Sveikos, aš nuo vakar irgi namie. Tiek visko papasakoti norisi, kad bijau išsiplėst, bet ir bijau kažką pamiršti. Tai va, man darė greitosios pagalbos ligoninėje Vilniuje, lenkutytė-matkevičienė. Sakė ateiti 6.30-7.00 į priėmimo skyrių, tai aš kaip pamiegot mėgėja atejau 06.50 ir labai jau savimi didžiavausi, tik bėda, priimamajam eilė didžiuliausia, prastovėjom ten 45 min!!! O kai jau pagaliau pasiekiau ginekologijos skyrių, tai vos ne aš kalta, kad vėluoju
Ir tada viskas kosminiu greičiu vyko, viena ateina, klausia tų pačių klausimų, paskui anestiozologė, paskui gydytoja, kiša visos kažką pasyrašyti, kai kur nepasirašiau, nes arba buvo dar neapaaiškinta arba jau buvo pakišta pasirašyti, kad epikrizę jau gavau. Bet niekam niekas neįdomu buvo, atvarė su lova renkis, gulk, važiuojam. Kojinių neleido pasilikti, nors labai prašiau...
Atsibudau pooperacinėje palatoje, čia ir buvo pats nemaloniausias tarpas, nes labai krėtė drebulys, sakė, kad po narkozės normalu.
Bet jau kai atvežė į savo palatą, viskas ok buvo. Paskui atėjo gydytoja, greitai susakė, kad viskas ok, tik rado endometriozės židinukų ir juos pridegino, nu nelbai pamenu koks ten žodis buvo, bet sutvarkė. Tada prisiminiau, kad SM skaičiau apie kažkokias endometriozės stadijas, tai ri klausiu, kokia stadija, sako,nu čia nestadija ir kažkaip lyg neturėtų turėti įtakos pastojimui. Tai net nežinau, dabar eisiu googlintis ir ieškotis kas čia kaip su endometrioze. Ir paskui gydytoja išvarė ir daugiau tą dieną nemačiau. Man tai ji tokia pastoviai skubanti pasirodė, bijai ko ir paklaust, kad ilgai jos nesutrukdyt, o kai viskas taip greit vyksta tai ir pamiršti ko ir norėjai paklausti, man asmeniškai nelabai ji patiko... Paskui pati išsireikalavau, kad kateterį ištrauktų ir nereiktų su juo miegot.
Kitą dieną išrašė biuletenį net nepaklausus manęs kas ir kaip 8 dienom, na man jau kaip ir jokio ksirtumo, bet va mano palatos sugulovei ta 8 diena buvo kaip tik labai nereikalinga, bet visa tai irgi per skubėjimą, kiekvieną kartą galvoji, kad dar ateis paklaus,o niekas neateina ir nepaklausia. Gerai, kad dar mygtukas yra sesutei iškviest, nes jos be kvietimo irgi nelabai rodosi.
Tai dabar esminis klausimas būtų dėl tos endometriozės židinukų. Labai čia blogai? Ar atsinaujins jie? Aišku eisiu paskaityti dar, bet gal jau susidurusi kuri esat...
Dar dėl tyrimų, pas mane irgi pusiu privati poliklinika, kai paskambinau sakė ateikit nuo tos iki tos valandos, viskas ok, padarysim. Atėjau, pradėjo man už kiekvieną tyrimuką sąmatėlę skaičiuot. Sakau, palaukti, o tai tie bendri tyrimai ne nemokami, sako: taip, nemoami, su šeimos gydytojo siuntimu. Užviriau kaip reikalas, be susitvardžiau, ai galvoju apsivožkit, susimokėsiu, bet tikrai čia daugiau nevažinėsiu papildomai du kartus, kad gauti nemokamai tuos tyrimus....
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 13, 17:20)
panapa,sveika sugryzusi!
Dziugu,kad taip sauniai baigesi!o diagnoze tikrai nebaisi folius galima su vaistais susprogdinti!lb daug perspektyvos matau tavo situacijoj!
As tai i wc bandziau pati eit po 3val po lp,tai sesute atgal neste parnese,nes silpna pasidare..
O aš kai pasiprašiau po poros h po operacijos, ar galiu sysiu, tai neleido, reikėjo puodukan varyt
Kažkaip senokai to neteko daryti, nelabai malonu. Neleido ir antrą ir trečia kartą, tik jau vakare su baisine priežiūra leido ir liepė neužsirakinti ir pastoviai kalbino mane už durų, bet net galva nesusvaigo
O po operacijos suvarė lašelinę kokių tai medžiagų, įtariu dėl ti valgyti nenorėjau ir sysiu taip dažna varė. Tik ryte davė valgyti, viskas baigėsi gerai
kažkuri čia rašė, kad tik vandens po operacijos pagėrusi vėmė, tai ir negėriau labai ilgai, o paskui po gurkšnelį nedaug... Nu žodžiu, kaip koks mažas vaikas pasijutau