QUOTE(vegele @ 2011 10 18, 21:00)
as sdn buvaupas gine pirma kart po LP ,dave menesi naturaliai o po to skatinima skirs... folio aisku gert ir kazkokius fermentinius vaistus skyre atset del saaugu kur lp metu rado...
Va va, man irgi fermentų skyrė (vadinasi "Wobenzym"), bet pas mane jokių sąaugų nebuvo, tipo kad greičiau ten kažkokie skysčiai išsivaikščiotų, po 3 3 k per dieną. Ir dar suleido vaistų į pilvą, kad ovuliacija įvyktų nes 15 ciklo diena buvo ir foliklas jau per didelis, tipo gali susiformuoti cista, susigadinti kitas ciklas, briedai kažkokie Kažkaip negidėjau, kad kam būtų skyrę, tai taip keista pasirodė, plius prisiskaičiau ant tų fermentų lapelio, kad jie tipo uždegimams slopinti, jo majo man tai gi jokio uždegimo nerada arba aš kažko nežinau
Papildyta:
QUOTE(sviliuke @ 2011 10 18, 21:20)
Aciu merginos, nuraminot, nes jau galvojau pasiskambint i ligonine paklaust kas cia man yra...Nu ziauru, ir tikrai jau nekalbu, apie kosejima...ziauru, o taip norisi koset kazkodel...
Na ka ikaliau ibupromo ir einu i lova, pavaiksciojau po namus pirmyn atgal...Tikiuosi ryt bus lengviau...
Na mums irgi sake but gerai per pusmeti pagaut gandra, nes ta endo yra endo, nors pradzia jos, bet ji gali bet kada isveseti... tas liudina...nesinori daugiau tokios proceduros...
Labanakt mergaites...
Na ka ikaliau ibupromo ir einu i lova, pavaiksciojau po namus pirmyn atgal...Tikiuosi ryt bus lengviau...
Na mums irgi sake but gerai per pusmeti pagaut gandra, nes ta endo yra endo, nors pradzia jos, bet ji gali bet kada isveseti... tas liudina...nesinori daugiau tokios proceduros...
Labanakt mergaites...
Man tai maudimų jokių nebuvo, nebent nežymiai, tai dabar paskaičiuosi, galvoju, kad labai pasisekė...O gerklė tai jautėsi, tai tik užperšti labiau, aš tabletikę nuo gerklės ir praeina, nes nuo to perštėjimo labai norėjosi kosėti, o kodėti labai bijojau