QUOTE(Linutee @ 2011 11 16, 11:50)
ooo, geras labai išsamus sarašiukas atsiprašau, nepamačiau iškart jo bet aš va aną ciklą pavėlavau išgert vaistus pusę dienos, tai iškart tepliojimai prasidėjo tai galvoju, tiek jau tos, gal tegu padaro man tą LP ir bus matyt kas ir kaip tik kažkaip paprasčiau ją įsivaidavau, o kai pasiskaičiau jūsų temutę, tai nėra taip lengva po operacijos
nepergyvenk tik kuo maziau bijai tuo geriau Aisku cia kiekvienai ir nuo organizmo priklauso, kaip viska istversi. As ir pasiskaiciau, kad buna sunkoka, po LP, kaip skauda issivaiksciojancios dujos, nu nors pakark ant duru rankenos, nieko nejauciau vyras net sake, tai matyt kaip prileido, taip ir isleido per ta pacia skylute
Aisku jauciasi visokie pamaudimai, patempimai, bet juk cia ne paprastai i pirsta isipjauti Aisku lengva kalbeti, kai pvz man nieko baisaus nerado, nes labiausiai ir gazdina tas moralinis "skausmas", kai pasako diagnoze, kuri tikrai nedziugina.
na, o as is savo puses dar klausimuku turiu mergytems kurios jau kuris laikas po LP.
Ar buvo kam, kad atrodo jau turetu mm prasideti,ir skausmas lyg kiausidese (tiesiogine ta zodzio prasme gaktos viduje tiek vienam tiek kitam sone)