Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

smile.gif+2011 11 16, 11:50-->
QUOTE(Linutee smile.gif @ 2011 11 16, 11:50)
ooo, geras bigsmile.gif labai išsamus sarašiukas 4u.gif atsiprašau, nepamačiau iškart jo blush2.gif bet aš va aną ciklą pavėlavau išgert vaistus pusę dienos, tai iškart tepliojimai prasidėjo blink.gif tai galvoju, tiek jau tos, gal tegu padaro man tą LP ir bus matyt kas ir kaip g.gif tik kažkaip paprasčiau ją įsivaidavau, o kai pasiskaičiau jūsų temutę, tai nėra taip lengva po operacijos blink.gif

nepergyvenk tik 4u.gif kuo maziau bijai tuo geriau ax.gif Aisku cia kiekvienai ir nuo organizmo priklauso, kaip viska istversi. As ir pasiskaiciau, kad buna sunkoka, po LP, kaip skauda issivaiksciojancios dujos, nu nors pakark ant duru rankenos, nieko nejauciau lotuliukas.gif vyras net sake, tai matyt kaip prileido, taip ir isleido per ta pacia skylute bigsmile.gif
Aisku jauciasi visokie pamaudimai, patempimai, bet juk cia ne paprastai i pirsta isipjauti mirksiukas.gif Aisku lengva kalbeti, kai pvz man nieko baisaus nerado, nes labiausiai ir gazdina tas moralinis "skausmas", kai pasako diagnoze, kuri tikrai nedziugina.

na, o as is savo puses dar klausimuku turiu mergytems kurios jau kuris laikas po LP. ax.gif 4u.gif
Ar buvo kam, kad atrodo jau turetu mm prasideti,ir skausmas lyg kiausidese (tiesiogine ta zodzio prasme gaktos viduje tiek vienam tiek kitam sone)
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 11 16, 17:45)
Ar buvo kam, kad atrodo jau turetu mm prasideti,ir skausmas lyg kiausidese (tiesiogine ta zodzio prasme gaktos viduje tiek vienam tiek kitam sone)
blush2.gif

buvo irnesakyk.gif ir tie skausmai sonuose tokie...bet praejo...gal cia del tos Lp viskas...juk kaip sakei-ne tas pats cia kas pirsta isipjauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 16, 17:49)
buvo irnesakyk.gif ir tie skausmai sonuose tokie...bet praejo...gal cia del tos Lp viskas...juk kaip sakei-ne tas pats cia kas pirsta isipjauti ax.gif

tai kas be ko ne pirsta lotuliukas.gif
bet tie skausmai ne pilvo aukstyje, o zemiau, gan zemiau, taip ir norisi uz "antrosios as" uziimti ir sedet susirietus. Nes atrodo, kad plystu kazkas. O mano brangiausias is kazkur prisiskaites ar iskur istraukes sako, tai gal tau Ovuliacija darosi doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 11 16, 17:52)
tai kas be ko ne pirsta  lotuliukas.gif
bet tie skausmai ne pilvo aukstyje, o zemiau, gan zemiau,  taip ir norisi uz "antrosios as" uziimti ir sedet susirietus. Nes atrodo, kad plystu kazkas. O mano brangiausias is kazkur prisiskaites ar iskur istraukes sako, tai gal tau Ovuliacija darosi  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ojei... lotuliukas.gif prajuokinai lotuliukas.gif nu man irgi ne paciam pilve tas skausmas, bet lyg kirksnyse buvo kazkur giliai buvo..net nemoku nupasakot... doh.gif smile.gif o TB 10 balu, kad bent bando dometis moteriskaiciu fiziologija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2011 11 16, 17:43)
Hm, nu mane gine kone norejo atkalbeti, sako gal nereikia? Gal dar naturaliai pastosit? Bet mano nervine bukle nebelaiko kruvio, negaliu ilgiau laukti, balandi du metai bus, man tai jau daugiau nepakankamas laikas pasirizti imtis veiksmu. Juo labiau kad mudu su vyru esam nusprende meginti tik naturaliai, jokiu IVF.
Uzjauciu kad tave taip prigasdino. Tikrai negera darba padare. Juo labiau kad kiek merginos sako, nera ten ko bijoti.
O kokia mieste tu esi? Kur operuosies? Sorry jei jau buvai tai rasius, gal nepastebejau  blush2.gif

