QUOTE(rasaar @ 2011 11 09, 12:44)
O kas daretes KGN ,kaip ten,ar mokama ta operacija,ar su siuntimu ne,kokia ten sistema,nes esu tik viena karta ten buvus privaciai siaip konsultacijai
ten viskas taip pat kaip KMUK ta prasme kad ir siuntimo reikia ir tyrimukus reikia pries LP pasidaryt, o del mokejimo kaip ir visur...
QUOTE(Aurutytea @ 2011 11 10, 11:29)
Nors jau pusantro menesio praejo po LP, jau ir persirgau, vakar uzejo skausmas kairiajam sone, lyg kiauside skaudetu. Siaubas kazkoks.. Nejaugi dar neatsigavau? Nebuvo jums taip?
yra du variantai
arba cista neduok D arba ovuliacija, nes zinok ciklas po LP gali ir issiderines buti
QUOTE(stryga @ 2011 11 10, 18:42)
As irgi dariausi KGN pas P.V., tai fantastika tiesiog. Greitai atsigavau, personalas superinis, o gydytojas - pats geriausias. Labai jauku, o sesutes tik sokineja, tik klausia, ar ko nereik ir labai nuosirdziai rupinasi. Mano situacija buvo labai sudetinga, dziaugiuosi gyva kaili isnesusi ir labai labai tikiuosi, kad po stebuklingo P.V. prisilietimo pagaliau patapsiu
, nors man tai ir atrodo tolygu stebuklui... Bet tikiu, kad stebuklu vis gi buna, ir juk Kaledos arteja
Beje, ir tie milteliai visai nebaisus, skaniais nepavadinciau, bet bjaurus nera.
perteikei mano mintis, tik dar pridursiu, kad as labai liudejau kaip suzinojau kad P.V nekonsultuoja o tik daro LP labai gaila buvo nes tikrai gydytojas super
o del mergaites apsisprendimo ar KMUK ir KGN tai paskaityk atsiliepimus ir pamatysi, kad apie E.T jokiu atsiliepimu arba nelabai geri...ir ko ten isitverus laikytis tos KMUK?
konvejeris tik 2operacijas ten turejau pajutau tikrai.kai gulejau chirurginiam tai dar prieziura gera buvo, bet kai po kitos operacijos ginekologiniam gulejau tai neduok D prieziura net sulygint nera ko pgl KGN
QUOTE(rasaar @ 2011 11 11, 12:41)
Sakykit o pries operacija reikalinga gydytojo-ginekologo apziura,ar ne?
paprasyk mergaiciu telefono nr P.V jam reikia asmeniskai paskambinti ir susitarti del konsultacijos tada nueisi i konsultacija ir jis tau viska pasakys kas ir kada ir kaip