Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(sviliuke @ 2011 10 20, 09:49)
Ar Jums slapiavo kazkiek tos skylutes?

Man prie bambos šlapiavo, bet su spirituku pavalydavau kas vakarą ir praėjo smile.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikute, merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Man del endometriozes bus daroma Laparoskopija. Pirmas kartas, maciau tik per video, kaip tai mazdaug vyksta..... unsure.gif unsure.gif

Sakykit, ar paskui jau iskarto galima planuoti pasrojima ar dar reikia siokios tokios terapijos su vaistukais ir panasiai???
unsure.gif

verysad.gif verysad.gif Perskaiciau sarasiuka po LP pastojusiu motinu,- o ju daug. Tikiuosi, kad man paskui pavyks.
Si cikla folikulas subrende,bet neovuliavo. Prie jo 3 cm endo-cista. Turbut ji trukdo ovuliacijai... blink.gif blink.gif blink.gif

Gal pas kuria panasi situacija buvo?
cool.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(riccola @ 2011 10 20, 12:33)
4u.gif  4u.gif  4u.gif        Sveikute, merginos 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Man del endometriozes bus daroma Laparoskopija. Pirmas kartas, maciau tik per video, kaip tai mazdaug vyksta..... unsure.gif  unsure.gif
Sakykit, ar paskui jau iskarto galima planuoti pasrojima ar dar reikia siokios tokios terapijos su vaistukais ir panasiai???
unsure.gif

verysad.gif  verysad.gif Perskaiciau sarasiuka po LP pastojusiu motinu,- o ju daug. Tikiuosi, kad man paskui pavyks.
Si cikla folikulas subrende,bet neovuliavo. Prie jo 3 cm endo-cista. Turbut ji trukdo ovuliacijai... blink.gif  blink.gif  blink.gif

Gal pas kuria panasi situacija buvo?
cool.gif  cool.gif

Aisku, kad anksciau ar veliau pavyks 4u.gif del terapijos tai ivairiai..ziurint kokia stadija pas tave ras. Jei 3-4 tai skiria daznai diferelina leistis 3 ar 6 men..o jei 1-2 tai kaip vaista skiria pastojima smile.gif man rado 4st, tai israse diferelina, bet VK gydytoja leido pusmeti bandyt wub.gif gal kas iseis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 20, 21:43)
Aisku, kad anksciau ar veliau pavyks 4u.gif del terapijos tai ivairiai..ziurint kokia stadija pas tave ras. Jei 3-4 tai skiria daznai diferelina leistis 3 ar 6 men..o jei 1-2 tai kaip vaista skiria pastojima smile.gif man rado 4st, tai israse diferelina, bet VK gydytoja leido pusmeti bandyt  wub.gif gal kas iseis smile.gif

Aciu uz atsakyma, trumpai ir aiskiai. Bet dar tada klausiu: unsure.gif unsure.gif

stadijos man kol kas nenustate, nes sake, per echoskopa to neimanoma padaryti. O jei 3-4 bus ir skirs 3 ar 6 men diferelina leistis, tai tuo vaistu leidimo laikotarpiu turbut ir negalima bandyti pastoti? g.gif g.gif

tada turbut tik susileidus ta doze, ar ne? rolleyes.gif rolleyes.gif

Labai aciu uz atsakyma, Irmuciuk, smile.gif smile.gif

Rasei, tau leido gyne pusmeti bandyti, t.y. pastoti, ar ne?

Kaip tie vaistai? Kaip jautiesi? mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(riccola @ 2011 10 20, 15:17)
O jei 3-4 bus ir skirs 3 ar 6 men diferelina leistis, tai tuo vaistu leidimo laikotarpiu turbut ir negalima bandyti pastoti?  g.gif  g.gif

tada turbut tik susileidus ta doze, ar ne? rolleyes.gif  rolleyes.gif

Labai aciu uz atsakyma, Irmuciuk,  smile.gif  smile.gif

Rasei, tau leido gyne pusmeti bandyti, t.y. pastoti, ar ne?