Nebuvau dar niekur rašius smile.gif Lazdynuose pas Lenkutytę - Matkevičienę (jei gerai parašiau). Nžn., kaip ten bus, juolab kad su ja jau kalbėjau, tai leido ir valgyti ir gerti dieną prieš g.gif , tik tą rytą jau ne; ir klizmos jokios nedarys, ir šiaip nieko nesakė kaip ten kas vyks, gal operacijos dieną paaiškins ką nors g.gif Nu tokia šaltoka pasirodė, bet kažkaip pasitikėjimas nedingo, juk profesionalė, ir daug informacijos pas jus radau..
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 11 16, 18:05)
Nebuvau dar niekur rašius  smile.gif  Lazdynuose pas Lenkutytę - Matkevičienę (jei gerai parašiau). Nžn., kaip ten bus, juolab kad su ja jau kalbėjau, tai leido ir valgyti ir gerti dieną prieš  g.gif , tik tą rytą jau ne; ir klizmos jokios nedarys, ir šiaip nieko nesakė kaip ten kas vyks, gal operacijos dieną paaiškins ką nors  g.gif Nu tokia šaltoka pasirodė, bet kažkaip pasitikėjimas nedingo, juk profesionalė, ir daug informacijos pas jus radau..

as pas Lenkutyte operavausi smile.gif Man irgi leido valgyt ir gert, nors as jau diena pries operacija beveik nieko nevalgiau, tik pusrycius ir geriau sultis ir arbatas..Kai sesutei pasakiau, tai jos ats buvo-o tai nuo to tik jum geriau bus. Tad gal geriau diena pries operacija nepersistengt mirksiukas.gif O gydytoja tai tikrai saltoka, o vietom ir gruboka...nenoriu, kad caca lialia mane popintu, bet galejo but mandagesne g.gif nu bet dzin..uztat manau gerai isoperavo, pas mane buvo cista ir endo 4st, tai ir kiausides nedaug nupjauste salindama cista, ir atsigavau greitai, ir randukai maziukai tik liko...tiesiog nusiteik, kad malonaus bendravimo nebus, bet ne jis cia juk ir svarbiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 11 16, 18:05)
Nebuvau dar niekur rašius  smile.gif  Lazdynuose pas Lenkutytę - Matkevičienę (jei gerai parašiau). Nžn., kaip ten bus, juolab kad su ja jau kalbėjau, tai leido ir valgyti ir gerti dieną prieš  g.gif , tik tą rytą jau ne; ir klizmos jokios nedarys, ir šiaip nieko nesakė kaip ten kas vyks, gal operacijos dieną paaiškins ką nors  g.gif Nu tokia šaltoka pasirodė, bet kažkaip pasitikėjimas nedingo, juk profesionalė, ir daug informacijos pas jus radau..

Zinok , as pas ja dariausi jos darbu likau patenkita,, netgi maloniai pribloksta. thumbup.gif thumbup.gif
o as del bendravimo tai joooo.. ji salta, mazai ka pasakys, net ir klausiant, man issirasant is ligonines ji nieko, visiskai nieko nepaaiskino, tik sako va lapai, juose viskas surasyta, nunesk savo daktarei ji viska paaiskins. Net kada ateit siulu issitraukti, turejau ja vytis , kad pasiklausti.
beje as pakistukes nenesiau.
Tik dar kas jos bendravime nepatiko, kai diena pries LP tas susitikimas buvo, ji ten kazka uzsirasinejo,sako koks darbas tavo, as atsakiau , kad sedimas, o ji man as jau galvojau, kad bandeliu kepimo ceche dirbi,nes tik ten tokios postambes buna. gun_bandana.gif va tada tai subiesino kaip reikiant. O atsakius, kad as bandeliu net nemegstu ji atsove, o man kitaip atrodo bash.gif
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 16, 17:57)
ojei... lotuliukas.gif prajuokinai lotuliukas.gif  nu man irgi ne paciam pilve tas skausmas, bet lyg kirksnyse buvo kazkur giliai buvo..net nemoku nupasakot... doh.gif  smile.gif o TB 10 balu, kad bent bando dometis moteriskaiciu fiziologija smile.gif

