Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(sheila102 @ 2011 10 14, 09:55)
na as pamenu zarnyna vale antradieni o ant rimto ejau sekmadieni ax.gif

Ai tai dar turiu laiko biggrin.gif
Atsakyti
Eee... o ciaa ka visada pries operacijas zarnyno valyma daro??? doh.gif cia as kaip suprantu klizmutes stato? ar man kazkas nedaeina g.gif
Nes man nieko neminejo apie tai, tik perspejo,kad nevalgyciau lp isvakarese ir ryta. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zluges_Angelas: 14 spalio 2011 - 09:17
QUOTE(Jorie @ 2011 10 13, 19:11)
man asmeniškai nelabai ji patiko...

Patikek ne tau vienai 4u.gif Apie sia gyd. dazniausiai geru atsiliepimu nera doh.gif
Manau jei tu ateitum laiku, kaip as blush2.gif 6-30 tai tikrai viskas tau butu paaiskinta. Operacijos ten vyksta nuo 08-30 iki 13-30(planines) tai kad nereikia kaltinti personala uz skubejima 4u.gif As pries LP pas savo gyd. i ligonine buvau uzsukusi 2 kartus, todel zinojau viska ka man darys. Visus operacijos rezultatus paaskino kita diena, kai jau galejau blaiviai mastyti, tuo metu ir israsa dave 4u.gif Gulejau ten 3 kartus ir nieko blogo negaliu pasakyti apie sia ligonine smile.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 13, 21:55)
vat man tokios gydymo istaigos kur viskas greitai,greitai ir nepatinka..jautiesi kaip fabrike..ir niekas i tave nekreipia demesio nesvarbu ar turi bedu kokiu ar klausimu,as per pirma lp ta patyriau,nepatiko,antraja lp pasirinkau mazesne gydymo istaiga,kurios paslaugom esu lb patenkinta,buvau aprupinta i visus klausimus atsakyta neziurint kiek laiko tai uzeme,po lp sesutes tai kaip bitutes rupestis neispasakytas,tik pasijudink ir atsoliuoja klaust ar viskas gerai.

Konvejerio ten tikrai nera, manau viskas vyko labai greitai todel kad paciente pavelavo, nes pirmai dare LP, kuri prasideda 8-30. As atejau 6-30, eiliu niekur nebuvo, palatoj jau buvau paguldyta 7 val., bet kol nupirkau narkoze ir priedus LP, kol uzpildziau visas popierius, kol apziurejo anasteziologe jau laikas buvo vaziuoti i operacine.
P.S Klizmos neturejau, tai i tulika rimtai nuejau jau kita diena po LP, nors pries tai 1,5 dienos nevalgiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 10 14, 11:17)
Eee... o ciaa ka visada pries operacijas zarnyno valyma daro???  doh.gif  cia as kaip suprantu klizmutes stato? ar man kazkas nedaeina  g.gif
Nes man nieko neminejo apie tai, tik perspejo,kad nevalgyciau lp isvakarese ir ryta.  ax.gif

Tuoj ligoninei kur tau darys jau nedaro 4u.gif Ateisi is ryto nieko nevalgius ir negerus, man gyd. net diena pries LP po pietu tik sriubos leido pavalgyti. O pries 6 metus kai dare LP state klizma doh.gif ohhh ir nepatiko jinai man, net puse nespejo ipylti vos iki tuleko spejau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Papildyta:

Tuoj ligoninei kur tau darys jau nedaro 4u.gif Ateisi is ryto nieko nevalgius ir negerus, man gyd. net diena pries LP po pietu tik sriubos leido pavalgyti. O pries 6 metus kai dare LP state klizma doh.gif ohhh ir nepatiko jinai man, net puse nespejo ipylti vos iki tuleko spejau blush2.gif lotuliukas.gif
[/quote]

Ai tai tada gerai viskas, nepatinka ir man tie dalykai..... mano dupce mano tvirtove...
As jau geriau nevalgysiu visa diena pries lp, tik vandenuka gersiu, tai ir paciai i nauda iseis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(panapa @ 2011 10 14, 07:56)
mergaitės, o kaip su nedarbingumu ir savijauta, aš galvojau kad man užteks savaitės atsistatyti, pasiėmiau atostogas, bet dabar galvoju kad blogai padariau, nežinau kaip išsėdėti visą diena darbe vienoje pozoje, norėčiau dar kelias dienas namie pabūti, bent iki siūlų ištraukimo. Įdomu šeimos gydytoja kokiom 3 d. negalėtų nedarbingumo išrašyti  g.gif  , bet jaučiu kad ne  schmoll.gif
Ar tą dieną kai ištraukia siūlus reikia pasisaugoti?

