Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(riccola @ 2011 10 22, 14:12)
Sveikos, merginos, 4u.gif  4u.gif  4u.gif
aciu, Sheila, uz pamastymus. Mes irgi su vyru pasnekam ir prieinam tos isvados, kad reikia pas kita, cia kas be ko.

O laiko ir amziaus atzvilgiu tau kur kas geriau, bet galiu is patirties kalbeti- nereikia ilgai laukti. Dar turi laiko, nestresuok, bet super, kad jau einat link tikslo.
As vis tikiuosi, kad dabar pas  kita gyne kiti sprendimai ir kti rezultatai bus.
Linkiu, kad ir tau pavyktu. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ir dar prie to paties , pradek gerti folio rugsti blush2.gif , ji tikrai nepakenks, o tik pades ax.gif mes cia visos ja geriam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 22, 23:34)
ir dar prie to paties , pradek gerti folio rugsti blush2.gif  , ji tikrai nepakenks, o tik pades  ax.gif mes cia visos ja geriam mirksiukas.gif

Dekui, Sheila, 4u.gif ta jau geriu nuo balandzio.
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 19, 21:59)
o kad tavo zodziai tiesiai Dievuliui i ausi kap sakoma clap_1.gif  drinks_cheers.gif

lauksiu rytoj ziniu kaip tau pas bureja sekesi mirksiukas.gif zinai ko linkiu  nestuke.gif net ir saakyt nereikia biggrin.gif ziurek tik apsirenk gerai kad nesusaltum pakeliui...

Tai va, nu gi nuejau 4dieni as pas bureje, likau maloniai sokiruota bigsmile.gif
Aisku ji is pat pradziu siek tiek apie praeiti ir apie mane pacia pasake. Po to siek tiek apie ateiti. Bet kas keiciausia buvo ji "skaitydama" is rankos, parode i viena juostele sako siais metais laukia taves operacija, tik jos nebijok viskas bus ok. smile.gif Paskui ir kortos ta pati ismete, is sale tos kortos vaiko korta. Tai ji ir sako, operacija del moterisku bedu ane? Ir dar sale ju korta su skaicium 3, tai sako, kazkas bus tik negaliu pasakyti kada, gali but 3 dienos, 3 sav. menesiai ar metai. ax.gif
Ji is ranku juostu pamate ir nutrukusia mergaites juosta ( o is ties as persileidusi buvau) tai ir pasake, kad buvo mergaite.
Pasake, kad susilauksiu vaiku nuo jaunesnio, ir iskart sako, tavo gi vyras uz tave jaunesnis ane??? rolleyes.gif
Ejau siek tiek skeptiskai nusiteikusi, bet dar kazkiek ir tikiu, o ir lengviau taip ax.gif Juk ta moteris mane mate pirma kart gyvenime, apie mane niec nieko nezino ir pries tai apie nieka net nekalbejom, nei kas mane domina nieko... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 10 22, 15:31)
Tai va, nu gi nuejau 4dieni as pas bureje, likau maloniai sokiruota  bigsmile.gif
Aisku ji is pat pradziu siek tiek apie praeiti ir apie mane pacia pasake. Po to siek tiek apie ateiti. Bet kas keiciausia buvo ji "skaitydama" is rankos, parode i viena juostele sako siais metais laukia taves operacija, tik jos nebijok viskas bus ok. smile.gif  Paskui ir kortos ta pati ismete, is sale tos kortos vaiko korta.  Tai ji ir sako, operacija del moterisku bedu  ane? Ir dar sale ju  korta su skaicium 3, tai sako, kazkas bus tik negaliu pasakyti kada, gali but 3 dienos, 3 sav. menesiai ar metai.  ax.gif

tai faina kad nepribure blogu dalyku bigsmile.gif . na o tie 3 tai tikekimes bus trys menesiai , o gal trynukai iskart super butu thumbup.gif na tai kas belieka kibkit i darbelius ir neprireiks triju men, kad isgirstumem dziugia zinia is taves apie nestuke.gif .
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 22, 16:20)
tai faina kad nepribure blogu dalyku bigsmile.gif . na o tie 3 tai tikekimes bus trys menesiai , o gal trynukai iskart super butu thumbup.gif  na tai kas belieka kibkit i darbelius ir neprireiks triju men, kad isgirstumem dziugia zinia is taves apie  nestuke.gif .

