Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

tai dar nemazai laiko turi stiprinkis kiek imanoma daugiau, tyrimai nemanau kad rodytu, nebent nemaza koki uzdegima turetum bet jei tik sloga ir gerkle tai nemanau kad rodys, pasveiksi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 19, 11:36)
nesigasdink taip 4u.gif  as geriau. tris savaites. Tai visas kursas apsejo apie 120lt..pirkdavau po 2 lapelius, juose 40tableciu, tai mokedavau apie 40lt..Jau baigiu gert paskutines tabletes..ar padejo tai nezinau ax.gif  tikiuosi kad taip ax.gif neilindes i vidu nesuzinosi schmoll.gif jie mazina saaugu susidaryma po Lp ir kazkiek pristabdo nauju endo zidiniu atsiradima.

mes pas ta pacia gine man atrodo vaikstom... tai jinai ir skyria visom kas tik saaugu turi.. aisku neilisi nepaziuresi ten -padeda ar ne... bet as kazkaip skeptiskai ziuriu farmaciniu bizniu man kvepia daugiau nei nauda...
Papildyta:
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 10 19, 17:25)
Sveikos, as panikoj  fear.gif  fear.gif man LP 27 d. o mano organizmas pakiso man kiaule, sekmadieni sloga pasigavau, nors saugojaus visaip kaip ymanoma, aisku vaistus vartoju, bet dar niekur nedingsta ji, o persinese i gerkle ir i ausis ( na cia gal nuo dazno nosies putimo). Tyrimus darysiuos 5dieni, bet jauciu gali juose atsispindeti, kad kazkas negerai ir ko labiausiai bijau , kad gali atsaukti  man lp... verysad.gif
O dar seimos gyd. pasake, tau niekas serganciai nedarys. verysad.gif

aisku jei persalus ateisi operuotis tai nieks taves neims bet tai nepergyvenk turi dar marias laiko pasveikti, man ir panasiai buvo -per tris dienas pasveikau bet jau ko tik ne dariau ir ne geriau.. doh.gif ax.gif tyrimuose nebent nusedimas ir leukocitai bus padideje kazkiek, jei ka pakartosi po savaitgalio vel bendra tyrima, nera jis toks brangus jei ir reiktu moketi..
o dabar dek visas pastangas link pasveikimo mirksiukas.gif viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vegele: 19 spalio 2011 - 18:18
Na tai as ta ir darau, geriu arbatas su imbieru, cirtina ir medum puodais, uzsigeriu pertusinu, lotuliukas.gif dar lasiukus i nosi lasinu, aciu D, kad temperatunos nera.
Nu reikes ziureti, jei ka rimtai tyrimus ant paskutines dienos kartosiu....
Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 10 19, 20:25)
Na tai as ta ir darau, geriu arbatas su imbieru, cirtina ir medum puodais, uzsigeriu pertusinu,  lotuliukas.gif  dar lasiukus i nosi lasinu, aciu D, kad temperatunos nera.

matau optimizmo jau daugiau tavo zodziuose.. valio bent tiek 4u.gif geras nusiteikimas irgi padeda greiciau pasveikt mirksiukas.gif
man nuo slogos geriausias vaistas sinupretas. gerai but krutine ir kakla issitept kokiu sildanciu tepalu ar skysciu(as visada amolu tepiu), sakei dar gerkles skauda - skalauk su siltu druskos tirpalu kas kokias 4 val., pastiles ciulpk, arba biseptolio pagerk pora dienu... siltos kojines + lovos rezimas nors kokia diena nepamaisytu- aisku jei gali sau leisti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vegele: 19 spalio 2011 - 19:40
QUOTE(vegele @ 2011 10 19, 20:39)
matau optimizmo jau daugiau tavo zodziuose.. valio bent tiek  4u.gif geras nusiteikimas irgi padeda greiciau pasveikt  mirksiukas.gif
man nuo slogos geriausias vaistas sinupretas. gerai but krutine ir kakla issitept kokiu sildanciu tepalu ar skysciu(as visada amolu tepiu), sakei dar gerkles skauda - skalauk su siltu druskos tirpalu kas kokias 4 val., pastiles ciulpk, arba biseptolio pagerk pora dienu... siltos kojines + lovos rezimas nors kokia diena nepamaisytu- aisku jei gali sau leisti... mirksiukas.gif

va va sinupreta geriu, po 2 tabl 3 kart dienoj, gerai kad priminei reiks pasikuisti stalciui kazkur buvo kremas su mentoliu, ten kur krutine ir padus reik tepti 4u.gif
tai as nuo sekmadienio tik siandien ir islipau is lovos normaliai. Bet jauciu dar rytoj patinginiauti sau leisiu, darbai i miska nepabegs smile.gif
Ai ir ryt varau pas bureja blush2.gif , man bus pirmas kartas, paziuresiu ka gero pasakys ax.gif
Atsakyti
man irgi vis knieti nuvaziuoti, bet vis neprisiruosiu, tai jinai negali priimti...buvau beveik pries 5 metus pas ja (pries vestuves), tiek visko prisake is praeities ir ateities kad plaukai stojos... doh.gif daug kas issipilde, kalbejo ir apie tai kad po vestuviu, po poros metu tureciau pagimdyt berniuka, bet jis kazkaip pas mus neskuba ateit... mastau.gif sad.gif

zluges angelas o tu is kurio miesto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vegele: 19 spalio 2011 - 20:08
QUOTE(vegele @ 2011 10 19, 21:07)
man irgi vis knieti nuvaziuoti, bet vis neprisiruosiu, tai jinai negali priimti...buvau beveik pries 5 metus pas ja (pries vestuves), tiek visko prisake is praeities ir ateities kad plaukai stojos...  doh.gif daug kas issipilde, kalbejo ir apie tai kad po vestuviu, po poros metu tureciau pagimdyt berniuka, bet jis kazkaip pas mus neskuba ateit...  mastau.gif  sad.gif

zluges angelas o tu is kurio miesto?

