Amarok, as tikrai tikiu, kad dabar kliuciu jau nebera ir naujas gyvenimo etapas tikrai atnes jums jusu svajone ir viskas tikrai bus gerai
QUOTE(Jorie @ 2011 11 01, 21:18)
Aš pasiskaičius jau išsigandau, kad mano sprendimas palaukti 6 mėn. ir tada IUI su I st. endo yra netinkamas... Bet kaip suprantu, čia tie 6 mėn jokios įtakos blogos neturės... Ta prasme sumažins IUI sėkmės galimybę ir pan.? Beje, šiandien man prasidėjo pirmosios mmm po LP, ir visai laiku, lyg LP būtų ir nebuvę. Tik tris dienas prieš tai buvo
šokoladinių išskyrų (anksčiau to nebuvo, koks pusdienis max...) Dabar greičiau mmm praeitų ir į darbus su nauja viltim, ech....
nea viskas gerai 1 stadija tai tikrai dar maza ir pergyventi tikrai nereikia bet ir ranku sudejus sedet nereikia
tas puse metu duotas pastoti naturaliai, o paskui jau kaip jus apsispresit, bet as kai po 1 LP palaukiau 4 menesius nieko nesigavus nusprendziau prieiti prie IUI nes IUI vistiek padidina sansus pastoti...tik tiek kad tie skatinamieji ne i nauda, na bet kadangi dar tik 1 stadija tai jus dar tikrai turit laiko
o as tai jau neberizikuosiu su stimuliacijom...baisu
nusprendziau po diferelino kurso pasidaryti IUI naturaliam cikle. nes mano atveju per rizikinga stimuliuotis....nors kaip sakant bus kaip D duos