Kaip tie vaistai? Kaip jautiesi? mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Na tu vaistu leidimo laikotarpiu neiseis pastot tikrai. Nes jie sukelia dirbtini klimaksa, ty tau tuos menesius ner mm. bet kolkas dar nesigilink, kas ir kaip..labai tikiuosi, kad tau ju neprireiks 4u.gif
Mane operavusi gydytoja israse diferelina 3 menesiam, bet as nuejau pasikonsultuoti i VK. tai gydytoja leido pabandyti puse metu pastoti naturaliai. tai kolkas tu vaistu neteko bandyt..ir slapta viliuosi, kad neteks...nors dabar dar darausi skydliaukes tyrimus, MB pasidarys spermograma ir jei bus kazkas, kas reikalaus gydymo, tai tada leisiuosi tuos vaistus, kad nesvaistyti laiko veltui. O jei viskas bus ok-tai puse metu bandysiu. O kada tau LP data?
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 21, 00:23)
Na tu vaistu leidimo laikotarpiu neiseis pastot tikrai. Nes jie sukelia dirbtini klimaksa, ty tau tuos menesius ner mm. bet kolkas dar nesigilink, kas ir kaip..labai tikiuosi, kad tau ju neprireiks 4u.gif
Mane operavusi gydytoja israse diferelina 3 menesiam, bet as nuejau pasikonsultuoti i VK. tai gydytoja leido pabandyti puse metu pastoti naturaliai. tai kolkas tu vaistu neteko bandyt..ir slapta viliuosi, kad neteks...nors dabar dar darausi skydliaukes tyrimus, MB pasidarys spermograma ir jei bus kazkas, kas reikalaus gydymo, tai tada leisiuosi tuos vaistus, kad nesvaistyti laiko veltui. O jei viskas bus ok-tai puse metu bandysiu. O kada tau LP data?

Irmuciuk, tai kad tik tau pavyktu dabar pastoti. Bet be spaudimo, buk kantri....

Man dar datos nenustate. Vakar turejo buti ovuliacija. Folikulas uzauges, subrendes, bet jau neovuliuoja.... man 35 metai, gal del amziaus, o gal ir del streso--- hormonas prolaktinas padidejes. blink.gif blink.gif

Vakar ir siandien santykiavom, dar siokia tokia viltis, o gal ovuliuos... , pastociau.
Bet turbut ne. Jokiu pokyciu organizme, jokiu isskyru. schmoll.gif schmoll.gif

Ir jau kita cikla, kai sulauksiu mmm, sius i LP.

As dar tik 2 savaites, kai lankausi pas gyne, iki siol bandem viska (4 menesius) savom jegom.

Echoskopija rodo aiskiai, kad folikulas bresta, gleivine grazi, bet yra riebi 3 cm prie folikulo prisiglaudusi cista.

unsure.gif Zinoma, kad tas vaistu leidimasis- laiko praleidimas, ypac mano atveju unsure.gif unsure.gif

Geriau, kad iskart po LP butu galima vel bandyti...
Kiek tau metu? O tau del cistos dare LP?
Atsakyti
QUOTE(riccola @ 2011 10 20, 15:42)
Irmuciuk, tai kad tik tau pavyktu dabar pastoti. Bet be spaudimo, buk kantri....

Man dar datos nenustate. Vakar turejo buti ovuliacija.  Folikulas uzauges, subrendes, bet jau neovuliuoja.... man 35 metai, gal del amziaus, o gal ir del streso--- hormonas prolaktinas padidejes.  blink.gif  blink.gif

Vakar ir siandien santykiavom, dar siokia tokia viltis, o gal ovuliuos...  , pastociau.
Bet turbut ne. Jokiu pokyciu organizme, jokiu isskyru.  schmoll.gif  schmoll.gif 

Ir jau kita cikla, kai sulauksiu mmm, sius i LP.

As dar tik 2 savaites, kai lankausi pas gyne, iki siol bandem viska (4 menesius) savom jegom.

Echoskopija rodo aiskiai, kad folikulas bresta, gleivine grazi, bet yra riebi 3 cm prie folikulo prisiglaudusi cista. 

Geriau, kad iskart po LP butu galima vel bandyti...
Kiek tau metu?  O tau del cistos dare LP?