As is Vilniaus

Tai gal ne ta nuziurejo.. gal ne po poros metu, o po ilgesnio pasikankinimo is kart 2 leliukai clap.gif clap.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 10 19, 21:13)
As is Vilniaus

Tai gal ne ta nuziurejo.. gal ne po poros metu, o po ilgesnio pasikankinimo is kart  2 leliukai  clap.gif  clap.gif  ax.gif

o kad tavo zodziai tiesiai Dievuliui i ausi kap sakoma clap_1.gif drinks_cheers.gif

lauksiu rytoj ziniu kaip tau pas bureja sekesi mirksiukas.gif zinai ko linkiu nestuke.gif net ir saakyt nereikia biggrin.gif ziurek tik apsirenk gerai kad nesusaltum pakeliui...
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2011 10 19, 21:59)
o kad tavo zodziai tiesiai Dievuliui i ausi kap sakoma clap_1.gif  drinks_cheers.gif

lauksiu rytoj ziniu kaip tau pas bureja sekesi mirksiukas.gif zinai ko linkiu  nestuke.gif net ir saakyt nereikia biggrin.gif ziurek tik apsirenk gerai kad nesusaltum pakeliui...

Zinai, geriausia yra linketi, tai ko pats labiausiai nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 10 19, 20:25)
Na tai as ta ir darau, geriu arbatas su imbieru, cirtina ir medum puodais, uzsigeriu pertusinu,  lotuliukas.gif  dar lasiukus i nosi lasinu, aciu D, kad temperatunos nera.

man dar nuo slogos padėjo euphorrbium purškalas į nosį. Kažkada, kai intensyviai bandėm susiorganizuoti lialiuką, mane užpuolė sloga baisi..nosis upeliu sliurkštė, atrodė jau ir nukris nuo pūtimo doh.gif Vyras iš vaistinės parnešė šitą purškaliuką...jis skaitosi arčiau homeopatinių..tai žinok slogą sustabdė per kokias penkiolika minučių. NUo to laiko, jau ne kartą jis mane gelbėjo ax.gif
Atsakyti
Man vakar siūlus ištraukė, visiškai nieko nejaučiau thumbup.gif , dar turiu porą dienų poilsio, bet jau labai nesmagiai jaučiuosi ir aš blush2.gif Na dar savaitę luktelti ir kibti į ND smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zluges_Angelas @ 2011 10 19, 17:25)
Sveikos, as panikoj  sloga pasigavau

Tikrai nepergyvenk, dar daug laiko, gerklės skausmui labai padeda Faringodol pastilės per 2-3 d tikrai dings skausmas didis.gif
Papildyta:
QUOTE(sviliuke @ 2011 10 18, 16:37)
jauciuosi silnoka...vistiek narkoze daro savo, plius valgyt nelabai valgosi, nors liepe valgyt, tai dar nuo to silpumas

Ta aisku ir darysime, ziuresim kaip rezultatai...Labai tikiuosi kad bus geresni nei iki siol

Stengsiuos  pirmadieni buti kaip ridikas ir keliauti i darbeli...
Zaizdeliu man nesiuvo, ale kazkokiais klijukais uzklijavo, sake pacios uzgis ir randu nesimatys.

Dar man skauda krutine, t.y.krutinkaulius ar kaip juos pavadint, kaip pritrankyta jauciuosi, sake cia nuo tu duju...Net gerklej giliai atrodo skauda ar jums buvo taip?

Tai aišku dar silpnai save jausi, aš antrą diena kėliausi tik į tualetą ir viskas, o jau kitą dieną žymiai daugiau smile.gif

Aš taip pat galvojau kad užteks savaitės, bet man siuvo skylutes, o darbe nedaug bet pasitampyti reikia su sunkumais, plius kraujavimas nelaiku prasidėjo, užskaičiau už mmm, tai šeimos gydytoja patarė dar savaitę namie pabūti,luktelt kol siūlus išims, dabar truputi sąžinė graužia, kad galėjau prašyti ne pilnai sav. blush2.gif

O su tais skausmai tai labai nesmagu gyventi, aš taip pat nusučiaudėt negalėjau kokia sav. Vakare kai eidavau miegoti večiantis nuo vieno šono ant kito jau labai nesmagus jausmas būdavo, atrodo kad žarnos visos pasisuka kartu su manimi doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Siandien jau kiek geriiau jauciuos, vos atleido tuos kaulus, nors sonkaulius tai skauda dar, atrodo kaip radikulitas butu...
Ar Jums slapiavo kazkiek tos skylutes? Man viena vakar dar biski slapiavo, ale kraujavo, butent ta kur drenas buvo...bet gal nieko tokio cia. Siandien jau lyg sausa.
Jau galvoju gal po dusu palisti siandien, suslaps tie pleistriukai, tada naujus uzklijuosiu...nors dar ir bijau kazkiek slapinti...

Zluges angele, sveikatos, dar pasveiksi...viskas bus ok, tik daugiau nesusalk, geriau siltai pabuk.
Atsakyti