Ne, nu rimtai, kiek daktaru, kiek gydymo istaigu, tiek ir nuomoniu bei savu gydymu. Man is vis po LP neleido vaikscioti, sake bent diena paguleti reikia, ir ta basona nese,ir jei noresiu reikaliuko, kad kviesciau sesutes ir i ji slapinciausi, bet kurgi, as nei per niekur i ji negalejau padaryti sisiuko Sakiau atjungit tas slangeles (lasines) ir as einu. Tai jau taip nenoriai, bet isleido, budejo prie tuliko ir kas kelias sek. klausinejo ar viskas gerai. O as jom sakau leiskit atsipalaiduot ir ramiai atlikt gamtinius reikalus. (O buvo taip sunku ir atrode sienu plyteles sudraskysiu is skausmo) nes kitaip nesigauna tai po visko pati parejau ramiai i lova, be jokiu apalpimu be nieko. Ir jau vakare verkiau, kad isimtu ta drena, kur bego pilvo ertmes "plovimo" skystis. Sesute paziurejo, kiek jo isbego ir iseme (va tada isemant jausmas ne is maloniuju buvo), atrode, kad kartu su slapimo takais istrauks ir su zarnom Isemus jau ta derna,(apie 6-7. o operacija dare nuo 11,45 iki kazur 13 val. val) as apsirengiau savais drabuziais ir nukulniavau i kolidoriu kavos nusipirkti, nes valgyti ziauriai norejau, o dar neleido. Tai bent issiprasiau, kad leistu kapucino nusipirkit.
Ant nakties atnese zvakute nuo skausmo sako jei skaudes isidek i "ta" vietele. Bet ir jos neprireike miegojau kaip uzmusta, ir atsibudau tik sesutes pajudinta, ir net pati sesute nustebo, ,kad miegojau "isizergus" lovoje ir jau ant pilvo
Jokiu duju issivaiksciojimo nejauciau nei sonkauliuose, nei nugaroj, netgi pilvas nebuvo pasiputes (matyt po operacijos per kur prileido , per ten ir isleido ta ora )
Ten kur buvo siuta matosi tik lengvi idreskimai, bamboj tik siek tiek sukietejus juostele toj vietoj, o kur buvo drenas ir nesiuvo, tai toks "randelis" net ne randelis, o vaizdas , kaip apgamelis ir viskas.
Aisku paskaudena atrodo tose vietose kur "pjuviai" ir siaip pilva padiegia, bet nera ko noreti
Tai gi mergaites siunciu jums po dalele savo energijos ,kad ir jus greiciau atsigautumete
Ir, kad kartu koja i koja, na ar bent paeiliui keliautume (viena kita patempdamos) i skyreli
Labas rytas
Dreno man nedejo. Man tai butu pats didziausias siaubas atsibudus po narkozes O del pastojimo tai sake nesnaust ir tik atejus mmm ta cikla darbuotis.
Man kairej pusej paskaudena zaizdele, nakti vartantis, tai taip plesia atrodo. O kitos 2 tai ne tokios jautrios. O kairej pusej net ir matosi kad kazkaip kitaip ir susiuta, taip idube, tik sonuose tie mazgeliai daug grazesni, o bamboj tikrai bus problemu isimant siulus, nes tas mazgas taip giliai, pjuvyje. Baisu jau ir pagalvot, o antradieni ir traukt reikes
Dreno man nedejo. Man tai butu pats didziausias siaubas atsibudus po narkozes O del pastojimo tai sake nesnaust ir tik atejus mmm ta cikla darbuotis.
Man kairej pusej paskaudena zaizdele, nakti vartantis, tai taip plesia atrodo. O kitos 2 tai ne tokios jautrios. O kairej pusej net ir matosi kad kazkaip kitaip ir susiuta, taip idube, tik sonuose tie mazgeliai daug grazesni, o bamboj tikrai bus problemu isimant siulus, nes tas mazgas taip giliai, pjuvyje. Baisu jau ir pagalvot, o antradieni ir traukt reikes
na kur mes su Ramune daremes yra tokia tvarka, kad LP diena merginos guli pooperacinej palatoj ir tik kita diena perkelia i normalia...vat ta diena ir vercia vaikscioti kiek imanoma daugiau, nes oragnizmas greiciau atsigautu ir narkoze greiciau issivaiksciotu....labai linkiu jums sulaukti geru rezultatu
o man parejo gausios mmm pirmadieni eisiu uzsisakysiu vaistuku ir jau pradesiu kursa, kurio ziauriai nelaukiu
o man parejo gausios mmm pirmadieni eisiu uzsisakysiu vaistuku ir jau pradesiu kursa, kurio ziauriai nelaukiu
Sveikutės
Ačiū
Šiandien jau kažkaip daug geriau viskas, nors per savaitgalį tikrai pavargau, nes svečių turėjom, tai šen, tai ten, bet šiandien tikrai jau beveik nebeskauda šonų, matyt taip turi būti. Buvau sunerimus, nes visą savaitę viskas gerai buvo, o paskui staigiai sustiprėjo. Nu jei KT negerčiau, galvočiau gal O skausmai čia, tik kad abiejose kiaušidėse
O kalbant apie visus drenus, tai aš net nesu garantuota, kad ir operacijos metu buvo koks nors, nes dar prieš leidžiant narkozę liepė pakelt dupcę ir pakišo ten kažkokias palutes. Po narkozės irgi atsibudau su palute. Visom musu palatoj gulinčiom kai leido atsikelt, liepė eit su ja į WC ir ten palikt
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 05, 18:42)
mazut, dar nerimaut neverta ankstoka dar juk po LP ten papjaustyta gerokai tai tvarkosi viskas
o del guziuko irgi nera reikalo nerimaut juk audiniai siuti ir vistiek sluoksniai nesusijungia kaip reikiant, normalu tikrai nepergyvenk
o del guziuko irgi nera reikalo nerimaut juk audiniai siuti ir vistiek sluoksniai nesusijungia kaip reikiant, normalu tikrai nepergyvenk
Ačiū
Šiandien jau kažkaip daug geriau viskas, nors per savaitgalį tikrai pavargau, nes svečių turėjom, tai šen, tai ten, bet šiandien tikrai jau beveik nebeskauda šonų, matyt taip turi būti. Buvau sunerimus, nes visą savaitę viskas gerai buvo, o paskui staigiai sustiprėjo. Nu jei KT negerčiau, galvočiau gal O skausmai čia, tik kad abiejose kiaušidėse
O kalbant apie visus drenus, tai aš net nesu garantuota, kad ir operacijos metu buvo koks nors, nes dar prieš leidžiant narkozę liepė pakelt dupcę ir pakišo ten kažkokias palutes. Po narkozės irgi atsibudau su palute. Visom musu palatoj gulinčiom kai leido atsikelt, liepė eit su ja į WC ir ten palikt
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 06, 16:07)
palutes visada kloja o jau drena tai tikrai nedejo nes jis skirtas kad issivalytu skysciai is pilvuko tai jo neistraukia ilgokai...
