Sveikos mergaitės, visų pirma noriu padėkoti
sheila102 už padrąsinančias žinutes
ačiū, kad parašei, labai faina kad taip šiltai papasakojai keletą smulkmenėlių
Na, o antra papasakosiu savo istoriją. Pirmadienį man buvo atlikta LP, nuo to laiko tiek daug prikalbėjot, kad neturiu jėgų visko perskaityti
Tai va, atsiguliau sekmadienį perpiet, gėriau tuos neskanius miltelius žarnyno išvalymui. Man pačiai reikėjo nusipirkti 4 lašelines, žvakutes nuo skausmo, tuos miltelius žarnynui, vaistus nuo kraujo krešėjimo ir antibiotikus (viskas šiek tiek virš 100lt kainavo).
Pirmadienį i operacinę buvau vežama pirmoji, visiškai nesijaudinau, net sesutės operacinėj stebėjosi kad nei spaudimas pakilęs, nei pulsas padažnėjęs, nors esu tikras nervų kamuoliukas pačiai labai keista kaip be jokių raminamųjų taip nesijaudinau (tikriausiai noras "pasveikti" ir tikėjimas kad pasiseks buvo daug daug stipresnis
Operacinėj praleidau ~2,5val. Atsibudau greitai ir jaučiausi labai gerai, iš lovos neleido keltis visą pirmadienį, atsikėliau tik antradienį perpiet. Netvėriau savo kailyje kaip buvo įdomu ką man atliko, bet gyd. iškart po narkozės nieko nepasakojo, sako nieko neprisiminsi, paskui palatoje prie kitų irgi nenorėjo - sako užeisi į kabinetą. Tai tik atsikėlusi nušliaužiau pas jį.
Pasirodo mano policistinės kiaušidės nuo neįvykusių ovuliacijų buvo dvigubai didesnės, nei turėtų būti, buvo apaugusios cistomis, su kietu kiaušidės apvalkalu, kuris neplyšdavo kad įvyktų ovuliacija (aš čia taip savais žodžiais pasakoju kaip suprantau, gal šiek tiek netiksliai nžn:) ). Tai man abi kiaušides sumažino trečdaliu.
Iš ligoninės paleista buvau ketvirtadienį, trečiadienį kai pasakė, kad ryt išleis vos neapsiverkiau kokia silpna jaučiausi, skaudėjo ir spaudė krūtinę, pečius (gyd ir sesutės aiškino, kad čia dar oras neišsivaikščiojęs po LP). Bet ketvirtadienį jau išties jaučiausi geriau ir mielu noru važiavau namo, bet dar ir šnd ypač vakarop nesijaučiu labai stipri. Man nesuprantama, kaip kitur po LP paleidžiama jau sekančią dieną
na, gal mane ten rimčiau apipjaustė
Dabar mane kankina vienas toks klausimas, prabėgom paskaičiau kelias žinutes šiame forume ir mačiau rašote, kad po LP jums uždrausti ND?
Man tai kaip tik po LP prasidėjo naujas ciklas (sakė kad taip ir turi būti) ir nėra jokių apribojimų planavimui, apkritai turime jau patį pirma ciklą bandyti gaudyti gandriukus, dar priliepė matuotis bazinę temperatūrą ir jeigu sulauksiu sekančių mmm vėl ateičiau pas jį, tuomet skirs papildomai vaistus (duphaston).
Tai tiek, norėjau trumpai gavos gal nelabai, nepykit jei padrikai, dar gulomis lovoje rašau