Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Ramune! @ 2011 10 26, 13:13)
As net nezinau ka daryti. Gydytojas pats pasake, kad REIKIA duoti anesteziologei. Tai kaip jam neduot tada  g.gif
O gal yra tokiu, kurios davet? Kokios sumos mazdaug?

doh.gif doh.gif po paraliais kas cia per reikalavimai? g.gif
Nu virsune... nebent jie su anesteziologe dalinasi, uztat ir liepe duot. Beje jie gauna atlyginima, o tau tu pinigu REIKES tolimesniems gydymams. As vis galvojau, kad duosiu, bet jau siandien as tvirtai apsisprendziau kad nebeduosiu. Juk uz mane kas menesy yra mokama sodrai nemazi pinigai is darbovietes, as ju tiek tikrai neisnaudoju poliklinikose kur ir taip praktiskai uz viska reik moketi. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 10 26, 12:13)
As net nezinau ka daryti. Gydytojas pats pasake, kad REIKIA duoti anesteziologei. Tai kaip jam neduot tada  g.gif
O gal yra tokiu, kurios davet? Kokios sumos mazdaug?

as daviau 50 anesteziologei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 10 26, 12:24)
doh.gif  doh.gif po paraliais kas cia per reikalavimai?  g.gif
Nu virsune... nebent jie su anesteziologe dalinasi, uztat ir liepe duot. Beje jie gauna atlyginima, o tau tu pinigu REIKES tolimesniems gydymams.  As vis galvojau, kad duosiu, bet jau siandien as tvirtai apsisprendziau kad nebeduosiu. Juk uz mane kas menesy yra mokama sodrai nemazi pinigai is darbovietes,  as ju tiek tikrai neisnaudoju poliklinikose kur ir taip praktiskai uz viska reik moketi.  schmoll.gif

Ai tai jau pasake gydytojas, tai tiek to, duosiu, o paciam gydytojui nezinau... vertas jo darbas mano padekos, bet jau isleidau visus pinigelius ant vaistu blush2.gif
O tau jau rytoj LP, ar maisau kazka?
Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 10 26, 13:24)
doh.gif  doh.gif po paraliais kas cia per reikalavimai?  g.gif
Nu virsune... nebent jie su anesteziologe dalinasi, uztat ir liepe duot. Beje jie gauna atlyginima, o tau tu pinigu REIKES tolimesniems gydymams.  As vis galvojau, kad duosiu, bet jau siandien as tvirtai apsisprendziau kad nebeduosiu. Juk uz mane kas menesy yra mokama sodrai nemazi pinigai is darbovietes,  as ju tiek tikrai neisnaudoju poliklinikose kur ir taip praktiskai uz viska reik moketi.  schmoll.gif

drinks_cheers.gif teisingai..o kad ju reikes tolimeniems gydimams tai tikrai. na nebent viskas bus gerai, ko ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
taip,tikrausiai keliusiu pas Klima. O kad tik viskas butu gerai! It tikiuosi neteks prie jusu prisijungti 4u.gif bei prie kitu temeliu, bet kolkas tik laukimas,domejimasis visko... o tai labai neduoda ramybes.
Sekmes jums wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 10 26, 13:33)
Ai tai jau pasake gydytojas, tai tiek to, duosiu, o paciam gydytojui nezinau... vertas jo darbas mano padekos, bet jau isleidau visus pinigelius ant vaistu  blush2.gif
O tau jau rytoj LP, ar maisau kazka?

nea, nemaisai, jap ryt jau pagaliau man LP. net keista, bet atrodo, kad as jos visiskai nebijau jau, o tik laukiu, kaip vaikystei, kad i sanatorija vaziuociau blush2.gif lotuliukas.gif

tai reikejo daktarui pasakyti, ai , kad jau nebeliko pinigeliu, kai sitiek jau ant visokiu vaistu isleidau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 26, 13:37)
drinks_cheers.gif teisingai..o kad ju reikes tolimeniems gydimams tai tikrai. na nebent viskas bus gerai, ko ir linkiu 4u.gif

Aš tai daktarui daviau..anesteziologui progos kaip ir nenutaikiau..bet to dar suerzino su savo sarkastiškais pasisakymais..pamanaiu, niekur nesidės, vis tiek gaus prikelti biggrin.gif
o prieš duodant gyd, tai gerai paskaičiavau, kiek galiu sau lesti jai duoti, kad paskui vaistukams ir tyrimams turėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 26, 15:32)
Aš tai daktarui daviau..anesteziologui progos kaip ir nenutaikiau..bet to dar suerzino su savo sarkastiškais pasisakymais..pamanaiu, niekur nesidės, vis tiek gaus prikelti  biggrin.gif
o prieš duodant gyd, tai gerai paskaičiavau, kiek galiu sau lesti jai duoti, kad paskui vaistukams ir tyrimams turėčiau  ax.gif

o mane suerzino abu su savo elgesiu tai nedaviau nei vienam:D ir va visdar gyva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurutytea @ 2011 10 26, 09:20)
kiek zinau ju niekur nebedaro, nebent per apziura gydytojui pasirodys, kad tavo viduriai ispusti, tuomet ir padarys smile.gif

kaune daro visur
QUOTE(gelytegelyte @ 2011 10 26, 13:14)
kairysis visai uzakes, o del desiniojo tai neaisku, del to ir ta GN darys

saule,o kam tau tas GN su tokia s..situacija?ji tau nieko neduos,o jei dar uzspazmuos tai net neparodys tikros situacijos,siulyciau iskart lp.
Irmuciuk,per GN ne visur su narkoze.
Ir dar apie Klima pastaruoju metu TIK blogi atsiliepimai.
Atsakyti
Sveikos, merginos,
gal galit pasakyt, kiek laiko po LP praejus vel galima kelt kazka sunkaus?
Man labiau neramu ne del pacios LP, o kaip reikes su dukryte daryt - negalesiu kelt, o po bilietenio kazkaip i masinos kedute tai reiks isodint vezant i darzeli g.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2011 10 27, 14:12)
Sveikos, merginos,
gal galit pasakyt, kiek laiko po LP praejus vel galima kelt kazka sunkaus?
Man labiau neramu ne del pacios LP, o kaip reikes su dukryte daryt - negalesiu kelt, o po bilietenio kazkaip i masinos kedute tai reiks isodint vezant i darzeli g.gif

Man gyd sakė vieną mėn labai save pasaugoti, patausoti. O vėliau proto ribose smile.gif tai greičiausiai kiekvienas pagal savo jėgas nepersistengdamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 27, 14:23)
Man gyd sakė vieną mėn labai save pasaugoti, patausoti. O vėliau proto ribose smile.gif tai greičiausiai kiekvienas pagal savo jėgas nepersistengdamas g.gif

na supratau. viene menesi reiks derint kad vyras i darziuka veziotu smile.gif
Atsakyti