Mergytės ačiū JUMS ..siela dainuoja ...dalinuosi
labai gražiai prasideda tema tik ar ji neturėtų būti 113? Ar pas mus tokio skaičiaus nėra (kaip kai kuriuose viešbučiuose) ir turėsime du kartus 112?
sobieska, oho, kokie sodrūs tavo sielos balsai prašom dažniau girtis, o mes bandysim dažniau ją priversti dainuoti
sobieska, oho, kokie sodrūs tavo sielos balsai prašom dažniau girtis, o mes bandysim dažniau ją priversti dainuoti
QUOTE(sobieska @ 2011 10 10, 14:06)
Nu dar pasigirsiu, nes TAS labai mažai matėsi...užkrito pavadinimas
TAS - biskornas, arba lietuviškai keistakampis ir labai dailus, o svarbiausia dera prie visos kompozicijos
QUOTE(sobieska @ 2011 10 10, 13:28)
Nu reikia ir šioj temoj įsiamžint ...taip lengvai su rudeniu....
Saldžioji porelė gražiai perkelta ant medžiagos
Saldžioji porelė gražiai perkelta ant medžiagos
Taip graziai viskas pateikta
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2011 10 10, 17:23)
m,m,m... patinka ir man ZUCCHERO...
ziurekit ir vel akcija remam
http://www.dyl.lt/vi...mpaign=kartu.lt
galvoju kazi uzsisakius remu man iremintu paveiksla kazkas klaipedoj?
arba per kiek laiko tam salone iremina paveiksla? itariu jau ireminto darbo pastu nesiustu/
ir turiu klausimeli... i ka atkreipti perkant lankeli siuvinejimui?
kad ewa gerai itemptu o tai toks skuduriukas lyginant su aida, kad net smagumo dalis pradingsta besiuvinejant...
http://www.dyl.lt/vi...mpaign=kartu.lt
galvoju kazi uzsisakius remu man iremintu paveiksla kazkas klaipedoj?
arba per kiek laiko tam salone iremina paveiksla? itariu jau ireminto darbo pastu nesiustu/
ir turiu klausimeli... i ka atkreipti perkant lankeli siuvinejimui?
kad ewa gerai itemptu o tai toks skuduriukas lyginant su aida, kad net smagumo dalis pradingsta besiuvinejant...
nai nai nai kokiu graziu darbu prideta o ir kaip meniskai pateikti
o as,kaip visuomet su klausimuku DMC siulai white arba Blanc tai cia vienas ir tas pats siulas?
o as,kaip visuomet su klausimuku DMC siulai white arba Blanc tai cia vienas ir tas pats siulas?
QUOTE(Laura81r @ 2011 10 10, 21:18)
nai nai nai kokiu graziu darbu prideta o ir kaip meniskai pateikti
tas pats
QUOTE(zundyte @ 2011 10 10, 22:47)
tas pats
tikrai ne tas pats aš irgi taip galvojau kol neteko paskui paveikslo ardyti kai sumaisiau į baltą plotą white ir blanc spalvas. Iš pirmo žvilgsnio jos atrodo vienodos, o iš tikrųjų white yra tokia "švari", galbūt blizgesnė, kaip rūbai per reklamas nauji prieš nuskalbiant , o blanc labiau matinė, šiek tiek lyg pilkšvumo turi lyginant su white
Turiu klausima
...atsakyma jau susiradau pati
...atsakyma jau susiradau pati
Ta saldziaja porele pasiliksiu sau Nesiu kada remint, mastau apie baltus remelius, net sapnavau tokius
Dazniausiai sau siuvineju arba dovanoms. Mano svajone tureti nama, kuriame skirciau siena savo paveikslams siuvinetiems kabinti, nors jie ir skirtingu spalvu remeliais
Dazniausiai sau siuvineju arba dovanoms. Mano svajone tureti nama, kuriame skirciau siena savo paveikslams siuvinetiems kabinti, nors jie ir skirtingu spalvu remeliais