man tai ziauriai nuo jo skaudejo, kelis kart leido nuskausminamuosius bet man jie nepadejo tai rekiau kad greiciau trauktu lauk...o jau kai trauke tai slykstus jausmas buvo
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 06, 18:37)
palutes visada kloja o jau drena tai tikrai nedejo nes jis skirtas kad issivalytu skysciai is pilvuko tai jo neistraukia ilgokai...
man tai ziauriai nuo jo skaudejo, kelis kart leido nuskausminamuosius bet man jie nepadejo tai rekiau kad greiciau trauktu lauk...o jau kai trauke tai slykstus jausmas buvo
Aha, palute klojo ir man, bet ant lovos. bet i klyna idejo vienkartiniu ransluosciu ar ko tai ten ir liepe laikyti iki kol kelnaitem su iklotu uzsidesiu.
O del to dreno tai man ji ne taip ir ilgai laike, vakare istrauke, bet tiesa jausmas tai ne koks buvo su juo. o ypac i toleta eiti. Bet kai jau istrauke atrodo ir reikalus lengviau atlikti ir net rimta
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 06, 18:37)
..oi oi..man nuo dreno taip pat skausmas buvo nepakeliamas vaistus daug kartų leido...man jis kažkur pilvo apačioj rėmėsi labai skausmingai ir dar į pūslę tai ne tik toleto reikalai, bet ir kiekvienas judesys buvo labai skausmingas..pirmą naktį praktiškai net akių nesumerkiau
o jau kitą dieną kai ištraukė, tai laksčiau kaip ant sparnų sesutė dar klausė kaip savijauta, tai sakiau, kad jau sveika po dreno ir kateterių ištraukimo
Tiesa, pats dreno ištraukimas taip pat buvo labai nemalonus. Toks jausmas, jog su žarnom iš ten ištrauks. Bet man daktarė paaiškino, jog tai dėl to, kad dreno galas kaip armonikėlė, dėl to labai viską erzina bet džiaugiuosi, jog viskas jau praėjo ir kai kurie pojūčiai jau užsimiršta
Iš tiesų ne taip baisu kaip iš pradžių atrodė
Oi kaip dziaugiuosi, kad man dreno neprireike Tik dabar man ta kaireje puseje zaizdele vis skauda, tempia Jei ne ji, tai kaip ir sveika buciau. Idomu kodel taip IUr suimta kazkaip nelabai graziai, taip idube, uzkrite, net nemoku papasakot.
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 06, 17:37)
Aaa, tai vadinas aš jo neturėjau Žaliuokė, nieko nesuprantu
Tiesa, prisiminiau, ka po lap gyd. man sakė, kad pilve paliko skysčių, kurie neleis susidaryti sąaugoms ir per laiką rezorbuosis organizme. Tai kiek ten tų skysčių paliko , aš dar ir dabar išsipūtus vaikštau na šiaip pas mane visada pilvukas buvo, bet po lap tai tikrai didesnis paliko ir nesusitraukia
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 07, 12:58)
na šiaip pas mane visada pilvukas buvo, bet po lap tai tikrai didesnis paliko ir nesusitraukia
O pas mane pilvo lyg ir nebuvo, o po LP irgi atsirado
Sveikos! Kaip fainai ,kad sukurta tokia tema,kiek info is jusu patirties galima pasisemti Man irgi planuojama laparoskopija,tik dar nenusprendziau kada.. kazkaip vis dar atidelioju ir tikiuosi... Mes jau kazkur 2 metus bandom ir nieko.. Visus tyrimus padare,viskas gerai ir ciklas reguliarus,nu zodziu..priezastis neaiski,tuo labiau,kad viena vaika jau turim,bet po gimdymo man yra buves gimdos uzdegimas,tai gal kazkas ten del to yra atsitike,nesuprantu.. Tai va ,kiti man sako,dar palauk,neskubek su tom laparoskopijom,bet kazkaip man atrodo norisi greiciau zinoti ar yra kokia priezastis ar ne O norejau jusu paklausti pries kiek laiko jus uzsiregistravot operacijai,kas daretes kmuk? Gal yra dariusiu pas gyd.Tvarijonaviciene? Nes as su ja konsultavausi,tai greiciausiai ji ir darytu...
Rasaar, pasirįžk ir nedelsk, geriau jau anksčiau išsiaiškinti priežastis, tuo labiau, kad jau nemažai laiko laukiate