Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 112 tema

QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 10 31, 18:27)
Rinkčiausi kažką iš šitų:
3823 (vos vos šviesesnė nei 677)
3047 (kiek labiau į pilkumą, gali priduoti šiokio tokio šaltumo bendram vaizdui)
745 (vos vos tamsesnė nei 677, labiau į geltonumą)

Ačiū labai už pagalbą aciuks.gif 4u.gif Turiu namie 3823, tai ja ir bandysiu siuvinėti. Būčiau pati niekaip nepriderinusi - neturiu tam cinkelio blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 10 31, 10:51)
Linksmo helovyno !!!

Simpatiškas katulis, pateikimas gražus.

QUOTE(Džeinė @ 2011 10 31, 11:12)
o  čia mano naujausi darbeliai, suktos rožytės iš kaspinėlių ir siūlų  smile.gif

užrašų knygelė

ir segtuvas atvirlaiškiams

O, nauji vėjai papūtė thumbup.gif Labai įdomūs darbai, šaunuolė.

QUOTE(Dzenete @ 2011 10 31, 16:57)
Vienas paskutinių darbelių visoms 1000 kartų matytas, na bet man pasakė kad gražesnio ir meilesnio už šita peveiksliuka nėra, ir vėl teko jį siuvinėti  biggrin.gif
O čia Kalėdoms prie dovanos priedas.

Metriko tai visai nesimato unsure.gif , o dovanos priedas simpatiškas, tik įdomu kaip bus apiformintas.
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 10 31, 11:31)
Dzeine-fantastika! wub.gif ar labai sunku tas rozytes daryt? as vis gundausi pradet,bet nesiryztu,va,kad kas pagalbon ateitu ir kartu bent pora pagamintume,gal butu ir drasiau blush2.gif bet labai grazus darbeliai-as noreciau tokio segtuvo wub.gif

tikrai nesunku, tik reikia pamėginti, ir pamatysi kaip patiks biggrin.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 10 31, 14:00)
Džeine - labai gražūs motyvai, man jie tokie "minkšti"... smile.gif Aš tik gal būčiau segtuvą bandžiusi apvilkti medžiaga - harmoningiau turbūt žiūrėtųsi tas siuvinėtas motyvast ant medžiagos (tiesa, įtariu, apvilkti segtuvą nemenktas iššūkis, o ir medžiagos daug reikia  rolleyes.gif )

matai, šis segtuvas su iškirpimais metaliniais, tai tikrai sunku butu buve ji rengti
gyvai, to segtuvo blizgesio tokio ryškaus nėra, tai viskas ten dera, o svarbiausia, kad gavėjai labai patiko, tai esu laiminga ir aš

Ačiū visom už komplimentus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pagaliau ir aš baigiau savo pirmą blyną 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AngelinaJolie:): 31 spalio 2011 - 22:32
AngelinaJolie:) as savo pirmaji irgi toki piestini ant aidos siuvinejau. Galiu drasiai pasakyt, kad pasirinkai sunkesni is variantu (pagal schemute daug lengviau siuvinet (na bent jau man taip atrodo ax.gif )) ir man asmeniskai smagiau is schemos, nes matai gimstant piesinuka wub.gif
Taigi tu didele saunuole thumbup.gif ir dar toki dideli pasirinkai. Ir rezultatas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2011 10 31, 23:28)
Sveikos, pagaliau ir aš baigiau savo pirmą blyną

Keliais siūlais siuvinėjai paveikslą?
Atsakyti
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2011 10 31, 23:28)
Sveikos, pagaliau ir aš baigiau savo pirmą blyną  4u.gif

labai grazus darbelis 4u.gif nesunku buvo siuvineti?kaip pirmas blynas tai labai grazus thumbup.gif neesu bandziusi siuvineti ant nupiestos medziagos siuvineti schmoll.gif neesu bandziusi manau sunkoka butu. Lengviausia siuvineti man paciai is schemos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2011 11 01, 00:28)
Sveikos, pagaliau ir aš baigiau savo pirmą blyną  4u.gif

Gražus lapiukas, šaunuolė, pirmam darbeliui tokį didelį paveikslėlį pasirinkai. Kažin kelinta aida ten pas Tave? Gana stambi atrodo g.gif Keliais siūlais siuvinėjai?
Atsakyti
sveikutes,norejau paklaust kaip galima butu atidaryti toki faila xsd pas mane neatidaro,gal kuri nors turit kitokiu formatu si paveiksliuka ? http://dump.ru/file/5231394 http://radikal.ru/F/...7cea62.jpg.html aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuliene: 01 lapkričio 2011 - 13:20
Victoria Sampler Renaissance Lace sampler & treasure box. Zweigart Belfast Antique white linas 32ct. Kreinik šilkas ir metalikas, DMC perle, MH karoliukai, šilkinės juostelės
user posted image user posted image

Dangtelis - normaliai rėmintas darbas, dėžutę po dangteliu dekupažinau pati, pati išklijavau ir vidų. Tik pačios dėžutės spalvos nepataikiau tiksliai tokios kaip dangtelis, bet skirtumas bent jau nerėžia akies.
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2011 11 01, 10:37)
Keliais siūlais siuvinėjai paveikslą?

3 nes kaip pirmas darbelis tai viską man surinko pardavėja, nes nežinojau nei ką nei nuo ko nei kaip pradėti.. tai jos ir paklausiau.. tik manau, kad man ji šiek tiek ne vienodus siūlus parinko... nes kitur gavosi truputį storiau .. kitur ploniau.. sad.gif Bet kaip pirmam kartui sau atleidžiu 4u.gif biggrin.gif smile.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2011 11 01, 10:54)
labai grazus darbelis 4u.gif nesunku buvo siuvineti?kaip pirmas blynas tai labai grazus thumbup.gif  neesu bandziusi siuvineti ant nupiestos medziagos siuvineti  schmoll.gif neesu bandziusi manau sunkoka butu. Lengviausia siuvineti man paciai is schemos mirksiukas.gif

Ačiūkas.. O man kaip tik atrodė, kad jau pagal piešinuką lengviau.. ir nebuvo labai sunku... smile.gif Dabar kai vėl pasiruošiu morališkai - bandysiu irgi pagal schemą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Višniukė @ 2011 11 01, 08:23)
AngelinaJolie:)  as savo pirmaji irgi toki piestini ant aidos siuvinejau. Galiu drasiai pasakyt, kad pasirinkai sunkesni is variantu (pagal schemute daug lengviau siuvinet (na bent jau man taip atrodo  ax.gif )) ir man asmeniskai smagiau is schemos, nes matai gimstant piesinuka  wub.gif
Taigi tu didele saunuole  thumbup.gif ir dar toki dideli pasirinkai. Ir rezultatas  wub.gif

Ačiū blush2.gif blush2.gif na dabar imsiuosi schemos tai galėsiu palyginti, kaip lengviau... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(elzeda @ 2011 11 01, 11:05)
Gražus lapiukas, šaunuolė, pirmam darbeliui tokį didelį paveikslėlį pasirinkai. Kažin kelinta aida ten pas Tave? Gana stambi atrodo g.gif  Keliais siūlais siuvinėjai?

3 4u.gif gal šiek tiek per stambiai, bet kažkodėl man negadina bendro vaizdo.. ką bendrai aš galiu komentuoti, kai kitokiu variantu ir nebandžiau daryti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Dvi - labai gražu, gaivaus vėjo gūsis čia... thumbup.gif
Ypač patiko dėžutės padarymo idėja - dangtelį padaryti iš įrėminto darbo.
Atsakyti