Laukas merginos norėčiau prisijungti prie jūsų pabodo man man mezgimas,susidomėjau siuvinėjimu esu nedaug siuvinėjusi,tokius primityvius piešinukus,be atspalvių,o dabar labai norėtūsi metrikiuką sūnui išsiuvinėti štai tokį arba tokį bet va susidūriau su problema,nemoku parinkti siūliukų galiu rinktis tik iš čekiškų muline arba kažkokių rusiškų,bet neatitinka nė vieni pagal skaičiukus prašau padėkit,jau esu neviltyje
QUOTE(Palina:) @ 2011 10 21, 11:45)
Laukas merginos norėčiau prisijungti prie jūsų pabodo man man
pagal skaiciukus ir neatitiks,nes cia schemos su dmc siuliukais.o nusipirkti neturit galimybes ?
Uodegyte,koks skanus avataras niam niam
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 10 21, 11:56)
Uodegyte,koks skanus avataras niam niam
aciu ,ant keksiuku pasinesiau
QUOTE(Uodegyte @ 2011 10 21, 09:55)
pagal skaiciukus ir neatitiks,nes cia schemos su dmc siuliukais.o nusipirkti neturit galimybes ?
gaila bet ne jaučiu liks sūnus be metriko
QUOTE(Palina:) @ 2011 10 21, 12:05)
o kad kas nors issiuvinetu ,nenorite ?aisku brangiau butu negu paciai siuvinet.
QUOTE(Palina:) @ 2011 10 21, 10:05)
Tai galima internetu atsisiųsti- kasiulai.lt, darbstuole.eu, siuvinejimomagija.lt ir dar kitų parduotuvių yra.
Tada jau galėsi siuvinėti ką tiktai nori.
QUOTE(rasiux- @ 2011 10 21, 13:24)
Tai galima internetu atsisiųsti- kasiulai.lt, darbstuole.eu, siuvinejimomagija.lt ir dar kitų parduotuvių yra.
sveikos
atsisiusti galima, bet gal neturi uz ka... nes siaip Palina renkant siuliukus bus sunku spalvas atskirti, nes cia vietiek ne paprastas pav spalvotas, o spalvos,gan artimos vienos kitai atspalviais...
Libaja-paveiksliukai mazoki, nesimato , man labiausiai patiko ireminimas, lb graziai parinkta...tinka labai...
jau pastebejau, kad pasparto krastelis buna kitos sp...ar paprasot, kad nuspalvintu, ar buna specialiu? nes as kai rinkausi, maciau tik vienspalvius...
va būtent išsiuvinėti norėjau pati na o jei užsisakyti internetu įdomu kiek siuntimas kainuotų ir kaip ten susigaudyti su tom spalvytėm,ar tikrai atitiks pagal duotus numeriukus hm dar pagalvojau,o jei klaipėdos akropolyje paieškočiau,ar įmanoma ten rasti tų DCM siūliukų?
QUOTE(Palina:) @ 2011 10 21, 14:38)
va būtent išsiuvinėti norėjau pati na o jei užsisakyti internetu įdomu kiek siuntimas kainuotų ir kaip ten susigaudyti su tom spalvytėm,ar tikrai atitiks pagal duotus numeriukus hm dar pagalvojau,o jei klaipėdos akropolyje paieškočiau,ar įmanoma ten rasti tų DMC siūliukų?
taip akropolyje yra ,mezgimo siulu ir audiniu parduotuvej ir schemoje kodai yra surasyti,tau tereikia juos nusipirkti
schema rasi schemu paieskoje ,cia pat 1 psl kur metrikai.
ačiū kai važiuosiu į klaipėdą prigriebsiu,net ramiau pasidarė
QUOTE(Palina:) @ 2011 10 21, 15:13)
ačiū kai važiuosiu į klaipėdą prigriebsiu,net ramiau pasidarė
eik i psl www.kasiulai.lt ir kt psl parase mergaites...viska rasi, spalvos atitinka
Dazniausiai siuntimas buna 5lt...buna akciju, kad ir nereikia...
o dmc siuliukai patys siuvinejamiausi, tad tikrai tokioj kaip Klp rasi...