Na sulauksiu LP, ziuresiu ka ten gero ras arba neras bigsmile.gif ir va tada jau tikrai eisiu kaip tankete link savo tikslo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos...
Po truputi sveikstu...vakar nuemiau buvusius pleistrus...zaizdeles tikrai grazios, kaip idreskimai...tik kiek negraziai atrodo melynes aplink zaizdeles, ar jums jos yra? Gal ne visoms linkusios greit issokti melynes...
Ir dar - vis jauciu kazkoki tempima vienoj skylutej, ten kur buvo cista, ir drenas ten buvo...Na gal ir normalu dar jaust, nes ten gi kazka isplauste truputi...endo zidinuka uzdegino...Bet tik vienam sone..kitur jau viskas lyg ok.
Kaip jus jautet zaizdeles +-po 5 dienu? Aciu.
Ir karts nuo karto, dar sviesiai pateplioja kai einu slapintis...matau ant popieriaus...ar tepe jums kazkiek?
Daug klausimu, bet vis kirba... blush2.gif
Papildyta:
Ir dar - po LP gyd sake kad po mazdaug po men mano ginei bus issiustas tyrimo atsakymas, berods histologinio tyrimo. Taip kaip suprantu to, ka ten ispjove...Ar dar gali but kazkas blogai tame atsakyme??? doh.gif Ka vel laukt ir bijot kazko???
Aciu merginos.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 21, 13:03)
jorie,apie enzimus kalbant tai yra senas endo gydymo budas,kuri naudojo seniau,bet kiek esu skaiciusi apie juos jie nei geriau nei blogiau nepadare,todel ju atsisakyta ir taikoma tikrai retai nes akivaizdziu rezultatu nebuvo,todel gyd juos matyt israsineja su ta intensija:o gal pades?bet yra tas zodelis GAL..na nevisos seimos turi pinigeliu ant tu gal..
O del suleidimo vaistuku,kad sproktu folis,tai gydytoja tiesiog norejo tave apsaugoti,nes perauge foliai yra linke ne sprokti,o prisitvirtinti ir is ju susiformuoja cistos,o tai nera gerai,nes jei susiformuotu pvz endo cista manau lauktu dar kart lp,todel ji siuo atveju pasielge tikrai gerai..

Ačiū už atsakymą 4u.gif Pasidarė ramiau. O jei yra tik bet koks GAL, padarysiu bet ką ir sumokėsiu bet kiek, kad tik būtų geriau smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, visų pirma noriu padėkoti sheila102 už padrąsinančias žinutes smile.gif ačiū, kad parašei, labai faina kad taip šiltai papasakojai keletą smulkmenėlių smile.gif
Na, o antra papasakosiu savo istoriją. Pirmadienį man buvo atlikta LP, nuo to laiko tiek daug prikalbėjot, kad neturiu jėgų visko perskaityti smile.gif
Tai va, atsiguliau sekmadienį perpiet, gėriau tuos neskanius miltelius žarnyno išvalymui. Man pačiai reikėjo nusipirkti 4 lašelines, žvakutes nuo skausmo, tuos miltelius žarnynui, vaistus nuo kraujo krešėjimo ir antibiotikus (viskas šiek tiek virš 100lt kainavo).
Pirmadienį i operacinę buvau vežama pirmoji, visiškai nesijaudinau, net sesutės operacinėj stebėjosi kad nei spaudimas pakilęs, nei pulsas padažnėjęs, nors esu tikras nervų kamuoliukas pačiai labai keista kaip be jokių raminamųjų taip nesijaudinau (tikriausiai noras "pasveikti" ir tikėjimas kad pasiseks buvo daug daug stipresnis smile.gif
Operacinėj praleidau ~2,5val. Atsibudau greitai ir jaučiausi labai gerai, iš lovos neleido keltis visą pirmadienį, atsikėliau tik antradienį perpiet. Netvėriau savo kailyje kaip buvo įdomu ką man atliko, bet gyd. iškart po narkozės nieko nepasakojo, sako nieko neprisiminsi, paskui palatoje prie kitų irgi nenorėjo - sako užeisi į kabinetą. Tai tik atsikėlusi nušliaužiau pas jį.
Pasirodo mano policistinės kiaušidės nuo neįvykusių ovuliacijų buvo dvigubai didesnės, nei turėtų būti, buvo apaugusios cistomis, su kietu kiaušidės apvalkalu, kuris neplyšdavo kad įvyktų ovuliacija (aš čia taip savais žodžiais pasakoju kaip suprantau, gal šiek tiek netiksliai nžn:) ). Tai man abi kiaušides sumažino trečdaliu.
Iš ligoninės paleista buvau ketvirtadienį, trečiadienį kai pasakė, kad ryt išleis vos neapsiverkiau kokia silpna jaučiausi, skaudėjo ir spaudė krūtinę, pečius (gyd ir sesutės aiškino, kad čia dar oras neišsivaikščiojęs po LP). Bet ketvirtadienį jau išties jaučiausi geriau ir mielu noru važiavau namo, bet dar ir šnd ypač vakarop nesijaučiu labai stipri. Man nesuprantama, kaip kitur po LP paleidžiama jau sekančią dieną g.gif na, gal mane ten rimčiau apipjaustė smile.gif