bet gal ta cista net ne endometriozine? gal ji kitokia...kazkaip man nuojauta sako, kad tau endo ner...
aha, man LP dare del cistos ir jos metu atrado visa grozi doh.gif man 25. vaiku dar neplanavom, bet kai tokia situacija, tai nusprendem, kad ner ko laukt. labai tikiuosi, kad per LP tau sutvarkys viska, kas negerai ir po jos iskart pasigausit gandrus smile.gif o kiek laiko pastoti bandot? tik tuos 4 menesius? seip isvis linkeciau, kad net LP neprireiktu, nes paaisketu, kad tu jau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 21, 00:49)
bet gal ta cista net ne endometriozine? gal ji kitokia...kazkaip man nuojauta sako, kad tau endo ner...
aha, man LP dare del cistos ir jos metu atrado visa grozi doh.gif man 25. vaiku dar neplanavom, bet kai tokia situacija, tai nusprendem, kad ner ko laukt. labai tikiuosi, kad per LP tau sutvarkys viska, kas negerai ir po jos iskart pasigausit gandrus smile.gif o kiek laiko pastoti bandot? tik tuos 4 menesius? seip isvis linkeciau, kad net LP neprireiktu, nes paaisketu, kad tu jau nestuke.gif

Mes bandom jau 4, tarkim jau 5 menesiai. Dar kai geguzes menesi nuejau pas ankestesne gyne, tai ji sake, kad tai funkcionali cista, kuri pastojimui neturi itakos ir pati isnyksta. Tai buvo geguzis.

Dabar nuejau pas kita gyne, apziurejes irgi pasake, kad cista yra, bet jis itaria, kad tai endo - cista. Pasak jo, echoskopu negalima nustatyti cistos tipo, BET, kadangi as turiu visada labai skausmingas menesines, pasitvirtina tuo ir itarimas, kad ta cista yra endometrioze, o ne siaip funkcionali. Cistos tipa, pasak jo, galima nusakyti tik per LP.

Tai itariu, kad tai nemaloni operacija su pilna narkoze. Zodziu, gali po LP net pasakyti, kad tai buvo joka endo-cista. unsure.gif

4u.gif 4u.gif Tu uz mane visais 10 metu jaunesne. Man kai tiek buvo, tai apie vaikus nemasciau, o dabar galvoju, kad butu visai smagu tureti maziuka. Visu pirma, jaunesnei lengviau visa tai, daugiau jegu. Ypac, jei geras partneris ir jis to nori, tai kodel gi ne mirksiukas.gif mirksiukas.gif o visa kita ateis i savo vezes...

..buvau tada egoiste ir tiek, blush2.gif
Atsakyti
Man dar datos nenustate. Vakar turejo buti ovuliacija.  Folikulas uzauges, subrendes, bet jau neovuliuoja.... man 35 metai, gal del amziaus, o gal ir del streso--- hormonas prolaktinas padidejes.  blink.gif  blink.gif

unsure.gif   Zinoma, kad tas vaistu leidimasis- laiko praleidimas, ypac mano atveju unsure.gif  unsure.gif

sveikute 4u.gif perskaiciau tavo pasisakymus ir iskart kilo klausymas ar numusai prolaktina, nes jei jo nenumusai nelabai ir pasiseks pastoti doh.gif tiesa kiek jo tau yra? ma taip pat rado tai geriu vaistus.

na zinoma 4men nera dar daug bet kai laikas nera sajungininkas tai... na bet reik tiket kad viskas bus ok ax.gif na bet tu gali dar ir pas kita gine nubegti as tai aplankiau kelias ir vaisingumo spec ir tik tada nusprendziau darytis LP blush2.gif

na jei jau teks vaistukus gerti niekur deje nuo to nepabegsi . doh.gif bet tau pirmiausia reik pasidaryt LP ir sulaukti rezultatu o mes tikim kad jie bus geri mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 20 spalio 2011 - 19:12
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 21, 05:10)
sveikute 4u.gif  perskaiciau tavo pasisakymus ir iskart kilo klausymas ar numusai prolaktina, nes jei jo nenumusai nelabai ir pasiseks pastoti doh.gif  tiesa kiek jo tau yra? ma  taip pat rado tai geriu vaistus.

na zinoma 4men nera dar daug bet kai laikas nera sajungininkas tai... na bet reik tiket kad viskas bus ok ax.gif na bet tu gali dar ir pas kita gine nubegti as tai aplankiau kelias ir vaisingumo spec ir tik tada nusprendziau darytis LP blush2.gif

na jei jau teks vaistukus gerti niekur deje nuo to nepabegsi .  doh.gif  bet tau pirmiausia reik pasidaryt LP ir sulaukti rezultatu o mes tikim kad jie bus geri mirksiukas.gif  4u.gif

Dekui uz atsakyma 4u.gif 4u.gif

Del prolaktino, tai taip ir sake, kad yra sunku pastoti, jei jo kiekis padidejes. Kiek konkreciai jo skaiciais pas mane yra, nesake, nezinau, paklausiu.
Sake, kad hormonus hormonais gydo, bet tada, kaip suprantu, negalima ir pastoti, jei geri hormonus.

