QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 21, 00:49)
bet gal ta cista net ne endometriozine? gal ji kitokia...kazkaip man nuojauta sako, kad tau endo ner...
aha, man LP dare del cistos ir jos metu atrado visa grozi
man 25. vaiku dar neplanavom, bet kai tokia situacija, tai nusprendem, kad ner ko laukt. labai tikiuosi, kad per LP tau sutvarkys viska, kas negerai ir po jos iskart pasigausit gandrus
o kiek laiko pastoti bandot? tik tuos 4 menesius? seip isvis linkeciau, kad net LP neprireiktu, nes paaisketu, kad tu jau
Mes bandom jau 4, tarkim jau 5 menesiai. Dar kai geguzes menesi nuejau pas ankestesne gyne, tai ji sake, kad tai funkcionali cista, kuri pastojimui neturi itakos ir pati isnyksta. Tai buvo geguzis.
Dabar nuejau pas kita gyne, apziurejes irgi pasake, kad cista yra, bet jis itaria, kad tai endo - cista. Pasak jo, echoskopu negalima nustatyti cistos tipo, BET, kadangi as turiu visada labai skausmingas menesines, pasitvirtina tuo ir itarimas, kad ta cista yra endometrioze, o ne siaip funkcionali. Cistos tipa, pasak jo, galima nusakyti tik per LP.
Tai itariu, kad tai nemaloni operacija su pilna narkoze. Zodziu, gali po LP net pasakyti, kad tai buvo joka endo-cista.
Tu uz mane visais 10 metu jaunesne. Man kai tiek buvo, tai apie vaikus nemasciau, o dabar galvoju, kad butu visai smagu tureti maziuka. Visu pirma, jaunesnei lengviau visa tai, daugiau jegu. Ypac, jei geras partneris ir jis to nori, tai kodel gi ne
o visa kita ateis i savo vezes...
..buvau tada egoiste ir tiek,