Dabar mane kankina vienas toks klausimas, prabėgom paskaičiau kelias žinutes šiame forume ir mačiau rašote, kad po LP jums uždrausti ND? smile.gif Man tai kaip tik po LP prasidėjo naujas ciklas (sakė kad taip ir turi būti) ir nėra jokių apribojimų planavimui, apkritai turime jau patį pirma ciklą bandyti gaudyti gandriukus, dar priliepė matuotis bazinę temperatūrą ir jeigu sulauksiu sekančių mmm vėl ateičiau pas jį, tuomet skirs papildomai vaistus (duphaston).

Tai tiek, norėjau trumpai gavos gal nelabai, nepykit jei padrikai, dar gulomis lovoje rašau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2011 10 22, 16:56)
Sveikos merginos...
Po truputi sveikstu...vakar nuemiau buvusius pleistrus...zaizdeles tikrai grazios, kaip idreskimai...tik kiek negraziai atrodo melynes aplink zaizdeles, ar jums jos yra? Gal ne visoms linkusios greit issokti melynes...
Ir dar - vis jauciu kazkoki tempima vienoj skylutej, ten kur buvo cista, ir drenas ten buvo...Na gal ir normalu dar jaust, nes ten gi kazka isplauste truputi...endo zidinuka uzdegino...Bet tik vienam sone..kitur jau viskas lyg ok.
Kaip jus jautet zaizdeles +-po 5 dienu? Aciu.
Ir karts nuo karto, dar sviesiai pateplioja kai einu slapintis...matau ant popieriaus...ar tepe jums kazkiek?
Daug klausimu, bet vis kirba... blush2.gif
Papildyta:
Ir dar - po LP gyd sake kad po mazdaug po men mano ginei bus issiustas tyrimo atsakymas, berods histologinio tyrimo. Taip kaip suprantu to, ka ten ispjove...Ar dar gali but kazkas blogai tame atsakyme??? doh.gif  Ka vel laukt ir bijot kazko???
Aciu merginos.

Man nebuvo mėlynių, bet čia gal kiekvienai individualiai, manau, nereiktų dėl to pergyventi. Po 5 d aš dar nesijaučiau visiškai gerai, tempimas buvo ir išsitiesti pilnai stovint nebuvo malonu. Va vakar jau 11 d. - tai jau sudalyvavau tūse kaip priklauso, tik šokdama stengiausi nepersistengti smile.gif Tik va draugės pastbebėjo, kad pilvukas per didelis, viena klausė ar ne nėščia, kita iš karto pastabėjo, kad priaugau svorio... doh.gif Nelabai malonu. Galėtų greičiau tas pūtimas praeiti, nes ir kelnės, kurios buvo laisvokos, dabar spaudžia, darbe tikrai nemalonu, vaikštau su sijonais...
Tepimas man irgi buvo, bet praėjo lygiai po 5 dienų. Žiūrėk gal ir tau ryt ar poryt jau nebeliks mirksiukas.gif
Dėl tų tyrimų nieko negaliu pasakyti... Nes man nieko nesakė, kad bus kažkokie dar vėliau rezultatai, bet čia turbūt dėl to, kad nieko nepjovė..
Sėkmės sveikstant, liko jau visai nedaug iki visiškai normalios savijautos mirksiukas.gif