ir dar noriu paklausti kaip su pirmu dideliu reikalu tualete sekėsi, nes aš po žarnyno valymo dar nebuvau  4u.gif 

Man šeimos gyd sakė, jei norėčiau biuletenį prasitęsti, reiktų eiti pas ginekologę. Tai tur būt tas pats ir su biuletenio atidarymu, greičiausiai tik ginekologė gali tau jį išduoti. Jei jauti, kad negalėsi dirbti, tai eik ir sakyk, jog dar negali grįžti į darbą mirksiukas.gif
Man nedarė žarnyno valymo, tiesiog nevalgiau parą prieš lp ir po lp. O kai jau leido valgyti, tai maistas spec buvo, po kurio lengvai tą reikaliuką padariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 10 14, 10:26)
Patikek ne tau vienai  4u.gif Apie sia gyd. dazniausiai geru atsiliepimu nera  doh.gif
Manau jei tu ateitum laiku, kaip as  blush2.gif 6-30 tai tikrai viskas tau butu paaiskinta. Operacijos ten vyksta nuo 08-30 iki 13-30(planines) tai kad nereikia kaltinti personala uz skubejima  4u.gif

Tai kad tame ir esmė, kad aš atėjau laiku, t.y. tada, kada sakė. O kad pas juos priimamajam toks bardakas, tai turėtų perspėti ir sakyti, kad ateitum anksčiau ir nereiktų skubėti... Nes aš anksčiau dariausi operaciją santariškėse, tai ten eini atskirai be jokių eilių ir nuo pat durų tave lydi iš karto, jokių nesąmonių. O čia ateini ir stoji į kilometrinę eilę, būčiau neturėjusi tos patirties santariškėse (maniau, kad visur tokia tvraka griežta su planinėmis operacijomis), būčiau tikrai anksčiau ėjus... Žodžiu, gyveni ir mokaisi smile.gif

Ir šiaip kaip paskaitau, tai taip visur viskas skiriasi, kad ir su ta LP ir klizmom, man pasakė tik iš ryto nevalgyti ir iš vakaro labai neprisivalgyti, perklausus, ką reiškia "neprisivalgyti", tai sakė vakare cepelinų nevalgyti. Tai aš vakare beveik normaliai 8 h ir pavalgiau, nes labai jau negaliu pakęst alkio, iš karto silpna darosi...
Papildyta:
Tiesa, jei kalbant apie pačią ligoninę ir apskritai vertinant, tai buvo labai neblogai, nes palatą davę dvivietę, buvo šalta, tai net šildytuvą davė, tualetas atskiras mūsų palatai, turi mygtuką, jei pasikviest ką nors nori. O su palatos kolege nusprendėme, kad gydytoja tokia skubanti, nes ji - skyriaus vedėja, turi daug ir kitų darbų... Žodžiu, radom jai pateisinimą ir nusprendėme, kad atleidžiame mes jai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorie @ 2011 10 14, 13:47)
Tai kad tame ir esmė, kad aš atėjau laiku, t.y. tada, kada sakė. Papildyta:
Tiesa, jei kalbant apie pačią ligoninę ir apskritai vertinant, tai buvo labai neblogai, nes palatą davę dvivietę, buvo šalta, tai net šildytuvą davė, tualetas atskiras mūsų palatai, turi mygtuką, jei pasikviest ką nors nori. O su palatos kolege nusprendėme, kad gydytoja tokia skubanti, nes ji - skyriaus vedėja, turi daug ir kitų darbų... Žodžiu, radom jai pateisinimą ir nusprendėme, kad atleidžiame mes jai  biggrin.gif

