Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Amarok @ 2011 10 25, 18:11)
Greičiausiai labai jaudinaisi, dėl to ir pakilo spaudimas..pasisakyk gyd kai užvedinės kortelę, gal išrašys kokią tabletikę išgerti iš vakaro prieš lp . O tas penktadienis netruks ateiti ir praeiti  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif tai kad man LP 4dieni ax.gif
Na siaip pas mane visa laik padidintas spaudimas, bet jau cia visoj giminej tas pats. Nes ir sirdies yda igimta, pas mano mama, mociute yra. Tai as del to nepergyvenu.
O tai , kad as visiskai nesijaudinu, nes jau apsisvieciau pakankamai. Ir jau 6dieni kelione pas tevus i Alt susiplanavus esu ax.gif Tikiuos, kad paleis mane 5dieni ir as gerai jausiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 10 25, 20:18)

Sėkmės dideliausios 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Buvau pametusi jusu temute, todel tikriausiai praleidau labai daug II wub.gif
Kasip ir maniau, neisvengsiu LP. Tik niekada nemaniau, kad taip greitai. Siandien buvau pas gine ir ji nusiunte tiesiai pas P.V. konsultacijai. Susitariau 11.01 gultis i ligonine, o 11.02 jau operuos. Kazkuri mergaite susirgo, todel vietoj jos mane operuos. Taip kad laukiu, bet kartu ir jaudinuosi unsure.gif Bet svarbiausia, kad viskas sklandziai praeitu ir netrukus sulaukciau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 10 25, 20:18)
mirksiukas.gif  tai kad man LP 4dieni  ax.gif
Na siaip pas mane visa laik padidintas spaudimas, bet jau cia visoj giminej tas pats. Nes ir sirdies yda igimta, pas mano mama, mociute yra.  Tai as del to nepergyvenu.
O tai , kad as visiskai nesijaudinu, nes jau apsisvieciau pakankamai. Ir jau 6dieni kelione pas tevus i Alt susiplanavus esu  ax.gif  Tikiuos, kad paleis mane 5dieni ir as gerai jausiuosi  smile.gif

Uopj..apsiskaičivau kažkaip..ir gavosi vietoj ketvirtadienio penktadienis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 10 25, 22:56)
Labas vakaras  smile.gif
Buvau pametusi jusu temute, todel tikriausiai praleidau labai daug II  wub.gif
Kasip ir maniau, neisvengsiu LP. Tik niekada nemaniau, kad taip greitai. Siandien buvau pas gine ir ji nusiunte tiesiai pas P.V. konsultacijai. Susitariau 11.01 gultis i ligonine, o 11.02 jau operuos. Kazkuri mergaite susirgo, todel vietoj jos mane operuos. Taip kad laukiu, bet kartu ir jaudinuosi  unsure.gif  Bet svarbiausia, kad viskas sklandziai praeitu ir netrukus sulaukciau  nestuke.gif

na ir gerai kad nereikes ilgai laukti o LP praeis thumbup.gif . nesijaudink ir ramiai lauk savo LP, juk ji del tokio svento reikalo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Ramune,
kuo greičiau lp padarys, tuo mažiau laiko turėsi visokiems pamąstymams ar baimėms. O juk po lp, tikiu, tikslą pasieksi greičiau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mergaitės, o kaip dėl žarnyno valymo, kiek skaičiau, ne visur tai daro. Man gyd. nieko nesakė. Bet gal pačiai nusipirkti ir "susitvarkyti" blush2.gif Nežinot, kaip ten Antakalny?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 26 spalio 2011 - 07:53
QUOTE(Dormeja @ 2011 10 26, 09:53)
Labas rytas  4u.gif
Mergaitės, o kaip dėl žarnyno valymo, kiek skaičiau, ne visur tai daro. Man gyd. nieko nesakė. Bet gal pačiai nusipirkti ir "susitvarkyti"  blush2.gif  Nežinot, kaip ten Antakalny?

Labas rytas visoms:)
Kiek zinau ju niekur nebedaro, nebent per apziura gydytojui pasirodys, kad tavo viduriai ispusti, tuomet ir padarys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 25, 22:25)
na ir gerai kad nereikes ilgai laukti o LP praeis  thumbup.gif . nesijaudink ir ramiai lauk savo LP, juk ji del tokio svento reikalo blush2.gif  4u.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2011 10 26, 07:48)
Ramune,
kuo greičiau lp padarys, tuo mažiau laiko turėsi visokiems pamąstymams ar baimėms. O juk po lp, tikiu, tikslą pasieksi greičiau  4u.gif

As lygiai taip pat mastau smile.gif Kuo greiciau LP, tuo maziau laiko turesiu nervintis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dormeja @ 2011 10 26, 07:53)
Labas rytas  4u.gif
Mergaitės, o kaip dėl žarnyno valymo, kiek skaičiau, ne visur tai daro. Man gyd. nieko nesakė. Bet gal pačiai nusipirkti ir "susitvarkyti"  blush2.gif  Nežinot, kaip ten Antakalny?

Mane guldys is vakaro. Liepe atvaziuoti pavalgius pietus ir atsivezti Cololyt 1 pakeli. Tai jau ten vietoj zarnyna valysim smile.gif

Labas rytas visoms! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 26 spalio 2011 - 08:59
Tiesa, please please please, pasakykit kiek duodat operuojanciam gydytojui? Nes anesteziologei jis pats man pasake, kad duociau 100 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 10 26, 10:59)
Tiesa, please please please, pasakykit kiek duodat operuojanciam gydytojui? Nes anesteziologei jis pats man pasake, kad duociau 100 Lt.

nedaviau nieko, nei gydytojui, nei anestiozologui ax.gif nors jau buvau 2 vokelius pasiruosus, bet vietoj budamam apsigalvojau rolleyes.gif ir nieko blogiau nepadare. pasilikau tuos pinigelius tolimesniam gydymui. Bet aisku, cia kiekvieno asmeninis reikalas smile.gif
Atsakyti
labai atsiprasau kad kisuosi pas jus, bet gal galetumet paaiskinti kas tas LP ir kam jis daromas? Domiuosi visko nes meginu pastoti.
Atsakyti