Sveikos siuvinetojos,
Ar siuvinetoju diena minesime? Kiek pamenu - tai visada svesdavome X (spalio) menesi. O gal as kazka praleidau? Cia daugiau kreipiuosi i klaipedietes
Gintariuxt kaip aš mėgaujuosi tavo procesu nes pas pačią šita gražuolė jau antrus metus akį džiugina, tik kaip tikra fėja sunkiai iki šiol pasidavė įamžinimams
Albume yra dar kelios nuotraukos
Albume yra dar kelios nuotraukos
QUOTE(kristi3d @ 2011 10 19, 14:46)
Gintariuxt kaip aš mėgaujuosi tavo procesu nes pas pačią šita gražuolė jau antrus metus akį džiugina, tik kaip tikra fėja sunkiai iki šiol pasidavė įamžinimams
oj, kokia grazuole
as kaip prisedau po ilgos pertraukos, tai dabar nebegaliu atsitraukt todel taip greitai juda procesiukas dabar va keliausiu i paskaitas ie lauksiu kad kuo greiciau baigtusi, kad vel siuvinet galeciau vakar net iki 2 val nakties siuvinejau
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 10 19, 12:59)
oj, kokia grazuole
as kaip prisedau po ilgos pertraukos, tai dabar nebegaliu atsitraukt todel taip greitai juda procesiukas dabar va keliausiu i paskaitas ie lauksiu kad kuo greiciau baigtusi, kad vel siuvinet galeciau vakar net iki 2 val nakties siuvinejau
Aš irgi panašiai vakarais kai prisėdu po darbų tai ilgai užsisėdžiu paskui ryte kai reikia keltis ilgos derybos su pačia savim vyksta
QUOTE(I.V.A. @ 2011 10 19, 13:46)
Sveikos siuvinetojos,
Ar siuvinetoju diena minesime? Kiek pamenu - tai visada svesdavome X (spalio) menesi. O gal as kazka praleidau? Cia daugiau kreipiuosi i klaipedietes
Sveikos, aš tai už XX dienos paminėjimą.... Tik kad pati dirbsiu ryt ir poryt.... Savaitgaliai (kaip suprantu) yra šeimų dienos.... Gal tada nebent pirmadienį arba antradienį,a?... Kas turit kokių pasiūlymų Aš pasiderinčiau
QUOTE(Uodegyte @ 2011 10 18, 16:30)
gavau siuntini is kasiulai.lt ,nusivyliau galvojau kad kokybe 100% ,bet ir tokiame line audimas nekoks,vietomis storesni siulai.geriau jau pirksiu is lino namu
Aš irgi GA pirkau DMC liną irgi kokybė ne kas. O kaina kosminė.
Jei prabilau apie GA, vakar buvau- tai dabar jie laikinai išsikėlę į 1 aukštą, penktas remontuojamas, dar išliko akcija siūliukams, jei perki 5 vnt ir daugiau, kaina 1,89 Lt.
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 10 19, 11:41)
Rodausi kiek vakar naktinedama issiuvinejau savo Feather Fairy
QUOTE(kristi3d @ 2011 10 19, 14:46)
Abiejų fėja pasakiško gražumo
QUOTE(Florestina @ 2011 10 19, 16:47)
Aš irgi GA pirkau DMC liną irgi kokybė ne kas. O kaina kosminė.
Jei prabilau apie GA, vakar buvau- tai dabar jie laikinai išsikėlę į 1 aukštą, penktas remontuojamas, dar išliko akcija siūliukams, jei perki 5 vnt ir daugiau, kaina 1,89 Lt.
Aha, as ir vakar kaip iprastai iki 5 auksto uzkilau, ziuriu ner parduotuves tai vel i 1 atgal
siuliukams akcija iki lapkricio 1 dienos atrodo
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 10 19, 16:08)
Aha, buvo visą praeitą mėnesį, sakė, kad iki spalio 1, dabar vėl pratęsė.
QUOTE(kristi3d @ 2011 10 19, 13:46)
vau koks grozis labai grazu darbelis
QUOTE(Uodegyte @ 2011 10 19, 11:00)
aciu,o kainyte kokia butu
šiandien buvau gerose akyse, tai pažiūrėjau kainą - 27 lt už tą gabaliuką. Kaip ir buvo rašyta, jis toks standus labai tas audinys, bet siuvinėt man ant jo patiko man ir ant zweigart patinka - visai netrukdo tie susiaurėjimai/paplatėjimai siūlų. kiekvienam savo va ant LT lino nebandžius, turiu gabaliuką natūralaus, reiks išmėgint jėgas knygutę aplenkt
QUOTE(InDovi @ 2011 10 19, 19:36)
šiandien buvau gerose akyse, tai pažiūrėjau kainą - 27 lt už tą gabaliuką. Kaip ir buvo rašyta, jis toks standus labai tas audinys, bet siuvinėt man ant jo patiko man ir ant zweigart patinka - visai netrukdo tie susiaurėjimai/paplatėjimai siūlų. kiekvienam savo va ant LT lino nebandžius, turiu gabaliuką natūralaus, reiks išmėgint jėgas knygutę aplenkt
nu pribandziau snd zweigart ,gal neblogai siuvinejas,buvo gumuliukas per viduriuka ,bet siuvinejau ant kitos puses,kryziukai didoki truputuka,bet visai neblogai atrodo