Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Tai va,jauciu dauguma tik del to ir ryztasi,o siaip juk simtas metu doh.gif net niekad ir negalvotume apie toki dalyka.. Siaip mano vienai draugei salino cistas laparoskopijos budu kmuk,bet ne pas ET,tai ji liko patenkinta,sake jau ant kitos dienos isleido ja namo,gerai jautesi,sake net nera ko bijoti mirksiukas.gif po keliu menesiu pastojo... na as dar neuzsirasiau kada,nes pirmiausia su darbu turiu susiderint ,bet planuoju gal sausio gale,jei pavyks viskas,tik va nepaklausiau gydytojos pries kiek laiko veliausiai galima uzsiregistruot,nes sake ten dabar kazkaip sistema pasikeitus,reikia butinai paciai atvykti,kad uzsiregistruot..
Bet tikrai baisiausia butu kokiam rezidentui papult i rankas,tikiuosi taip neatsitiks doh.gif O kas daretes KGN ,kaip ten,ar mokama ta operacija,ar su siuntimu ne,kokia ten sistema,nes esu tik viena karta ten buvus privaciai siaip konsultacijai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2011 11 09, 12:44)
Tai va,jauciu dauguma tik del to ir ryztasi,o siaip juk simtas metu  doh.gif net niekad ir negalvotume apie toki dalyka.. Siaip mano vienai draugei salino cistas laparoskopijos budu kmuk,bet ne pas ET,tai ji liko patenkinta,sake jau ant kitos dienos isleido ja namo,gerai jautesi,sake net nera ko bijoti  mirksiukas.gif po keliu menesiu pastojo... na as dar neuzsirasiau kada,nes pirmiausia su darbu turiu susiderint ,bet planuoju gal sausio gale,jei pavyks viskas,tik va nepaklausiau gydytojos pries kiek laiko veliausiai galima uzsiregistruot,nes sake ten dabar kazkaip sistema pasikeitus,reikia butinai paciai atvykti,kad uzsiregistruot..
Bet tikrai baisiausia butu kokiam rezidentui papult i rankas,tikiuosi taip neatsitiks  doh.gif O kas daretes KGN ,kaip ten,ar mokama ta operacija,ar su siuntimu ne,kokia ten sistema,nes esu tik viena karta ten buvus privaciai siaip konsultacijai  g.gif

Del laporaskopijos KGN tai tikrai daryciaus ir kita karta pas gyd. P. V, ten viskas puiku ir gyd. ir visas personalas. Kaip ir visur reikia siuntimo, KGN operacija nekainuoja, jei noresi ir patiks galesi veliau atsiskaityti smile.gif
O, kas del kliniku, (as pati ten dirbu), tikrai nenorejau del "operaciju konvejerio" , o beto, kaip uz laporaskpijos chirurga gyd. P.V- KMUK tokio dar nera. Tad rinkausi pagal chirurgo profesionaluma sioje srityje, ir ligonines bei personalo atsidavima ligonui. Ir nenusivyliau smile.gif SEkmes apsisprendime!
Atsakyti
Dėkui mergaitės už palaikymą. Stengsiuosi susitaikyti su ta mintim. Kaip bebūtu tai nėra pati sunkiausia ir sudetingiausia operacija. O sakykite kaip tie milteliai kur organizmą valo, niekat neteko tokių vaistų vartoti. Labai žiauru? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2rasa5 @ 2011 11 09, 20:53)
Dėkui mergaitės už palaikymą. Stengsiuosi susitaikyti su ta mintim. Kaip bebūtu tai nėra pati sunkiausia ir sudetingiausia operacija. O sakykite kaip tie milteliai kur organizmą valo, niekat neteko tokių vaistų  vartoti. Labai žiauru?  smile.gif

man tai buvo slykstus doh.gif dziaugiausi , kai juos isgeriau. lotuliukas.gif reikejo su dviem litrais vandens sumaisyti bet as isgeriau be tu 2l dar kokius 2 ta diena ligoninej turbut kokius 5l isgeriau ax.gif bet organizma valo tikrai nekiekvienoj ligoniniej. paskaicius temuke matysi kuriuose daro kuriuose ne 4u.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės už palaikymą. Stengsiuosi susitaikyti su ta mintim. Kaip bebūtu tai nėra pati sunkiausia ir sudetingiausia operacija. O sakykite kaip tie milteliai kur organizmą valo, niekat neteko tokių vaistų  vartoti. Labai žiauru?  smile.gif

