QUOTE(Zhuvycia @ 2011 10 27, 16:00)
Bet
Uodegytė tai kažkaip jau virto sena bambančia boba, nu atsiprašau... Net užkaitau, kai perskaičiau komentarą apie baldus. Nu kažkokios visiškos blevyzgos. Nei čia kritika nei ką buvo. Išvis man juokinga, kai reikalauja kaip kas net vos pasiuvinėtą darbelį rėmint paspuortuot prie medžio fotkint kad būtų estetika, who cares??? Siuvinėju ką noriu, kaip noriu, nešvankybių nerodau forume, nesikeikiu - voila! Nuotraukas dedu didesnes kad nereiktų žlibinti arba spaudinėti ant kiekvieno langelio ir laukti minutę kol atsidarinės tarp nuogų bobų...
Ai, einu geriau siuvinėti. Princese - darbelis aišku kad puikus ir mielas, man tai įdomiausia matyti procesus visada
Na, nenorejau kad uzvirtu diskusijos, bet tiesa pasakius kai perskaiciau uodegytes komentarus tuo metu uzkaitau-esu impulsyvi:)
Sutinku, kad graziai pateiktas darbelis graziau atrodo, bet cia tik procesas. beja, visiskai sutinku su Zhuvycia-negalima savo nuomones laikytis ir manyti kad visi taip turi manyti:) nezinau ar aiskai pasakiau ka norejau, bet tiek jau tos:)
kritika priimu, jei tai butu del darbelio kokybes.
del spalvu-siaip to paveikslo yra keletas variantu, pasirinkau originalu-is programos, galutinis rezultatas turi buti toks:
manau mano tik top:)
zinojau koks gausis, taip pat maciau kitos siuvinetojos su kita palete -parinktu siulu siuvineta, tai toks rudu, ryzu atspalviu paveikslas gavosi pas ja. man originalas mielesnis, gal kie kneiprastas-tamsokas-bet atrodo originaliai:)
todel ir pasirinkau.