Fuuu irnesakyk.gif tai tada reiskias viskas normalu tada, thumbup.gif jo jo ten pat... ax.gif
o manasis tai jau jooo...dometis domisi, bet pats kartais nelabai supranta apie ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 11 16, 18:14)
Tik dar kas jos bendravime nepatiko, kai diena pries LP  tas susitikimas buvo, ji ten kazka uzsirasinejo,sako koks darbas tavo, as atsakiau , kad sedimas, o ji man as jau galvojau, kad bandeliu kepimo ceche dirbi,nes tik ten tokios postambes buna.  gun_bandana.gif  va tada tai subiesino kaip reikiant. O atsakius, kad as bandeliu net nemegstu ji atsove, o man kitaip atrodo  bash.gif

oi pleee....kokia mandagi doh.gif nu sakes...kazkur kulturos truputi pasimokyt reiktu...
mane tai sokiravo ji irgi..kai jau pries pacia LP nuejau, kad echoskopa padarytu, tai ten viskas konvejeriu-greitai , greitai ir dar karta greitai. Dar nespejau kelnaiciu nusimaut, o jau ant lektuvo veja, o gyd, ir sako-kada menesines? o dar tonu kokiu, kaip kariuominej doh.gif o as visa pasimetus, issigandus..va musu dialogas koks buvo:
As: spalio 14
Gyd:ne kada bus, o kada buvo?
As: baigesi pries 5 d
Gyd. mergaite, mm ne baigiasi o prasideda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tai kada prasidejo!@???
Ties tuo mergaite, dar reik paminet, kad ji sugriebe mano plaukus, kurie buvo suristi i kasa ir patempe zemyn..po tokio poelgio voka nukisau giliai i kisene ir galvoju eik pasvilpauk tu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 16, 18:10)
as pas Lenkutyte operavausi smile.gif Man irgi leido valgyt ir gert, nors as jau diena pries operacija beveik nieko nevalgiau, tik pusrycius ir  geriau sultis ir arbatas..Kai sesutei pasakiau, tai jos ats buvo-o tai nuo to tik jum geriau bus. Tad gal geriau diena pries operacija nepersistengt mirksiukas.gif O gydytoja tai tikrai saltoka, o vietom ir gruboka...nenoriu, kad caca lialia mane popintu, bet galejo but mandagesne g.gif  nu bet dzin..uztat manau gerai isoperavo, pas mane buvo cista ir endo 4st, tai ir kiausides nedaug nupjauste salindama cista, ir atsigavau greitai, ir randukai maziukai tik liko...tiesiog nusiteik, kad malonaus bendravimo nebus, bet ne jis cia juk ir svarbiausia mirksiukas.gif

Na, aš irgi vis tiek planuoju dieną prieš labai ribotai valgyt. Pas mane irgi didelė cista, įtaria endo verysad.gif Matysim, ką ras.

Zluges_Angelas na girdėjau, kad ji grubi, bet iki tiek g.gif , kažkaip labai neetiška

O aš kažkaip į kišenę planuoju įdėt ir jai ir anesteziolugui, bet nežinau nei kiek, nei kaip tą padaryt, - prieš operaciją ar po? O anesteziologą aš ten pamatysiu prieš operaciją, ar tik operacinėj ?
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 16, 18:20)
mane tai sokiravo ji irgi..kai jau pries pacia LP nuejau, kad echoskopa padarytu, tai ten viskas konvejeriu-greitai , greitai ir dar karta greitai.

