QUOTE(Jorie @ 2011 10 13, 19:11)
man asmeniškai nelabai ji patiko...
Patikek ne tau vienai
Apie sia gyd. dazniausiai geru atsiliepimu nera
Manau jei tu ateitum laiku, kaip as
6-30 tai tikrai viskas tau butu paaiskinta. Operacijos ten vyksta nuo 08-30 iki 13-30(planines) tai kad nereikia kaltinti personala uz skubejima
As pries LP pas savo gyd. i ligonine buvau uzsukusi 2 kartus, todel zinojau viska ka man darys. Visus operacijos rezultatus paaskino kita diena, kai jau galejau blaiviai mastyti, tuo metu ir israsa dave
Gulejau ten 3 kartus ir nieko blogo negaliu pasakyti apie sia ligonine
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 13, 21:55)
vat man tokios gydymo istaigos kur viskas greitai,greitai ir nepatinka..jautiesi kaip fabrike..ir niekas i tave nekreipia demesio nesvarbu ar turi bedu kokiu ar klausimu,as per pirma lp ta patyriau,nepatiko,antraja lp pasirinkau mazesne gydymo istaiga,kurios paslaugom esu lb patenkinta,buvau aprupinta i visus klausimus atsakyta neziurint kiek laiko tai uzeme,po lp sesutes tai kaip bitutes rupestis neispasakytas,tik pasijudink ir atsoliuoja klaust ar viskas gerai.
Konvejerio ten tikrai nera, manau viskas vyko labai greitai todel kad paciente pavelavo, nes pirmai dare LP, kuri prasideda 8-30. As atejau 6-30, eiliu niekur nebuvo, palatoj jau buvau paguldyta 7 val., bet kol nupirkau narkoze ir priedus LP, kol uzpildziau visas popierius, kol apziurejo anasteziologe jau laikas buvo vaziuoti i operacine.
P.S Klizmos neturejau, tai i tulika rimtai nuejau jau kita diena po LP, nors pries tai 1,5 dienos nevalgiau
Papildyta:
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 10 14, 11:17)
Eee... o ciaa ka visada pries operacijas zarnyno valyma daro???
cia as kaip suprantu klizmutes stato? ar man kazkas nedaeina
Nes man nieko neminejo apie tai, tik perspejo,kad nevalgyciau lp isvakarese ir ryta.
Tuoj ligoninei kur tau darys jau nedaro
Ateisi is ryto nieko
nevalgius ir
negerus, man gyd. net diena pries LP po pietu tik sriubos leido pavalgyti. O pries 6 metus kai dare LP state klizma
ohhh ir nepatiko jinai man,
net puse nespejo ipylti vos iki tuleko spejau