Rytmečio rasa, nelabai galiu tau ką patarti, nes nesigaudau tuose dalykuose, kur tau darė, bet labai noriu palaikyti ir pasakyti, kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorie: 22 spalio 2011 - 18:16
[quote=sviliuke,2011 10 22, 16:56]
Sveikos merginos...

man ir buvo prie bambos nedidele melyne bet manau delto kad pas mane jos greit atsiranda kai vos sutrenkiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rytmecio_rasa @ 2011 10 22, 18:56)
Sveikos mergaitės, visų pirma noriu padėkoti sheila102 už padrąsinančias žinutes smile.gif ačiū, kad parašei, labai faina kad taip šiltai papasakojai keletą smulkmenėlių smile.gif
Na, o antra papasakosiu savo istoriją. Pirmadienį man buvo atlikta LP, nuo to laiko tiek daug prikalbėjot, kad neturiu jėgų visko perskaityti smile.gif
Tai va, atsiguliau sekmadienį perpiet, gėriau tuos neskanius miltelius žarnyno išvalymui. Man pačiai reikėjo nusipirkti 4 lašelines, žvakutes nuo skausmo, tuos miltelius žarnynui, vaistus nuo kraujo krešėjimo ir antibiotikus (viskas šiek tiek virš 100lt kainavo).
Pirmadienį i operacinę buvau vežama pirmoji, visiškai nesijaudinau, net sesutės operacinėj stebėjosi kad nei spaudimas pakilęs, nei pulsas padažnėjęs, nors esu tikras nervų kamuoliukas pačiai labai keista kaip be jokių raminamųjų taip nesijaudinau (tikriausiai noras "pasveikti" ir tikėjimas kad pasiseks buvo daug daug stipresnis smile.gif
Operacinėj praleidau ~2,5val. Atsibudau greitai ir jaučiausi labai gerai, iš lovos neleido keltis visą pirmadienį, atsikėliau tik antradienį perpiet. Netvėriau savo kailyje kaip buvo įdomu ką man atliko, bet gyd. iškart po narkozės nieko nepasakojo, sako nieko neprisiminsi, paskui palatoje prie kitų irgi nenorėjo - sako užeisi į kabinetą. Tai tik atsikėlusi nušliaužiau pas jį.
Pasirodo mano policistinės kiaušidės nuo neįvykusių ovuliacijų buvo dvigubai didesnės, nei turėtų būti, buvo apaugusios cistomis, su kietu kiaušidės apvalkalu, kuris neplyšdavo kad įvyktų ovuliacija (aš čia taip savais žodžiais pasakoju kaip suprantau, gal šiek tiek netiksliai nžn:) ). Tai man abi kiaušides sumažino trečdaliu. 
Iš ligoninės paleista buvau ketvirtadienį, trečiadienį kai pasakė, kad ryt išleis vos neapsiverkiau kokia silpna jaučiausi, skaudėjo ir spaudė krūtinę, pečius (gyd ir sesutės aiškino, kad čia dar oras neišsivaikščiojęs po LP). Bet ketvirtadienį jau išties jaučiausi geriau ir mielu noru važiavau namo, bet dar ir šnd ypač vakarop nesijaučiu labai stipri. Man nesuprantama, kaip kitur po LP paleidžiama jau sekančią dieną  g.gif na, gal mane ten rimčiau apipjaustė smile.gif

Dabar mane kankina vienas toks klausimas, prabėgom paskaičiau kelias žinutes šiame forume ir mačiau rašote, kad po LP jums uždrausti ND? smile.gif Man tai kaip tik po LP prasidėjo naujas ciklas (sakė kad taip ir turi būti) ir nėra jokių apribojimų planavimui, apkritai turime jau patį pirma ciklą bandyti gaudyti gandriukus, dar priliepė matuotis bazinę temperatūrą ir jeigu sulauksiu sekančių mmm vėl ateičiau pas jį, tuomet skirs papildomai vaistus (duphaston).

