Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų fotografai

QUOTE(mygtukai @ 2012 02 23, 17:08)
labai nuostabūs oranžiniai veidai, skirtingi sepia tonai ir dar kažkokie burbulai skraidantys...

oi tik nereikia ... smile.gif
pirmą kartą girdžiu, kad sepia tonaii negali būti skirtingi...
Dėl rožinių veidų tai siūlau susikalibruot monitorių
o visa kita skonio reikalas...
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutti: 23 vasario 2012 - 17:36
QUOTE(rimma @ 2012 02 14, 15:36)
Tai tada gal galit pasakyt vieno ir kito varianto kaina blush2.gif

Aš galiu, nes domėjausi, man taip pat labai patiko jo nuotraukos.
"Fotografavimas nuo pasiruošimo namuose, ceremonija ir fotosesija kainuoja 500 Lt. Jei fotografavimas tik nuo ceremonijos, kainuotų 400 Lt. Sutvarkytos nuotraukos pateikiamos skaitmeninėje laikmenoje."
Apie redaguotų foto kiekį nieko neparašė, gal visos bigsmile.gif g.gif

P.S. Šiaip labai nervina skaityti temą, kai ryškiai matosi, kad kolegos fotografai pliekiasi su savo kandžiom replikom doh.gif , iš karto matosi... Man žymiai įdomiau skaityti mamų patirtį negu kad kažkam matosi oranžiniai veidai, nu ir tegul matosi, gal man visai jie netrukdo...
Atsakyti
na pliekiasi del zmoniu, beto lietuviai gi mes. Didziausie laime apsikt kita (daugumai). Del to ir sakau kad paziuri zmogaus darbus pasneki su juo ir nusprendi ar tau tinka. Jei zmogus atvirai apie save papasakoja, apie savo galimybes ir sugebejimus tai manau sveikintina.
Atsakyti
sveiki, gal kas buvo uzsisake stai cia http://www.photo-jam.net/
vestuvines tai fantastiskos, kazin kaip krikstynines g.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2012 02 28, 16:37)

temos tik 6 puslapiai, jei pasiskaitytumet, nekiltu klausimu.
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2012 02 28, 16:42)
temos tik 6 puslapiai, jei pasiskaitytumet, nekiltu klausimu.

paskaiciau jau kelis kartus, tik gal kalusima suformavau netikusiai blush2.gif nerandu niekur paziuret krikstyniniu foto, o buten per si foruma ir uztikau ju psl, ir maciau kad mamos gyre ax.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2012 02 28, 16:37)

Tikrai l.grazios.O ir fotografe fainuole wub.gif Nenusivilsit thumbup.gif
Papildyta:
Jei turit galimybe nuvykit pas ja i studija.Turi albumu,apziuresit,bus lengviau apsispresti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2012 02 28, 18:17)
paskaiciau jau kelis kartus, tik gal kalusima suformavau netikusiai blush2.gif  nerandu niekur paziuret krikstyniniu foto, o buten per si foruma ir uztikau ju psl, ir maciau kad mamos gyre ax.gif

as irgi nerandu sios fotografes foto krikstynu, parasiau laiska, nieko neatraso doh.gif nu nezinau, kazkaip keista doh.gif
beje, is kokio ji miesto?
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2012 02 28, 20:06)
as irgi nerandu sios fotografes foto krikstynu, parasiau laiska, nieko neatraso doh.gif nu nezinau, kazkaip keista doh.gif

Jau susisiekiau su fotografe ir viena mamyte atsiunte kelias krikstynu foto, kur fotografavo si fotografe, tik kad kaina blink.gif blink.gif blink.gif uz krikstynini paketa, mazdaug 3 val - 800lt, nors sake galima uzsisakyt ja tik pvz 1,5 valandos. Nors atrodo lb mazai tas 1.5 valandos, jai ir namuose ir baznycioj ir po jos, pas mane 3 vaikai, norisi pafotkint juos visus, tai 1,5 val tikrai mazoka. Nors jos foto tikrai nuostabios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2012 02 28, 20:06)

Atrase ir man ji, taciau nepatiko,kad reikia pas ja i studija vaziuoti,kad nieko negalima per naujausias technologijas issiaiskinti.O man tikrai sunku iki jos nuvaziuoti,nes mazyle dar mano pienuka geria,tetis musu ilgai dirba,taigi tureciau ja su savim temptis doh.gif nu nezinau...
O gal jus galite pasidalinti jos foto,ar gal kuri kita mamyte gali?
Atsakyti
QUOTE(Simply the best @ 2012 02 28, 17:20)
Tikrai l.grazios.O ir fotografe fainuole  wub.gif Nenusivilsit  thumbup.gif
Papildyta:
Jei turit galimybe nuvykit pas ja i studija.Turi albumu,apziuresit,bus lengviau apsispresti. 4u.gif

Aciu labai 4u.gif Studijines foto grazios kas megsta studija, bet manau imanoma Kaune rasti ir kita fotografa kuris fotostudijoje fotografuotu uz mazensne kaina. Kazkaip brangiai tikrai pas ja doh.gif

As pati labiau naturalaus varianto ieskau - fotografavimas namuose, ceremonija po to gamtoje.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 02 29, 13:15)
Aciu labai  4u.gif Studijines foto grazios kas megsta studija, bet manau imanoma Kaune rasti ir kita fotografa kuris fotostudijoje fotografuotu uz mazensne kaina. Kazkaip brangiai tikrai pas ja  doh.gif

As pati labiau naturalaus varianto ieskau - fotografavimas namuose, ceremonija po to gamtoje.

O tai ji tik studijoje fotkina?
Man irgi naturalesnis variantas priimtinas,plius nekenciu pozuot.Gerai,kad issiaiskinau,nes buciau be reikalo vaziavus.
Atsakyti