skaitau ir pradedu panikuoti...tai jei planuoju krikstynasn pz rugpjuty......ka jau ieskotis fotograo ????
ar kaip ...mamytes???
QUOTE(Zivile0515 @ 2012 04 12, 13:40)
ar kaip ...mamytes???
Jei krikstynos sestadieni, tuomet sunku bus surasti. Fotografams vestuviu metas. Jei kitomis dienomis, turetu buti nesunku surasti
QUOTE(ibis @ 2012 04 11, 17:42)
gal galetumete patikslinti apie koki fotografa cia kalbat, nelabai supratau kokios kainos?
Pagal data galit susirasti
(nuotakyte @ 2012 03 11, 10:26)
QUOTE(Zivile0515 @ 2012 04 12, 11:40)
skaitau ir pradedu panikuoti...tai jei planuoju krikstynasn pz rugpjuty......ka jau ieskotis fotograo ??
mes pernai krikstyjom rugpjucio 12, o fotografe uzsakiau jau spalio pabaigoj, tai isejo mazdaug pries 10 men ir tai ji galejo tik paprasta diena (mes emem penktadieni), nes visi savaitgaliai pas ja jau buvo uzimti.
seip manau, kad kuo anksciau - tuo geriau
QUOTE(Rutti @ 2012 04 09, 20:56)
šiaip tikrai labai gražiai fotografuoja, bet apdirbimas mano nuomone viską sugadina, visose nuotraukose veidų spalva žaliai mėlyna, na bet čia skonio reikalas, gal kažkam ir patinka
Pritariu
Nuotraukytės liuks, bet fotografas jas ne pataiso, o sugadina su tom programom
o norejau paklausti...gal kur zin ote vieta Vilniuje jei oras blogas.kur fotografuotis...viezbuty..kur??????????????????????????//
niekaip nesumastau,,,,
niekaip nesumastau,,,,
susitarem su fotopastele....teks nepataupyti )
Mes pasirinkome Fotopastele , kazkaip mes jiems istikimi, jau bus penkta fotosesija pas juos... Ju darbai man - pasakiski
QUOTE(viri @ 2012 04 20, 13:13)
Mes pasirinkome Fotopastele , kazkaip mes jiems istikimi, jau bus penkta fotosesija pas juos... Ju darbai man - pasakiski
Mes ir fotopastele pasirinkom Bus pirmoji fotosesija, bet tikiuos ne paskutine
sveikos mamytes krikstynos nuostabi ir isimintina svente, o aisku viska primins nuotraukos as likau beprotiskai patenkinta fotografes rasos darbu, apie ja paskaityt ir kelis darbelius galima pamatyti siame straipsnyje LIETUVOS RYTO LAIKRASTYJE o su ja susisiekti galima ir facebook http://www.facebook.com/fotoalias tikrai rekomenduoju jos paslaugas, nenusivilsit
Rekomenduoju Kaune ir aplink Kaina atitinka kokybę