kad visa matytusi neina is arciau kaip matot kai kuriuos skaicius persiuvinejau is naujo
man tustoka ji,bet norejau kad ilgiau jos uztektu
Spindulia,labai grazi matuokle
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 10 28, 15:25)
kaip matot kai kuriuos skaicius persiuvinejau is naujo
Murkse, Inessiuuu aciu
Va is arciau matau kad irgi kaip as apsiuvus ko gero soniukus, tikiuosi nesupyksi noriu patarti O tu nenori kaip mano matuoklej apnerti arba storu siulu apsiuti soniukus? Ir as prie tokiu super klounu rinkciausi siuvineti ar nerti siulu, kur daug spalvu pereinanciu is vienos i kita, tada manau ir nebeatrodytu tustoka
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 10 28, 16:12)
aida 16,siulai DMC, siuvinejo merginos rr as tik skaicius
Labai linksma matuoklė pamatau ją ir taip gera pasidaro, kad ir aš prisidėjau prie šio drabelio
QUOTE(Spindulia @ 2011 10 28, 16:15)
Inessiu pakalbejo apie ugio matuokle, tai jungiuos prie jos ir parodau saviske
Puikus darbas
QUOTE(Spindulia @ 2011 10 28, 16:15)
Inessiu pakalbejo apie ugio matuokle, tai jungiuos prie jos ir parodau saviske Labai nepeikit, nes cia buvo galima sakyti mano primasis siuvinetas darbelis (pries ji buvo tik miniatiuriniai paprastuciai delfinukai pasibandymui kas tas siuvienijimas yra )
grazu
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 10 28, 16:25)
kad visa matytusi neina is arciau
smagus klaunai
QUOTE(Spindulia @ 2011 10 28, 14:30)
Murkse, Inessiuuu aciu
Va is arciau matau kad irgi kaip as apsiuvus ko gero soniukus, tikiuosi nesupyksi noriu patarti O tu nenori kaip mano matuoklej apnerti arba storu siulu apsiuti soniukus? Ir as prie tokiu super klounu rinkciausi siuvineti ar nerti siulu, kur daug spalvu pereinanciu is vienos i kita, tada manau ir nebeatrodytu tustoka
ai ten buvo ka tik gauta ,sonai apsiuti,kad nespurtu. Siuvau mandra siule,tokiais lankeliais. Dar teks su zirklutem pasidarbuot karpant antra puse,balta medvilnine medziaga.
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 10 28, 16:21)
ai ten buvo ka tik gauta ,sonai apsiuti,kad nespurtu. Siuvau mandra siule,tokiais lankeliais. Dar teks su zirklutem pasidarbuot karpant antra puse,balta medvilnine medziaga.
Aaa Kai pabaigsi imesk is abieju pusiu kaip apipavidalinai, man labai smalsu Nes maniske taip ir liko tik viena medziaga, be kitos puses ir taip buvo sunku sugalvoti kazka graziai su tais sonais ir dabar nesu dar galutinai patenkinta, na bet jau yra kaip yra Bet ateiciai man labai butu naudinga pamatyti ir kitoki varianta
tai imeciau ten tas rastas nesimato,su siuvinke siuvau. Antroj pusej balta ir viskas. virsuj ir apacioj isikis pagaliukai ir virvute uzrisiu,kad pasikabintu. Nieko mandro nedarysiu daugiau. Bus gerai kaip yra.
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 10 28, 15:12)
aida 16,siulai DMC, siuvinejo merginos rr as tik skaicius
Visai nieko ugio matuokle grazu tik manau reiktu krastelius kazkaip apipavidainti is vis tada labai grazu bus
Papildyta:
QUOTE(Spindulia @ 2011 10 28, 15:15)
Inessiu pakalbejo apie ugio matuokle, tai jungiuos prie jos ir parodau saviske Labai nepeikit, nes cia buvo galima sakyti mano primasis siuvinetas darbelis (pries ji buvo tik miniatiuriniai paprastuciai delfinukai pasibandymui kas tas siuvienijimas yra )
Labai grazu nuostabi ugio matuokle pukiai krasteliai atrodo
Kaip žadėjau, pabaigtas Dimensions Tulip Trio originalus rinkinys 41x30cm
Patinka man DIM siūlų žaismas. Beliko įsirėminti.
Kaktusine,
labai dailus darbas: nuopstabios spalvos ir jau bais lygūs kryželiai
ūgio matuoklės simpatiškos, tik toj kur su klaunais norėtūs dar kažkokio akcentėlio prie skaičių
labai dailus darbas: nuopstabios spalvos ir jau bais lygūs kryželiai
ūgio matuoklės simpatiškos, tik toj kur su klaunais norėtūs dar kažkokio akcentėlio prie skaičių
QUOTE(Kaktusine @ 2011 10 28, 18:22)
darbas. spalvos gražios , dydis įspudingas
QUOTE(Kaktusine @ 2011 10 28, 17:22)
Vajej kaip gražuuuu