Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(rasaar @ 2011 11 08, 14:48)
Kiek skaiciau internete,tai sake ziuret visur kur rusiskus vaistus parduoda,siaip ji rusiskai vadinasi borovaja matka. Man nupirko,nes neturejau galimybes pati nulekt,bet sake rado stoties turguj kur rusiskus vaistus parduoda,gal ten pat kur Lauraz5 minejo, ir lyg tai yra dar kitu pavidalu ta zole,ar lasiukai,ar kas,net nepamenu dabar..  g.gif kai pas mane vis kartojasi visokie uzdegimeliai,tai manau ir profilaktiskai gerai ja pagert.. unsure.gif ir as kazkaip gal labiau uz naturalias zoles,nei tableciu pavidalu,nes paskaiciau sudeti,tai is tikro kiek ten visko nereikalingo ,plius dar ir E.. doh.gif O kam ju dar reikia blink.gif

Taip, as visada uz naturaluma, tik tiek, kad ginekol maciau is dvieju zoleliu susideda.
Pabandysiu ir as savo sitam kaime paieskoti tokios vieteles, kur pardavineja, o jei ne, siusiuosi internetu.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 11 08, 16:07)
Taip, as visada uz naturaluma, tik tiek, kad ginekol maciau is dvieju zoleliu susideda.
Pabandysiu ir as savo sitam kaime paieskoti tokios vieteles, kur pardavineja, o jei ne, siusiuosi internetu.

Ten kur raso sudetis 1tableteje,butent minimi ir 3 E,bet gal ir nera jie labai kenksmingi,is tikro tai su tabletem gal ir patogiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2011 11 08, 17:24)
Ten kur raso sudetis 1tableteje,butent minimi ir 3 E,bet gal ir nera jie labai kenksmingi,is tikro tai su tabletem gal ir patogiau  lotuliukas.gif

Tai zinoma, kad patogiau, issiluksteni tabletele ir geri. Bet geriausia kiek skaiciau visa laik gerti tuo paciu metu, va tik reik nepamirst, vienintelis sunkumas blush2.gif
O arbateles, uzplikinti, palaikyti, ir t.t.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 11 07, 22:44)
O kituose miestuose?  smile.gif  T.y. mazesniuose miesteliuose  smile.gif paprastose vaistinese nerasciau? Gal gali man dar priminti tiksliau kaip ja gerti, t.y. kuriom ciklo dienom?

bandyk rusiskose parduotuvese 4u.gif gert gali visom ciklo dienom, bet jos geriau nemaisyti su hormoninem tabletem tokiom kaip KT ar duphastonu ir pan, nes sita zole nera tokia jau nekalta, bet ji puikiai tinka esant uzdegimams, cistoms, endo ir dar visokiems negalavimams..siaip yra tas ginekol i jo sudeti ieina vienasale uzgina(arba kitaip borovaja matka) yra lasiukai arba arbata 4u.gif

QUOTE(rasaar @ 2011 11 08, 15:48)
gal ten pat kur Lauraz5 minejo, ir lyg tai yra dar kitu pavidalu ta zole,ar lasiukai,ar kas,net nepamenu dabar..

ten kur sakiau yra pigiausia kiek esu radusi, nes as megeja paieskinet, yra ir kitur ten prie stoties bazikese, ten kur rusiski vaistai bet ten brangiau prie planetos kainuoja 8 lt(cia arbata) o kitur 10lt arba 12lt
Atsakyti
Labas vakarelis mergaitės, pagaliau nuėjau pas PV susitarti dėl LP, paskyrė lapkričio gale. Daktaras tai gan įdomus, manau mane supras kas jau lankėsi pas jį biggrin.gif Bet kažkoks dabar košmaras, negaliu negalvoti apie LP, žiauriai bijau, tikiuosi nepersigalvosiu blink.gif Žinau dėl ko visa tai darau, bet negaliu susivaldyti...ir dar taip ilgai laukti doh.gif
Atsakyti
na jau na tikrai nera ko bijoti mirksiukas.gif
suprantu tave del PV biggrin.gif bet man tai patiko tas savitumas, bent jau jautiesi kaip sava biggrin.gif super gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(2rasa5 @ 2011 11 08, 22:15)
Labas vakarelis mergaitės, pagaliau nuėjau pas PV susitarti dėl LP, paskyrė lapkričio gale. Daktaras tai gan įdomus, manau mane supras kas jau lankėsi pas jį  biggrin.gif  Bet kažkoks dabar košmaras, negaliu negalvoti apie LP, žiauriai bijau, tikiuosi nepersigalvosiu  blink.gif  Žinau dėl ko visa tai darau, bet negaliu susivaldyti...ir dar taip ilgai laukti doh.gif

