[quote=Linutee
,2011 11 18, 17:40]
na mano sesė buvo visus dokumentus susitvarkius jau prieš metus jei nedaugiau (iki kol gavom "pasiūlymą") ir laukė taip sakant "pasiūlymo". Bet tylu buvo, neskambino ten jų kažkokia kordinatorė (jei galima ją taip pavadinti, nes nežinau kaip ji tiksliai vadinama
) ir vieną dieną skambina ten ta moteris, sako, yra leliukas 3 dienų, mano sesė su vyrų iškart nulėkė į gimdymo namus (nes mes jį iš ten ir pasiėmėm), ir sutiko paiimti klecką, tai ten dar porą dienų kažkokius dokumentus tvarkė (atsiprašau, kad nežinau tiksliai kokius) ir 5tą dieną mes visi sugūžėjom į gimdymo namus parsivežti mažiuko
na mes buvom 6se turbūt
labai jau visi džiaugėmės mažiuku, tai norėjom tą istorinę dieną dalyvauti, tai kaip dabar pamenu seselės žodžius "tika vaikas nieko neturėjo, o štai kokia didelė šeimyną dabar turės"
jis gimė balandžio vidurį (motina atvažiavo į gimdymo namus ir iškart gydytojams pareiškė, kad nenorės šito vaiko, tai jai jo net nerodė, iškart išnešė. Nors motina turi jau 3 vaikiukus, bet šitas kaip supratom buvo nuo meilužio, o vyras jos buvo į užsienį išvažiaves dirbt), o iš mūsų jį galėjo atimti iki gruodžio pradžios, jei mama būtų persigalvojus. Bet vyko teismas ir motina pilnai atsisakė vaiko ir jis dabar mūsų visais 500%
kaip mes sakom, Dievulis turbūt suklydo ir ne į tą pilvuką mūsų klecką pasiuntė, bet nieko, svarbiausia jis dabar su mumis
Man ivaikinimas irgi labai patinka, bet noreciau kudikio, nes bijau, kad tikru atsinestu problemu galeciau ir neatlaikyti psichologiskai, juk tai tokia didele atsakomybe auginti psichologiskai suzlugdyta zmoguti ir paversti ji laimingu... bijau, kad nesugebeciau, o isivaikinti - juk tokia didele atsakomybe, man rodos daug didesne, nei savo auginti... Be to, man kazkodel atrodo, kad vis gi toki kudikeli laimeti loterijoje net sunkiau, nei susilaukti savojo...