Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

na matyt, tam, kad nuspręsti kurio gyytojo taktika yra geriausia, visoms reikėtų surengti skylėtųjų sesių fotosesiją ir išrinkti gražiausius randukus ax.gif
Atsakyti
as netinku nes pas mane pilvas suvarpyta blush2.gif po 3 operaciju tai randuku n ax.gif

beje siaip mes turim albumeli bet kazkaip norinciu neatsiranda susipazinti ax.gif

jei kartais imetet foto i musu pastuka tai brukstelkit man i a.z nes ne visada as ten paziuriu, kad paskui nereiketu laukti ilgai kol sutvarkysiu viska ax.gif ir atsiusiu kontaktus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 11 03, 14:06)
Man pastoviai mm upeliais teka, ir per 1 diena sunaudoju  visa poka naktiniu paketu.  bet nei citrina padeda niekas ... tai ir vaikstau kojas suspaudus ir vis baidydamasi ar neprabegau  doh.gif  ax.gif
Na po LP as dar tu tikruju neturejau, reiks pastebeti ar jos kitokios.

Man siaip labai mazai visad mmm, jei nesinoretu svaros, galeciau su vienu paketu visa diena vaiksciot... O dabr idomu kaip bus...laukiu jau labai pirmuju mmm...
Del tepliojimu, tai man ju kaip ir nebuvo, na pradedavo viena diena pries tept ir kita diena pramusdavo...todel net nemaniau kad kazkokia endo gali but...jokiu simptomu tam nebuvo...
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 11 04, 10:01)
Sita,  va dar is kilo pora klausimuku.  ax.gif  
kiek mazdauk laiko dar slapinantis skaudejo papilve (jei saudejo) toks jausmas, kad kazkas bandytu iki paskutinio laso isgrezti  smile.gif Ir apskritai kiek laiko jautesi tas diegimas, bet tik tada kai i tulika uzsimanai, ar duju prisikaupe....  blush2.gif

Ir dar, kada jus po LP jau su vyru  smileysex.gif ?

Man irgi skaudejo papilve slapinantis, bet po savaites po LP, kokias 3 dienas...atrode taip is leto sisiojasi, ir skaudejo...jau buvau pradejus galvot kad uzdegimas koks...tai 5 dienas pageriau spanguoliu kapsuliu...Po to praejo...bet matyt turejo praeit...spanguoles tik siaip prisidejo prie sveikimo...
Man del ND sake po geru 2-3 savaiciu, tai reiskias kad jau mmm ateis...vadinas po ju... ax.gif

QUOTE(Ramune! @ 2011 11 04, 16:19)
Sveikutes  smile.gif  As cia  smile.gif  ka tik is ligonines grizau. Zluges angele, kaip keista del tu pleistriuku.Man tai liepe nusilupti pleistriukus jau kita diena. Tiksliau sesute nulupo ir isvale zaizdas, o po to iskart liepe eit i dusa ir zaizdas plauti su muilu.  Taip kad maciau as savo randelius, tai tikrai nedideli.
Tik kad LP diagnoze manes nedziugina, nors gydytojas ir ramina. Kaip ir zadejo, padare drilinga ir... uzdegino 4-5 endo zidinukus. Nustate I st... Va sitos ligos tai tikrai nesitikejau. Tiesa, kiausintakiai, aciu D, pratekami.

Taigis...as irgi nelaukiau tokios diagnozes...bet kol ner ji isplitus, griebkim jauti uz ragu... As irgi dziaugiuosi kad kiausintakiai pratekami puikiai...
O praustis man irgi leido ta pacia diena grizus namo, bet as dar po keliu dienu palindau po dusu...
Na ke merginos sveikstam ir pirmyn, viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviliuke: 04 lapkričio 2011 - 21:30
Labą rytą.
Ramune, sveika sugrįžusi 4u.gif 4u.gif Na, kad ir netikėta ta endo, bent tiek gerai, kad tik I stadija. Linkiu greitai atsigauti ir gandrą pagauti wink.gif
Atsakyti

O man vis tas maudimas nepraeina, kartais atrodo, kad stiprėja vienam šone. Gal reikia sunerimti ir pas gyd. pasirodyti? Ir pastoviai nugarą, strėnas skauda unsure.gif Šiandien duše kažkaip apsičiupinėjau, tai po vienu randeliu tokį gūziuką skausmingą užčiuopiau. Aišku, gal čia ir normalu, nes tik savaitė po lap, gal ten dar viskas neišsivaikščioję į savo vietas g.gif bet kai tas skausmas vis nepraeina ir gal net stiprėja kartais, tai ir neramu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 05, 11:30)
O man vis tas maudimas nepraeina, kartais atrodo, kad stiprėja vienam šone. Gal reikia sunerimti ir pas gyd. pasirodyti? Ir pastoviai nugarą, strėnas skauda  unsure.gif  Šiandien duše kažkaip apsičiupinėjau, tai po vienu randeliu tokį gūziuką skausmingą užčiuopiau. Aišku, gal čia ir normalu, nes tik savaitė po lap, gal ten dar viskas neišsivaikščioję į savo vietas  g.gif bet kai tas skausmas vis nepraeina ir gal net stiprėja kartais, tai ir neramu  unsure.gif

Man irgi ziauriai skauda nugara, bet sakyciau raumenis, nes as kadangi labai atsargi lotuliukas.gif tai vaikscioji truputeli pasilenkus, kad netemptu zaizdeliu, tai visa laika isitempe nugaros raumenys, todel greit pavargstu. O zaizdeles slapinau tik ligoninej, dabar vel sunku prisiversti, bet jau siandien reikes. O jus kaip nors kitaip valot, dezinfekuojat jas?
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 11 05, 12:30)
Man irgi ziauriai skauda nugara, bet sakyciau raumenis, nes as kadangi labai atsargi  lotuliukas.gif  tai vaikscioji truputeli pasilenkus, kad netemptu zaizdeliu, tai visa laika isitempe nugaros raumenys, todel greit pavargstu. O zaizdeles slapinau tik ligoninej, dabar vel sunku prisiversti, bet jau siandien reikes. O jus kaip nors kitaip valot, dezinfekuojat jas?