Nurimk, mazute, PV auksas, net nepajausi, kad tave laparaskopavo, o svarbiausia, zinosi, kas tavo viduuje dedasi
Atsakyti
Tikrai geras jis gydytojas thumbup.gif
Beje, panos, jus zinojot, kad jis to garsiojo ciuozejo Vanago tevas? bigsmile.gif Nes as tik ligoninej guledama suzinojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 11 08, 22:51)
Nurimk, mazute, PV auksas, net nepajausi, kad tave laparaskopavo, o svarbiausia, zinosi, kas tavo viduuje dedasi

1000% drinks_cheers.gif

QUOTE(Ramune! @ 2011 11 08, 22:59)
Tikrai geras jis gydytojas  thumbup.gif
Beje, panos, jus zinojot, kad jis to garsiojo ciuozejo Vanago tevas?  bigsmile.gif  Nes as tik ligoninej guledama suzinojau  smile.gif

aha as jau senokai zinau biggrin.gif
Papildyta:
zinot dar ka prisiminiau, kas nori darytis KMUK'e LP del ko dar ten nerekomenduociau, mano kelios kaimynes ten dirba ir sake, kad ne vienas atvejis yra, kad kai uzmigdo zmogu ji operuoja ne pats gydytojas o rezidentas, zodziu studentas doh.gif aisku to nieks nieko nesako doh.gif ir kazkodel po pirmos LP nuojauta sake, kad man ten kazka ne taip padare arba nedadare doh.gif o vat antraja LP atlikta puikiai ir 100 % tikiu kad kokybiskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 08, 23:26)

zinot dar ka prisiminiau, kas nori darytis KMUK'e LP del ko dar ten nerekomenduociau, mano kelios kaimynes ten dirba ir sake, kad ne vienas atvejis yra, kad kai uzmigdo zmogu ji operuoja ne pats gydytojas o rezidentas,

cia visuose universitetiniuose ligoninese taip yra... reikia jaunimui kazkaip mokytis, ir patirties semtis... as aisku nenoreciau but bandomoji ziurke... bet yra kaip yra...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(2rasa5 @ 2011 11 08, 21:15)
Labas vakarelis mergaitės, pagaliau nuėjau pas PV susitarti dėl LP, paskyrė lapkričio gale. Daktaras tai gan įdomus, manau mane supras kas jau lankėsi pas jį  biggrin.gif  Bet kažkoks dabar košmaras, negaliu negalvoti apie LP, žiauriai bijau, tikiuosi nepersigalvosiu  blink.gif  Žinau dėl ko visa tai darau, bet negaliu susivaldyti...ir dar taip ilgai laukti doh.gif

Džiaugiuosi, kad užsirašei 4u.gif , o iki tos lapkričio pabaigos ne tiek jau ir dau beliko, ištversi ir pagaliau sužinosi, kas ir kaip ten pas tave viduj 4u.gif mirksiukas.gif O lap tai jau tikrai nebijok, neverta irnesakyk.gif aš tiek prisinervinau ir be reikalo (labai narkozės bijojau cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 08, 23:20)
Sveikos  4u.gif

Džiaugiuosi, kad užsirašei  4u.gif , o iki tos lapkričio pabaigos ne tiek jau ir dau beliko, ištversi ir pagaliau sužinosi, kas ir kaip ten pas tave viduj 4u.gif  mirksiukas.gif  O lap tai jau tikrai nebijok, neverta  irnesakyk.gif aš tiek prisinervinau ir be reikalo (labai narkozės bijojau cool.gif )

Labas rytas,

o as visko bijojau. Ir narkozes, ir pacios operacijos, ir gijimo po jos. Tai tikrai nera maloni procedura ir antra karta vel bijociau. Juk kaip PV ir neslepia, kad tai yra pats drastiskiausias budas ir pavojus komplikacijoms visada islieka. Bet mano noras nestuke.gif yra milijona kartu didesnis nei LP baime. Todel nei viena milisekunde nesudvejojau del savo sprendimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 09 lapkričio 2011 - 10:04