na, cia truputinukrypimas nuo temos
bet, mes fotografo ne nemanem samdyti. baznycioje pafotografavo sveciai (MB brolis daugiausiai)
gamtoje pries baznycia taip pat pries "svogerio" megejisko foto aparato objektyva visi pasistaipeme
tai turiu begale seimynuniu nuostabiu krikstynu foto. kadagi nazius (tada jam 7 men buvo) buvo pavarges nuo zmoniu demesio, ceremonijos karscio ir pan, tai apie pozavima atskirai nebuvo ne kalbos (nebent dziugintu verkencio mazylio foto
) tad savo angeliuka, gerai pailsejusi ir geros nuotaikeles, kita diena aprengiau kriksto rubeliais, nunesiau ant pieveles uz namo ir pripleskinau dar daug daug nuostabiu foto
nuotraukas pasidariau ir suklijavau i atskira albuma, ir kam berodyciau, visi klausia, kiek mokejau uz fotografo paslaugas
taigi nemanau, kad samdytas fotografas butu padarias stebukla ir pervargusi mazyli privertes graziai pozuoti (nuo pacio ryto ne nuotaikoje buvo, juokavom, kad velniukai maistauja, svento vandens bijo
)
taigi, kas liecia krikstynu planavima, tai sauniausias mano sprendimas, nesamdyti fotografo krikstynoms
(seip planavom vaziuoti i foto atelje foto sesijos daryti, bet kadangi tai buvo viena karsciausiu dienu ta vasara, o foto atelje kitame miestelyje... tai nusprendem, kad nekankinsim maziuko ir kad uzteks mums ir megejisku foto. tikrai uztenka)
Papildyta:p.s. zinau, kad cia temele skirta pasidalinti ziniomis apie fotografus,
bet pasisakiau noredama atkreipti demesi, kad galma ir be to apseiti.
gal but pamaciusi grazu krkstynu albuma net nesusimastet, kad ne ka prastesni, gal net geresni galit susikurti ir pati, paprasiusi atrinuju pagalbos. juk beveik kiekvienas turi foto aparata. beto, dazniausiai samdyti fotografai padaro tikrai nedaug nuotraukeliu (bent jau tokius, kuklius albunus man teko matyti pas draugus) o patys ju galesit prisipleskinti kiek noresit.
nuostabiu jums akimirku, kad ir kas jas iamzintu!!!!
VISADA ESU PASIRUOŠUSI BLOGIAUSIAM, BET TIKIUOSI GERIAUSIO...