Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(sheila102 @ 2011 11 01, 20:25)
amorak as turbut praziopsojau bet tikrai nezinojau kad tu turi mazyli.   blush2.gif

Neturiu verysad.gif ..persileidau kai buvo aštuonios savaitės, o pastojau kažkur lapkričio pabaigoj iš pirmo bandymo..po to ir paaiškėjo, jog endo cistą turiu, kuri yra galimybė jog ir iššaukė persileidimą doh.gif verysad.gif Dabar susitvarkiau viską ir bandom nuo švaraus lapo pradėti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 01 lapkričio 2011 - 19:49
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 01, 19:42)
sveikute tau tikrai nera ko pergyventi ir tie 6 men suvirs taikoma kai buna 2 stadija tau su 1 stadija isvis ramiai reiktu gyvent ir nepergyvent mirksiukas.gif o jau vat su 3-4 st IUI isvis nerekomenduoja o LV su tokiom stadijom IUI net netaiko...

Aš pasiskaičius jau išsigandau, kad mano sprendimas palaukti 6 mėn. ir tada IUI su I st. endo yra netinkamas... Bet kaip suprantu, čia tie 6 mėn jokios įtakos blogos neturės... Ta prasme sumažins IUI sėkmės galimybę ir pan.? Beje, šiandien man prasidėjo pirmosios mmm po LP, ir visai laiku, lyg LP būtų ir nebuvę. Tik tris dienas prieš tai buvo šokoladinių išskyrų (anksčiau to nebuvo, koks pusdienis max...) Dabar greičiau mmm praeitų ir į darbus su nauja viltim, ech....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorie: 01 lapkričio 2011 - 20:22
QUOTE(Jorie @ 2011 11 01, 21:18)
Aš pasiskaičius jau išsigandau, kad mano sprendimas palaukti 6 mėn. ir tada IUI su I st. endo yra netinkamas... Bet kaip suprantu, čia tie 6 mėn jokios įtakos blogos neturės... Ta prasme sumažins IUI sėkmės galimybę ir pan.? Beje, šiandien man prasidėjo pirmosios mmm po LP, ir visai laiku, lyg LP būtų ir nebuvę. Tik tris dienas prieš tai buvo šokoladinių išskyrų (anksčiau to nebuvo, koks pusdienis max...) Dabar greičiau mmm praeitų ir į darbus su nauja viltim, ech....

jorie cia tik mano pamastymai blush2.gif tikrai gydytojai siulo laukti puse metu ir sako labai daug kam pavyksta. ax.gif cia as labai jau noreciau su gyditoja aptarti savo nora apie IUI.(mes bandom jau du metus) o jus darbuokites ir pavyks svarbiausia tiketi, kad pavyks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2011 11 01, 20:44)
Neturiu verysad.gif ..persileidau kai buvo aštuonios savaitės, o pastojau kažkur lapkričio pabaigoj iš pirmo bandymo..po to ir paaiškėjo, jog endo cistą turiu, kuri yra galimybė jog ir iššaukė persileidimą doh.gif  verysad.gif Dabar susitvarkiau viską ir bandom nuo švaraus lapo pradėti  ax.gif

oi amorak, kaip liudna verysad.gif bet jums tikrai pasiseks , juk svarus lapas jau atverstas. 4u.gif
Atsakyti
Amarok, as tikrai tikiu, kad dabar kliuciu jau nebera ir naujas gyvenimo etapas tikrai atnes jums jusu svajone ir viskas tikrai bus gerai thumbup.gif
QUOTE(Jorie @ 2011 11 01, 21:18)

nea viskas gerai 1 stadija tai tikrai dar maza ir pergyventi tikrai nereikia bet ir ranku sudejus sedet nereikia rolleyes.gif tas puse metu duotas pastoti naturaliai, o paskui jau kaip jus apsispresit, bet as kai po 1 LP palaukiau 4 menesius nieko nesigavus nusprendziau prieiti prie IUI nes IUI vistiek padidina sansus pastoti...tik tiek kad tie skatinamieji ne i nauda, na bet kadangi dar tik 1 stadija tai jus dar tikrai turit laiko mirksiukas.gif
o as tai jau neberizikuosiu su stimuliacijom...baisu doh.gif nusprendziau po diferelino kurso pasidaryti IUI naturaliam cikle. nes mano atveju per rizikinga stimuliuotis....nors kaip sakant bus kaip D duos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 01, 19:42)
ziurkytei, tai ten isvis apsurdas doh.gif kaip tokiu dar gydytoju atsiranda...savanaudziai snobai kitaip negaliu ir pavadinti doh.gif