Tai tiek, norėjau trumpai gavos gal nelabai, nepykit jei padrikai, dar gulomis lovoje rašau smile.gif

na sveikute smagu kad jau atsigauni 4u.gif vis laukiau kada pasirodysi . ax.gif taip norejosi isgirsti kaip tau sekasi. na o gulejimo ligoninej istorija identiska, vadinasi vienodai visoms siauliuose daro ir nesvarbu koks gydytojas mirksiukas.gif
na ND mums neleido tik 10 dienu bet ir sake kad po to jau darbuotis darbuotis ir dar karta darbuotis biggrin.gif smagu kad daugiau nieko nerado kaip galvojai taip ir buvo na o dabar atsigausi ir kibkit i darbus ir po keliu men atsiusi mums linksma zinia wub.gif na gaudyk uz kancias ir kad greiciau pilnai atsigautum 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sviliuke
pakol mano mėlynės pranyko praėjo kažkur trys sav. panašiai ir žaizdeles tempė(čia ir mėlynių nuopelnas buvo), ypač apie bambą. O tepė kažkur savaitę, bet taip kaip sakei, tik kad ant popieriaus likdavo. Tyrimams taip pat cistą siutnė, atsakymai patvirtino kad endometreoidinė.

...Oi mergimos kaip man pirmos mm po lp parėjo..sienom lipt norisi.. doh.gif kas įdomiausia, tai skauda priešingą kiaušidę, nei operavo..einu vėl vaistuką įkalti verysad.gif

rytmecio_rasa gaudyk už lp 4u.gif
man operaciją darė vidurij ciklo, tai nd ir planavimus leido nuo sekancio ciklo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 22 spalio 2011 - 20:42
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 22, 18:35)
na sveikute smagu kad jau atsigauni  4u.gif vis laukiau kada pasirodysi .  ax.gif  taip norejosi isgirsti kaip tau sekasi. na o gulejimo ligoninej istorija identiska, vadinasi vienodai visoms siauliuose daro ir nesvarbu koks gydytojas mirksiukas.gif
na ND mums neleido tik 10 dienu bet ir sake kad po to jau darbuotis darbuotis ir    dar karta darbuotis biggrin.gif  smagu kad daugiau nieko nerado kaip galvojai taip ir buvo na o dabar atsigausi ir kibkit i darbus ir po keliu men atsiusi mums linksma zinia  wub.gif  na gaudyk uz kancias ir kad greiciau pilnai atsigautum  4u.gif  4u.gif  4u.gif

dėl ND tai man nepasakė jokio konkretaus skaičiaus, sako kai tik pati galėsi blush2.gif bet taip baisu pačiai, kad nepersistengčiau per anksti lotuliukas.gif dabar orientuosiuos pagal tave, šnd jau penkta diena po LP, ghm... liko daaaar 5 dienos.... biggrin.gif laukiu nesulaukiu wub.gif ax.gif blush2.gif

QUOTE(Amarok @ 2011 10 22, 20:37)
rytmecio_rasa gaudyk už lp 4u.gif
man operaciją darė vidurij ciklo, tai nd ir planavimus leido nuo sekancio ciklo

ačiux 4u.gif
o tai ne visoms po LP prasideda naujas ciklas? Nes aš tai nžn kaip LP dieną, bet sekančią dieną po LP tai jaupilnu tempu "paplūdau", man gyd ir sakė nebeskaičiuok kelinta cd buvo prieš LP, pradėk skaičiuoti nuo dabar g.gif na nors gal priklauso kam kas buvo daryta, mane kadangi nemažai "apipjaustė"....

Klausykit, o kaip statistika, yra kam po LP pavyksta pagauti gandriukus? Įdomu koks procentas, nes man gyd sakė, kad 85 proc susitvarko, kai kam reikia šiek tiek vaistų pridėti ir tik 15 proc reikia kartoti LP, bet jau po antros LP beveik 100%... kažkaip sunku patikėt tokiais aukštais procentais smile.gif o man tai aišku kad pavyks, net neabejoju ax.gif

dar labai norėčiau pas būrėja nueiti, bet paskutinį kart kai buvau (prieš pora metų) tai greitai nežadėjo gandrų, sakė, kad aplankys netikėtai, nu bet tai kaip nesitikėti doh.gif
Atsakyti