ten nera.

aš čia mergaitėms jau rašiau - su tokiu lygiai skausmu aš pora metų vaikščiojau, kol pagaliau atrado pas mane ten cistą kiaušidėj didžiausią ir vis augančią (iš pradžių manė jog nuo nugaros skausmas, nuo žarnyno, kad lėtinis apendicitas, kad per "kūda", nėra riebalų, todėl ten skausmas randasi, ir t.t.). Kadangi pastoti nepavyko, tai ir prisiruošiau LAP.
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 11 19, 15:34)
aš čia mergaitėms jau rašiau - su tokiu lygiai skausmu aš pora metų vaikščiojau, kol pagaliau atrado pas mane ten cistą kiaušidėj didžiausią ir vis augančią (iš pradžių manė jog nuo nugaros skausmas, nuo žarnyno, kad lėtinis apendicitas, kad per "kūda", nėra riebalų, todėl ten skausmas randasi, ir t.t.). Kadangi pastoti nepavyko, tai ir prisiruošiau LAP.

Na sake cista tikrai negali buti nes matytusi echoskopu. O skauda man, net ismusa is veziu tas skausmas. Ypac pabegiojus atrodo kad kazkoks kiausinis ten butu ikistas ... Klimas sako - neissigalok, nieko ten nera, as matyciau.. Na sakau pirmadieni einu pas vidaus ligu gydytoja, tegu pamaigo paziuri gal ka uzciuops... Or tuo paciu nueisiu pas seimos gydytoja tegu israso siuntima laparoskopijai, aisku nesinori operacijos , gaila plauku kurie slenka kuokstais, gaila smegenines nes paskui savaite atsigaudineju BET kadangi pasotti negaliu TEKS smile.gif ko gi mes nepadaarome del savo angeliuku smile.gif
Beje Klima nutariau pakeisti i VK gydytoja Usoniene. Ziuresime ka ir jinai pasakys apie skausma.
Bet ir siaip mane Klimas nugyde - gyde plona gimdos gleivine, ant tiek pririjau vaistu (estrogenu belenkokia doze) kad pranyko ovuliacija (sake kad taip kartais nutinka kai virsiji vaistu doze), o iki tol ovuliacija buvo kaip laikrodis - visad laiku ir pagal grafika... sad.gif(( O dbr turiu ir plona gleivine ir anovuliacija sad.gif((

Papildyta:
QUOTE(stryga @ 2011 11 19, 15:18)
O kaip seniai tau skauda? Ir tu gal geriau ne pas vidaus koki eik, o nueik pas kita gine. Nors bendriau ir ten, ir ten smile.gif. As nezinau, kokio lygio gydytojas tas Klimas, bet siaip jei cista butu, tai tikrai matytu ir del to po peiliu gultis, tai nzn... Bet jei yra problemu su pastojimu, tada kita kalba... Zodziu, pirmiausia sturmuok dar kelis gydytojus, o tik tada - ant operacinio stalo, tokiu rimtu savigydu nereiketu...

Man skauda po paskutinio prasirgto kiausidziu uzdegimo - per jonines susalau kojas ir gavau kiausidziu uzdegima,. issigydziau bet skausmas liko ( ne pastovus bet butent tada kada daugiau pajudu, pabegioju ar isgeriu kad ir taure vyno).
Kazkur nete radau info kad butent skausmas kaireje puseje kur yra kiausides buna nuo UZGEGIMINIO NERVU MAZGELIO (reikia maziau nervuotis, daugiau judeti ir jis sunyksta). Tipo kai judu ir jauciu skausma - ale jis gyja nes gauna daugiau kraujo... na tai tiek ka pavyko rasti kodel galetu skaudeti...
Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2011 11 18, 22:28)
O man taip noretusi paziureti kaip ten atrodo  viskas pro pilva.. Ar gali seimos gydytojas nukriepti laparoskopijai ar cia tik ginekologas tuom uziima?

gydytojo paprasto gali paparsyti siuntimo 4u.gif
QUOTE(stryga @ 2011 11 19, 10:55)

drinks_cheers.gif as visad uz tai kad reikia ne vieno gydytojo konsultacijos mirksiukas.gif o as itarciau, angelyte, kad tau gali buti kokios saaugos g.gif jei tempia jos nesimato per echoskopa, siaip labai geru atsiliepimu girdejau vln apie gyd Meceju jis daro LP manau, kad tau tikrai nera ko gaisti laiko ir eiti pas ji pasikonsultuoti, nes pacios juk zinom, kad laukimas kartais gali labai brangiai kainuoti 4u.gif sneku ir is savo patirties unsure.gif o ka vidaus gyd gali padeti ginekologinej srity? g.gif juk apacioj apart gimdos ir kiausidziu tai nera biggrin.gif be slapimo pusles aisku, bet juk skiri kur slapimo pusle o kur kiauside tad kam lakstyt ten kur nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Ryt darys LP. Brrr bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(ringaga @ 2011 11 20, 13:19)

na tada sekmingu rezu 4u.gif o gal tau ka nors jau itaria? blush2.gif nebijok viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ringaga @ 2011 11 20, 13:19)

puikios naujienos bigsmile.gif bigsmile.gif paskui pamatysi juoksiesi, kad taip bijojai biggrin.gif lauksim naujienu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 20, 14:37)
puikios naujienos bigsmile.gif  bigsmile.gif paskui pamatysi juoksiesi, kad taip bijojai biggrin.gif lauksim naujienu bigsmile.gif

Oi prajuokinai su : "puikios naujienos". biggrin.gif thumbup.gif

Butinai parasysiu, kaip sekėsi smile.gif

Atsakyti