kazi kaip dabar ji jauciasi. ax.gif itariu labai pasimetusi. doh.gif na bet tikrai kaip taip neatsakingai paskirti vaistus.... doh.gif doh.gif doh.gif na bet gal jai dar viskas bus gerai
Atsakyti
as ne kiek del vaistu,kiek del gyd pasakytu zodziu,kad be pagalbinio jau niekaip neiseis,tikrai buna stebuklu ir dar kokiu!
Atsakyti
Man po LP mmm atejo kaip visada (tik ciklas trumpesnis buvo tik 25 dienos) ir gyd. sake kad kraujavimas po LP ne mmm, man tik ligoninej biski tepliojo 4u.gif Jau trecias ciklas po LP verysad.gif, o rezultato jokio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimberley7: 02 lapkričio 2011 - 13:15
QUOTE(kimberley7 @ 2011 11 02, 14:14)
Man po LP mmm atejo kaip visada (tik ciklas trumpesnis buvo tik 25 dienos) ir gyd. sake kad kraujavimas po LP ne mmm, man tik ligoninej biski tepliojo  4u.gif Jau trecias ciklas po LP verysad.gif, o rezultato jokio  doh.gif

man ir trecias pasibaige dabar jau ketvirtas prasidejo verysad.gif deje be rezultatu... ziuresim ziuresim, kur tie gandrai uztruko g.gif
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 02, 13:29)
as ne kiek del vaistu,kiek del gyd pasakytu zodziu,kad be pagalbinio jau niekaip neiseis,tikrai buna stebuklu ir dar kokiu!

nu cia tai isvis be zodziu doh.gif galvok zmogau, ka nori, bet taip zmogui i akis drebti... tfuuu kokia .
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 01, 16:56)
kiek gydytoju tiek nuomoniu doh.gif man per abi LP gydytojai sake, kad tas kraujavimas yra naujo ciklo pradzia 4u.gif

na jai tikrai bigsmile.gif
aš jau visai pasimečiau g.gif man tai lyg prasideda pms tai jei nedings mano dienos turėtų ateiti pagal seną ciklą blush2.gif po LP praėjo 10 dienų...Tik jei ateis laiku , tai tada kur mano ovuliacija rolleyes.gif aš darausi OT ir panikuoju, ar tie internetiniai testukai nekokybiški, ar aš pamečiau Ovuliaciją po LP, anksčiau darydavausi su vaistiniais tai gerai parodydavo du riebius brūkšnius.
O gal patyrusios pasakytų kada ateidavo po lp tos nelabosios ir ar po to ciklas jau būdavo kitu laiku (na pavyzdžiui prieš LP daug maž būdavo mėnesio pradžioj, o po Lp prasislinko ar anksčiau prasidėjo ir dabar jau yra pvz. mėnesio vidury?).
Dar bandysiu pagal seną laiką kraujuką nusileist progesteronui
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 11 01, 17:13)
zluges angele, kitom tai labai svarbu nes kitos ruosiasi IUI arba skaiciuoja vaisingas dienas 4u.gif nes kitos negali aukoti laiko ir leisti ji vejais nes kitus spaudzia laikas 4u.gif  mirksiukas.gif ir kad gydytojas pasveikintu reikia ideti daug pastangu ir darbo....deja deja doh.gif ir aciu D kam to nereikia daryti 4u.gif

pritariu 100 procentų , ne iš neturėjimo ką veikt žaidžiame su tais testais, Nd pagal grafiką ir pinigai ne gerai knygai, o progesterono tyrimui ir aibė klausimų kitoms, tokioms pačioms einačioms šiuo nelengvu keliu, nes iš savo patirties galiu pasakyti, kol ėjau pačią pradžią aklai pasitikėdama medikais, be reikalo sugaišau laiką, po teko daug perskaityti info, kad atsirinkt pačiai ko ir kur man reikia, beje diagnozę savo pati pasidariau nors esu ne medikė ax.gif tiesiog pasidariusi visus tyrimus, patikrinus, kad O vyksta ir pagal kūno pojūčius prapjovė tą ir rado..nebent nepjovė, užrašė ką sakiau ir paleido lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ekonomija: 02 lapkričio 2011 - 20:27
QUOTE(ekonomija @ 2011 11 02, 21:26)
pritariu 100 procentų , ne iš neturėjimo ką veikt žaidžiame su tais testais, Nd pagal grafiką ir pinigai ne gerai knygai, o progesterono tyrimui ir aibė klausimų kitoms, tokioms pačioms einačioms šiuo nelengvu keliu, nes iš savo patirties galiu pasakyti, kol ėjau pačią pradžią aklai pasitikėdama medikais, be reikalo sugaišau laiką, po teko daug perskaityti info, kad atsirinkt pačiai ko ir kur man reikia, beje diagnozę savo pati pasidariau nors esu ne medikė  ax.gif tiesiog pasidariusi visus tyrimus, patikrinus, kad O vyksta ir pagal kūno pojūčius prapjovė tą ir rado..nebent nepjovė, užrašė ką sakiau ir paleido  lotuliukas.gif

Lyg nezinociau kiek reikia " zaisti" ir ka tai reiskia mirksiukas.gif
Pati jau 2 metus "zaidziu"...
Atsakyti
Na jei ir toliau taip tekės upeliai blink.gif tai septynių dienų neištversiu...

Ar taip buvo pas ką nors po LP pirmos mmm??? g.gif
Atsakyti