Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 11 04, 12:48)
Tik va, man tas diegimas atliekant toleto reikalus neramina  g.gif

man irgi buvo tas pat...matyt cia po LP tokie pasaliniai poveikiai ax.gif po poros savaiciu praejo..
Atsakyti
Sveikutės. Jau savaitė po LAP, šiandien pirma diena darbe.
Pilvą vis maudžia, vakar pardėj prisipirkau visko, tai vos beparėjau, nebuvo sunku nešti, bet šiaip sveikatos eit nebuvo. Gal per daug gryno oro po tiek dienų kiurksojimo namie ax.gif
Dėl ND gyd. sakė ne anksčiau kaip po 2 sav. ax.gif Teks dar pakentėt lotuliukas.gif

O kur Ramune! dingo? g.gif Kažin kaip jos lap rezultatai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 04 lapkričio 2011 - 14:18
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 11 04, 12:48)
Tik va, man tas diegimas atliekant toleto reikalus neramina  g.gif

Ir pas mane buvo, bet po poros sav gal kiek dienų daugiau praėjo

ND buvo pasakyta pradėti tik po 2 sav, kad infekcija neįsimestų
Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 11 03, 15:06)
Man pastoviai mm upeliais teka, ir per 1 diena sunaudoju  visa poka naktiniu paketu.  bet nei citrina padeda niekas ... tai ir vaikstau kojas suspaudus ir vis baidydamasi ar neprabegau  doh.gif  ax.gif
Na po LP as dar tu tikruju neturejau, reiks pastebeti ar jos kitokios.
Na va, o siandien, savaites proga po LP jau nuemiau pleistrus (tik siandien leido), nu pasaka, randu jokiu, sasu taip pat nei kvapo tik lengvi idreskimai ir tiek.    bigsmile.gif

Sveiki, o pas jus siūlų po pleistriukais nėra?
Atsakyti
QUOTE(juros dukra @ 2011 11 04, 16:16)

Laba, man siulus istrauke 5 diena po operacijos, labai norejau paziureti kaip atrodo bet neleido schmoll.gif
tai saziningai ir neziurejau, ir nenulupinejau pleistu, o nulupus apsidziaugiau, kad viskas ok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 11 04, 16:32)
Laba, man siulus istrauke 5 diena po operacijos, labai norejau paziureti kaip atrodo bet neleido  schmoll.gif
tai saziningai ir neziurejau, ir nenulupinejau pleistu, o nulupus apsidziaugiau, kad viskas ok  biggrin.gif

kaip įdomu su tais siūlais, tai po ištraukimo dar liepė pleistriukus 5 dienas laikyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juros dukra @ 2011 11 04, 16:52)
kaip įdomu su tais siūlais, tai po ištraukimo dar liepė pleistriukus 5 dienas laikyt  blush2.gif

Ne ne.. as gal nerisliai isdesciau. blush2.gif po operacijos zaizdeles susiutos ir buvo uzklijuotos, neleidziant ju nulipdyti. po 5 dienu Istraukus siulus dar 2 dienas buvo uzklijuoti pleistrai ir tada, po tu 2 dienu, t.y. 7 diena po lp jau visiskai be jokiu pleistru. va biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif As cia smile.gif ka tik is ligonines grizau. Zluges angele, kaip keista del tu pleistriuku.Man tai liepe nusilupti pleistriukus jau kita diena. Tiksliau sesute nulupo ir isvale zaizdas, o po to iskart liepe eit i dusa ir zaizdas plauti su muilu. Taip kad maciau as savo randelius, tai tikrai nedideli.
Tik kad LP diagnoze manes nedziugina, nors gydytojas ir ramina. Kaip ir zadejo, padare drilinga ir... uzdegino 4-5 endo zidinukus. Nustate I st... Va sitos ligos tai tikrai nesitikejau. Tiesa, kiausintakiai, aciu D, pratekami.
Atsakyti
QUOTE(juros dukra @ 2011 11 04, 16:16)

pas mane nebuvo -po dvieju dienu neumiau pleistriukus ir itek
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 11 04, 18:17)
pas mane nebuvo -po dvieju dienu neumiau pleistriukus ir itek

O man sake kas nesiuva, tas po savaites zarnas traukia... bet cia manau tik jo sarkastiskas juokas. Jis apsidraudzia del visa ko ir siuva.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 11 04, 19:47)
O man sake kas nesiuva, tas po savaites zarnas traukia... bet cia manau tik jo sarkastiskas juokas. Jis apsidraudzia del visa ko ir siuva.

uzklausius del siulu traukimo man pasake atseit nesiuvo nes butu platensi randeliai nuo siulu... po dvieju dienu nuemiau pleistriukus, matesi pjuveliai bet labai graziai atrode..patepiau dezinfekuojanciu skysciu del visa ko ir viskas...o po 5 paru nusiprausiau visa po dusu, aisku randeliu netriniau...
Atsakyti
sveika sugryzusi Ramune 4u.gif

QUOTE(Dormeja @ 2011 11 04, 15:17)
Sveikutės. Jau savaitė po LAP, šiandien pirma diena darbe.
Pilvą vis maudžia, vakar pardėj prisipirkau visko, tai vos beparėjau, nebuvo sunku nešti, bet šiaip sveikatos eit nebuvo. Gal per daug gryno oro po tiek dienų kiurksojimo namie  ax.gif

as po pirmos LP irgi atsigaudinejau laaaabai ilgai man teko 10 dienu atsigaudineti ir tai po tiek laiko eidavau kaip sena babane...matai kievienakart skirtingai nes po antrosios LP jauciausi puikiai ir jau 3 diena po LP ejau darzus ravet biggrin.gif

QUOTE(juros dukra @ 2011 11 04, 16:52)
kaip įdomu su tais siūlais, tai po ištraukimo dar liepė pleistriukus 5 dienas laikyt  blush2.gif

man kaip ir Ramunei kita diena nuplese pleistrus ir liepe eit po dusu nusimaudyt ir paskui jokiu pleistru neklijavo...matai toj gydymo istaigoj naturaluma propaguoja nes pleistriukai, kad ir orui pralaidus vistiek stabdo gyjima

Atsakyti