Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(sheila102 @ 2011 10 29, 20:20)
  man kaune rekomendavo zilaitiene (sorry jei netiksliai parasiau) bet as zadu lankytis vilniuje tad rinksiuos kita blush2.gif sekmes mergaites jums gaudant gandrus 4u.gif

oi visai susipainiojau ji endokrinologe, o ne ginekologe sorry uz apsiziurejima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 29, 20:20)
man kaune rekomendavo zilaitiene (sorry jei netiksliai parasiau) bet as zadu lankytis vilniuje tad rinksiuos kita blush2.gif sekmes mergaites jums gaudant gandrus 4u.gif

tai pas tave dar tik 1 st tai tikrai nera ko jaudintis...ir gali jau galvot apie IUI 4u.gif man irgi stoga rauna nuo tu minciu apie endo ir jos poveiki tuo labiau kad kuo toliau tuo blogiau doh.gif

zilaitiene andorologe/endokrinologe
Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 10 29, 18:28)
Na man kiek zinau drilingavo kiausides, bei tikrino kiausintakiu pratekamuma. Po LP ir vakar kraujo buvo tik ant tulikinio, o siandien jau ne tik, ir jau su iklotu neapseinu. Tai reik manyti, ka pas mane naujas cilas gal...    ax.gif

O man salino cista bet as kraujavau kelias dienas tik tiek kiek tulike ant popieriaus likdavo...tai manau lauksiu savo mmm laiku pagal praejusi cikla...
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 30, 15:46)
tai pas tave dar tik 1 st tai tikrai nera ko jaudintis...ir gali jau galvot apie IUI 4u.gif man irgi stoga rauna nuo tu minciu apie endo ir jos poveiki tuo labiau kad kuo toliau tuo blogiau doh.gif

zilaitiene andorologe/endokrinologe

tai ir guodziuos kad dar tik Ist bet del nieko nedarymo po metu ji tikrai pataps II... todel ir galvoju apie IUI tik niekaip neapsisprenziu pas ka pradeti lankytis, kur registruotis doh.gif
tik labai tikiuos kad musu ziurkyte pataps nestuke.gif ir tada ines mums visoms sviezio oro gusio blush2.gif kaip laukiu kol ji darys testuka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 30 spalio 2011 - 17:57
sviliuke,
man gyd. sakė laukti mm, pagal paskutinį ciklą..bet jos atėjo po tiek laiko, kaip kad lp būtų buvę mm. Man taip pat labai nedaug tepliojo, bet organizmui susisuko smegenėlės ir jis nusprendė lp užskaityti už mm. Tai gi jeigu nesulauksi mm laiku, pabandyk pasiskaičiuot, kada jos turėtų ateiti skaičiuojant pagal lp. smile.gif
sheila102, aš taip pat laukiu ziurkytės NT testuko rezultatų, kiap savotiško paskatinimo ar optimizmo dozės mums visoms ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Na ka, isauso ir mano diena biggrin.gif Vaziuoju i ligonine ir rytoj laukiu LP... Jaudinuosi, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai. Laikykit uz mane kumscius, ok? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 11 01, 11:33)
Labas rytas  smile.gif
Na ka, isauso ir mano diena  biggrin.gif  Vaziuoju i ligonine ir rytoj laukiu LP... Jaudinuosi, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai. Laikykit uz mane kumscius, ok?  mirksiukas.gif

Butinai laikysim ax.gif praktiskai mano kumstukai jau nebeatsispaudzia lotuliukas.gif taip norisi palaikyt visas mergaites blush2.gif laukiam ir tikimes geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 30, 17:55)
tik labai tikiuos kad musu ziurkyte  pataps nestuke.gif ir tada ines mums visoms sviezio oro gusio blush2.gif kaip laukiu kol ji darys testuka blush2.gif

QUOTE(Amarok @ 2011 10 30, 22:45)
sheila102, aš taip pat laukiu ziurkytės NT testuko rezultatų, kiap savotiško paskatinimo ar optimizmo dozės mums visoms  ax.gif

gaila merginos kad tenka Jus ir save nuvilti... doh.gif Matyt mano ginė vistik buvo teisi, kad be pagalbos nieko nebus...
Juk gerai pavalgojus, mano merginai jau tuoj 7. Nuo to nėštumo niekada nesisaugojom, ir nieko. Daugiau kaip 2 metus intensyviai gaminom, nieko. Tai kaži ar stebuklas ims ir įvyks. schmoll.gif Po LP labai tikėjau, kai gydytojas sakė viskas bus gerai...Bet kaip lauraz tada pasakė, tai tik žodžiai, kuriuos pasako mums visoms...
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 01, 11:07)
gaila merginos kad tenka Jus ir save nuvilti... doh.gif Matyt mano ginė vistik buvo teisi, kad be pagalbos nieko nebus...
Juk gerai pavalgojus, mano merginai jau tuoj 7. Nuo to nėštumo niekada nesisaugojom, ir nieko. Daugiau kaip 2 metus intensyviai gaminom, nieko. Tai kaži ar stebuklas ims ir įvyks.  schmoll.gif Po LP labai tikėjau, kai gydytojas sakė viskas bus gerai...Bet kaip lauraz tada pasakė, tai tik žodžiai, kuriuos pasako mums visoms...

verysad.gif verysad.gif verysad.gif kaip gaila...
Bet as vis tiek dar tikiu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas  smile.gif
Na ka, isauso ir mano diena  biggrin.gif  Vaziuoju i ligonine ir rytoj laukiu LP... Jaudinuosi, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai. Laikykit uz mane kumscius, ok?  mirksiukas.gif

laikom laikom kumstelius, butinai laukiam naujienu bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas  smile.gif

Jaudintis normalu, juk zmogus esi mirksiukas.gif
Laikau kumscius stipriai suspaudus, kad tik viskas geri gautus ir nerastu jokiu negerumu mirksiukas.gif

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 11 01, 12:07)
Juk gerai pavalgojus, mano merginai jau tuoj 7. Nuo to nėštumo niekada nesisaugojom, ir nieko. Daugiau kaip 2 metus intensyviai gaminom, nieko. Tai kaži ar stebuklas ims ir įvyks.  schmoll.gif Po LP labai tikėjau, kai gydytojas sakė viskas bus gerai...Bet kaip lauraz tada pasakė, tai tik žodžiai, kuriuos pasako mums visoms...

kenciantiems - dangus, tik va noretusi, kad kuo maziau mes kentetume visos...
O po LP tik laukei kol naturliai viskas gausis?
Is dalies gal ir gerai, kad man nieko niekas nesake, net operavusi gyd, o tik lapus su israsais atidave pasakius, kad viskas surasyta. O mano gine buvo minejusi, kad is kart po LP atejus normaliam ciklui skatins ovuliacija, kad viskas greiciau butu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zluges_Angelas: 01 lapkričio 2011 - 13:19
O pas mane po LP visai viskas susisuko, mmm prasidėjo 4 d po LP, nors turėjo po savaitės, tai tuomet užskaičiau kaip mm, o dabar po 19 c.d. vėl teplioja ir su kiekviena diena vis kiek gausiau, nieko nesuprantu unsure.gif
Atsakyti