Na Lazdynuose organizmo tai tikrai nevale. O man tie milteliai tai trupuciuka komercija kvepia. Jau geriau diena pires LP nieko nevalgyti tik vandenuka gerti, bet tai vos vos silta, arba kambario temperaturos, tai ir organizmas gerai issivalys Gali diena pries LP is ryto kokio jogurto su slyvom "pavalgyti" ar kefyro, o paskaui jau vandeniu gyva but, Patikek man taip viskas gerai issivale mirksiukas.gif
Nes kai teko juos gerti (del kitu priezasciu) tai taip negera buvo, negana to, kad atrodo viska atpilsiu, bet ir pilva pastoviai raize.... doh.gif

O bijoti tikrai nera ko, nebent bijai pacios baimes mirksiukas.gif Juk cia viskas del vieno .... 4u.gif
Atsakyti

kurioj gydymo istaigos planuoji darytis LP?
Atsakyti
QUOTE(2rasa5 @ 2011 11 09, 19:53)

Tikrai nieko ziauraus, visai normalus skonis, visai neslykstus. Man reikejo 1 l vandens istirpinti ir kas 15 min po stikline isgerti. Paskui dar 2 l paprasto vandens. Man buvo daug sunkiau isgerti tuos 2 l, nes as nepratusi tiek gerti. Beje, nepasakyciau, kad man suveike tie milteliai. Labai mazai pakakojau nes is to streso kelias dienas pries operacija beveik nieko nevalgiau. Tai turbut todel
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 09, 20:36)
kurioj gydymo istaigos planuoji darytis LP?

Krikš. gimd.namuose Kaune, reiks neprisivalgyti prieš tai ir bus viskas gerai biggrin.gif
Kaip smagu jums, kad viskas praėjo, galėjo man sakyti operuosim po dviejų dienų, tai nebūtų kada nervuotis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2rasa5: 09 lapkričio 2011 - 21:43
QUOTE(2rasa5 @ 2011 11 09, 22:39)
Krikš. gimd.namuose Kaune, reiks neprisivalgyti prieš tai ir bus viskas gerai  biggrin.gif
Kaip smagu jums, kad viskas praėjo, galėjo man sakyti operuosim po dviejų dienų, tai nebūtų kada nervuotis  smile.gif

man panasiai buvo, paskambinau ginei (nes ji tares su gydytoju) ir pasake antradieni reik i ligonine , o buvo treciadienio vakaras tai vos spejau lakstyt reikejo visus tyrimus pasidaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(2rasa5 @ 2011 11 09, 21:39)
Krikš. gimd.namuose Kaune, reiks neprisivalgyti prieš tai ir bus viskas gerai  biggrin.gif
Kaip smagu jums, kad viskas praėjo, galėjo man sakyti operuosim po dviejų dienų, tai nebūtų kada nervuotis  smile.gif

Man panasiai ir buvo bigsmile.gif Ir taip, kaip sheila , neturejau laiko galvoti apie LP, nes reikejo pries operacija tyrimus pasidaryti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nors jau pusantro menesio praejo po LP, jau ir persirgau, vakar uzejo skausmas kairiajam sone, lyg kiauside skaudetu. Siaubas kazkoks.. Nejaugi dar neatsigavau? Nebuvo jums taip?
Atsakyti
QUOTE(Aurutytea @ 2011 11 10, 11:29)
Sveikutes  4u.gif
Nors jau pusantro menesio praejo po LP, jau ir persirgau, vakar uzejo skausmas kairiajam sone, lyg kiauside skaudetu. Siaubas kazkoks.. Nejaugi dar neatsigavau? Nebuvo jums taip?

gal paprasciausiai ovuliacija ivyko negalejo taip but?
Atsakyti