Na man nugara ir šiaip dažnokai skauda, nes raumenys netvirti, bet taip tik po didelių sunkių darbų. Vaikščioti išsitiesus po lap pradėjau po kelių dienų, tai nuo to tikrai neturėtų. Bet labiausiai neramina tie pilvo skausmai unsure.gif
Man nusimaudžius žaizdeles liepė dezinfekuoti kokiu nors spiritiniu... aš turiu salicilo, tai gerai su rankšluosčiu nusausinu iš pradžių, o po to tuo spiritėliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 11 05, 12:30)
O man vis tas maudimas nepraeina, kartais atrodo, kad stiprėja vienam šone. Gal reikia sunerimti ir pas gyd. pasirodyti? Ir pastoviai nugarą, strėnas skauda  unsure.gif  Šiandien duše kažkaip apsičiupinėjau, tai po vienu randeliu tokį gūziuką skausmingą užčiuopiau. Aišku, gal čia ir normalu, nes tik savaitė po lap, gal ten dar viskas neišsivaikščioję į savo vietas  g.gif bet kai tas skausmas vis nepraeina ir gal net stiprėja kartais, tai ir neramu  unsure.gif

mazut, dar nerimaut neverta ankstoka dar juk po LP ten papjaustyta gerokai tai tvarkosi viskas
o del guziuko irgi nera reikalo nerimaut juk audiniai siuti ir vistiek sluoksniai nesusijungia kaip reikiant, normalu tikrai nepergyvenk mirksiukas.gif

QUOTE(Ramune! @ 2011 11 05, 13:30)
Man irgi ziauriai skauda nugara, bet sakyciau raumenis, nes as kadangi labai atsargi  lotuliukas.gif  tai vaikscioji truputeli pasilenkus, kad netemptu zaizdeliu, tai visa laika isitempe nugaros raumenys, todel greit pavargstu. O zaizdeles slapinau tik ligoninej, dabar vel sunku prisiversti, bet jau siandien reikes. O jus kaip nors kitaip valot, dezinfekuojat jas?

o taves P.V is lovos neverte ir neliepe vaiksciot kuo daugiau lotuliukas.gif mane tai verte ir as jam dekinga, nes nuo to tik greiciau issijudinau ir stipresne pasijauciau greiciau, man tai nieko neliepe tept nei valyt...bet pas mane siulas per arti zaizdos buvo uzristas tai sesutei teko krapstyt zaizdele kad galetu uzkist zirkles nukirpti siula tai ta zaizdele man uzpuliavo tai alijosiaus uzsidejau, bet jei pas tave neparaude, neslapiuoja tai valyti nebutina, bet jei matot, kad siek tiek paslapiuoja ar raudonuoja siek tiek tai spirituku pavalyt galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 05, 19:42)
o taves P.V is lovos neverte ir neliepe vaiksciot kuo daugiau lotuliukas.gif mane tai verte ir as jam dekinga, nes nuo to tik greiciau issijudinau ir stipresne pasijauciau greiciau, man tai nieko neliepe tept nei valyt...bet pas mane siulas per arti zaizdos buvo uzristas tai sesutei teko krapstyt zaizdele kad galetu uzkist zirkles nukirpti siula tai ta zaizdele man uzpuliavo tai alijosiaus uzsidejau, bet jei pas tave neparaude, neslapiuoja tai valyti nebutina, bet jei matot, kad siek tiek paslapiuoja ar raudonuoja siek tiek tai spirituku pavalyt galima mirksiukas.gif

o man sesute sake, reikia zaizdeles dezinfekuoti su tirpaliuku , tik dabar jau nebepamenu koki as ten pirkau. blush2.gif ir vaikscioti ir liepe ax.gif net atjo sesute i palata ir manksta reikejo daryt, ir niekas neklause nori ar nenori, buvo zodis reikia lotuliukas.gif matyt kiekvienoj ligoninej savo taisykles ir reikalavimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 05, 18:42)

Neverte, bet turbut todel, kad as pati vaiksciojau.
O slapiuot, tai neslapiuoja ir neraudonuoja, bet man atrodo su siulu traukimu ir man problemu bus, nes tas mazgelis vos ne iauges...
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 11 05, 21:54)
O slapiuot, tai neslapiuoja ir neraudonuoja, bet man atrodo su siulu traukimu ir man problemu bus, nes tas mazgelis vos ne iauges...

tik nereikia anksciau laiko pergyventi mirksiukas.gif viskas bus thumbup.gif beje tavo diagnoze tokia pat kaip mano. blush2.gif o kokios galimybes pastoti sake blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 11 05, 21:54)

lb pazystama man irgi buvo iauges tas siulas tai sakau reikejo lupt zaizda...tai ir puliavo ji pas mane is slapiavo ir raudonavo ir zodziu visko buvo tai as alijosiu dejau, trauklapi...padejo..
Atsakyti