Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(sheila102 @ 2011 11 11, 18:49)
na kokia tavo savijauta ar jau baigi atsigauti? 4u.gif

Jau viskas gerai thumbup.gif
Nusilupo siandien sasiukas nuo bambos, tik sonuose dar bijau judint zaizdeles. Bet siaip tikrai gerai jauciuosi ir jau pasiruosusi planavimui smile.gif Kad tik greiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 11 11, 20:01)
Jau viskas gerai  thumbup.gif
Nusilupo siandien sasiukas nuo bambos, tik sonuose dar bijau judint zaizdeles. Bet siaip tikrai gerai jauciuosi ir jau pasiruosusi planavimui  smile.gif  Kad tik greiciau  smile.gif

na va kaip saunu gal neilgai trukus patapsi nestuke.gif . dar norejau paklausti o ka tau sake del Ist endometriozes ar sake kad cia nieko blogo ir viskas bus gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 11, 19:05)
na va kaip saunu gal neilgai trukus patapsi nestuke.gif . dar norejau paklausti o ka tau sake del Ist endometriozes ar sake kad cia nieko blogo ir viskas bus gerai g.gif

Nieko blogo, bet rekomendavo kuo greiciau pastoti. Ir beda del nepastojimo mano buvo ne endo, o PKS. Bet kaip zinia, endo atsinaujina ir geriau nelaukti kol pridarys bedu. O vienintelis gydymo budas, kaip sake PV, nestumas NON STOP iki klimakso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 11 11, 16:12)
As girdejau kad jai dirbanti, tai ligoniu kasos konpensuoja , ir kaina tik 600???
Mat as ne vietine o mano gyd. ten dirba tai >>>????
Papildyta:

Sakau gal vis delto pas save darytis ligonineje, tik va norisi pas gera mane ziniancia gydytoja ? ax.gif

tai TLK ir yra dirbancioms. Man mano gine sake, kad kainuoja nuo 600 iki siek tie virs 1000 lt. tai as jos ir paklausiau, cia tas nuo 600 tai realiai mokesiu virs 1000 , tai ji ir atsake, nu kad taip., nes susisumuoja paskui tas anas ir dar kitas.
Beje ji pati BAKE dirba ir aciu D, kad ji tikrai zmogisa ir nesistengia islupti kuo daugiau LT. Man tik pasake, jei nenori laukti gali darytis BAK'e, bet siaip jokio skirtumo, cia tavo teise rintis. O ir siaip tau piniggeliu prireiks dar vaistukams ir t.t thumbup.gif

O bet taciau, tavo gydytoja pazysta is isores, na ir kiek macius per echoskopija, o kas vidui darosi ji juk nezino, tad neskriausk savo pinigines.... rolleyes.gif
O geriau ta tukstanteli padek graziom suknutem ir batelems, ar kostiumeliams, kuriu neuzilgo prireiks tavo busimai dukrytei ar suneliui 4u.gif rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 11 11, 20:09)
Nieko blogo, bet rekomendavo kuo greiciau pastoti. Ir beda del nepastojimo mano buvo ne endo, o PKS. Bet kaip zinia, endo atsinaujina ir geriau nelaukti kol pridarys bedu. O vienintelis gydymo budas, kaip sake PV, nestumas NON STOP iki klimakso  biggrin.gif

man ir taip sake tik visai kitas gydytojas blush2.gif na ir man padare drilinga kiausidei ax.gif tik va eina 4 ciklas ir deje nieko ... na si men jau pas vaisingumo spec buvau tai kita men stimuliuot turbut pradesim nors dar tiksliai nezinau, nes lyg ir polypa mato doh.gif , tai reiks ji salint jei pasitvirtins diagnoze. doh.gif o galvojau po LP viska sutvarke ir galesiu ramiai gyvent deje ... na ka dabar belieka laukt gal ji suklydo ir diagnoze nepasitvirtins blush2.gif
Atsakyti
Man irgi buvo itare polypa,bet paziurejo po menesiniu ir nieko nebebuvo.Labai tikiuosi ,kad padare laparoskopija,ras priezasti nors kokia nors del ko negaliu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2011 11 09, 12:44)
O kas daretes KGN ,kaip ten,ar mokama ta operacija,ar su siuntimu ne,kokia ten sistema,nes esu tik viena karta ten buvus privaciai siaip konsultacijai  g.gif

ten viskas taip pat kaip KMUK ta prasme kad ir siuntimo reikia ir tyrimukus reikia pries LP pasidaryt, o del mokejimo kaip ir visur... ax.gif