Tada man pasiseke jokiu eiliu priimamajam nebuvo 4u.gif ir jau 7 ryto as buvau savo palatoj
Kiekvienoj palatoj prie lovos yra mygtukas ir man daznai teko jo naudotis blush2.gif tai sysiu,tai vemt doh.gif O siap tualetas yra prie kiekvienos palatos, o tau tai tikrai pasiseke kad buvo pacioj palatoj biggrin.gif tai galima padaryti isvada kad turejai lux'a biggrin.gif Mano gydytoja irgi labai greita ir visur skuba, bet as jai visa laika atsiliginu ir noriu gauti gera prieziura ir kuo daugiau informacijos 4u.gif Kol kas esu patenkinta(tfu,tfu,tfu)
Atsakyti
Aš taip pat 6.30 nuvykau ir jokių eilių nebuvo..
O liuxo niekas nesiūlė lotuliukas.gif prieš operaciją nespėjau palatos įvertinti(nes pirmą operavo), o po-jau neberūpėjo biggrin.gif
Patiko ir kolektyvas ir gyd.
p.s. ji visada kaip prisukta laksto
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 10 14, 14:57)
Tada man pasiseke jokiu eiliu priimamajam nebuvo  4u.gif ir jau 7 ryto as buvau savo palatoj
Kiekvienoj palatoj prie lovos yra mygtukas ir man daznai teko jo naudotis  blush2.gif tai sysiu,tai vemt  doh.gif O siap tualetas yra prie kiekvienos palatos, o tau tai tikrai pasiseke kad buvo pacioj palatoj  biggrin.gif tai galima padaryti isvada kad turejai lux'a  biggrin.gif Mano gydytoja irgi labai greita ir visur skuba, bet as jai visa laika atsiliginu ir noriu gauti gera prieziura ir kuo daugiau informacijos  4u.gif Kol kas esu patenkinta(tfu,tfu,tfu)

[quote=Amarok,2011 10 14, 15:49]
Aš taip pat 6.30 nuvykau ir jokių eilių nebuvo..
O liuxo niekas nesiūlė lotuliukas.gif prieš operaciją nespėjau palatos įvertinti(nes pirmą operavo), o po-jau neberūpėjo biggrin.gif
Patiko ir kolektyvas ir gyd.
p.s. ji visada kaip prisukta laksto
smile.gif

laba diena, darysiuos neužilgo operaciją toje pačioje ligononėje, kaip supratau ji ypatinga nes nedaro klizmų ax.gif o dar kodėl rinkotės šią ligoninę? jei ne paslaptis, tai pas ką operavotės kitos?
p.s. ar neteisingai supratau ar čia reikia dar atskirai narkozę ir kažkokį rinkinį pirkti? kiek tai kainuoja?
[
Atsakyti
QUOTE(ekonomija @ 2011 10 14, 16:04)

laba diena, darysiuos neužilgo operaciją toje pačioje ligononėje, kaip supratau ji ypatinga nes nedaro klizmų  ax.gif o dar kodėl rinkotės šią ligoninę? jei ne paslaptis, tai pas ką operavotės kitos?
p.s. ar neteisingai supratau ar čia reikia dar atskirai narkozę ir kažkokį rinkinį pirkti? kiek tai kainuoja?
[

Sveika smile.gif mano gydytoja sake, kad greitosios pagalbos ligoninej gerai daro LP, tad ir pasirinkau ja. Norejau operuotis pas Vildaite, bet tuo metu ji atostogavo, tai tada sakiau bus gerai bet kas, nes atsarginio varianto neturejau, taip papuoliau pas Lenkutyte. Narkozes gali ir nepirkti, as kaip supratau tai ka perki, yra priedas prie narkozes, kuris pasalina pasalinius simptomus po narkozes-tokius kaip pykinima, galvos skausma ir pan. Ir tikrai atsikeliau zvali ir sviesia galva smile.gif o kainuoja 44lt berods smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš čia su tokiu klausimėliu, o jūs "atsidėkojot" daktarams už lp? Jei taip gal galit man parašyti az kiek? smile.gif
Atsakyti
Oi kaip gerai kad yra sitas skyrelis...viska susizinai...
Pirmadieni jau man LP...jau laukiu...greiciau ja padarytu ir pasalintu ta cista ir visa kita butu aisku, kaip ten kas...
Sakykit merginos, o po LP visoms buna kraujavimas? Bet tai nereiskia kad mmm, nes man jos bus tik pasibaige...tai turbut lauksiu ju tada kada priklauso...
Atsakyti