Be hormonu bedos, dar ta cista, neaisku, kokios rusies. rolleyes.gif #'Ankstesne gyne sake, tai funkcionali cista, dabartine gyne sako, butina LP.

Tiesiog neaisku nuo ko pradeti, juk reikia tiek hormonus tiek cista gydyti. blink.gif blink.gif
O kokius vaistus prolaktinui gerinti geri?

Dabar irgi mastau, pas kita gyne nueiti... tik tas kraujo emimas pakartotinas man nepatinka.... juk vel viska is naujo tirs. cool.gif

O kiek tau metu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(riccola @ 2011 10 20, 12:33)
  Prie jo 3 cm endo-cista. Turbut ji trukdo ovuliacijai...

ziuriu Irmuciukas labai graziai viska paaiskino tik dar pridesiu, kad su 1-2 stadija kartais skiria gydyma KT arba duphastonu 4u.gif
cista tikrai ovuliacijai neturi itakos 4u.gif
QUOTE(riccola @ 2011 10 20, 15:17)
tai tuo vaistu leidimo laikotarpiu turbut ir negalima bandyti pastoti? 
            tada turbut tik susileidus ta doze, ar ne?
Kaip tie vaistai? Kaip jautiesi? mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

kaip jau sake Irmuciukas tuos vaistukus vartojant pastoti neimanoma nes dirbtinai sukeliama menopauze doh.gif ir pozymiai buna tokie kaip per ja doh.gif manes irgi laukia toks pats likimas doh.gif diferelinas nes man nustatyta 3 stadija endo

na tavo amziui jau pas gyd del nepastojimo ir taip reikia kreiptis po 6men viskas cia laiku 4u.gif
man antroji LP daryta del cistos
QUOTE(riccola @ 2011 10 20, 16:18)
kad cista yra, bet jis itaria, kad tai endo - cista. Pasak jo, echoskopu negalima nustatyti cistos tipo, BET, kadangi as turiu visada labai skausmingas menesines, pasitvirtina tuo ir itarimas, kad ta cista yra endometrioze, o ne siaip funkcionali. Cistos tipa, pasak jo, galima nusakyti tik per LP.

jei cista yra endo tikrai per echoskopa mato kad ji endo 4u.gif is tirsto uzpildo, nes kitos cistos buna skaidriu uzpildu tad gydytoja suklydo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(riccola @ 2011 10 20, 21:28)
Dekui uz atsakyma 4u.gif  4u.gif

Del prolaktino, tai taip ir sake, kad yra sunku pastoti, jei jo kiekis padidejes. Kiek konkreciai jo skaiciais pas mane yra, nesake, nezinau, paklausiu.
Sake, kad hormonus hormonais gydo, bet tada, kaip suprantu, negalima ir pastoti, jei geri hormonus.

Be hormonu bedos, dar ta cista, neaisku, kokios rusies.  rolleyes.gif  #'Ankstesne gyne sake, tai funkcionali cista, dabartine gyne sako, butina LP.

Tiesiog neaisku nuo ko pradeti, juk reikia tiek hormonus tiek cista gydyti.  blink.gif  blink.gif
O kokius vaistus prolaktinui gerinti geri?

Dabar irgi mastau, pas kita gyne nueiti... tik tas kraujo emimas pakartotinas man nepatinka....  juk vel viska is naujo tirs. cool.gif

O kiek tau metu? 4u.gif

na man 27 . nei daug nei mazai . blush2.gif na o del prolaktino tai reikia gerti vaistus as geriu bromokriptina, tad kai pradesi gerti tai ir reiks kartoti kraujo tyrimis nes kitaip nebus galimybes paziureti kaip tvarkosi. o ji mazinti tikrai reikia nes del jo gali ir O slopti ir tikrai nebus galimybiu pastoti (juk maitinancios mamos taip pat nepastoja), dar ziurint koks jo kiekis, bet jis lengvai tvarkomas, tad patarciau pagerti vaistukus gal kai numusi prolaktina viskas bus gerai ir pastosi mirksiukas.gif as tyrimus darausi kiekviena cikla jau 9men ir jau pripratau nes man to reikia kad zinociau kas su manim vyksta. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 20 spalio 2011 - 20:38