O tai čia dar ir tyrimus tuos pačius pakartotinai darys? Aš galvojau, kad užteks to, ką atinešiau.. , sorri, jei nusišnekėjau visai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 11 16, 18:20)
oi pleee....kokia mandagi doh.gif  nu sakes...kazkur kulturos truputi pasimokyt reiktu...
mane tai sokiravo ji irgi..kai jau pries pacia LP nuejau, kad echoskopa padarytu, tai ten viskas konvejeriu-greitai , greitai ir dar karta greitai. Dar nespejau kelnaiciu nusimaut, o jau ant lektuvo veja, o gyd, ir sako-kada menesines? o dar tonu kokiu, kaip kariuominej doh.gif o as visa pasimetus, issigandus..va musu dialogas koks buvo:
As: spalio 14
Gyd:ne kada bus, o kada buvo?
As: baigesi pries 5 d
Gyd. mergaite, mm ne baigiasi o prasideda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tai kada prasidejo!@???
Ties tuo mergaite, dar reik paminet, kad ji sugriebe mano plaukus, kurie buvo suristi i kasa ir patempe zemyn..po tokio  poelgio voka nukisau giliai i kisene ir galvoju eik pasvilpauk  tu lotuliukas.gif

doh.gif o viespatie su viespatukais blink.gif blem reiketu gal padovanoti daktarei etikos vadova? Nepagaileciau pinigeliu ir nusiusciau, bet va kas stabdo, gaila nematysiu veido israiskos kai gaus. bigsmile.gif
Nu man niekaip nedasunta, kaip taip gali elgtis, tuolabiau kalbeti aukstom materijom,kai mes esam ne medikai. stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 11 16, 18:28)
O aš kažkaip į kišenę planuoju įdėt ir jai ir anesteziolugui, bet nežinau nei kiek, nei kaip tą padaryt, - prieš operaciją ar po? O anesteziologą aš ten pamatysiu prieš operaciją, ar tik operacinėj ?
Papildyta:
O tai čia dar ir tyrimus tuos pačius pakartotinai darys? Aš galvojau, kad užteks to, ką atinešiau.. , sorri, jei nusišnekėjau visai  blush2.gif

na kadangi as neturejau savo cistos nuotraukos, tai mane echoskopavo ir nuotrauka padare, daugiau visko uzteko mirksiukas.gif
Anesteziologas ateis pas tave palaton pries operacija. Pasiulys nusipirkt papildomus vaistus prie narkozes, kurie palengvina pasalinius narkozes poveikius. Kainuoja apie 45lt, tai kadangi as uz juos susimokejau i kasa, tai vokelio ir nedaviau..o as tavo vietoj dar gerai pagalvociau ar duot...Zinok visai nesiskiria jos poziuris i tuos kas duoda o kas ne. Palatos drauge dave, ir ka? net neatejo paklaust kaip jauciasi...Specialiai blogiau juk nieko nedaro..o beto tau pinigeliu gali prireikt po operacijos tolimesniam gydymui..sakau is patirties, tad diaugiausi, kad neismeciau ju kysiams..na bet betkuriuo atveju cia tavo sprendimas smile.gif o kokio dydzio cista?
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 11 16, 18:28)
Na, aš irgi vis tiek planuoju dieną prieš labai ribotai valgyt. Pas mane irgi didelė cista, įtaria endo  verysad.gif Matysim, ką ras.

Zluges_Angelas na girdėjau, kad ji grubi, bet iki tiek  g.gif , kažkaip labai neetiška

Papildyta:
O tai čia dar ir tyrimus tuos pačius pakartotinai darys? Aš galvojau, kad užteks to, ką atinešiau.. , sorri, jei nusišnekėjau visai  blush2.gif

Anest. ateis i palata, ir prisistatys, kad ji tokia ir toka, siaip labai maloni moteriske. Bet kaip minejau ir be vokelio ji man buvo labai maloni. thumbup.gif na cia tavo teise ir pasirinkimas ar duoti ar ne, tik nepamirsk, kad tau pinigeliu dar reikes, kai nestuke.gif
Po operacijos duoti jokio tolko.jei jau pasiruosi duok pries.

beje kur tuos vaistukus pasiulys nusipirt, tai tikrai pirk, nes kiek buvo pilna narkoze daryta po ju as sunkiau atsigaudavau, oo si arta nei tu "pagiriu", nei kitu blogumu, ir atmintis taip nestreikavo. O kai turejau is eiles 2 metus gimdos abrazijas, del isvesejusios greivines, tai po narkoziu taaaap bloga budavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zluges_Angelas: 16 lapkričio 2011 - 17:40