QUOTE(Aurutytea @ 2011 11 10, 11:29)
Nors jau pusantro menesio praejo po LP, jau ir persirgau, vakar uzejo skausmas kairiajam sone, lyg kiauside skaudetu. Siaubas kazkoks.. Nejaugi dar neatsigavau? Nebuvo jums taip?

yra du variantai g.gif arba cista neduok D arba ovuliacija, nes zinok ciklas po LP gali ir issiderines buti 4u.gif
QUOTE(stryga @ 2011 11 10, 18:42)
As irgi dariausi KGN pas P.V., tai fantastika tiesiog. Greitai atsigavau, personalas superinis, o gydytojas - pats geriausias. Labai jauku, o sesutes tik sokineja, tik klausia, ar ko nereik ir labai nuosirdziai rupinasi. Mano situacija buvo labai sudetinga, dziaugiuosi gyva kaili isnesusi ir labai labai tikiuosi, kad po stebuklingo P.V. prisilietimo pagaliau patapsiu  nestuke.gif , nors man tai ir atrodo tolygu stebuklui... Bet tikiu, kad stebuklu vis gi buna, ir juk Kaledos arteja  blush2.gif
Beje, ir tie milteliai visai nebaisus, skaniais nepavadinciau, bet bjaurus nera.

perteikei mano mintis, tik dar pridursiu, kad as labai liudejau kaip suzinojau kad P.V nekonsultuoja o tik daro LP labai gaila buvo nes tikrai gydytojas super thumbup.gif o del mergaites apsisprendimo ar KMUK ir KGN tai paskaityk atsiliepimus ir pamatysi, kad apie E.T jokiu atsiliepimu arba nelabai geri...ir ko ten isitverus laikytis tos KMUK? g.gif konvejeris tik 2operacijas ten turejau pajutau tikrai.kai gulejau chirurginiam tai dar prieziura gera buvo, bet kai po kitos operacijos ginekologiniam gulejau tai neduok D prieziura net sulygint nera ko pgl KGN schmoll.gif
QUOTE(rasaar @ 2011 11 11, 12:41)
Sakykit o pries operacija reikalinga gydytojo-ginekologo apziura,ar ne?  g.gif

paprasyk mergaiciu telefono nr P.V jam reikia asmeniskai paskambinti ir susitarti del konsultacijos tada nueisi i konsultacija ir jis tau viska pasakys kas ir kada ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 11 11, 20:09)
Nieko blogo, bet rekomendavo kuo greiciau pastoti. Ir beda del nepastojimo mano buvo ne endo, o PKS. Bet kaip zinia, endo atsinaujina ir geriau nelaukti kol pridarys bedu. O vienintelis gydymo budas, kaip sake PV, nestumas NON STOP iki klimakso  biggrin.gif

Oi koks fainas gydymo budas, ir as tokio noriu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 11 12, 11:10)
Oi koks fainas gydymo budas, ir as tokio noriu  thumbup.gif

Bet kaip tai igyvendinti? smile.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 12 lapkričio 2011 - 11:20
QUOTE(Ramune! @ 2011 11 12, 12:19)
Bet kaip tai igyvendinti?  smile.gif

Labas rytas  4u.gif

vat vat vat kur ir kyla klausymas g.gif jiems lengva pasakyti stadija nedidele, tad gydymas pastojimas, kad taip lengva butu padaryti kaip pasakyti doh.gif bet ko mes nepadarysim - viska , kad tik igyvendintumem mus jungiancius tikslus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 11 12, 12:58)
vat vat vat kur ir kyla klausymas  g.gif  jiems lengva pasakyti stadija nedidele, tad gydymas pastojimas, kad taip lengva butu padaryti kaip pasakyti  doh.gif  bet ko mes nepadarysim - viska , kad tik igyvendintumem mus jungiancius  tikslus  4u.gif

Na... kaip igyvendinti ir man kol kas neaisku, o ir situacija mano ne tokia nekalta, bet budas vis vien man patinka ir as jo noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios,

Jungiuosi i jusu gretas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Skaitinedavau jau paskutines savaites kartais jusu foruma, bet buvau neregistruota tai vaidendavausi ten apacioj, eilutej tarp sveciu biggrin.gif 4u.gif
Snd pas savo gine pasiemiau siuntima ir turiu eiti organizuotis db laika operacijai. Noriu operuotis pas P.V. Krikscioniskuose. Norejau Jusu, mergaites, paklausti, kas esat pas ji eje, apie sistema. Kiek man tai kainuos, kiek reiketu padeku i vokelius pasiimti jau operuojantis, nes neturiu nu visiskai jokios patirties 4u.gif blush2.gif

Jei kam nesmagu rasyti tiksliai i foruma, tai busiu labai labai labai dekinga jei brukstelsit i AZ.
Atsakyti